Helló csajok!!!
Úgy látszik én már csak a hétvégi és az estu műszakba tudok jönni
MA délelőtt egyszer bekukkantottam hozzátok, de nem mertem írni, mert a főnököm bármikor betoppanhatott volna (az Õ gépénél ültem
)
Hajni ne haragudj, hoyg fejtörést okoztam Neked!
A pattanások, meg a pocak, meg a furcsa ciklus, ki tudja, talán mivel ennyi minden nem stimmel, most jön össze!!!
Egyébként ebben a ciklusban én sem éreztem a pé-t és a pattanásaim is enyhültek.
Anita örülök, hogy jelentkeztél, és annak még jobban, hogy jobban vagy. És a szabi alatt mentek valahova, vagy otthon pihiztek?
Zsu egyrészt miattad is kukkantottam be reggel, hátha jó hírekkel jösz! Sajnálom a tesztet
.
Akkor majd ha összejön a dolog Sárváron megkereslek néhány kérdéssel jó?
Maminti sokat gondoltam ám rátok, hogy abban a rossz időben csakis egy dolgot csinálhattok....
talán még a napok is épp stimmeltek!
Betti sajnálom, hogy megjött, nagyon bíztam benend is!
Moni a 6 óra talán nálam is megvan (majdnem mindig) de hétvégente picit később kelek . Ezek szerint Martin Pápán nyaralté s a kis Vikivel voltatok otthon kettesben?
Ausztriiában volt az évzáró értekezletetek? hogy-hogy?
Te tulajdonképpen hiszel a holdnaptárban?
Azért kérdem, mert volt aki azt írta, hogy neki az egyik hónapban a mensi idejére mutatta és az ugye biológiailag lehetetlen. Viszont van olyan is, aki arra a megadott napra esküszik. Na mindegy, asszem mi is bepróbálkoztunk mindkét időpontnál
Vica de jó, hogy jelentkeztél! hogy érted azt, hogy még nem voltál érett az anyaságra, és miből gondolod, hogy most már az vagy? Nagyon szorítok, hogy így "mérések nélkül" hamar összejöjjön a dolog!!
Nolina nagyon hiányoztál! Sajnálom a rossz eredményt
. De legalább megvan, hogy mi a hiba!
Hova mentek sörfesztiválra? De jó, mentek a F1-re! A vasárnapi futamra? Na meg a Balaton.. biztos nagyon jó lesz! Ez a sok vérvétel tényleg riasztó!
Emese te jó ég kibírod vasárnapig??? Nagyon szorítok, hogy most is úgy történjen, mint az előzőnél!!!
Számomra az lenne a legemlékezetesebb évforduló, ha már megmondhatnánk a szülőknek, hogy nagyszülők lesznek!
Zafír de jó, hogy jöttél!!! És hogy Te is jobban vagy! Azt a Sárvári dolgot én indítottam el, mert oda szeretném elvinni a páromat az első évforduló, de akkor majd Tőled is kérek tippeket!
Tök jó lesz a vonatozás!! Ha addig nem is, de hátha ott tényleg összejöb a baby!!!!
na most megin jó hosszú lettem, bocsi