Orsoly
, Humi
Koszi a velemenyeket, nem belekotyogas.De azt hiszem nem jol irtam le, Balazs csak hajnaltol ebred 10 percenkent, azaz nem is ebred, hanem nyoszorog, tekereg almaban. Olyankor nyilvan nem 10 percenkent szopik, hanem simizes van, puszilatas.Ezert gondoltam hasfajasra, illetve arra, hogy olyankor kakilnia kell es nem ebred fel ra, mert miutan felebred rogton kakil es hihetetlen jokedvu. Mondjuk egesz nap jokedvu es dumal, jatszik. Nagyon baratsagos, aranyos, szoval egesz nap nem lehet ra panasz. Hetekig nem halljuk sirni, azert furcsa nekunk ejjel sirni hagyni, mert tudom, hogy nem rosszasagbol csinalja. Most kezd jarni (mar 4 onallo lepesnel tartunk), es elvan egyedul is, csak egy helyisegben kell lenni es figyelni ra, mert pakol, stb, de nincs olemben egesz nap.
Szoval hajnali hasfajastol van a mi agyunkban, elotte ha ebred szopik vagy vizet iszik (csak ugy hosszabb a visszaaltatas) es visszamegy a kisagyba. Sot, ha este nem alszik el cicin, akkor kisagyban is elalszik, annyi a kivetel, hogy en odaulok melle es simogatom a hatat, mondokazok vagy enekelek. Vagy az apja, mindegy neki. Egyszeruen nem hagyjuk sirni, mert nekunk az nem fer bele. Ha sir, akkor kiveszem, megnyugtatom es csak utana teszem vissza az agyba.
Ma ejjel pl 3X ebredt, de hajnalban nem volt hasfajas (igaz, 5tol megint "atjott" hozzank), arra is gyanakszom, hogy nappal tul sokat alszik (2X masfel orat), raadasul a delutanit eleg keson, ugyhogy most megprobaljuk a napi egyszeri, deli alvast. Tegnap is ugy volt, es ugy tunik jobban bejott neki...
Barbi
Tenyleg gyonyoruek a fiuk, foleg igy egyutt. En is irigy vagyok !!!
Soraya
Csinaljunk egyutt masodik gyereket is?!?!?!?! Marmint nem egyutt, hanem egyszerre
. Te mit szeretnel masodikra? Es mikor? Beszelgessunk Cat
-el, o az ilyesmit elintezi....
Lanyok
Mehetek vissza a fenti topikba...21 honap utan tegnap "megint megjott"
. Tulajdonkeppen mostantol akkor johet a kisteso, furcsa erzes, hogy megint visszaallt minden. Elovegyem a homerot????
szoszi