Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom!
Nem volt semmi teljesítmény, azért írtatok rendesen! Nagyon jól esett, hogy ennyit aggódtatok, szorítottatok és küldtétek a pozitív energiákat felénk. Biztos, hogy ez is nagyon sokat segített rajtunk! Megegyszer KÖSZÖNJÜK!!!
Próbálok írni mindenkinek, remélem nem hagyok ki senkit.
Évi!
Ügyes Rolcsikád, hogy már mászik és kúszik! Hihetetlen,hogy milyen gyors fejlődésnek indult mindenkinél a babó! Utólag is nagyon-nagyon boldog 7. hós szülinapot kívánok a Nagylegénykédnek!
A képek is nagyon klasszak! Nem lehetett semmi terepen tolni Rolcsit a babakocsiban!
Vivike levele nagyon megható volt! Ez tényleg mindent megér!
Csatlakozom az előttem szólókhoz és én is úgy érzem, hogy mostanság tényleg Te tartod össze a csapatot, Te vagy a lelke a topicnak. Látod, pedig hogy kellett "visszacsalogatni" Téged közénk! Györesz jól leírta, hogy nagyon szépen tudsz írni, mindenkihez van egy jó szavad. Én sajna nem tudom olyan kifejezni az érzéseimet, mint Te. Irigyellek emiatt!
Saxi!
Ügyes Lilike, hogy már mászik!
Elmentek a vendégek, vagy még kiszolgálsz ezerrel? Remélem lelkileg már helyrebillentél! Sajnos nálam pénteken volt egy ilyen kipurcanás, amit a kórház, a fáradtság rovására írok. Szorítok, hogy ismét olyan kis jókedvű legyél, ahogy személyesen megismertelek!
Látom ám közben, hogy Lilike is a héten töltötte be a 7. hónapját! Sok-sok gratula hozzá!
Márti!
Gigikének is boldog 8. hós szülinapot kívánok! Hihetetlen, hogy lassan már az 1 éves szülinapjukat fogjuk ünnepelni, míg nemrég még a szülést sürgettük...
Nagyon ügyi a Nagylánykád az üléssel. Orra esés
Györesz!
Gratulálok Norbika 9.havi szülinapjához!
Mászás, tánci
Elképzeltem magam előtt, ahogy táncizik, nagyon édes lehet!
Drukkolok az altatáshoz! Sajnos én is szenvedek mostanság a Kisördöggel. Ugyanazokat produkálja, mint Norbika: cicin elalszik (jó esetben), majd még ha le is tudom tenni, akkor rövid időn belül felsír. De olyan keservesen sír, hogy nem tudom nem kivenni, sőt ha ölben is van, még akkor is sír egy ideig. Nem tudom, hogy mi van ilyenkor vele. A tegnapi malőrt a kórház hatásának érzem, de sajnos előtte is volt ilyen nehéz esténk. Mivel Marci hason alszik, Õ éppen a hanyattfekvést pártolja ilyenkor. Én is próbálom visszanyomni a popsiját, hogy ne tudjon megfordulni, kisebb-nagyobb sikerrel. A másik, hogy Marcin egy ideje észrevettem, hogy nem kell már Neki a cumi. Ha sikerül is beletennem a szájába, akkor kiveszi és játszik vele. Megpróbálkozom majd a Te módszereddel: játék az ágyunkon, majd simi-éneklés. Nem tudom, hogy fogom bírni...
Dia!
Nem lehetett semmi ez a 6.-ra való Domi cipelés. Én a gondolatától is rosszul lettem. Csőtörés
Jól Rátok jár a rúd!
Sterilizálásra már kaptál válaszokat, de azért én is írok még. Marci sokszor kap tejet üvegből (elsősorban amikor elmegyünk otthonról, itthon is néha), úgyhogy ezeket az üvegeket mindenképp sterilizálom. Ha már ezeket sterilizálom, akkor a többit is belerakom (nekem mikrós van): cumit, teás üveget, kanalakat. Ha a tányérai beleférnek, akkor azokat is, de ha nem, hát azok kimaradnak a jóból
Kb. én is kb. 1 éves kora körül fogom abbahagyni a dolgot mostani terveim szerint.
Nya-nya-nya
Gigi!
Sok-sok puszi az időközben 8 hónapossá cseperedett Olikának!
Gratula az új autóhoz! Jót nevettem az eladón, hogy milyen ügyesen megtalált!
Drukkolok, hogy a gyógyszercsökkentéssel minden rendben legyen! Ügyes vagy, menni fog ez!
Nagyon örülnék, ha jönnétek! A legjobb lenne a jövő hét (remélem még belefér a terveitekbe), mert azt követő héttől Gábor szabin lesz és elkezdi (inkább folytatja) az ajtócseréket, utána pedig 5 napra elutazunk húgomékhoz, meg rokonokhoz. Ja a mostani héten a csütörtök nem jó, mert akkor megyünk vissza kontrollra.
Dia!
Titeket is várlak szeretettel! Gyertek! Megmutatja Marci, hogy milyen egy igazi rosszcsont babó! Most is sikítozik apájának!
Anikó!
Látom, Ti szenvedtek rendületlenül. Remélem azóta Krisztike jobban van már, meggyógyult a torkocskája és lassan már a fogacskák sem kínozzák! Neked kitartást és sok-sok erőt! Millió puszi!
Barbi!
Szonja remélem már jobban van és tényleg csak fogacska miatt lázasodott be kicsit. Nálunk a vizeletminta vétel akkor volt sikeres, ha úgy zacsekostúl rácuppantottam a cicire: abban a pillanatban adta a mintát
MÉg a nadrágomra is jutott belőle rendesen
Ne legyen rá szükség, de gondoltam jó tudni.
Látom, Ti is ügyesen haladtok a hozzátápival. Remélem rövidesen mi is elérünk végre egy "normál" szintet.
Zsófi!
Jó lehetett a nyaralás! Irigyellek rendesen! Most biztos jól feltöltődtél. Tényleg nagy kincs, hogy Bence ilyen ügyes és jó baba volt végig!
Szilvi!
Gergőke ügyes, hogy forgolódik rendesen és harapdálja apáját
Barackevés
Kata!
Remélem Rólatok is hallunk minél előbb! Hiányoztok ám nagyon!
Lányok! Ha valakinek nem írtam, jelentkezzen!
Évi írta, hogy a kórházi tartózkodásunkra a koronát a nagylányságom visszatérése tette fel. Féltem, hogy olyan erősen lesz meg, ahogy Györesz írta. Szerencsére nem gáz, csak már régóta itt van és nem nagyon akar távozni
Még el lettem volna nélküle egy darabig, mit ne mondjak.
Ne nevessetek ki, de most edzem Marcit a 3 óránkénti szopikra. (Mintha egy 3 hónapos babáról írnék, nem?!) Eddig is elég össze-vissza szopizott, vagy evett vagy nem, vagy sokat vagy keveset. Persze ha keveset, akkor 1-1,5 óra múlva már éhes volt. Ezt egy lassan 7 hós babával már elég nehezen viseltem, úgyhogy eldöntöttem (most már tényleg!!!), hogy 3 óránként fog enni. Ha épp nem kéri a cicit, akkor kap üvegből, úgy is tele van a fagyasztó. Remélem szépen fogunk haladni a hozzátápival (persze semmit sem akarok elsietni), hogy még könnyebb legyen a dolog. Most látom, hogy 3 óra, úgyhogy lassan etethetem Marcit. A tegnapi nap egész jól sikeredett így. Szorítsatok, hogy ügyesek legyünk!
Mindenkinek sok-sok puszit! Melinda