Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mi is megjöttünk Veresegyházról.
Volt egy kis piknik, de persze csak a munka után, közben. Egy komposztálót csináltunk a kollégámnak, tutti lett.

Reggel pedig Enigma Ura - ZuXXX - elvitt futni, vagyis futottam utána. Jól elfáradtam, de megérte.

Mégegyszer köszi a futást és a piacos dolgokat!

Irigylésre méltó kis házban lakunk!

Kriszta hajrá a szurikért!
A Próba előadás pénteken volt! De kitartott az időjárás.

Larapapa, (Picasso)

Ívás - a tali időpontjától függ, ha nagyon sokára lenne eéőre hozzuk!

Lara,
Ez nem semmi nap volt! Csak ilyen napok következhetnek!

Kavicska,
Hagydd abba azonnal, nekem amikor irányítottal próbálkoztunk akkor Clostilbegyttől olyan hólyaghurutus és felfázásos tüneteket produkáltam egymás utáni 2 hónapban, és mindkétszer voltam a háziorvosnál, és az elsőnél is volt vizelet vizsgálat, és csak penicilines cuccot mert adni, nehogy véletlen ha terhes lennék valami baja legyen a babának, de a másodiknál rájöttünk hogy az egész attól van, hogy annyira beindulnak a petefészkek, amelyek közel vannak a hugyhólyaghoz, hogy az csinálja. Semmi melegfürdő csak folyadék és fekvés, nekem az teljesen bejött. Mellesleg ha többször lesz irányítottad akkor érezni fogod ezt, illetve egy kicsit enyhülnek a tünetek. Amúgy megjegyzem, hogy a lombikos stimunál is lehet ilyen, pisilési probléma, és ez nálam be is jött. Kérlek, semmi gyogyit, ami antibiotikum lenne, bár ezt már egyszer itt kitárgyaltuk, hogy minden gyogyira az van írva, hogy várandóság és szoptatás alatt nem vagy csak orvosi ellenőrzés mellett.
Röviden most végképp ne kezdd magad a szokásos módszerekkel gyógyítgani.
Tudom kicsit túl reagálom a dolgot, de csak segíteni akarok.

Puszkók Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

A párom elment dolgozni,így még feljöttem kicsit.
Köszi az aggódást,és a jótanácsokat.Megnéztem egy gyógyszerészeti honlapon,hogy van -e ellenjavaslat a gyogyira amit szedtem,de nincs-ezt használják bent a kórházban is a dokinénik-Remélem nem ártottam vele ha ezt írta.Mellesleg ezt a kismamák nálunk is szokták szedni a kórházban.Holnap rákérdezek a gyogyiban,mert úgyis kell mennem.
Remélem mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéje!
Wish!
Gratula a randizókhoz!Hogy vagy?Remélem már nem fáj annyira a pocid!
Renóca!
Nekünk György Rózsa Sándor &Szinetár Dóra volt a főszereplő páros.Látom nektek Dolhai-Szinetár lesz.Tuti jó!Vagy 6szor jöttek vissza meghajolni!
kavicska

Na elteszem magam holnapra!
Sziasztok!
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Jó hetet mindenkinek!

Wish,
remélem, mindenki osztódik, növöget szépen Kép

Nálam pénteken volt a beültetés, 2 picit kaptam vissza. Sajnos a többi nem volt fagyasztható.
Most pihi...

Kavicska,
nekem is vannak hólyaghurutos tüneteim, én a gyógyik számlájára írom.
kiscic

ZsebiKép
Naná, hogy bevállalom a második cérnázást!!!
Holnap - ha lesz dokinéni - megyünk!

WishKép
Drukkolok!!!!!!!

JuboKép
Gratula! Már én is kezdek hinni a csodákban!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Zsebike,
aki rendi volt, ő a közvetlen főnököm. Tőle és még 2 sráctól kaptuk a babanaplót. Szóval ő még most is nagyon rendi. A fő-főnökhöz pedig nemsokára megyek beszélőre.

Wish,
hajrá, nagyon ügyik a kicsik Kép

Farkasok, Zsebike, Kriszta és mindenki
Nektek jó lenne a tali 10-én, vasárnap?????
Csak hogy a fiúk ne szomjazzanak sokáig Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!

Lara!
Azért én nagyon remélem hogy jól fognak alkaulni a dolgok és vissza tudsz menni dolgozni. Undorító hogy a nőket amiatt hogy szülnek gyereketket így megkünönböztetik. Kép

Nekem a 10-e egyelőre jónak tűnik, remélem nem jön közbe semmi. Mostanában nálunk nagyon pörögenk az események. A párom sokat dolgozik hétvégén így csúszkál az anyóshoz való menetel. De elvileg mi ezt a hétvégét ha jól emlékszem szabadnak jelöltük, úgyhogy szerintem neke jó. Na most nagyon határozott voltam. Kép

Stella!
Hogy vagy? Hogy bírod a szurikat?

Renóca!
Biztos nagyon szép lett a frissen festett kerités! Kép

Na repülök dolgozni!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
Ma reggelre négyen vannak a babók, úgyhogy negyed egyre megyünk értünk és hazahozzuk őket.

Kiscic Kép
Drukkolok Nektek, remélem jól befészkelik magukat a picikéid.

Zsebi Kép
Mától akkor itthon vagyok úgy három hétig, úgyhogy jöhetsz bármikorKép

Stella Kép
Holnap csak ügyesen! Remélem most nem figsz elájulni Kép
Pont most beszéltük Lacival, hogy kár volt lemondani nekünk a ma reggelit, még pont el tudtunk volna menni a transzfer elött. Mostmár mindegy, biztos így kellett lennie Kép

Lara Kép
Mi 10-én nem hiszem, hogy elmegyünk a talira, de Nektek jó szórakozást.

Wish

wish

ZsebiKép
Magvagyok. Tegnap adtam be a 15. szurit és a nagyja még csak most jön!
Szerintem rekordot döntök szurikból, de nem baj, mert legközelebb már csak a tesóknál kell Kép!

Kép
stella9

Karmen : nem úgy nagy a hó Kép, kicsit sok volt a munka és erre értettem KépKép

Wish : húha, szuper kis csapatod van, ennek most tényleg sikerülnie kell ! KépKépKép

Süni-Renóca : ez a kerítés jó sok munkát ad nektek Kép De a végeredmény a legfontosabb és most már gyönyörködhettek benn Kép

Kriszti : én a soványkák táborából Kép a Gonal-F nekem egyáltalán nem fájt, nem úgy, mint a Suprefact Kép
Zoli nagyon ügyes, de te is hamar megtanulod majd, állítólag a pen-es változattal még könnyebb a dolog Kép Csak bátran ! Mikor lesz az első UH ?

Kavicska : nekem punkció után volt hasonló problémám, ha picit tovább tartottam a vizeletet, nagyon nagyon fájt, de 1 nap szenvedés után rájöttem, hogy inkább fél óránként megyek pisilni, ha kell, ha nem. Éjszaka ez elég nehezen kivitelezhető Kép

Lara : remélem a beszélőn minden OK. volt !

Farkasok : nagyon jó kis házban lakhattok, irigykedek is érte KépKép

Lányok, sajnálom nekem a július nem jó talira Kép
brühühüm
Hétvégén a tesón gyerekei nálunk aludtak, majd megettem őket, olyan aranyos, értelmes kölkök ! A 3,5 éves nagyfiú tegnap odabújt hozzám és ezt mondta " Niki, én téged úgy, de úgy szeretlek" Mondanom sem kell, majd elbőgtem magam Kép

mniki

Wish!
Tiszta izgi! Nagyon nagyon szorítok továbbra is küldöm a tapadós energiáimat!!!!!! Ügyesek legyetek kis barackmagok! Hány barackmag költözik be?

Írd meg milyen dátumot írjak a táblába tesztnek!!!!

Stella!
Ti egy hősök vagytok ezzel a maratoni szurizással!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,
mind a 4 manócskát hazaviszitek? Jajjjjj, annyira szurkolok!!!!!

Kezd alakulni a helyzet itt. Még januárban beszéltünk a fő-főnökkel arról, hogy a melómat otthonról csinálnám tovább számla ellenében. Ez még jó is lenne, de szeretné a munkaszerződésemet felbontani, mert nem vennének vissza. De mivel ők nem vesznek vissza 3 év múlva, akkor mi inkább belevágnánk majd a kistesó projektbe. De ha közben megszűnik a munkaviszonyom, akkor ugye a kistesó után nekem nem jár semmi juttatás, max. gyes (23e Ft). Na az pedig logikus, hogy nem jó nekem. Szóval nem szeretném a szerződést felbontani és nem is fogom. Csak nem szeretnék haraggal eljönni. Egyébként most mondta az asszisztense, hogy szólt neki a céges kocsi miatt, és azt mondta neki, hogy szülésig nyugodtan használhatom és majd Peti visszaviszi a céghez. Ez viszont jól hangzik Kép Szóval most izgulok, mint állat. Jó lenne már túl lenni a beszélőn.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Már lehet, hogy otthon van a kis család! Komolyan annyira nagyon akarom hogy neked sikerüljön!!!!!!!
Szorítok!
Nekem teljesen mindegy melyik nap látogatlak meg bármi jó. Írjál és már megyek is!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szeretnék alkalmatlankodni ha már késznek érzed magad akkor megyek!!!!!!!

Lara!
Remélem akkor a főnököd bele megy ebbe, hogy ne bontsátok fel a szerződést, bár végülis ezt nem kötelezheti rád nem? A kocsi miatt pedig tök rendes, bár szerintem annak is örülhetnek hogy eddig dolgoztál!

Larapapa!
Ajótról kép????????????

Jaj lányok levágták hétvégén a hajamat, kicsit rövidebbre sikerült mint én azt szerettem volna. A pároméknál az egyik lány most végzett a fodrász suliban és gyakorloni szeretne már ugyan dolgozik is egy szalonban. Nagyon ügyes a vásás stílusával nincs is baj, de nekem ez nagyon rövid. Kép Remélem hamar megnő! Csak olyan hülyén érzem így magam és ezért voltam ma morcos egész nap. Kép

Kavicska!
Hogy vagy! Már nagyon mennek a napok!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Három babával jöttünk vissza. 8,7,6 sejtesek (a negyedik öt sejtes volt).
Az egyik petefészkem nagyon meg van duzzadva és Dévai azt mondta ha visszakérem mind a négyet akkor leveszi rólam a kezét Kép
A háromra is eléggé szívta a fogát, Õ annak örült volna ha csak kettőt teszünk vissza, körülbelül hússzor megkérdezte, hogy biztos-e a három, de kitartottam. A végén mondtam neki, hogy mostmár olyan, mint a Vágó a legyen ön is milliomosban, annyiszor megkérdezi, hogy biztos-e.
Azt mondta, ha mind a három megtapad akkor elég nagy baj lesz, de azért nem olyan vészes, mintha négyet tesz vissza és mind a négy megtapad.
Szóval volt paráztatás rendesen, de azért nagy nehezen megegyeztünk.

wish

Wish,
gyönyörűek a törpök Kép Drukkolok ezerrel, tessék sokat pihenni és dédelgetni őket Kép

Zsebi,
teljes siker!!!! Autó, telefon marad aug. 2-ig, amíg a szabadságom tart Kép Szerződés marad, nem bontjuk fel Kép Melókat maszekban csinálhatom tovább, a mostani bruttó fizumnak megfelelő órabérben Kép Szóval mindenbe belement és még elnézést is kért, hogy eddig nem beszéltünk a dolgokról, de valahogy mindig mással volt elfoglalva. Visszajönni nem valószínű, hogy tudok, de azért a tesó-projekt jobban bejönne Kép
A hajad miatt ne aggódj, biztos hamar megnő.

Na húzok Larapapáért a CÉGES KOCSIVAL Kép és elkezdődik végre a VAKÁCIÓÓÓÓÓÓ!

Otthonról még jelentkezünk, pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Ez nagyon jó! Hajrá kicsi barackmagok! Tessék erősen kapaszkodni, csodálatos anyukátok és apukátok lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem írtad mikor tesztelsz így beírom a júli 25-öt mert nálatok elvileg három hét, nem tudom most kibírod vagy a 14. nap körül becsúszan egy teszt.
Azt mindenképp sajnálom hogyha lesz hétvégén tali, hogy nem lesztek ott nekem nagyon nagyon fogtok hiányozni. Kép

Lara! Kép
Jó pihenést. Attól nem félek, hogy nem fog taralamaan telni. Kép Azért hihetetlen hogy elrepült az idő!

Kriszta! Farkasok! és természetesen a többiek!
Vasárnapi tali????????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Íme az új tábla immár két zebrácskáért lehet szorítani!!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Most látom hogy elírtam júlisura a kezdést már javítottam! Bocsi!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Wish,
Szuper ügyik vagytok ! Jó hogy hármat kértél vissza, és milyen szépek lettek Kép Most őszintén, arra hogy mind a három megtapad, sajnos sokkal kisebb az esély mint arra hogy egy sem... de a lényeg hogy most egy-de lehet hogy kettő biztos veled marad, ennyi előkészület után már nem lehet máskéntKépKépKép Sok pihi és fehérje, de persze ezt már úgyis tudod. Küldöm a babatapasztó energiákat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKép

Zsebi,
Köszi hogy javítottál, az lesz igazán érdekes ha már tudom a punkció időpontját. Pénteken reggel kell mennem UH-ra. Ha minden jól megy az lesz a második nap. Nem is értem, igy a Suprefact mellett simán meg fog jönni ? Egyelőre semmi előjele nincs, se barnázás, se semmi.

Mniki,
Nekem a Suprefact egyelőre nem fáj, utána egy kicsit csíp, de sajnos/szerencsére van elég finom kis zsírpárnám, ami kibélel...

Lara,
Hurrá, ezek szerint minden a legoptimálisabban alakult eddig, mostmár tényleg élvezd ki a szabit, aztán jön a 24 órás robot Kép

Nekünk a 10. előreláthatólag jó lesz, bár én szívesen mentem volna Balcsira vitorlázni, de már nincs hajó. Azért lehet hogy a barátainkhoz még le tudunk menni. Szóval még nem százas, de nagyon igyekszem KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Elivelg úgy van, hogy Suprefact egy pár nappal kitolhatja, nekem egy napot csúszott most és kevesebb volt a mennyiség! De amúgy rendben volt minden. Nekem akkor kellett telefonálni amikor megjött és a 3. napon kellett csak uh-ra és vérvételre menni és akkortól jött a Suprefact mellé a gonal. Király lesz ettől nőnek szép nagyra a tüszencsek!!!!

Gyere már a talira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valszeg én is egyedül megyek!!!!

MKA!
Te már szeded a fogigátlót? Mert akkor beírom a táblába, hogy situm!!!

Niki!
Neked eddig mindig fogigátlós módszered volt! Nem tudnál nekem segíteni, hogy amikor elkezdi az ember onnan a 7-14nap között miért kell bemenni? Vérvétel vagy uh?
Előre is köszi!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Véletlenül keveredtem ide, ugyanis megtaláltam egy régi ismerősöm. Remélem ír nekem, mert sehogy másképp nem érem el....

KARDALUS DÓRI!!!!

Emléxel rám??? Nézd meg a nickem, ott a név, sajna nagyon eltüntünk mindketten, örülök, h. rádleltem, ha van kedved, írj az almakorte@citromail.hu-ra v. a tundebogar@citromail.hu-ra, h. újra kapcsolatba lépjünk!!!

Remélem jól vagytok, férjed és Lilluska is!!!

Nagyon várom a jelentkezésed!!!!

Sok puszi, remélem írsz!!!!!
almakörte

Mindenkitől elnézést a bepofátlankodásért, régi középiskolai osztálytársnők vagyunk, és nagyon megörültem, h. itt megleltem...

Elnézést, további szép napot!!!!
almakörte

Kerítés ala Reni és Robi. A sóder kupac sajnos egy részét eltakarja. Most rohanok, majd jövök. Addig is Wish, Kiscic Drukkolunk!
Kép

Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Zsebi, édes Tőled,hogy hiányoltál! Kép
Vagyok, csak a másik topicba átmenetileg átvettem a táblát, így sokkal több időmet leköti (mindig végigolvasni, stb. -Neked mondjam? Kép )
meg most kicsit el is vagyok foglalva sajna magammal és ez nem annyira jó beszédtéma... Kép

"Röviden":
Van egy kis gondom. Voltunk reggel dokinál, megvannak az eredményeink. Szóval férjemmel minden OK, a Ginseng hatott. (4 hónapja 25Mio kiskatona, most 60Mio és 55% gyors, aktív)
Páromnál egy a bibi (és ezt csak a kaaliban nézik), hogy 24 óra múlva nem mozognak a katonák. Elég gáz. Kép Egyértelmű inszem.
Velem van más gond is. Egyrészről magas a prolaktinom (49), ami még talán elviselhető lenne a Bromocryptinnel, de az LSH/TH értékem pont fordított, mint kellene. Ez elég gázos a dokim szerint. És az LSH-m 10,3, ami elég magas, ez azt jelenti, hogy nehéz stimulálni a petesejtjeimet érésre. Elküldött terheléses cukor vizsgálatra meg CT MRI-re (koponya)a prolaktin miatt.
Inszem lesz ha mindkettő negatív. Dokim szerint jók az esélyeink. Azt még hozzáteszem, hogy a bal oldali pfészkem PCOs. Na, ennyi kicsit sok is egy napra. De a dokim még így is bizakodó volt.
A vérvételre csütörtökön megyek, de a CT-t sehogy sem tudom elintézni. Esetleg nem tudtok egy dokit, aki fel tudná írni nekem (ugyanis a kaalis beutaló nem elég) a beutalót (fizetnék érte) vagy esetleg egy magánkórházat, ahol csinálnak ilyet? Vagy esetleg valaki, akinek lenne kapcsolata eg CT-hez? Jó lenne minél előbb megcsinálni, és természetesen itt is Mo-i viszonyok vannak, hónapos sorbanállásokkal... Persze szeretnénk minél előbb túllenni rajta, hogy inszemre mehessünk...
Kérlek, segítsetek!!!
Előre is nagyon köszönöm.
A nődokimhoz nem nagyon szeretnék visszamenni ezzel a kéréssel, főleg, hogy olyan volt, amilyen (hogy nem vette észre a PCO-t????) úgyis újat kell majd keresnem...

Pusza

Unique

KépKép
unique

ReniKép
Hűűűűű.... nem semmi a kerítés! Hát, nagyon ügyik vagytok, tényleg! És nagyon mutatós is a kerítés!

KépKép
unique

Renóca!
Gyönyörű a kerítés és a házikó is! Ide biztos mielőbb be fog költözni egy apróság!!!!!!!

Unique!
De jó hogy jelentkeztél!
Elég összetett a problém análatok! CT-s ismerősöm nincs, talán közreti orvos is adhat ilyen beutalót. De mintha itt valakinek csináltak volna ilyet mostanság (télen), reméljük olvas még minket és elmeséli hogy mennek a dogok. Szorítok!!!!

Nekem a tábla szerkesztésel nincs bajom, illetve az adatok begyűjtésével, mert ha valamit elfelejtek beírni a lányok hál Istennek figyelmeztetnek és kérik a javítást! Nekem a felrakással megy el sok idő. Mire kivágom kimentem képként, lekicsinyítem és csak útána lehet feltölteni. De szeretem csinálni, és már alig várom hogy zebrákkal tölthessem meg!!!!!!

Krizsa akkor még nincs szabin? Nekem kéne vele beszélni, akkor lehet hogy felhívom!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Szervezzétek a talit ide a kertbe és akkor én is tudok menni Kép
Még nem tudom mikor tesztelek, de valószínűleg nem fogom kibírni a három hetet.

RenócaKép
Nagyon szép lett a kerítésetek. Ezért érdemes volt dolgozni Kép
A blökinek hoy tetszik?

Drukkokat köszönjük, a Barackmagok elraktározták őket Kép

wish

Kriszta,
gyere a talira, légyszi!

Renóca,
mikor költözhetünk be hozzátok? Kép Nagyon szépek vagytok!

Unique,
én is a háziorvost javasolnám, az ő beutalójával bizotos meg tudjátok csináltatni a CT-t.

Zsebi,
még a kilincsen alakítani kell és ha Peti felszerelte, csak akkor lehet fotózni. Addig amíg nem készült el vele teljesen, nem szeretné mutogatni. Szóval még egy kis türelem.

VASÁRNAPI TALI: hahó csajok, nem túl nagy az érdeklődés Kép
Orsiéknak írok mailt, Woodinak sms-t.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish,
ez a kert dolog komoly, vagy csak vicc? Mert ha komoly, akkor mi szívesen elmegyünk hozzátok és Ti is ott lehettek.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Szerintem nyugodtan lehet itt.
Farkasok?

ZsebiKép FarkasokKép
Kiderült, hogy valótlan a paranoiám. Ugyanis a doki miután elhelyezte a Barackmagokat, az mondta mindjárt jövök, csak megnézem, hogy nem maradt semmi a katéterben. Na, mit szóltok? Kép

Wish

wish

Wish!
Kerti parti nálatok nekem teljesen ok. Már tudom hova kell menni!!!!! Kép
Akkor most biztos a helyére kerültek! Bár szerintem a múltkor is ez már csak a mi fóbiánk!!!
Ne izgulj ott vannak és szépen fejlődenk! A hasad már nem fáj egyáltalán?

Lara!
A szokott csapat remélem azért összejön! Ti, Wishék, Farkasok, Krisztáék! Bízom a többiekben is aztán majd kiderül!

Na jó akkor azt még ki fogom bírni míg megszereli a kilincset! A falat te mikor kezdet? Olyan kíváncsi vagyok! Azért vagyok ilyen türelmetlen. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca! A Romeo és Juliát nézitek! Érdekelne milyen volt! Mi a szabadtérin nézzük majd aug-ban.

MNiki! He-he jol félreértettem, bocsKép

Wish! Tuti ikrek lesznek!!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést jobban vagyok,már nem fáj annyira ha pisilek,de ha menni kell-akkor menni kell mert alig bírom tartani.A közérzetem jó,a gyomrom sem olyan rossz ,vagy csak hozzászoktamKépA mellbimbóm nagyon érzékeny-ránézni sem lehet-nem hozzáérni.Már megvettem a teszteket.Remélem pozitívat adtak!KépMég 10 napKép
Wish!
Nagyon drukkolok!Pihenj nagyon sokat!
Renóca!
Csodaszép a kerítésetek!Nagyon ügyesek vagytok!
Lara!
Nagyon jó vakációzást kívánok!Hol fogsz szülni?

Ma újra egyedül éjszakázom,mert a párom egész héten éjszakás.KépKépKépKépKépKépKép
Megyek is mert holnap korán kell kelnem.
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok

Végre ideértem. Ma a szomszéd (jobbik!) felől kezdtük el csinálni a kerítést. Tudjátok jó munkához idő kell. A párom csak munka után tud nekikezdeni. Köszönjük a dícséreteket. Örülök, hogy nektek is tetszik és, hogy irígykedtek egy kicsit.Kép

Stella
A holnapi varratásra sok sikert. Ugye nem egyedül mész?

Lara
Örülök, hogy ilyen jól zárult az utolsó napod. Aztán most már igazán tessék pihenni. Irgum, burgum!

Wish
Kép
Nagyon sokat gondoltam ma rátok. Pocakod hogy van? Én is küldök tapadó energiát!!!

Zsebi
Jobb is a rövid haj ebben a melegben. Nekem 23 éves koromig volt majdnem derékig érő hajam. Egyszer levágattam válig, azóta pedig egyre rövidebb lett.

Unique
Én voltam télen MRI-n. A Szabolcs utcában kaptam a beutalót a MÁV kórházba. Egy hét múlvára kaptam időpontot és másnap lehetett menni a leletért.

Karmen
Holnap megyünk színházba. Majd mesélek. Kavicskáék a hétvégén voltak, nekik nagyon tetszett.

Lara
Hát sajnos ha nyerünk is a lottón már akkor is eligértük egy fiatal özvegyasszonynak két lánykával. Bocsi. Kép
Szívből kívánom, hogy teljesüljön az álmotok, nektek is legyen kertes házatok.
Remélem egyszer, minél előbb nálunk lesz a babás tali. (Ez egy előmeghívás. Lányok, fiúk BABÁRA fel!) És sok sok lurkó fog rohangálni a kutyuval. Hátha egyszer ő is elfárad. Nekünk már lóg a nyelvünk, de ő rendületlenül hozza a labdát. Nem adja oda, meg kell tőle szerezni. Futás, bírkózás...stb. Tiszta amerikai foci. Milyen jókat nevetnétek rajtam ahogy a kutyával bírkózok. Kép
Jó éjt mindenkinek

Renóca
süni_renóca

Kavicska!
Ne csináld ezt! Nem szeretem amikor teli rakjátok szomorú fejekkel az írásotokat! Neked most különösen pozitívnak kell lenni!!!!! Muszály a babók az örömet a boldogságot szeretik. Sok volt most a zavaró körülmény, de higgyél bizzál meglátod pozitív tesztet adtak a boltban, már csak olyat árulnak!!

Renóca!
Nekem is így volt sokáig nagyon hosszú hajam volt aztán most amióta férjhez mentem egyre rövidebb, de most már növesztem is már nőt is! Kép
Meglátod nemcsak mi visszük a gyerekeinket hozzátok, hanem a Ti gyerekeitek is ott fognak rendetlenkedni kertben!!!!! Kép

Jó éjszakát mindenkinek különösen Wihs 3 kicsi barackmagjának!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Igen, a probléma összetett, de legalább tudjuk, hogy mi az. Krizsa szerint az a rosszabb, ha minden ok és mégsincs babó. Így tudja kezelni. Bár bevallotta, nem vagyok könnyű eset.
Szabin 7-től lesz, de telcsin el lehet érni, csak 15-25 között nem, akkor nem lesz itthon.
Mondta, nyugodtan hívjam amikor meglesznek az eredmények akkor is, ha szabin lesz. Szóval szerintem nyugodtan hívd fel.
A hajtémához nem tudok hozzászólni, nekem derékig ér Kép és mivel a férjem vágja, így csak nő és nő és nő... (szereti a hosszú hajatKép )
A táblát pedig egy jó programmal nagyon könnyű frissíteni, csak mire erre rájöttem, kb. 6-7 óra ment el... Aztán jött Wish programja Kép Onnantól egyszerű... Kép

LaraKép
Úgy tudom, a körzeti orvos beutalója nem elég. Ma beszéltem ugyanis az egyik ilyen hellyel, ahol csinálnak ilyet, és ott mondták. A hülye tyúk azzal kezdte, hogy idegsebész adjon beutalót. Majdnem mondtam neki valamit... Aztán megkérdezte, jó a nőgyógyász is. Szóval úgy tudom, hogy körzeti nem.

RenócaKép
A Szabolcs utca az a meddőségi kp? Valamiért a Krizsa nem adhat oda nekem beutalót, azt mondta. Holnap futok azért egy kört a nőgyógyimnál, ha nem megy, akkor kitalálok mást. Jó lenne még a héten (elvileg Telkiben azt mondták, hogy ha megvan a beutalóm, akkor 1-2 nap múlva kapok időpontot az Üllői útra), úh most minden a nődokimon múlik. Drukkoljatok nekem holnap!!!
Ha nem megy, szerinted bemehetek a Szabolcs utcába a Krizsa beutaló papírjával, hogy adjanak egy hivatalosat? Vagy inkább ne? Hogy megy ez?
Ez az MRI nem káros egyébként? Nem szeretnék olyat csinálni, ami totál nem okés... Kép

KavicskaKép
Csak nem talán.... ??? Kép Kép Kép Olyan gyanús vagy nekem... Kép

Jó éjt!

Unique

KépKép
unique

Jó éjt,

Most mentek el Enigmáék, nagyon jót dumcsiztunk, s persze a kanok előtte futottak egy órát!!!!

Ezért nem jelentkeztünk este, holnap pútoljuk.

Tali teljesen rendben van nálunk a kertben, Larapapa hűtöm a söröket!!!!
De mostanában nagyon szótlan vagy!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Farkaskoma Kép
Olyan fitt leszel, hogy csuda Kép
Én meg nagyon kövér, ha Judit továbbra is így kényeztet Kép De majd augusztusban én is felhízlalom őt és a kisfarkasokat.

Akkor itt lesz a tali Kép Szuper!
Majd holnap kifigyelem mikortól nem tűz a kertbe a nap. Befogadjuk Enigmáékat, ha akarnak jönni, ugye?

wish

RenoKép
A világért sem indulnék el egyedül!

ZsebiKép WishKép
Nálunk transzfer után mindig úgy van, hogy a doki mondja, hogy elvileg kész. Aztán jön a huzat és a kiabálás a szomszéd szobából, hogy "Bennt vannak!"
Aztán végre le elhet mászni arról a barimura "kényelmes" ágyról Kép!
A Sámán mindig mondja közben, hogy mit csinál, de legutóbb már csak annyit mondott, hogy "ezt már úgyis tudja".

WishKép
Amimet csak tudom x-be raktam érted!

KrisztaKép
Nekem nem Supre volt/van, hanem Decapeptyl, de pont időben megjött. Mivel most késöbb indul a stimuu és van egy hosszú átmeneti időszak, amíg csak Deca van Gonal nélkül, elég sokáig elhúzódik a menzim. Nem vészes csak napi 1-2 csepp.
De holnapután jön a Gonal és végre beindulhatnak a petefészkek Kép!
Drukkolok neked is! Minden rendben lesz!!
Stella

Kép
stella9

Unique!
Szerintem a Szabolcs utcába be mehetsz a Krizsa féle beutalóval, mert elvileg ők azzal a kórházzal szerződésben állnak. Innentől biztos segítenek neked!
Tábla azért gyorsan megy, csak mondom a konvertálás problémás, de megvan az is. Kép Imádom csinálni.

Wish!
Ez természtese, hogy befogadjuk Enigmáékat!!! Júhéj!!!!!!!!
Hogy vagytok? A hasad már nem fáj ugye?

Farkasok!
Mondjátok mit vigyek!!!!!!!!!!!!!

Stella!
Nálunk le se lehett mászi az műtőasztalról odatolnak mellé egy gurulós ágyat és oda kell áthelyezni magunkat. A múltkor én véletlenül majdnem felültem mire Krizsa mondta Isten ments hogy felüljek. Kép
Ma remélem nem leszel rosszúl a varratásnál! Úgy látom az ikrekre hajtasz azért is mész mégegyszer. Tudod Wish gondolatai szerint ahányszor varratsz annyi baba sikerül. KépÚgy legyen!!!!!!

Kriszta!
Ugye jöttök???????????????????

Lara!
Meddig lustiztál az első pihis napodon? Hihetetlen,hogy egy hónap és a karodban ringathatod a kisfiadat. Kép Kép Kép

Kavicska!
Remélem már sokkal jobb a hangulatod a mai nap! Kép

Képzeljétek a munkahelyemen kicsit kavarok voltak. Az egyik kolleganőm elmegy szeptembertől és egy tök új jön helyette, de csak 15-vel. Gondoltam a főnökömnek ezek után jó lesz benyögni, hogy talán én mennék lombikozni szeptemberben. Úgy izgultam hogy mit fog szólni, de mikor elmondtam hogy nem nagyon akarodzik eltolni ezek a dolgok miatt egy hónapot, tök megértett és azt mondta az itteni dolgok miatt ne aggodjak, majd lesz valahogy! Én csak a babákra koncentráljak! Egy akadály kilőve! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique
Úgy tudom, hogy a saját nőgyogyid is kérheti a kivizsgálást. Engem is először a sajátom akart küldeni, de utána helyre állt a prolaktin szintem. Mire a Szabolcs utcai Meddőségibe kerültem újra rossz lett. Ha nem sikerül próbáld meg felhívni a Szabolcs utcát. Õk kapcsolatban állnak a Kaálival, oda küldik tovább a legtöbb házaspárt. Tel.: 06-1-350-4760 mellék: 1576
Az asszisztensek is segítőkészek szoktak lenni, de ha inkább rögtön orvossal szeretnél beszélni Murányi és Vajda doktorok rendelnek. Nem tudom melyiket találod bent.
Egyébként nem tudod miért nem fogadták el a Krizsa doktor beutalóját ? Hisz ő is nőgyógyász ?
Megcímezte egy adott intézménynek? Mint már írtam nekem a MÁV kórházba szólt.

CSÜTÖRTÖKÖN KÖRNYEZETTANULMÁNY!!!!!!!!!

Sietek is, mert este színházba megyünk és előtte jó lenne még csillogóbbá tenni a házat.

Mindenkit ölelek, holnap is bekukkantok. Mindenkinek egy nagy ölelés!
Szép napot! Sziasztok

Renóca
Kép
süni_renóca

Zsebi,
nem bírtam tűrtőztetni magam este és nekiálltam a felhőknek. És reggel már 6-kor felébredtem, ill. Andor keltett, hogy menjünk festeni. Peti tök jókat mosolygott rajtam, mert a nagy hasamra rácsöpögött a festék Kép Szóval már nemsokára kész is leszek. Ha megszáradt minden és visszapakoltunk, akkor fotózok. Azért ilyen csendes az én drágám, mert meló után folyamatosan a babaszobán dolgozik. Szerintem a héten mindent befejezünk és akkor jöhet a mosás és a vasalás.
Nagyon rendi a főnököd, klassz, hogy így támogat.

Akkor tali Wish-Farkasok kertjében. Mit vigyünk? Most is kajcsizunk? Orsinak mail, Woodinak sms ment. Enigmáék meg persze, hogy jöjjenek.

Wish,
hogy vannak a törpik? Nagyon szurkolok nekik, hogy 10 körömmel kapaszkodjanak!

Unique,
akkor irány a Szabolcs utca! És persze megy a drukk, hogy sikerüljön mihamarabb elintézni.

Kavicska,
a Kútvölgyi Kórház a kiszemelt. Egyenlőre nagyon tetszik, szép a szülészet, frissen felújítottak a szülőszobák és gyönyörűek az alapítványi szobáik is. Remélem sikerül egyet megcsípnünk, mert akkor Peti is bent lehet velünk non-stop Kép

Na megyek festeni tovább...

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Sajnos Enigmáék nem tudnak ott lenni - legjobb tudomásom szerint -, elutaznak szombaton. (Nem lesz futótársam:-(( ).
A kajcsit még kitaláljuk addig!

Farkasok

Kép
farkasok

SOS!
Valaki elkuldene nekem Krizsa doki mobilszamat?
Kulfoldon vagyok, es nem hoztam magammal a nevjegyet. Kép ginger14@freemail.hu
Elore is koszonom.

Nem reg ota rigevidont szedek, es neha azon kapom magam, hogy majd kiugrik a szivem a helyebol, olyen hevesen kalimpal. Elotte sosem volt semmi baja a szivemnek. Szerintetek ez lehet a fogigatlotol?
Ezt szeretnem megtudni a dokitol is...

Koszi
Mka
Vendég

Kicsit sikerult visszaolvasni.
Zsebi! Igen, szedem a fogamzasgatlot, jul. 25-en indul a szurizas, aug. 1-en kell visszamennem kontrollra.
Remelem a szivem is kitart mellettem, nem fog kiugrani a helyebol. Az igazsag az, hogy tegnap delutan elegge megilyedtem, sose fajt a szivem korul semmi...

Na most rohanok, kezdodik a kovetkezo eloadas.
Mka
Vendég

Wish : Kép nagyon szép margarétákat kaptál vissza ! Legalább 1 biztosan veled marad majd KépKépKép Nagyon szorítok !!

Zsebikém : UH lesz, mégpedig azért, hogy megnézze a dokibácsi mehet-e majd a szurizás (nincs-e ciszta, vagy ilyesmi)
Hogy bírod a Marvelont, nem fáj a gyomrod tőle ?

Renóca : nagyon csini a kerítés, jó ötlet volt ívesen rakni Kép Felénk is divatba jött ez a fajta fa Kép

Lara : gratulálok a sikeres mh-i egyezséghez Kép
Még nem hívtak a Burda-tól, lehet, hogy nem is lesz ebből semmi Kép

mniki

MKA!
Krizsa számát küldtem mail-ban!
REmélem semmi komoly nincs csak a természet játszik veled!
Javítalak a táblában!

Mniki!
Nem szedem még a gyógyit! Majd augusztusban kell kezdenem. De igazából azt nem értem hogy akkor még csak 7-14 napja fogom szedni a Marvelont, akkor mit akar nézni uh-n nem csak akkor kell ha megjön és onnan jöhet a szuri?

Lara!
Ez nem semmi, te aztán tényleg nem pihensz! Mókás lehet festékesen a pocid! Lehet, hogy a babó is előbb szeretne érkezni és ezért keltet fel, hogy menjél festeni!

Wish!
Remélem minden rendben nagyon csendes vagy ma! Kép

Farkasok!
Írjátok meg hogy mit vigyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

Koszonom a szamot.
Nekem is volt UH a 9. fogigatlos napon, arra volt kivancsi sikerult-e leallitani a petefeszek mukodest. Sikerult. Kép
Vendég

ZsebiKép
Nagy szó ám, hogy a munkahelyeden ilyen rendesek Veled! Meg kell becsülni és meg kell tartani Kép
Én nem is tudom, hogy adom majd be ezt a dolgot. Én elvileg (persze gyakorlatilag is) két helyen dolgozom, délelőtt egyen és délután egy másikon. (2x4 óra). Szóval nekem dupla a probléma Kép

RenócaKép
Köszi az infókat. Voltam a nődokimnál, aki(lévén, hogy Telkiben rendelt) rámterhelt egy kis összeget a "vizitért" - pedig csak beszélgettünk, ez felháborító! Kép Na mindegy, nem ez a lényeg: be tud utalni a Raditec-be fizetősen Telkiből. Ez vagy 40e vagy 65e attól függően, hogy kontrasztanyagos vagy anélküli lesz az MRI. Azt hittem leesem a székről, amikor meghallottam! Kép
Másik verzió: ad beutalót az István kh-ba (ott is dolgozik), mondta, hívjam fel a kh-t holnap reggel és kérdezzem meg, mikorra tudnak időpontot adni. Ez olyan gáz!
Az persze TB alapon menne, de azért nem várnék rá heteket meg hónapokat! Kép
Úh szerintem holnap reggel telefon: István kh, ha semmi, akkor telefon Szabolcs u. (egyébként őket már hívatm ma, csak elmentek a röntgenesek Kép ) és megpróbálkozom velük!
Köszönöm szépen a telefonszámot!!!

Na, dióhéjban.

LaraKép
Azért pihenni is illdomos lenne, nemde? Kép Mindjárt előbújik a kis törpe a pocidból és lefesti helyettetek a babaszobát! Kép
Ejnye... Kép

Ez az MRI jól megviccel engem... Kép Viszont ami tök jó, hogy csütörtökön megyek terheléses vércukorvizsg-ra reggel 7-re!!!! Ez szupi, legalább ez meglesz! Hurááááá Kép

A hétvégét nem tudom megígérni a talival kapcs-ban, melóznom kell + párom végre nem éjszaka jön haza a melóból és tudunk picit pihizni. De várom a képeket!!!

StellaKép
???????????????? MIZUJS?????????? HOGY VAGY?????????

Pusza

Unique

KépKép
unique

Eszembe jutott egy kérdés:
a kaaliban minden alkalommal kell fizetni az uh-ért és a vizsgálatokért/vérvizsg-ért, vagy csak az első alkalommal?
Ez nem teljesen tiszta nekem és Ti tuti, hogy tudjátok! Kép

Köszi

KépKép
unique

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?