Sziasztok!
Tegnap este jöttünk meg Pápáról, anyukáméktól. Meghoztuk a Martint is. Elég későn kerültünk ágyba, így még alszanak. Gyorsan elindítottam a mosógépet, férjem elment dolgozni, mielőtt meg vasalnék gyors elolvasom a termést, meg írok. Remélem sokáig alszanak a gyerkőceim!!!
Lara!
Ügyi vagy! A piros pontokból álló vonalat hogyan sikerült odavarázsolnod? Mit jelenthet vajon, mert sajna nekem nincs iylen, és fogalmam sincs mi az? Sztem a 14. napon volt pé-d. És mi az a DPO a vonalnál és az 1,2,3 (a 28., 29. 30. napnál)? Aztán néztem tovább a helyzetjelentésed, és látom magas a hőd. Nagyon babagyanús vagy! Mikor tezstelsz?
Zsuzska!
Köszi a dícséretet a gyerekeim nevében is. Nekem nagyon kismama gyanús vagy!!! Nicikának is nagyon halvány volt az első tesztje!!! Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. Nekem azt mondta az orvosom ne aggódjak az alacsony hő miatt a léneg az, hogy az elején alacsonyabb legyen, mint a cikl. második felében, legen leesés, majd emelkedés, és fennmaradás és 3 tized is elég emelkedésnek.
Betti!
Tesztelj!
Köszi neked is a dícséretet! Ilenkor büszke vagyok ám nagyon!
Mi újság?
Kamilla!
Ne haragudj, hogy teletömtem a postaládádat! Ezer bocs!!! Majd lekicsinyítem, és úgy küldöm.
Beuka!
Nem semmi esküvőtök lehetett!!!! Nekünk csak 90 fős volt, de mint írtam, így is angyon jó volt! Én írtam a hőmérőzésről, az én orvosom mondta, hogy akkor "hiteles" az eredmény, ha mindig ugyanakkor méred, és uyganakkor fekszel le este. Azt én is olvastam valahol, hogy min. 6 órát aludni kell. Nem azt mondta, hogy nem ér semmit, de kb. 20-30%-osan pontos. Neked meg a 13. napon, és látom elég magasan van, talán úgy is marad. Nekem is korábbra mondta a Holdnaptár a pé-t. Akcióztunk akkor is, meg utána is.
Nagyon szép helyen jártatok, jók a képek! Proone is onnan tölti le, ahonnan én, meg Lara, a fertilityfriend.comról. Pontosabban ez online, nem is kell letölteni., Bocs, most olvasom DBogica már megírta...
Szonibaba!
Mennek a drukokk ezerrel! Mikorra tervezed a tesztelést?
VkHajni!
Nem csak a görbe miatt vagy fontos! Én tudtam, hogy sok munkád van, ezért nem jösz!!! Ne legyél szomorú! Inkább mesélj miylen a munka, és mit csináltatok hétvégén a házikón! Meg várjuk a fejleményeket! A görbéd miatt miért vagy szomorú? Gyere, mutasd mi a baj vele. Közben látom betetted. Szerintem nem rossz, a 8. napon volt pé-d. Gondolom akció volt, ugye? Látod, Proone görbéje is miylen, meg az enyém is bent van az albumomban, és mégis baba lett belőle!
Proone!
Nagyon aranyos a pocid! Én is én is szeretnék már! Első babónál nem oylan gyorsan nő a pocak! Bezzeg a 2.-nál, 3.-nál! Tök jó, hogy nem híztál semmit eddig!
Csanita!
Jó volt olvasni felőled!
Na sikerült végigolvasnom a hétvégi termést!