Móni, én a terhesség elõtt fél évig hõmérõztem, ha gondolod meg tudom adni az ominózus hónap görbéjét.
Pucúr, Kata, Bubu szerdán úszunk! Nekem ha minden igaz jó lesz az idõpont, úgyhogy irány a víz
18:00-kor ha találkozunk a bejáratnál(pénztár) az jó lenne, nem? Egyébként szerintem ha még nincs túl nagy pocitok, akkor megteszi egy egyrészes fürdõruha is, persze magamból indulok ki.
Egyébként én is szoktam néha mérgelõdni, hogy a kismama dolgok milyen sokba kerülnek, de mit lehet tenni ha kell?
A méretre visszatérve nekem 6 hetesen 0,66 mm volt maga a baba. 12 hetesen pedig 57mm. 12 hetesen azt mondta a doki, hogy a mérete szerint 1 héttel idõsebbnek látszik. A következõ pedig holnap lesz, de már tûkön ülök annyira várom.
Zita, nekem is volt az elején enyhe vérzésem, de sohasem volt élénk színû, inkább csak olyan mint a menszesz utolsó napján, olyan sötét és nem túl sok. Persze én is rohantam dokihoz, karácsony elõtt 23-án is a kórházban voltunk, de szerencsére nem találtak semmi problémát. Egyébként ekkor utánnaolvastam sok helyen, és mindenhol azt írták, hogy kis mértékben elõfordulhat az elején, szóval akár természetes is lehet. Nyugi, biztosan nem lesz semmi baj.
Dojika, ismerõs az érzés. Az elején én is mindenhol meg akartam fagyni:otthon vastag flanell pizsi+paplan+didergés! Aztán ez elmúlt és most már a ló túlsó oldalán vagyok egyre inkább. Kicsit félek, hogyha jön az igazi jó idõ mi lesz velünk? 30-40 fokokban hova fogjuk magunkat tenni?
Írjátok a számokat a nevekhez, mert néha nem lehet tudni, hogy ki mennyi idõs. Azért már néhány névnél beugrik
.
Pusz,
Ilke(18+3)