Zsebi
Igen, a probléma összetett, de legalább tudjuk, hogy mi az. Krizsa szerint az a rosszabb, ha minden ok és mégsincs babó. Így tudja kezelni. Bár bevallotta, nem vagyok könnyű eset.
Szabin 7-től lesz, de telcsin el lehet érni, csak 15-25 között nem, akkor nem lesz itthon.
Mondta, nyugodtan hívjam amikor meglesznek az eredmények akkor is, ha szabin lesz. Szóval szerintem nyugodtan hívd fel.
A hajtémához nem tudok hozzászólni, nekem derékig ér
és mivel a férjem vágja, így csak nő és nő és nő... (szereti a hosszú hajat
)
A táblát pedig egy jó programmal nagyon könnyű frissíteni, csak mire erre rájöttem, kb. 6-7 óra ment el... Aztán jött Wish programja
Onnantól egyszerű...
Lara
Úgy tudom, a körzeti orvos beutalója nem elég. Ma beszéltem ugyanis az egyik ilyen hellyel, ahol csinálnak ilyet, és ott mondták. A hülye tyúk azzal kezdte, hogy idegsebész adjon beutalót. Majdnem mondtam neki valamit... Aztán megkérdezte, jó a nőgyógyász is. Szóval úgy tudom, hogy körzeti nem.
Renóca
A Szabolcs utca az a meddőségi kp? Valamiért a Krizsa nem adhat oda nekem beutalót, azt mondta. Holnap futok azért egy kört a nőgyógyimnál, ha nem megy, akkor kitalálok mást. Jó lenne még a héten (elvileg Telkiben azt mondták, hogy ha megvan a beutalóm, akkor 1-2 nap múlva kapok időpontot az Üllői útra), úh most minden a nődokimon múlik. Drukkoljatok nekem holnap!!!
Ha nem megy, szerinted bemehetek a Szabolcs utcába a Krizsa beutaló papírjával, hogy adjanak egy hivatalosat? Vagy inkább ne? Hogy megy ez?
Ez az MRI nem káros egyébként? Nem szeretnék olyat csinálni, ami totál nem okés...
Kavicska
Csak nem talán.... ???
Olyan gyanús vagy nekem...
Jó éjt!
Unique