Új privát üzeneted érkezett!

Cat Kép
de szerintem az csak amiatt volt ám, mert ikrek. Nagyon jó képeket láttam 34-35. heti 4Ds UHból Kép

Alena Kép
most éjjel megint nem kellett neki a cici. Oldalára fordítottam, betettem a sarokba, megkapta Kását és már aludt is.

pusszancs mindenkinek. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JóregKép

Cat: asszem az idei év az uccsó a csajokkal. Bár lehet, hogy jövőre a pasekok is csatlakoznak hozzánkKép

Nem tudom, lesz-e még időm, energiám, lehetőségem arra, hogy írjak nyaralda előtt, így most búcsúzom el vagy két és fél hétre. Holnap még reggel egy gyors AFP-vérvétel, du. Viri feltesszük a Németországi buszra, mi meg hétvégén elhúzunk Bogival PiranbaKép Már nagyon váromKép

Puszi:
Jovi
15+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szoszi: az oke ha onkent vallalod ezt hogy delutan csak vele foglalkozol (bar tartom magam ahhoz, hogy a gyereknek szuksege van egyedul jatekra isKép), de ha faradt vagy attol hogy a fektetes utan csinalsz meg minden hazimunkat, akkor ez nem tul joKép akkor ezen valtoztatni kene....persze ez telleg csak az en velemenyem, de te kerdezted, hat elmondtamKép ja es meg azon gondolkoztam, hogy jol vettem ki, veletek alszik Balazs? nem lehet hogy pl ez is gond? Lacko szerintem nem nagyon tudna mellettunk aludni, zavarnank a koreitKép szerintem probalj ki dolgokat, hatha valami bejon (kulon alvas, melege van, fazik, ehes, stb?) mert azt godnolom, semmikepp nem normalis ez a 10 percenkent ebredes (esetleg alvaslabor?). Fogzaskor esetleg, de en meg ott is tulzasnak ereznem (dentinox?)

hat ennyi jutott eszembe hirtelenKép

Jovika: jo nyaralast, de jo nekedKép
orsoly

Jovika, Reditke: nagyon jó nyaralást kívánok!!

Alvástémához nem tudok hozzászólni...

Cat: annyira édesek voltak ma a fiúk!! Mennék ám máskor is! De most Ti jöttök!!

Era: Balázskának jobbulást és stabilitást kívánok!

Puszi minden topiclakónak és a topiclakók pocaklakóinak és ex-pocaklakóinak!
Virág+Bibebaba

KépKép
virág33

Sziasztok, még élek....

Az én remek Danim tegnap elromlott, egyfolytában csak sir-sir... NAgyon gyanús a pocifájás,mert csavargatja magát sirás közben,és az a tipikus bealszok, de pár perc múlva még mindig fáj és sirok-- eset áll fennt...
Nem tudom van-e köze a sürü cicizéshez,mert hétfön volt egy kis höemelkedésem,és utána mintha leeresztették volna a cicimet, úgy lelapult-kipuhult, pedig elötte rendesen éreztem,ha már szopi time volt. Na,ennek örömére kedden egész nap lógott rajtam, ha csak nyekkent raktam cicre,meg is lett a hatása,megint jól beindultak a cickók, a másik is folyik amit éppen nem szopik.
Szóval attól tartok lezabálta magát, és most én iszom a levét,éjjel egy egész órát aludtam a sok bömbitöl, pedig cipelgettem, babusgattam, de akkor is csak sirt......A nap nagyrészében is csak kézben hajlandó lenni, gondolhatjátok mennyire dijjazza ÁDám...
Na, ma próbálok 2,5 órát tartani szopik között, és du a dokibácsitól kérek valami tanácsot,mit adhatok neki pocifájásra,addig meg nyitott szemmel alszok...

Egyébként szép az élet, imádom a gyerekeimet,mert oylan aranyosak, csak ez a hasfájás nem hiányzott most egyáltalán.
Pláne igy,hogy a cumit km-re kiköpi Dani, és csak fordigatja a fejét, hogy inkább cicit adjál,mint ezt a hülyeséget...

Az a legjobb,amikor alszanakKépKép
Valahogy majd csak túlélem ezt az elsö évetKép

Sziasztok
Barbi
Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Barbi,Kép
Juj, de aranyosak a srácaid,Kép és mennyire hasonlítanak egymásra!!!
Pocifájás: Kb 1 óra kell a babának az anyatej megemésztéséhez. Ezért ha 1-másfél óránál sűrűbben teszed cicire Danit, attól fájhat a pocakja, mert ráeszik a félig megemésztett anyatejre. Info a védőnéninktől és a szopis könyvek is írnak erről.

Szöszi,Kép
Nincs egyedül Orsoly a véleményével. Igazi hős vagy, hogy önként vállalod az esti műszakot, a lefektetés utáni házimunkát.Kép, de mi lesz később? Amire most rászoktatod Balázst azt várja majd el később, ovis és sulis korában is. No meg szerintem tényleg szüksége van minden gyereknek arra, hogy megtanuljon egyedül játszani, azaz megtanulja elfoglalni magát. Neked is sokkal könnyebb lenne. Ha igényli, úgyis bevon majd a játékba téged is. Nálunk mire elmosogatok hegyekben állnak mellettem a játékok, mert mindent odacipel Kristóf.Kép Aztán persze jön a játékidő. De tényleg nem akarok én sem belekotyogni. Alvás problémára nekem sincs jobb ötletem, mint amiket a többiek írtak.

Kedden voltam dokinál. Szerencsére pocibébivel minden rendben, viszont kiderült, hogy épp akkor lesz a dokim egy külföldi kongresszuson amikor elvileg szülni fogok.Kép Ráadásul 1 héttel korábban elutazik. Fogalmam sincs hogy alakul majd, mindenesetre nem vagyok nyugodt.

Jó éjt!
Humi
humi

Humi,köszi dicséretet, és az infót is, hát ezért is ragaszkodok a két óránkénti szopihoz...Ma már egy fokkal jobb volt a helyzet, lehet,hogy én ettem valamit ami zavarta Danit,és szépen túl leszünk rajta.
Ebéd után 2 (!!!!!!!!!!!) órát aludtam a gyerekekkel, maga a csoda...

Ja, és egy hét alatt 440 grammot hizott Dani, az utóbbi 9 nap alatt pedi 780-at, szóval rendesen gyarapodik...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Nagyon helyesek a fiúk, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Igazi pasi szövetség lesz a családban.KépKép

Én csak részvéttel hallgatom az éjszakai keléseket, és sűrű szopikat. Örülök, hogy túl vagyok rajta.Kép
Ádám nem féltékeny a tesóra, illetve a vele való sok foglalkozásra ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Barbi,

de szépek!!!
Etetés: próbáld a 2 órát kihúzni, ha nagyon nem megy, azt a cicit add, amibol elozoleg is evett.
Hú de irigy vagyok Kép

Kriszta
soraya

Cat, Orsi

Beszámolok róla, mi volt, remélem azért valamit látunk még.Kép

Barbi
Nagyon édesek a gyekőcökKép

Bea

Bea
regibeus

OrsolyKép, HumiKép
Koszi a velemenyeket, nem belekotyogas.De azt hiszem nem jol irtam le, Balazs csak hajnaltol ebred 10 percenkent, azaz nem is ebred, hanem nyoszorog, tekereg almaban. Olyankor nyilvan nem 10 percenkent szopik, hanem simizes van, puszilatas.Ezert gondoltam hasfajasra, illetve arra, hogy olyankor kakilnia kell es nem ebred fel ra, mert miutan felebred rogton kakil es hihetetlen jokedvu. Mondjuk egesz nap jokedvu es dumal, jatszik. Nagyon baratsagos, aranyos, szoval egesz nap nem lehet ra panasz. Hetekig nem halljuk sirni, azert furcsa nekunk ejjel sirni hagyni, mert tudom, hogy nem rosszasagbol csinalja. Most kezd jarni (mar 4 onallo lepesnel tartunk), es elvan egyedul is, csak egy helyisegben kell lenni es figyelni ra, mert pakol, stb, de nincs olemben egesz nap.

Szoval hajnali hasfajastol van a mi agyunkban, elotte ha ebred szopik vagy vizet iszik (csak ugy hosszabb a visszaaltatas) es visszamegy a kisagyba. Sot, ha este nem alszik el cicin, akkor kisagyban is elalszik, annyi a kivetel, hogy en odaulok melle es simogatom a hatat, mondokazok vagy enekelek. Vagy az apja, mindegy neki. Egyszeruen nem hagyjuk sirni, mert nekunk az nem fer bele. Ha sir, akkor kiveszem, megnyugtatom es csak utana teszem vissza az agyba.

Ma ejjel pl 3X ebredt, de hajnalban nem volt hasfajas (igaz, 5tol megint "atjott" hozzank), arra is gyanakszom, hogy nappal tul sokat alszik (2X masfel orat), raadasul a delutanit eleg keson, ugyhogy most megprobaljuk a napi egyszeri, deli alvast. Tegnap is ugy volt, es ugy tunik jobban bejott neki...

BarbiKép
Tenyleg gyonyoruek a fiuk, foleg igy egyutt. En is irigy vagyok !!!

SorayaKép
Csinaljunk egyutt masodik gyereket is?!?!?!?! Marmint nem egyutt, hanem egyszerreKép. Te mit szeretnel masodikra? Es mikor? Beszelgessunk CatKép-el, o az ilyesmit elintezi....

LanyokKép
Mehetek vissza a fenti topikba...21 honap utan tegnap "megint megjott" Kép. Tulajdonkeppen mostantol akkor johet a kisteso, furcsa erzes, hogy megint visszaallt minden. Elovegyem a homerot???? Kép

szoszi
szoszi

Szoszi Kép
Én még emlékszem rád a babavárás előtti időkből. Kép Nekem még csak most van az első 14 hetes pocaklakóm.
Hőmérő és egyebek? Szerintem menjetek rá egyenlőre csak a felhőtlen babagyártásra. Ha egyszer sikerült miért ne sikerülhetne másodjára is ? Kép

Kép

Kép
pkagi

Szöszi Kép
oké Kép
alvás: mit adsz este Bazsinak enni? Tejpépet? Mondd, hogy eltaláltam! Kép

Kriszta
soraya

Szöszi Kép
Hőmérő!!! Soha többet, én megfogadtam, elő nem veszem Kép Kép Kép
ha lesz mensim, mi akkor majd szabad utat engedunk a húgnak Kép Kép ha meg mégsem gondolná, hogy amoly természetes úton szeretne jönni, akkor meg jövőre tavasszal-nyáron majd megyünk lombikra Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hello homero ellenes tabor!Kép
Viccnek szantam, en multkor is utaltam...meg nekem ez a mensi dolog is haladas, aki meg emlekszik az tudja, hogy nekem rendes ciklus sem volt neha csak Norcoluttal meg clost+duphastonnal (de furcsa leirni, mintahnezer eve lett volna).

AgiKép
Masodikra szerintem is osszejon amjd spontan, mert egy szules akkora hormonbomba, hogy altalaban rendbe teszi a dolgokat...ordogi kor ez, ha szulnel rendbejonnel, csak nem birsz szulniKép De a neheze mar mogottunk van szerintem...valahogy inkabb azt erzem, hogy most nagyon hamar osszejon majd.

OrsiKép
Akkor lehet, hogy olyanok lesztek, mint a Kismama-bol az a par, tudod, akiknel fiu is lany is duplan volt!Kép Mondtak, hogy mindenki kerdezte nehezebb-e az ikrekkel, de nem tudtak, mert nekik egyesevel nem volt szerencsejuk a dologhozKép
Halkan kerdezem: mi lesz, ha 4 fiad lesz???Kép Kép Kép

SorayaKép
Nem mondom, hogy nem evett meg tejpepet eleteben, de nem jellemzo. Ritkan kap, eleinte nem is fogadta el. (tegnap pont azt evettKép)
De amugy gyumolcsot is probaltam lefekves elott,joghurtot is, meg azt is, hogy d.u semmit se egyen csak szopjon...Mindig volt hajnali nyug. Egyszeruen akkor kell kakilnia, nem tudom miertKép Na, en majd errol irok konyvet, hogyan allitsuk at csemetenk kakilasi igenyeitKép
Szoal: Ti mikorra tervezitek es mit szeretnetek? Te mar konstrualsz?Kép

szoszi
szoszi

Szöszi Kép

és ha fozeléket adsz este?
Bazsi akkor lassu emésztésu baba, bezzeg enyémgyerek. Vacsora be, székbol kiszállás és 2 perc múlva már nyög-nyom-erolködik Kép Hajtós kaja sem segít? (szilva, stb)
Kistesó: bármikor! Én már M. 3 hónapos kora óta mensizek, pedig 7 hós koráig szinte csak szopizott..

Kriszta
soraya

Szöszi Kép
Valszeg én leszek a világ legfélelmetesebb anyósa, és 4 meny fog szidni Kép
(de én úúúúúúúúúúgy szeretnék azért valakire fodros rucit adni Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Jó is az (fodros ruci)!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Azért kegyetlenül nehéz a 3 gyermekes családok élete.KépKép

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKépAlenaKép
Irtó édes az összes pasi+csini a mami!
Cat, te a képet készítetted, vagy "csavaroghattál", amíg Alena bébicsőszködödttKépKép

OrsiKép
Mikor tervezitek a kishugit?Kép
Az én ciklusom már beállt a régi, 28 naposra, néha eljátszok a gondolattal, h. akár jövő nyáron belevághatnánk a hugi-gyártásbaKép
Kaptam tippet egy ismerősömtől lányprojecthez: nekik "bejött" a tervezett 1 lány, aztán most az 1 fiúKép

SzösziKép
Terveztek kistesót?

Jó hír: Joci csípőjénél mindent rendben találtak a tegnapi ortopéd-vizsgálatonKép
Másfél hónapja ugyan volt egy pici eltérés, nem vészes, mert faros volt a kis Drága, de tegnap max-an megnyugtattak minket, h. minden oké!!!
pusz mindenkinek
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
tippek jöhetnek.
ELőször is mensi kéne Kép anélkül nem megy. Aztán szerintem mivel sok esélyünk nincs spontán hagynánk a dolgokat folyni... ha nem jönne össze, akkor sztem jövő tavasz végén, nyár elején elmennénk a fagyókért.
De én bízom a spontánban!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kirri,
Köszi KépKépsikerült!!!!!
Én mindig a régi hagyományos jellel próbáltam :-)

Cat,
Minden elismerésem az ikreseké!!! Én bele se merek gondolni, mit csináltam volna egyszerre kettő újszülöttel! De most már biztos jól eljátszanak együtt, nem?

Jovi,
Jó nyaralást nektek is!

Barbi,
Nagyon édesek a fiúk! Mi is készítettünk ilyen képet, a bátyus kezében a hugi.
A lányok írták, hogy nem jó túl sűrűn mellre tenni.
Én nem tudom, de a Noncsi elég sokat lóg a cicin. Van olyan, hogy reggel kb. 7-kor szopizik, már nem alszik vissza, teszek-veszek, fél óra múlva megint nyekereg és tömi a kezét a szájába, hát persze, hogy adok neki (mi is vettük egy cumit, de hol öklendezik, kiköpi) és ez így meg kb. 10-ig, vagy még tovább és nem szokott fájni a pocija.
Én is jobban örülnék, ha végig aludna két etetés között, de nem mindig akarja és csak a cici nyugtatja meg.

Szöszi,
Én is azt mondtam, hogy nem fogok görcsölni a kistesó projekten, de csak elővettem a hőmérőt és abban a hónapban sikerült.
Én is megyek a jövő héten a dokihoz kontrollra és nekem meg arra kell már gondolja, hogy fogunk védekezni.

Orsi,
Én szívből kívánok neked legalább egy kislányt (a két fiú után megérdemled), tényleg nagyon jó érzés fodros-bodros ruhákat venni.
Én most egy ,befőtt, sapitól ájuldozok, annyira édes benne.Kép

Nekünk kezd beállni egy kicsit a leányzó. Úgy örülök, hogy sikerült beillesztenünk a napi ritmusunkba és nem kell a Milcsi rendszerét felrúgni, mert nagyon fontosak neki a napi rutin dolgok.
Eddig sok időm nem volt rá, de most már napok óta egyidőben alszanak, úgyhogy még tanulni is jut időm. Meg rájöttem, hogy csak szervezés kérdése az egész (főleg így, hogy anyukám fél napokat velünk tölt)Kép

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

SziasztokKép

Nem bírtam kiKép, egy gyors búcsúbejelentkezés visszaolvasás nélkül (mosmá télleg!)Kép
Leginkább azért, mert Viri nem hagy élni. Szeretne dolgozni a nyáron, júli. 18 és aug. 10 között. Ha valaki tud neki munkát (es. szityózást), írjon nekem a mélemre! Az fontos, hogy 15 éves, így a "hivatalos" meló abszolút korlátozva vanKép

Puszi minden babának és mamánakKép

Jovi
16+1

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Szöszi,
Azért így már más amit írsz.Kép Kaki időzítésKép: passz, ötletem sincs, hogy lehetne más időpontra szoktatni Balázst. Kristóf is szokott hajnalban nyöszörögni, magyarázni félig felébredve, de nem megyünk be hozzá és visszaalszik sírás nélkül. Ezt nem próbáltátok még vagy Balász rögtön sír olyankor?

Tesóprojekt: Mi vettünk egy Persona nevű szerkentyűt ami vizeletből mutatja ki a fogamzóképes napokat és az ovu időpontját. Elvileg fogamzásgátlásra való, de nekünk nagyon bejött "babagyártásra". Azzal hoztuk össze Krizsit az első, most a kistesót szopi mellett a 2. próbálkozós hónapban.

Fodros-bodros rucik....Kép Ne fájdítsátok a szívem!Kép Anyum hozott évekkel ezelőtt kintről egy csomó gyerekrucit és alíg tudtam rábeszélni, hogy ne adja és ajándékozza el mind, mert előbb utóbb lesz még unokája. No ezt nem igazán hitte el,de azért mondta, hogy elrakott egy párat. Erre most kiderült hogy csupa tüneményes kislányruhát tartalékolt, nekem meg a 3. fiúcska lakik a pocimban.Kép

Humi
(ma 28 Kép)
humi

Cat, AlenaKép
Kb. így nézhet ki egy 3-as ikres mama a nap 24 órájábanKép

OrsiKép
Szerintem te leszel a világ legjobb anyósa, mert ennyi hapsi mellett az egy hapsira tölthetQ idQ minimális lesz. Az én férjemnek csak lánytesója van, ezért az anyósom minden figyelme ránk irányulKép

Lányok, voltunk a Praxisban, és bár nem könnyen, de végül is megmutatta magát a kis prücsök. Már szépen befordult lefelé, bár jelenleg a lába a homlokát támasztja. Ja és a GyQrfi szerint inkább a 4 kg-hoz lesz közelebb, most ugyanis (33+2) már 2,2 kg volt kb.

Bea

Kép

Bea
regibeus

BeaKép
Tündéri a kiscsaj! Már most olyan lányos arca van!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Most én is csak olvasás nélkül jövök...

CatKép

Főleg hozzád jövök most!Kép
Ugye jól emlékszem, hogy Ti vettetek Peg Perego kocsit Milánóban?
Meg tudnád mondani, hogy hogyan oldottátok meg? Hol vettétek pontosan, meg kell-e rendelni, mennyivel olcsóbb, stb.
Kösz előre is!!Kép

Puszi!Kép

Zitus
15+2Kép

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
Mi nem mentünk el Milánóig, már Udineben van egy nagy bababolt, és ott megvettük a babakocsit. A www.pegperego.com -on megnéztük a boltokat, és az egyikkel leleveleztük a babakocsit, hordozót, és az etetőszékeket is. Mindent megvettünk, ha már kint volt a párom érte. A babakocsin és a 2 hordozón fogtunk kb. 60 ezer Ft-ot, a 2 etetőszéken 20 ezret. Érdemes előtte mindenképpen lelevelezni velük, hogy legyen ott az a kocsi amit szeretnétek, bár ott minden kisvárosban van boltjuk. Nem én voltam kint hanem a párom, és azt mondta, hogy akkora boltok vannak a kisvárosokban mint a Megatoys itthon. Céges autóval ment ki, így a benzin ingyen volt. Azt is hozzá kell ugye számolni, hogy megéri-e kimenni.
Én nagyon meg vagyok elégedve a Peg Perego-val, nyűzhetetlen.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Nekünk is rögtön ez jutott eszünkbeKép

ZituskaKép
Tegnap voltunk a Megatoysban, és július elsejétől 30-ig baromi nagy akciók vannak babakocsira, meg néhány más termékre. Mi is most vettünk, több tízezer ft-ot lehet most spórolni. Egyébként mi Bécsben vásároltunk sokat, minden sokkal olcsóbb, most viszont ezek a kocsiárak még a kinntieknél is jobbak voltak.Kép

Bea
33+5

Bea
regibeus

Sziasztok!!!
CatKép és Többiek!
Annyira édesek a babáitok!!!!!!!!

Kérdésem is volna ám.... Ha még vissza tudtok emlékezni, kb. mikor éreztétek mocorogni a babát/kat?
Ma vagyok 17+2 de semmi eygértelmű, inkább csak felületi izomremegések.... Annyira a felszínen van, hogy kétlem, hogy a baba okozná.

Zitus! Múlt csütörtökön megvolt a második terhesség alatti migrénes rohamom, tele minden jóval pl. zsibbadás, látászavar na és persze a kellemes kis fejfájás. Ha ez így folytatódik, én abba a 0.000001%-ba fogok tartozni, akiknek erősödik a migrénjük terhesség alatt...Kép

Pussssz
K.
17+2

Bogár még egyben van?
shaloya

Sziasztok!

JO reg nem irtam magunkrol, csak SzoszinekKép okoskodtamKép a helyzet: Boti felall par napja, az eleje eleg gaz volt, mert leulni persze nem tudott, igy mindig visitott egy ido utanKép most mar megtanult leulni, zabalnivalo ahogy csinalja, tok ovatosan ereszkedik lefeleKépKép

ma kajaban rekordot dontott, 410 grammot! nyomott be ebedre, eccer tuti kizabal minket a vagyonunkbol (bar emlekeim szerint Lacko is nagyon sokat evett ilyentajt, 1 evesen pl 1 egesz zsemlet reggelire, na mostanaban jo ha fel lecsuszik, szal gondolom valtozik ezKép).

Lacko meg csak dumal es dumal, legjobban az tetszik, amikor neha nagyon udvarias, es kozli, hogy nem kerek tobbet, koszonom szepenKépKépKép

o.
orsoly

CatKép

Köszi!Kép
Néztem az oldalt, de az én nyelvtudásom "kissé" hiányosKép, majd a páromra kell bíznom ezt a dolgot!Kép
Én csak 1 címet találtam - a milánóit - oda lehet emilt is írni.
Mi is ragaszkodunk a PegPeregohoz, azon belül is az Atlanticohoz! Navetta mózeskosarat szeretnénk hozzá, hordozót nem veszünk, mert azt kapunk kölcsön (az is Peg Perego).
Úgy tudom, Mo-n csak a Brendon forgalmazza a PP cuccokat - horror áron.Kép

Beus!Kép

Köszi a tippet, de sajna a MegaToys nem forgalmaz Peg Peregot. De más cuccot biztos, hogy ott nézünk!Kép

KrissiKép

Szegény sorstárs....KépKépKép
Van valami gyógymódod, amit ilyenkor be tudsz vetni? Vagy csak marad a pihenés és a várakozás, hogy vége legyen...
Én már előre rettegek a következő migréntől. Most is tompán fájdogál a fejem, csak reménykedni tudok, hogy nem fajul tovább!

Pussz!Kép
Zitus
15+3Kép

Kép
Kép
zituska28

ZIta: bocsi hogy beleszolok, csak irtak mar eleg sokan a Navettarol hogy nagyon rovid, iszonyat gyorsan kinovik a manok. Nezzetek meg jol a Brendonban, megeri-e beruhazni ra. En a Veneziat hallottam sokat dicserni (na ez jo magyaros lettKép
orsoly

ZitusKép
A Brendon és a Megatoys mostmár egy tulajdonosé, a Brendoné. Így Bea jól írta, hogy a Megatoysban is vannak PP-k. A Veneziát tényleg nagyon sokan dícsérik, én csak Alenáékét ismerem, és nekem is nagyon tetszik.Kép

OrsolyKép
Gratula Botinak az álláshoz! Tényleg nem semmi mennyiséget eszik. Hányszor eszik egy nap Õ ?

BeaKép
Nektek már megvan minden, csak Csengét várjátok ?Kép Milyen babakocsit vettetek ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

cat 4x emberkaja (azert nem ekkora adagok, de a 200 tuti lecsuszik minidg), + alt 2 szopi meg (reggel-este), de neha becsuszik napkozben is + van neha zsemle, bulata stb ragcsalas. Hat ennyitKép
orsoly

OrsolyKép
Mikor van 4* emberkaja ? Nekünk reggel tápi, tízórai gyümi, ebéd főzi, uzsonna Sinlac, vacsi táp. Szóval csak 3 emberkaja fér bele, meg rágcsa. Mi is bulátázunk, biskottizunk 1*,2* egy nap. De egyre jobban kacsingatnak a mi kajáink felé.Kép Mostmár 200 gr-nál egyszerre nem nagyon esznek többet sose.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
a du-i Sinlac valszeg megtömi oket, nem éhesek estére. Én inkább adnék du lightos valamit, aztán emberkaja (a´la Orsoly Kép) vacsora-akár veletek, mikor ti is kajáztok- és furdés után a táp. Vagy ez hulyeség?
Tejterméket (joghurt, turo, sajt, kefir) adsz már?

Shaloya Kép
én kb 16 hetesen, de 18-20 hétig teljesen normális, ha még nem érzed! Foleg ha elöl tapad a lepény. Próbálgasd, hogy este eszel egy kis csokit pl, lefekszel a hátadra és vársz. Hátha megérzed hogy kapirgál Kép

Kriszta
soraya

Cat: tizorai pep (gabona, rizs vagy sinlac gyumivel), ebedre fozi, uzsira gyumolcs, vacsi foziKép igy fer bele a 4Kép

soraya mivel kezdunk tejtermeket? natur joghurttal? hihetetlen mennyire elfelejti az ember...Kép
orsoly

SorayaKép
Köszönöm, hogy válaszoltál.KépKépKép
Megfogadom a tanácsot.
Pusssz!
K.
shaloya

CatKépOrsolyKép
Akartam már kérdezni: mi az a Sinlac?Én erről nem tudok semmit-vagy a védőnénink hallgatott róla?Kép
Joci szopik+tápizik, 1* főzit kap+1* gyümit, tejpépet.
...és a hétvégén "mintha" elkezdett volna mászniKépKépKépKépAzért "mintha", mert még nem az igazi, de már előrejut veleKépmár egy pillanatra sem merem az ágyon hagyni, mert lepottyanik rólaKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok lanyok!

Olyan jo olvasni a babas dolgokat, amiket irtok, majd en is bekapcsolodok, mi ujasg a kis babankkal. Addig meg odabent jol erzi magat nagyon, nagyokat rugkapal, vizsgalatok rendben, es nagyon elvezem azt a mas-allapotot!!!! El nem cserelnem semmire, senkivel! Ja, es minden reggel megtapogatom a pocakomat, hogy je, tenyleg varandos vagyok, el sem hiszem, hogy igaz, es meg minig milyen nagy a pocakom, es igaz!!!!
Felido eltelt!!!!! 21. heten vagyunk!!!!!!!!!!
Ugyhogy mar nagyon latszik, es mindenki csak mosolyog meg kedves. Szoval tenyleg marha jo ez a dolog, erdemes volt ra varni, es mar nem is emlekszunk az elmult 3 evre, mennyit sirtunk, vartunk, szenvedtunk.

Orulok, hogy ti is jol vagytok!

pusz

dodo
20+1

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok Kép
Csak beköszönök még egyet 2in1 Kép
A topikot követni sajna nem tudom... szóval csak "betörök" most. Kép Viszont a képeket mindig megkuksizom, annyira klasszak a babák KépKép.

Szülésig még másfél hetünk van hátra kb., mai méretek alapján 3,1kg (most) Peti. Ebből még bármi Kép lehet. A keresztcsontom fáj rendesen, sűrűn késszerű nyilalást érzek, de kárpótol a gondolat, h család leszünk Kép.

Egy kérdésem lenne, hátha...:

Angelcare légzésfigyelője kinek van és mik a tapasztalatok? Én a bébiőrzős változatot szeretném megrendelni, a honlapjukról. Valaki rendelt-e onnan, megéri-e, esetleg olcsóbban (új) vhol?
Igazából az nem tiszta, hogy a bébiőrző része külön egység-e, tehát ha pl. megyünk valahová, akkor vihetjük-e, vagy a leadó egy valami, ami fixen ott van a kiságyban.
Köszönöm előre is a segítséget!!

Hóvirág Kép
Jó, hogy itt hallok rólatok, kislányod csodaszép Kép

Mi ilyenek vagyunk mostanság:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4289&page=4

Vanda
38+3

Vanda

Kép
vanda

Kirri Kép
a sinlac az szentjánoskenyérliszt meg nem tom mi Kép a lényeg, hogy tejmentes, így nem allergizál, és iszonyú tömős Kép
én a gyümit szoktam sűríteni vele. A fiúk imádják, mert elég édes, pedig nincs is benne cukor (mint pl. a tejpépben)

Cat Kép
nálunk is 4szer van "emberkaja". reggeli: tejpép, 10h: gyümölcs, ebés: husos főzi, uzsi: gyümölcs, vacsi: tápi/szopi, és éjjel még van 1 szopi Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsolyKép
Akkor Ti vacsira vagytok "többek", mert én már akkor csak tápit adok.

OrsiKép
Adsz már husit ? Nem akartál adni, nem?
Én reggelire még nem tudok kanalasat adni, mert 1/2 6-kor esznek, és még visszafekszenek 1/2 8-ig aludni. Ha kanalaznánk, akkor már túlságosan felébrednének, azt meg önzően én nem akarom.KépKép

SorayaKép
Beletappintottál.Kép Pont tegnap kezdtem el natur joghurtot adni, és beleturmixoltam cseresznyét. Nagyon ették, csak az volt a baj, hogy túl folyékony volt, jól lehetett malackodni vele. De ha teszek bele Sinlacot, akkor meg nagyon tömi őket. Már fogok túrót és reszelt sajtot is adni, mert holnap már 9 hósak leszünk.Kép

KirriKép
Nagyon édes Jocika! Gratula a mászáshoz. Jó korán kezdte!Kép
A Sinlac az rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép.
Nagyon szeretik a gyerkőcök, mert édes, cukor nélkül is. Én csak ezt adom, mert a Milupa tejpép pl. cukros. Ahol a mamák nem tudnak szoptatni, ott a vegetariánusok Sinlacot adnak a babáknak. És nem utolsósorban 250 Ft körül van az ára receptre, ami a 800 Ft-os tejpépekhez képest bagatell.

VandaKép
Igazán szép kismama vagy!!! Fájdalommentes szülés kívánok!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
adok kb. 2 hete max... beszéltem gasztrossal, szerinte kellene. Így sokat nem kapnak, de azért kapnak Kép
joghurtot még nem próbáltam, majd pár hét múlva.

Ja, ha ők ilyen korán kelnek, akkor még szopi van, és 7kor fél8kor kapnak reggelit kanalast. Így kicsit más.

Tényleg ennyi a sinlac... nem is tűnt fel. Legutóbb annyi dolgot vettem, hogy ezt már észre sem vettem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
Köszönjük! Fájdalom biztos lesz, EDA-ra lehetőség nincs 'hivatalosan'.
Majd mesélek, ha túl leszek a szülésen, hogy végül milyen volt.

Vanda
38+4

Vanda

Kép
vanda

Téééényleg a Brendoné lett a Megatoys is???
Nem tudtam...
Akkor mostmár egyformák az áraik is? Mert eddig a Mega olcsóbb volt valamivel.

Lassan neki indulok, és felderítem az árakat, hogy kb. tudjuk, hogy mire is számítsunk...
Kinéztem a bútort is, de gőzöm ninics, milyen árban lehetnek ezek a cuccok mostanság!

KirriKép
Emlegettük ezt a r..dt migrént.... ideértKépKépKépKép

Pussz!
Zitus
15+4Kép

Kép
Kép
zituska28

Cat ez erdekes, nekem receptre 850 volt a sinlac!!! vagy ti valami allergiara hivatkozva kapjatok, mert asszem akkor olcsobb, sima recepttel ennyi.

Nekunk amugy nagyon bejott az esti fozelek, azota alussza at az ejszakakat BotiKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Nálunk Zoli váltja ki, és azt mondta, hogy nagyságrendileg ennyi volt. Nem tudom milyen receptet ír a dokinő, de lehet, hogy allergiásat.KépKép
Nálunk esti főzi nélkül is átalusszák az éjszakát egyenlőre. Ha majd nem, akkor bevetem én is az esti szilárdat.

OrsiKép
Tudod én is nagy hús ellenes voltam, de szakemberrel konzultálva én is amellett döntöttem, hogy adok. Most kb heti 3*-4* kapnak.

Cat

Cat
Kép
cateye

ZituskaKép
Vigyél sok pénzt a vásárláshoz, mert kopasztják a kismamákat. De ez az egész babaipar nagy lehúzás!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?