Új privát üzeneted érkezett!

Helló csajok!!!

Itt a hétvégi műszak!!!!!

Maminti ezt már biztos utána olvasod el, úgyhogy remélem, hogy nagyon jó hétvégétek lesz kettesben a Balcsin!!!legyetek sokat együtt és egymásé!!!!
Utánaszámoltam, és még 4 (!) nap szabim van idén, azaz igen, decemberig. Sokat elvitt a suli meg a vizsgák. Asszem fizetetlent fogok kérni.
Erdélybe merre mentek? milyen táborba?

Nicika a closty mellé mindenképpen kell UH-ra járni, bár nekem az orvosom nem mondta, de ajánlott, mert ciszták alakulhatnak ki. Tüszőrepit Zafír kapott, úgyhogy Õt kérdezd.
Akkor mikortól nem fogsz dolgozni? Mit fogsz csinálni! Vigyázz Magatokra!!!

Anyafej nagyon szorítok, hogy a csík megerősödjön!!!!!! ++++++++++++++++++++

Zsu a szagok, meg minden... NAGYON REMÉLEM!!! SZORÍTOK!!!! Köszi hogy hiányoltál!!!!

Kata nagyon ügyi vagy, hogy csináltál táblát!!!!Neked is nagyon köszi, hogy hiányoltál!!!!!

az esküvő témához annyit, hoyg nekünk 2004 szeptember 18-án volt az esküvőnk, 300 fővel, oloyan igazi "paraszt" lagzi, a 2004 -es "divattal fúszerezve" Kép nagyon-nagyon jó volt!!! mindenki azt emlegeti azóta is!
Azt persze hozzá kell tennem, hogy nagy szerencsénkre a lagzit a szülők tartották. (asszem itt ez a szokás Kép)

ja és a hőmérőés!
Én is szoktam, de valaki írta, hogy csak akkor jó, ha mindig ua. az időben kelsz és fekszel. Szerintetek van olyna ember, aki mindig pontosan akkor méri??? Akkor ha én mondjuk hétvégén egy órával később mérem, akkor az nem is ér semmit, vagy most mi van????

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Óriási drukkokat szeretnék kérni Mindenkitől! Kedden lenne aktuális a mensim, de napok óta érzem a hasamat, kísértetiesen hasonlít az érzés, amikor a lányommal lettem terhes. És akkor is egy keddi mensi maradt ki, ráadásul kedden lesz a névnapom is. Jó kis ajándék lenne egy kétcsíkos teszt, nem?

Beuka, húúú!
300 ember?! Szuper nagy buli lehetett. Terveztek már vmit az első évfordulóra?

Üdv Mindenkinek, további szép hétvégét:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Beuka

Nincs olyan ember szerintem. Az is számít, h hány órát alszol.

Kép
lara26

Szisztok!

Végre itt vagyok KépKép.

Kata, nagyon jót nevettem a táblákon Kép. Főleg a babás tetszik.

Látom mindenkinek a görbéjét, és teljesen el vagyok szontyolódva, ez a hónapom nem az igazi.

Különben meg le vagytok tojva, mert mindenkinek csak a tábla miatt hiányzom KépKép

A főnökösködés meg olyan szinten kikészít, hogy reggel 7-től este 8-ig vagyok, kemény agyleszívás. Képzelhetitek mennyire vágyom a jó puha ágyikóra esténként Kép.
A házikó úgykülönben alakul, a tetőtérben már kész egy szoba fala, a többi helyiségnél még csak a váz van meg. Ha nem felejtünk el holnap gépet vinni, csinálok képeket nektek.
A szembe szomszédék meg őrültek. Ma szakadó esőben csinálták az alapot, és azt mondták nem érdekes, holnap már megy rá a pincefalazó. Na ezt nevezem gyors építkezésnek Kép. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle a végére.

Na jó, abbahagyom a dumát, frissítem a táblát aztán hozok én is egyet Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Remélem senkit nem írtam el. Ha mégis akkor bocsika. Most már megpróbálok sűrűbben jönni, és részt venni a dumiban Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, az új táblalakónk meg kimaradt. Bocsika, a holnapiba pótolom.

Kép

Kép
vkhajni

Kata, ha szeretnéd elküldöm a táblámat, némi használati segítséggel.

Kép

Kép
vkhajni

Kamilla

Helyzetjelentés: Nem mindig sikerült 7 órát aludnom, de ma megmértem 2x is 4 óra alvásnál 37.0 7-nél pedig 37.3!

Kép

Kép
lara26

Sziaszok Csajszik!!!!!!

Emese NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A legjobb névnapoi ajándék lenne.
Az én párom is azt kért a sajátjára, csak sajna az emár elmúlt Kép
Igen nagyon jó buli volt a lagzi, tulajdonképpen valóban 4 napig tartott!
Én titokban szervezem hogy az első évfordulóra meglepem a páromat egy hétvégével Sárváron.
Tényleg nagyon drukkolok Neked!!!

Hajni de jó, hogy jöttél!!! Nagyon örülök ám neki!!
Ténlyeg nagyon hiányoztál, és hidd el nem csak a tábla miatt (többen írtuk is, hogy hiányzol!)
Gondolom rendesen kifáraszt a munka Kép De kitartás!! Lassan belerázódsz!!
Akkor a szembeszomszédotoknak nem kell legalább a betont locsolgatni Kép

ma még biztos jövök, sajna egyedül vagyok itthon. A párom megint pörgetni (pergetni) van.
Én nem mentem, itthon maradtam "takarítani" kíváncsi vagyok mi lesz belőle Kép

Tessék jönni csajok, adjunk olvasnivalót a hétköznapi műszaknak!!!!!

Kép
Kép
beuka

Na, megmutatom nektek is az eddigi görbémet. Szerintem siralmas Kép.

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bea, nagyon élvezem úgykülönben a munkát, csak időnként teljesen kiakadok. Biztos így van mindenkinél aki emberekkel dolgozik. Vagy nem?
Örülök ám, hogy eszetekbe jutottam. Ti is nagyon hiányoztatok, nagyon sokat gondoltam rátok. Reméltem, hogy mindenki jól van, és senki nem potyogott míg nem voltam itt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni szerintem egyáltalán nem siralmas a görbéd!
Ahogy ittm ár beszéltük is állítólag akkor lenne megfelelő, ha aki méri minden nap pontosan akkor kel, fekszik és ua.t alszik. Gondolom az ingadozás (ami geyébként szerintem nem jelentős) attól is lehet.
MIvel egy napon vagynk én is megcsinálom rögtön a görbémet és megmutatom.

Igen szerintem is sokszor ki lehet akadni, ha más emberekkel dolgozunk. Nem vagyunk egyformák, és vannak jó és sajna rossz kollégák.

LÉgyszi segíts nekem!
Te már néztél Jónás naptárt, ha jól emlékszem. Letöltöttem az enyémet az astro.com ról és nem teljesen értem.
van egy vízszintes vonal (kb 4 napnyi) és a jobb végén egy függőleges lefelé. A találkozási pontban meg egy "buborék". Az jelentené a termékeny napot az adott hónapban?

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

látod Hajni az enyém is "eléggé" ingadozik. De én azért reménykedem. A 14. nap környékét végigpróbálkoztuk, bár a naptár, amit most letöltöttem (ha jól értelmezem) a 6. napra írja a pé-t. ?!?!?
Kép most kkor mi lehet ?

És Ti próbálkoztatok a 8. nap körül? Akkor jól lement a hőd!

Kép
Kép
beuka

látod Hajni az enyém is "eléggé" ingadozik. De én azért reménykedem. A 14. nap környékét végigpróbálkoztuk, bár a naptár, amit most letöltöttem (ha jól értelmezem) a 6. napra írja a pé-t. ?!?!?
most kkor mi lehet ?

És Ti próbálkoztatok a 8. nap körül? Akkor jól lement a hőd!

Kép
Kép
beuka

bocs! 2× ment el Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Sziasztok lányok!
Nézegettem a fórumot és megtetszett a hőgörbe. Kép Megcsináltam a magamét is, abból a hónapból, amikor a baba fogant. Kép
Itt van:
Kép

Puszi!
Proone
18+5</font>

KépKépKépKép
proone

Proone szia!!!
MI van Veletek? Hogy vagy? MÉg anyukádnál laktok? Após?? ősszel még mész dolgozni?
Rég láttunk már pocakos képet!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Szia Beuka!

Itt vannak a pocakos képeim: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6090
A profilomban is van egy kép rólam június 21-éről, de azon nem igazán látszik a baba. Kép
Még egy kilót sem híztam, csak kicsit rendeződök át. Szoktam magam méregetni, a derékbőségem már 12 cm-rel nagyobb, a csípőm még maradt, a mellem nőtt 1-2 cm-t.
Anyunál lakunk, most van az az időszak, amikor naaaagy rendet kéne rakni a szobámban, de nem nagyon van hozzá kedvem. Úgy hullámokban rámtör a rendrakás, de még nagyon sok van hárta ahhoz, hogy egy babaágy bekerülhessen ide...
Após a szomszéd, ha találkozok vele, köszönök, egyébként nincs vele már gondom. Ma lehet, hogy át kell majd mennem hozzá, mert a sógornőm gyerekruhákat akar elvinni, válogatni, amiket a szobámból már odaátra száműztünk a 'raktárunkba'.
Munkahelyemet kérdeztem, mondták, hogy szeptember 1-től menjek majd el terhességi betegállományba. Augusztus 25-én lesz az évnyitó értekezlet, aztán a gyerekek évnyitójára is be szeretnék menni elbúcsúzni, aztán meglátom hogy vagyok, tudok-e segíteni ott valamiben, ilyesmi...

C betűsök nagyon eltűntek a táblából! Ezek szerint nekk sikerültek a babák? Kép
Nicika Szandi és Olik már járt "nálunk" a téli babás topicban. Kép

Jó babagyártást mindenkinek!

Pussz!
Proone
18+5</font>

KépKépKépKép
proone

Proone tök nagy már a pocakod!!!! Tök jó!!!
És nem híztál! Ez nem semmi!
Vigyázz magatokra!!

Nem minden clotisnak sikerült, Anita és Zafír abbahagyták, ők most Bromót szednek.
És sajnos nagyon rossz kedvük van és ezért igen ritkánjönnek.
Én nagyon hiányolom Õket!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Igen, Csanitát olvastam, hogy úgy tűnik volt baba, csak nem maradt meg. Talán ezt jobb lett volna meg sem tudnia. Kép
Néha annyira kakukktojásnak érzem magam, hogy iklyen könnyen összejött nekünk! Persze örülök is, de nem számítottam rá, azt hittem, legalább 2-3 hónappal később jön...
Most nézegettem ezt a hőgörbés dolgot, és ha tényleg akor volt pé-m, amikor jelzi, akkor bizony a nyaralás alatt jött össze Dobogómajorban. Kép
Menjen mindeki nyaralni! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hozott még pár képet a Tesóm a nyaralásról, az eslő Kettő a KRKA vízesésnél készült, ha valaki a közelében jár, feltétlenül nézze meg, szerintem nagyon szép!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
beuka

Proone ne érezd magad kakukktojásnak! Sokat irigylünk, de nagyon örülünk Nektek!
Én mindig nagyon boldog vagyok, ha mejelenik közöttünk egy Zebra!!!!
Szerintem ez tök jó, hogy épp ott jött össze a babótok.
Talán a mosógépen Kép

Kép
Kép
beuka

Proone honnan töltöd le ezt a táblázatot??(már a hőgörbéset)
(úgy szégyellem magam, már tök sokan írták, de én nem figyeltem oda Kép)

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!
Én a fertilityfriend.com-ról szedtem le, de be kellett jelentkezni, illetve ezen az online lapon töltöttem ki a hőgörbét. Azt én sem tudom, hogy külön le lehet-e tölteni.
dbogica

Bogi köszi az infót!!!!! Kép
kipróbálom!

Kép
Kép
beuka

Szisztok!

Bea, itt gondolkodom már egy fél órája hogy milyen buborékot látsz Kép, aztán megnéztem az enyémet és rájöttem Kép. Nekem azt mondták, hogy a függőleges vonal a termékeny napok végét jelenti, tehát míg vízszintes addig kell próbálkozni.
Tényleg a te görbéd sem tökéletes Kép. De nekem nem csak ez a bajom. Különben általában ugyanabban az időben kelek fekszem, tehát a hétköznapiak azok jók, csak az a baj velük,hogy nem mennek 37 fölé igazán. A hétvégiek fölötte vannak, de azok ugye csalások Kép. A többi bajom meg hogy nekem nem a 8. napon szokott pém lenni, meg hogy a pattanásaim sem úgy jönnek mint szoktak, vagyis szinte nincsenek is. A hasam meg kb akkora szinte folyamatosan mint Proone-nak a 12. héten Kép. Kicsit elegem van ebből a ciklusból. Jöhetne már megint egy normális Kép.

Nagyon gyönyörűek a képek. Én is elmennék oda. Sajna még egy ideig csak álom szinten marad a nyaralás Kép.

Poone, nagyon szépek a pocakos képek. És szerintem sem lógsz ki a sorból. Kinek ennyi, kinek annyi idő kell.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!!!

Gondoltam bekukkantok!!!Köszönöm,hogy így hiányoltok!!!Ez nagyon jó!!!Jól vagyok,már jobb a kedvem is!!!

Proone!!
Tényleg nagyon aranyos pocakod van!!!

Beu!!
Biztos jó lehetett a nyaralás!!

Mi július 30-tól vagyunk szabin,még messze van.Már nagyon várjuk.Lesz nagy pihizés.

Kivégeztem az első doboz bromót!!!Kezdem a másodikat.Reménykedem/reménykedünk!!!De így sajnos nehéz nekivágni!!!

Zafír jól van,nincs valami jó kedve,azért nem jön.Megpróbálnak kicsit kikapcsolni!!!
Én nem mérek hőt mert szerintem csak aggódnék,meg azt mindig pont egy időbe kell mérni.Jól tudom???

Majd még bekukk ma!!!
csanita

Szia Anita!
Örükök, hogy jobb a kedved. Így is kell csinálni, reménykedni, meg bizakodni. Mi is ezt csináljuk Kép. És igen jól tudod, hőmérőzni mindig egy időben kellene Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Mindenkinek!

Velem még mindig semmi, holnap megyek dokihoz..
De azzal is úgy vagyok hogy menjek vagy ne.de el kéne mert lehet egyszer meg azt mondom miért nem mentem el még anno...Szóval akkor megyek...de nagyon izgulok...Kép

Hajni!jó hogy itt vagy.a hőgörbéd nem olyan gázos, és szorítok...Kép

Beuka!Remélem Te is gyakrabban jársz hozzánk.Neked is nagyon szorítok..a képek szupik!!!

zsuzska80
Szombathely

Ja Beuka a Sárvár nagyon jó ötlet, tudod nem olyan messze lakok onnét...KépKép
Mi is sokat járunk oda...szuper hely csak néha olyan sokan vannak...

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Mindenkinek!

Betti
betti73

Szép hétfö reggelt mindenkinek!Kép

Tegnap este visszavánszorogtunk a Balcsiról. Nagyon jó volt! Csak a szombati nap lehetett volna kevésbé árvizes... Tegnap majdnem belefagytunk a Balcsiba... De sokat pihiztünk!Kép

Kitettek magukért a hétvégi müszakosok!Kép

Betti!
Teszteltél hétvégén? Hírek?

Moni!
Megjöttek a képek, köszi! Nagyon édesek a gyerekeid!

Zsuzska!
Én is hagyományossal mérek höm-t. Már több, mint fél éve mérem, és nem tünik butaságnak, szerintem megéri. Fogsz ma tesztelni? Vagy rábízod a dokira?

Beuka!
Nagyon szépek a képek!
Mosógép???Kép
Szerintem is jó hely Sárvár. Egy csomószor nyaraltam ott.

Emese!
Tényleg szép névnapi ajándék lenne. Megy a drukk!

Hajni!
Jó újra hallani rólad! És nem a tábla miatt!Kép
Most már mindig fönök maradsz? Vagy ez csak ideiglenes? Jól ki fogsz fáradni, ha ennyire hajtani kell!

Kép
Kép
maminti81

Szia Maminti!

Teszteltem, de semmi! Kép Volt pofája a mensimnek 2 napot késni!! Elkezdtem a hőmérőzést! 3. napon vagyok! 37,1-ről indultam az első napon, most a 3. napon 36,6-nál tartok! Szerintetek ez normális??

Zsuzska!

Futás a dokihoz! Drukkolok nagyon!

Betti
betti73

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk meg Pápáról, anyukáméktól. Meghoztuk a Martint is. Elég későn kerültünk ágyba, így még alszanak. Gyorsan elindítottam a mosógépet, férjem elment dolgozni, mielőtt meg vasalnék gyors elolvasom a termést, meg írok. Remélem sokáig alszanak a gyerkőceim!!! Kép

Lara!
Ügyi vagy! A piros pontokból álló vonalat hogyan sikerült odavarázsolnod? Mit jelenthet vajon, mert sajna nekem nincs iylen, és fogalmam sincs mi az? Sztem a 14. napon volt pé-d. És mi az a DPO a vonalnál és az 1,2,3 (a 28., 29. 30. napnál)? Aztán néztem tovább a helyzetjelentésed, és látom magas a hőd. Nagyon babagyanús vagy! Mikor tezstelsz?

Zsuzska!
Köszi a dícséretet a gyerekeim nevében is. Nekem nagyon kismama gyanús vagy!!! Nicikának is nagyon halvány volt az első tesztje!!! Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. Nekem azt mondta az orvosom ne aggódjak az alacsony hő miatt a léneg az, hogy az elején alacsonyabb legyen, mint a cikl. második felében, legen leesés, majd emelkedés, és fennmaradás és 3 tized is elég emelkedésnek.

Betti!
Tesztelj! Kép Köszi neked is a dícséretet! Ilenkor büszke vagyok ám nagyon! Kép Mi újság?

Kamilla!
Ne haragudj, hogy teletömtem a postaládádat! Ezer bocs!!! Majd lekicsinyítem, és úgy küldöm.

Beuka!
Nem semmi esküvőtök lehetett!!!! Nekünk csak 90 fős volt, de mint írtam, így is angyon jó volt! Én írtam a hőmérőzésről, az én orvosom mondta, hogy akkor "hiteles" az eredmény, ha mindig ugyanakkor méred, és uyganakkor fekszel le este. Azt én is olvastam valahol, hogy min. 6 órát aludni kell. Nem azt mondta, hogy nem ér semmit, de kb. 20-30%-osan pontos. Neked meg a 13. napon, és látom elég magasan van, talán úgy is marad. Nekem is korábbra mondta a Holdnaptár a pé-t. Akcióztunk akkor is, meg utána is. KépKépKép Nagyon szép helyen jártatok, jók a képek! Proone is onnan tölti le, ahonnan én, meg Lara, a fertilityfriend.comról. Pontosabban ez online, nem is kell letölteni., Bocs, most olvasom DBogica már megírta...

Szonibaba!
Mennek a drukokk ezerrel! Mikorra tervezed a tesztelést?

VkHajni!
Nem csak a görbe miatt vagy fontos! Én tudtam, hogy sok munkád van, ezért nem jösz!!! Ne legyél szomorú! Inkább mesélj miylen a munka, és mit csináltatok hétvégén a házikón! Meg várjuk a fejleményeket! A görbéd miatt miért vagy szomorú? Gyere, mutasd mi a baj vele. Közben látom betetted. Szerintem nem rossz, a 8. napon volt pé-d. Gondolom akció volt, ugye? Látod, Proone görbéje is miylen, meg az enyém is bent van az albumomban, és mégis baba lett belőle!

Proone!
Nagyon aranyos a pocid! Én is én is szeretnék már! Első babónál nem oylan gyorsan nő a pocak! Bezzeg a 2.-nál, 3.-nál! Tök jó, hogy nem híztál semmit eddig!

Csanita!
Jó volt olvasni felőled!

Na sikerült végigolvasnom a hétvégi termést!

moni

Betti!
Szerintem nem. Nem is esett le a hőd? Fura. De ha teszteltél, akkor biztos nem volt baba.

moni

Na beszúrom a görbém! Nekem is van piros vonalam! Ma tette fel! A pé-t jelzi, rájöttem! Kép
Kép

moni

Moni, nem is mondtad pénteken hogy jöttök KépKépKép

Betti mikor tesztelsz??
Maminti!Vannak képek??Én már teszteltem de negatív lett!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Betti bocs most olvastam vissza...sajnálom..Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Azért nem, mert pénteken nem ültem már gép előtt, mivel akkor volt Ausztriában az évzáró értekezletünk. De jövő pénteken megint megyünk, és akkor egy hetet maradunk. KépKépKép

moni

Moni!

Mostanáig mindig 28 napra jött meg, ez most csütörtökre esett, de semmi nem volt, aztán pénteken sem volt semmi. Pénteken vetten egy hőmérőt, kíváncsiságból megmértem este a hőmet 37 volt. Szombaton aztán megjött, illetve már péntek este is volt egy picike, de nem nagyon. Szombaton reggel el is kezdtem az igazi mérést. 37,1-gyel indultam! Tegnap 36,8 és ma reggel 36,6. Pénteken este teszteltem,de semmi!

Nagyon kíváncsi vagyok! Veszek majd ovulációs tesztet is ebben a hónapban!!

Szonibaba!

Nagyon drukkolok!! Kép

Betti
betti73

Na elköszönök, vasalnom kell, Martin már felébredt, valami reggelit csinálok neki. Majd este jövök. Lehet, hogy ebéd után is bekukkantok, mikor Viki alszik.

moni

Betti!
Értem lehet, hogy most később volt pé-d. Mert a pé-től számított 14. nap kellene megjönnie. Ezt is az orvosom mondta.
Na tényleg megyek, mert már fél 10 és még semmit nem csináltam! Kép

Hajni!
Most jutott eszembe, te is csináld meg ezzel a fertility-ssel a görbéd, az megmutatja a pé-t!

moni

Zsuzska!

Most teszteltél?

Betti
betti73

Betti én teszteltem de negatív lett!!
Moni!Talizunk?

zsuzska80
Szombathely

Sajnálom nagyon Zsuzska! Kép Kép

Betti
betti73

Sziasztok Csajok!

Mindig olvaslak Titeket amikor csak géphez jutok.
Most öcsém segített csinálni egy elég lassú "betárcsázós" netet, hogy legalább a leveleimet meg tudjam nézni.
Ne haragudjatok hogy nem jelentkeztem, de babonából nem jöttem. Arra gondoltam, ha nem írok nektek, akkor nem gondolok rá annyit és akkor talán sikerül. Az előző eléggé megviselt, jobb lett volna kihagyni. Mindegy.
A búvárkodás még nem akar összejönni, mert akinél szeretnék tanulni, az nem ér rá.
Voltunk a férjemmel egy kicsit kikapcsolódni Tatán egy fesztiválon. Nagyon jó volt. Végül is nem nyaralni mentünk, hanem (a férjem búvár meg vizimentő) az ottani vizi rendezvényeket kellett biztosítani. Ha valaki hajóról vízbe eseik meg ilyenek.
A baba témáról:
Nem számolom, hogy mikor kell akciózni, nem tudom mikor kell megjönnie, nem hőmérőzök. Belefáradtam az aggódásba. Most ha hiszitek, ha nem "készülök az anyaságra". Elolvastam egy könyvet és ettől világosodtam meg. Még nem voltam érett az anya szerepre. De nagyon jó úton haladok.Kép
Mindenkinek ajánlom a könyvet: Dr Lux Elvira: Anyánal születtem? A netről rendetltem, postaköltséggel kb 3500Ft volt.
Zebrások ÓRIÁSI GRATULA!KépKépKépKépKépKép
Reménykedők SOK-SOK-DRUKK!+++++++++++++++++

Puszilok mindenkit!

Ja még valami!
OLYAN SZERELMES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még valami2:
Mindenki küldjüön már képet:
kecsy@freemail.hu

Puszilok Mindenkit!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Tök jó, hogy jelentkeztél! És az is, hogy jobban vagy. Az meg totál jó, hogy szerelmes vagy!Kép Kitartást! És jó felkészülést az anyaságra!Kép
(Lehet, hogy nekem is ez a baj?Kép)

Zsuzska!
Sajna nincsenek képek. Elvittük magunkkal a gépet, de jó meleg helyen volt, a táskábanKép Mindig elfelejtettük, hogy ott van.

Betti!
Szerintem a höd normális. Vagy az enyém semKép mert már nekem is csinált ilyet.

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Üdv. az újaknak is! Már vagy egy hete nem olvastalak benneteket, remélem este be tudom majd pótolni. Mindjárt indulok dolgozni, csak gyorsan írok pár sort. A 4. napi vérvétel-eredményem pocsék lett. Eléggé elszontyolodtam,de hát majd csak lesz vmi. Leírom, hátha vki tud mondani vmi bíztatót. Amennyire értek hozzá, a prolaktinon kívűl kb. ok a többi, de a prolaktin a normál tartomány többszöröse.:Prog. 1,1 nmol/l , Prol. 1174,4 mU/l , FSG 7,4 U/l , LH 3,4 U/l , Ösztradiol 183 pmol/l Tesztoszt. 2,6 nmol/l. Gondolom prolaktinra bromocriptint kapok majd,mintha más is szedte volna már itt, ha jól emlékszem. Kérdés, hogy hogy fogok reagálni a gyógysz.re, meg a mellékhatásaira, bár jobb ha hozzászokom, hisz ha jól gondolom, ezt a 12. hétig kéne szednem, ha egyszer összejön a baba. Egyszer... Most úgy gondolom, hogy soká lesz az az egyszer. Addig is mindenfélét csinálok. Most intéztem Forma 1 klubtagságit, hétvégén sörfesztiválra megyek, 2 hét múlva Balatonra, utána F1, utána lagzi, aztán meg szept.-ben jön ide dolgozni a legjobb barátnőm, úgyhogy nem gondolkozom a babán. Csak a nap 24 órájából kb 15-öt.Kép Asszem fél egykor lesz a Spektrumon az Apró tippek szülőknek-nagyon aranyos.Kép Ja és ma megcsapoltak ismét, vagy 4-5 kémcsővel szívtak leKép
Mindenkinek szép napot!
nolina

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek, aki drukkol! Teszten még nem gondolkozom, előbb legyen már végre kedd és majd akkor meglátom, hogy mi van. De arra gondoltam, ha nem jön meg, akkor vasárnap tesztelek, a lányommal is akkor csináltam és bejött. Jó hülyeség, nem? De hátha ismétli magát a sors...

Maminti!
Kár a képekért Kép

Nolina!
Azt a műsort néha én is elkapom a S.-on, tényleg jó. Babát ne add fel! Meglátod nem is lesz olyan soká az az egyszer. Jó sok progid lesz mostanában, irigyellek is érte Kép Ennyi vért levenni?! Vámpírok ezek??

Beuka!
Remélem sikerül emlékezetesre szervezni az évfordulót (ha érted mire gondolok Kép)!

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?