Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Györesz!
Elszóltam magam,tegnap alig tudtam elaltatni Domit.Kép
Próbáltam volna az énekes módszert de kinevetett a fiam.Kép
Nevetve pedig ugye nem alszik el.Így feladtam.
Kapott egy kis teát és elaludt.Aztán 1-kor kelt megint tea és már nem akart aludni.KépNagy nehezen elaltatta az Apja és aludt fél 7-ig.Kép
Röviden ennyi az éjszakánkról.KépMa nem leszek.Mindenkinek jó 7végét kivánok!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Melinda
sok sok puszi nektek, remélem mielőbb tudsz jönni.

Az altatás napok óta nálunk is hasonlóan gáz, Gigi 10 előtt nem alszik el, beteszem az ágyába négykézlábra áll és kutyázik ami ugye hely szűke miatt mindig azzal végződik, hogy lefejeli a rácsot. A rácson lévő védő pedig kb addig van ott amíg felteszem, így mindig fáj amikor beüti a buksiját, tegnap teljesen feladtam kivittem játszani magunkhoz és láss csodát szinte percre pontosan 10 kor kezdett lassulni, felvettem és letettem az ágyába, fordult egyett és már aludt is. Úgy döntöttem ha 10 kor álmos akkor 10 kor fogom letenni aludni.

Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!

Nagyon örülök,hogy jól vagytok.
Sokszor puszillak benneteket,és várom,hogy újra írjál.

Mindenkinek puszi,de mátol nem sokat leszek,mert vendégeim lesznek a hétvégén és készülődnöm kell.
Azért ha géphez jutok benézek.

Szép napot,és jó hétvégét nektek.

Saxi

Ui:Voltatok már úgy,hogy sírhatnékotok van de nem tudjátok miért?Én most így érzem magam.Kép
Remélem elmúlik,mert nagyon rossz érzés.
saxi

Sziasztok!

Szonjus még mindíg lázaska. Tegnap voltunk dokinál, nem talált semmit. Próbált vizeletet venni, de 2 órán keresztül nem pisilt a lányzó. Addigra már minden receptet és helyi pletykát átbeszéltünk pisi meg sehol. Kaptunk itthonra kis tasakot és ma reggel Apa viszi a pisit!
Remélem nemsokára jobban lesz!

Puszi mindenkinek.

Barbara
babar

SaxiKép

Te a mindig vidám, ilyeneket érzel?Kép Na ha valaki akkor én megértelek! Szerintem ez valami hormonális dolog és hamar elmúlik. De ha bármi van hívjál, írjálKép Jó hétvégét!!! CSinálj egy kis trüffelt, tudod már apa is megmondta, hogy megemeli a boldogság hormontKép

MelindaKép
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok, ha tudsz gyere és mesélj. Marcikának sok puszi.Kép

DiaKép
Ennyi cucc még befér. Nagy rendre ne számíts, azért próbálok kicsit összepekolni, míg törpe alszik. (ha alszik)

Puszi

KépKép
gigi28

Drága Saxi!

Én voltam Kép...többször isKép! Azt gondolom ez is olyan "női dolog". Túl nagy teher van rajtunk, nagy felelőség hárul ránk, folyamatosan, 24 órán át szolgálatban vagyunk. Sajnos néha kicsap a biztosíték Kép! Ilyenkor jönnek jól a barátok Kép, akikkel meg lehet beszélni a dolgokat, hiszen megértenek! KépKép
Nekem mindig azt mondták, hogy akinek ilyen szép gyermekei vannak, ne érezze magát rosszul! Ha, ha, ha! Igenis bármilyen fantasztikus dolog is anyának lenni (tényleg a legszebb dolog a világon), de ISZONYATOSAN FÁRASZTÓ is! Aki nem ezt mondja, az hazudik! Borzasztóan igyekszünk megfelelni, igyekszünk jó anyák lenni és közben magunkról, arról, hogy nekünk mi jó - teljesen elfelejtkezünk! Próbálj kicsit kikapcsolódni, felrakni egy zenét, megnézni egy csöpögős filmet, sétálni egyet csak egyedül, beszélgess velünk Kép! Én nagyon szívesen beszélgetek veled telefonon, vagy a Skype-on is.Kép
Remélem, hogy máris jobban vagy! Sok-sok jókedv puszit küldök neked! KépKép

Kedves Barbi!
Ilyen melegben sajnos nagyon gyorsan felmegy az aprócskák láza, remélem semmi komoly baja nincs! Ugye más tünetet nem észleltél rajta? Sok-sok gyógypuszi Szonja babának! KépKép

Drága Melinda!
Remélem Marcika jól van és te is mielőbb tudsz jönni, hogy tudósíts aggódó barátaidnak!KépKép
Sok-sok-sok-sok gyógypusziKépKépKép

Képzeljétek ma 7 hónapos az én nagyfiam! Olyan megható érzés, hogy már ilyen nagy!Kicsit azért szomorú is vagyok, hiszen mintha tegnap lett volna amikor álltam a kórház folyosóján a 3,5 kg-os kicsibabámmal és izgatottan (nagyon izgatottan) vártam apucit, hogy vigyen már haza bennünket! Tudom, hogy közhely, de tényleg olyan pillanatok alatt elrepült ez a 7 hónap! Kép

Hol vagytok, lányok! Dia, Gigi, tudom, hogy ti csajszibulit tartotokKép, de hol vannak a többiek???!!

puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!

Saxi
igen néha én is érzek ilyeneket, nálam főként hormonális mensi előtt van mindig világvége hangulatom. Holnapra elmúlik remélem.
És ismét az csengő hangú mindig mosolygó Saxika leszel.

Évi
ismerős ez a már így elrepült az idő, én is mindeig megbotránkozom rajta. Rolcsi 7, Gigi 8, Norbika pedig 9 hós ma, mint az orgonsíp jönnek egymás után. Nekem mindig az jut az eszembe amikor néztük, felemelte kezét, elfordította a fejét, ma meg pezsgős ünnep amikor nyugton marad fél percre. Rolcsi is nagyon érdeklődik a nagyok iránt? Mert Gigi imádja a nagyobb gyerekeket és állandóan menne utánuk ha tudna.
Főztél végül finomságot Rolcsinak?

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!
Igen, Rolcsi nagyon szeret a nagyokkal lenni! Szerencsére a nagyok is vele! Kép Ahogy meglátja valamelyik tesóját, fülig ér a szája és a legjobb játékokat is a nagyokkal lehet játszani!Kép Nemsokára Gigi el is indul utánuk csak győzd utolérni! Érdekes módon a kisemberek úgy vonzódnak egymáshoz!
Igen, már főztem neki vegyes zöldséget/anyatejjel, sárgarépát sajttal, most készülök meggyes-krumplifőzeléket és almás-krumplifőzeléket csirkehúsival. Ma pedig borsót főztem, hááááát nem hiszem, hogy sűrün csinálok ilyet!
Gigi már jobban alszik? Te hogy vagy?

KEDVES GIGI ÉS NORBI BABA KépKépKép NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK !!!!!!!
Kép
Sok-sok puszi: Évi és Rolcsika

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!!

Évi
mi is minden minden jót kívánunk Rolcsinak.
Én tegnap készítettem borsót, én sem fogok többet azt hiszem, az Univernek különben nagyon finom a borsója maradok annál a jövőben.
A meggyet hogy csináltad? Leszedted a héját vagy azt is össze lehet turmixolni?
Köszönjük a képet nagyon aranyos és pont illik a két gyerkőcre.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Remélem most már minden rendben van Marcikával!!!
Egy kicsit nem jövök és miket kell olvasnom. Még jó hogy nem hagytátok hogy elhajtsanak Titeket a kórházból. Olyan rossz, hogy már az orvosokban sem lehet megbízni fQleg ha ilyen pici gyerekrQl van szó. Sok- sok puszit küldök nektek és gyógyuljon meg gyorsan Marcika!

Barbi!
nem lehet hogy a foga miatt lázasodott be Szonja? GergQ is belázasodott a foga kibújása elött 1 héttel. Mi is túl estünk a pisi vizsgálaton meg a fülészeten is, de nem találtak semmit. Aztán rá egy hétre kibújt az elsQ foga.

Kicsit rólunk is: mi jól vagyunk, de persze a kakival még mindig nagyon szenvedünk. GergQ most már nagyon sokszor hasrafordul, úgyhogy a pelenkázás kezd egyre nehezebbé válni, de öröm nézni ahogy ügyesedik. Most éppen Apa ujját harapdálja, Apa meg jajong.
kajálás megy ezerrel, tegnap megevett egy egész barackot, de nem ám turmixolva hanem én tartottam neki és a két alsó fogával reszelgette.

Most megyek, mert éppen kolbászt sütök és nem akarok úgy járni mint legutóbb amikor is egy kicsit kokszos lett.

Sok puszi mindenkinek akinek nem írtam annak pluszba is.

Szilvi
sys

Dia!

Elfelejtettem írni, hogy nekünk azt mondta a doki, hogy a jövQ hónaptól már lehet adni görögdinnyét GergQnek, úgyhogy szerintem már adhatsz neki.

Puszi
Szilvi
sys

Szia Márti!

Én is köszönöm a jókivánságokat! Kép
Univer bébiételt hol lehet vásárolni?
Meggynek könnyen emészthető a héja, ezért elég össszeturmixolni!

Megint olyan kihalt ez a topic Kép

Jó éjt!Kép
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!

Ha jól emlékszem akkor a Dm-ben vettem, vagy a Smath-ba.
Akkor én is csinálok fincsi meggyet valamelyik nap.
Gigi most vacsira épp sült oldalast kunyerbált tőlen. Egyből el is aludt, s nem kellett 10ig szórakoztatni.

Puszi
Márti
márti05

Ezt tudja meg a védőnő! Kép Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Ma már egyszer elkezdtem írni Nektek, de aztán felhívott Márti barátnőm és az idő alatt lefagyott a gép és már nem volt kedvem újra írni, bocsika, de most bepótolom!

Először is magunkkal kezdeném, mert annyira boldog vagyok! Norbi fejlődőképes az altatásnál! Ma már szinte sírás nélkül türte az altatást és kb. fél óra elég volt! Eddig ha csak közeledtem az ágyhoz máris sírt, de most semmi! Remélem ez egyre jobb lesz! Nappal marad a cici esetleg egy kis ringatás, egyenlőre!

Évi!
Nagyon boldog hófordulót Rolcsinak! Mi is köszönjük a köszöntést és a képet is!
Azért nem teszem vissza cicire, mert pont az a cél, hogy ne ölbe aludjon el este, de mint olvasod alakul a dolog! Úgy örülök! Muszáj hiszen Norbi 9 hónapos nagyfiú!
Muszáj leírnom amit gondolok veled kapcsolatba, mert minden írásod annyira megérint! Mindenkivel annyira, de annyira kedves vagy, mindenkihez van pár jó szavad, mindenkit a lehető legjobban próbálsz megnyugtatni, ha el van keseredve, olyan mintha Te lennél a topik lelke, anyukája! Ez most lehet, hogy hülyén hangzik, de valahogy így érzem! Annyira szépen írsz mindannyiunknak, most pl. ahogy Saxit próbáltad megnyugtatni, még Nekem is jól esett! Köszi, hogy ilyen kedves és nagylelkű vagy!

Dia!
Régen Norbi is simán elaludt este a cicin és szépen aludt is tovább, csak mostanába kezdte, hogy ennyire problémás, és azt hiszem minél idősebb annál problémásabbá válhat a dolog, ha nem lépek még időbe! Én ezt a megoldást találtam jónak és remélem tényleg beválik!

Saxi!
Néha nekem is sírhatnékom van! Leginkább akkor ha Norbi alszik és Én egyedül érzem magamat! Amúgy mensi előtt régen mindig sírtam és fogalmam sem volt, hogy miért!

Barbi!
Jobbulást Szonjának!

Szilvi!
A barack nálunk is nagyon nyerő!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Drága Györesz!
Köszönöm a kedves szavaidat, ezért már megérte! KépKép
Biztos, hogy amit te jónak látsz, az a legjobb Norbikádnak!!!!KépKép Nagyon ügyes, hogy egyre jobban alszik, GRATULA!!!!! KépKép

Csakazértis szép napot minden babucinak és anyucinak!!!!!!KépKép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!

Évi
hát ránk fér a csakazértis szép napot!!
Utálom ezt az időt.
Olyan ágyba bújós, persze régen ez nem volt gond, most kissé másként van.
Csak a husi közepéből adtam ami nem volt zsíros és fűszeres, sertés husit már ehet szóval olyan nagy tragédia nem történt. Délután adtam először vanilia pudingot, hát tetszett neki az inkább gázos, de 8 hótól adható az volt ráírva.
Ilyenkor hogy bírod lekötni a gyerekeket?

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Találtam valamit hát közkincsé teszem

<!--attachment: AZ_EG_SZS_GES_CSECSEM__FEJL_D_SE-235466_1_-237969.ppt*mime_msppt.gif*application/vnd.ms-powerpoint*57.9**AZ_EG_SZS_GES_CSECSEM__FEJL_D_SE%2d235466%5b1%5d%2eppt --><center><pre>
Kép
AZ_EG_SZS_GES_CSECSEM__FEJL_D_SE-235466[1].ppt (57.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

még egy nagyon ari

<!--attachment: K_t_kis_magzat_besz_lget_egy_anya_has_ban-237369-237970.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0**K_t_kis_magzat_besz_lget_egy_anya_has_ban%2d237369%2edoc --><center><pre>
Kép
K_t_kis_magzat_besz_lget_egy_anya_has_ban-237369.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

erre vágyok
Kép

Márti
márti05

Elküldöm a táblázat címét ahol fenn van melyik korban milyen kaja adható a babáknak.

http://web.axelero.hu/ddalia/babaindex/babakonyha.htm
márti05

Sziasztok!
Itt vagyok én is.
Tamás céges bulin volt a Balcsin így Gigi mondta,hogy aludjunk náluk.Ezért nem voltam tegnap.
Jó volt Gigiéknél,sokat vásárolgattunk,sétáltunk,fagyiztunk,dumcsiztunk...Kép

Minden törpének BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNOK!!Kép

Most megyek mert még csak a leves van kész az ebédből.Képsok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Nagyon-nagyon szupi volt, és Bence egy álom baba volt. Kicsit aggódtunk, hogy mi lesz, ha nem akar majd idegen helyen aludni, de szerencsére minden rendben volt. Minden úgy ment, mint itthon. Minden nap voltunk úszni, és kultúrálódni. Kép Pl. voltunk bivaly rezervátumban, a Festetics kastélyban, Szigligeti várban, stb. és Bence mindent nagyon élvezett, még csak meg sem nyikkant. Sőt, amikor pl. fölértünk a várba, mindenkire nagy hevesen mosolygott. Kép Olyan tündér egy baba!
A szállás nagyon klassz volt, és nagyon szép helyen volt. Ott is simán el lehet lenni, ha az embernek nincs kedve sehová menni.
Teszek föl egy-két képet.

Sajnos visszaolvasni még nem volt időm mindent, de azt megtaláltam, hogy mi történt Marcikával. Kép Azért örülök, hogy jó vége lett, de elszomorít, az, ha Melinda nem ilyen szívós, akkor simán lerázzák. Kép
Melinda, nagy-nagy puszi Marcikának, remélem hamar kiheveri ezt a kellemetlen élményt.

Puszi mindenkinek, holnap jövök!
Zsófi
Kép
Kép
Kép
nmzsx

Saxi!
Én is voltam nem is egy alkalomma ilyen helyzetben.Kép
Pont tegnap beszélgettünk ilyenekről Gigivel.
Mi tényleg 24 órás szolgálatban vagyunk,míg az Apukák napi max:1 órát vannak a gyerkőccel.Aztán közlik,hogy ők szeretnének még kistestvért stb....
Na persze,hisz nem ők vannak otthon velük.
Nem ők szenvednek a kajálásokkor,éjszakázásokkor stb.....KépHát nem csoda ha időnként kiborul nálunk a bili és csak sírhatnékunk van egész nap.Mellesleg szerintem is még a hormonok is rásegítenek erre a "csodálatos"állapotra.Kép
Szóval fel a fejjel!Lesz ez még jobb is.KépSok sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sys!
Köszi az infót.KépNagyon ügyi Gergő,gratula hozzá!Kép

Zsófi!
Örülök,hogy megjöttetek!KépKlassz helyen voltatok,jók a képek.Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megjöttem végre!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Most csak életjelet szeretnék adni magunkról: Marci tökéletesen érzi magát (néha túlzottan is Kép), a kórházban megtanult négykézlábra állni, és már szépen ül. Kép Szerintem a műtét során egy kis rosszaságot is beleültettek, mert olyan mint egy ördög, alig bírok vele. Én jól kifáradtam a kórházban (a körülményekről, történésekről majd később), még most is "nyalogatom a sebeimet".
Nem volt könnyű egyikünknek sem ez a hét, de remélem most már tényleg szebb napok járnak felénk.

Évi!
Köszönöm, hogy tudosítottál a Lányok felé + köszönöm a bátorító szavakat!

Mica!
SMS-edre nem tudtam válaszolni, mert véletlenül kitöröltem, a számodat pedig ott nem tudtam. Köszönöm! Kép

Saxi!
Neked is köszönöm a telefont és a bátorítást!

Lányok!
Csak bele-beleolvastam az irományokba, a visszaolvasás még ezután jön. Köszönöm Nektek, hogy szorítottatok és gondoltatok ránk!

Most egyenlőre ennyit. Marci szopizása, lefektetése mostanság elég nehézkes (a kórház eléggé megzavarta), úgyhogy lehet, hogy csak holnap jövök.

Addig is millió puszi: Melinda és Marcika Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Nagyon örülök,hogy ilyen jól vagytok!Kép
Nagyon ügyi Marcika.Ha majd kész leszel rá,szivesen elolvasnám mi is volt a kórházban.
Addig is sok sok puszit küldök Marcikának.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

DRÁGA MELINDA! KépKépKép

ISTEN HOZOTT ÚJRA ITT!!!!KépKépKép

NAGYON ÖRÜLÖK NEKED, NAGYON HIÁNYOZTÁL!!KépKépKép

SOK-SOK PUSZI MARCIKÁNAK ÉS ANYUCIJÁNAK!!!KépKépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Megpróbálom leírni, hogy mi is történt velünk. Már előre félek, hogy milyen hosszú lesz...

Kezdem a hétfői nappal, amikor kijött a dokinéni, megvizsgálta Marcit. Igazán nem talált semmit, de biztonság kedvéért elküldött hasi és koponyaultrahangra, vizeletvizsgálatra. Marci aznap nem hányt, jó kedvű volt. Délután viszont pelenkázáskor a bal lágyékánál észrevettem egy csomót, ami fájt is Szegénykémnek: be se tudtam ott krémezni. Gyorsan levittük a dokinéni rendelésére, aki nem tudta 100%-ra megmondani, hogy mi lehet: lágyéksérv, vagy a még le nem szállt bal heréje. Gyorsan SOTE I-es, ahol sajna nem volt külön sebészet ügyelet, így a sima ügyeletes dokker vizsgálta meg. Na ez a fickó volt az egyetlen negatív élményem a klinikán. Szabályszerűen haza akart küldeni, miszerint ez "csak" a here, és nem fáj!!!! Addig-addig erősködtem, míg benntartotta. Az igazat megvallva, nem ismertem saját magamra, ahogy kötekedtem egy adjunktussal (!!!), de így utólag gondolom, hogy az anyai szívem hajtott. Az I-es csecsemőre kerültünk, ahol az anyukák elhelyezése nem igazán megoldott. Kb. 3X3 m-es szobácskák vannak, amiben két baba van. Na itt csak 1 anyuka tud aludni a földön (!), mert a másik már abszolúte nem férne el. Sajna telt ház volt, így én az első éjszaka egy széken, majd földön ülve aludtam kb. negyed-félórát. Marci szegénykém nehezen aludt el, sok volt neki az újdonság, figyelt ezerrel, izgatott volt nagyon. De szerencsére egyéb baja nem volt: a csomó csak akkor fájt, ha nyomtuk Neki. Hajnal 4-kor (!) vizeletmintát vettek, aminek a nagy részét a Drágaságom a nadrágomra küldte Kép Délelőtt 10-ig szinte nem történt semmi, majd szépen jöttek sorra az orvosok: osztályos rezidens dokinéni (tündéri volt), majd az osztályvezető orvos, majd nagy nehezen megérkezett végre egy sebész is. Õ rögtön látta, hogy itt nagyobb gond van. Nem tűnt sérvnek, mert nem volt puffadt a hasa, stb. Felküldtem ultrahangra, ahol szintén megerősítették a gyanakvásunkat, hogy a leszálló bal heréje záródott ki. Na itt aztán nagyon beindultak az események: már egy altatóorvos várt, kikérdezett, hogy rendesen altatható-e a Drágaságom. Aztán gyorsan mellkasröntgen, EKG. Még le se tudtam rakni az eredményeket az asztalra, rögtön vitt magával az altatóorvos, hogy megyünk a műtőbe. Persze én oda nem mehettem. Hát ne tudja meg egyikőtök se, hogy milyen érzés volt odaadni az orvosnak a Mindenemet és nem menni vele és fogni a kis kezét. A könnyem még most is kicsordul. Szörnyű érzés volt. Persze Szegénykém már közben nagyon kis riadt volt, hisz egyik vizsgálatról rohantam vele, a másikig. Leöltöztetés, felöltözetés, rohanás, újra az egész. Szerencsére a vizsgálatok alatt mindenki nagyon kedves volt, talán csak ez tartotta bennem a lelket.
Ahogy bevitték a műtőbe, persze rámjött egy sírógörcs, de valahogy összeszedtem magam, hívtam Gábort, aki ahogy tudott jött is. 1 órás volt a műtét, amit az én kis Gyönyörűségem nagyon jól viselt. A műtőorvos mindent szépen elmagyarázott: a leszálló kis heréje 3-szor meg volt csavarodva és kizáródott. A helyére tették, remélik minden okés lesz vele.
Marci az altatásból ahogy felkelt, nagyon zavart volt, sírt, csapkodta a mellemen a kis fejét, majd hirtelen újra álomba merült. Kb. 1 órán keresztül a mellemen altattam, majd még 2-t az ágyikójában. Ahogy felkelt, 10 perc sem telt bele már mosolygott. Ez jelentette a legtöbbet, hogy Õ teljesen jól érzi magát. Nagyon édes volt, egy kis hős volt. Egész szépen evett is, nagyon örültem neki. Az éjszakáink elég nehezek voltak, de legalább már a második éjszakán átköltözhettünk egy olyan szobába, ahol a baba anyukája éjjelre nem volt benn, így már aludhattam rendesen.
Szerda már egész jól telt, Marci mondjuk elég nehezen akart enni, ami komolyan aggasztott. Nem tudtam miért nem eszik: a műtét vagy a meleg miatt. Pláne ha arra gondoltam, hogy ebben a melegben még több folyadékra van szüksége, csak idegesebb lettem. Fejtem, próbáltam üvegből is, de néha még azt sem fogadta el! A lényeg, hogy küzdöttünk ezerrel.
A nővérkék, dokik nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, nagyon sokat jelentett nekem, hogy végre emberszámba vesznek egy egészségügyi intézményben.
Marci közben eszméletlenül jól érezte magát, úgy éreztem, mintha egy nagy adag rosszaságot is a bőre alá fecskendeztek volna. Egyszerűen olyan volt mint egy Duracell nyuszi, pörgött-forgott a kis rácsos ágyában, majd végül megtanult négykézlábra állni. Kép Nem hittem a szememnek, hogy friss műtéti sebbel ilyen kis ügyes!
Csütörtökön szépen megvizsgált a sebészdoki, minden okés volt, így hazajöhettünk.

Szegénykém szerintem megtanult zajban aludni, mert persze a szobák az Üllői útra néztek, ami nem volt éppen szanatóriumi állapot. Egész nap a 30 fokban is elég kimerítő volt, de most már csak a szépnek mondható dolgokra emlékszem: Marci mosolyára, négykézlábra állására, a kedves és sokat szenvedő anyukákra és az emberséges személyzetre. Egy igazi "kaland" volt, sajnos ha most, hát most kellett megélnünk. Ijesztő volt, de most már tényleg remélem, hogy ezek után csak jó dolgok jöhetnek.

És egy nagyon fontos dolog ide a végére:
Nem tudom, hogy hol kezdjem, mert a könnyeimmel küzdök... Szörnyű betegségekkel, szörnyen beteg babákkal találkoztunk, ahol a mi bajunk egy egyszerű náthának illett be. A mindannyiunk "problémái", mint fogzás, nem eszik vagy nem alszik a babó, esetleg nyüszög, olyan banális dolgoknak tűntek, hogy elszégyeltem magam, amikor körbenéztem. Szavakkal le nem írható dolgokat láttam. Nem folytatom, mert már sírok megint. Úgyhogy Lányok örüljünk, hogy ha csak a fogzása miatt sír a Mindenségünk...

Azt hiszem egész hosszúra sikeredtem, de ez kb. a tizede annak, amit mesélni tudnék. Ha valakit majd érdekel, esetleg személyesen.

Próbálok visszaolvasni, de sajna itthon még mindig munkál a technika ördöge. Ezt a levelet is Gábor céges laptopján írom, mert sajna a gépünk kezd bekrepálni. Valszeg csak esténként leszek, ha nem sikerül gyorsan javítani valamit a gépen, de akkor mindenképp.

Mégegyszer köszönöm Nektek a sok-sok drukkot!
Millió puszi minden babónak és anyucinak: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia MelindaKép

Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy jól van az a kis drága buci babaKép És is majdenm sírtam a szavaidon. És valóban igazad van, hogy az ember míg nem szembesül a mások fájdalmával, betegségével, addig a saját nyomomrát érzi a legnagyobbnak. Remélem, hogyha mi is ilyen helyzetbe kerülnénk (persze isten ments)akkor nekem is lenne ekkora szám, hogy igenis anyatigriskén vizselkednék. Nagyon ügyes voltál! Nagyon szívesen meglátogatunk majd, ha már azt mondod, hogy túl vagy rajta. Mert ahogy olvastam Marcika már hozza a formájátKép Mióta ez történt veletek azóta jobban vizsgálgatom Olikát, mert neki állandóan fent vannak a heréi. De a dokinő azt mondta, hogy öt éves koráis kell leszállnia és, hogy nem a hasüregében van hanem valami vezetékben. Bízom benne, hogy nem lesz semmi baja.
Gábor, hogy viselte?
Sok puszit küldök nektek!

Gigi

KépKép
gigi28

Szia Melinda!

Nagyon örülök, hogy írtál! Annyira jó, hogy Marcika ilyen gyorsan és ügyesen túl van mindenen. Anyu mindig azt monja, hogy a rossz gyerek a jó gyerek. Az a gyerek, amelyik túl jó, az már gyanus. Szóval tuti minden rendben van a Te kis Tündérkéddel. Kép Kép
Amit írtál az olyan megható volt. Elképzelni sem tudom, hogy mit csinálnék egy műtő ajtajában a csöppségemtől távol. Még belegondolni sem akarok, és remélem soha nem kell megtudnom. Amit a beteg babákról írtál az igaz. Én múltkor egy másik topicban olvastam egy nagyon szomorú történetet, és én is akkor jöttem rá igazán, hogy az én kis problémáim, hogy esetleg Bence nyűgös, semmi, más emberek gondjaihoz képest. Meg kell mondjam, ha már kezd borulni a bili, mindig erre gondolok, és mindig újult erővel babázom tovább.
Még 1* nagy puszit küldök a Te kis rosszaságodnak, hogy ilyen jól viselte, és, hogy még a kórházban is képes volt az új tudományai elsajátítására. Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Melinda!!

Örülök, hogy túl vagytok ezen a " kalandon", nagyon hiányoztatok és sokat aggodtunk értetek.
Többet ilyet ne csináljatok!!! Gondolom te is így vagy vele.

Nagyon ügyes Marcika, hogy ennyit fejlődött, a végén még túl tesz rosszaságban az én lánykámon is.
De ha mégegyszer így megrígatsz akkor hátra kötöm a sarkadat.

Pihenjétek ki a megpróbáltatásokat.

Millió puszi
Márti
márti05

Drága Melinda! KépKép

Nagyon örülök, hogy végre itt vagy újra közöttünk és Marcikád is a régi (sőt) KépKép Remélem most már minden rendbe lesz vele!KépKép

Millió puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Tegnap készült.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Melinda!
Köszi,hogy leírtad a történeteteket!
Felnézek rád amiért ilyen erős,határozott voltál!
Én valószínű ott "haltam"volna meg a műtő ajtajában.Kép
Szóval le a kalappal.Kép
Sok sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Nagyon édes minden képen Domi! Aranyos vigyori manó KépKép Keveset írtál magatokról, jól van a kis szívtipró? és anyucija?

Márti! Jók a linkek, amiket feltettél, köszi őket! Gigi manó jól van? és anya? SÜT A NAP !!!!!! Rolcsinak a borsófőzelék sem izlett Kép én meg ezért kinlódtam annyit! Kép

Gigi! Nagyon rövid voltál! Jól vagytok? Tündi-bündi Oli nyügi még? Édesanya, te jól vagy, még mindig a kevesebb gyógyszerrel? Drukkolok!!KépKép

Zsófi! Nagyon klassz lehetett nektek! Aranyos a képeken a jó kisfiacskád! KépKép

Melinda! Hogy telt a napotok? Tényleg róla szó sem esett, apuci, ő hogy bírta? Nagyon szép napot kívánok nektek! Millió puszika! KépKépKép

Györesz! Hol vagy? Mi újság az ügyes kis Norbikával? Mi újság az alvással? Te hogy vagy anyuci? Nektek is megy ám a sok puszi!KépKép

Saxi! Nem jelentkezel! Ugye már jól vagy! Aggódom ám, tessék jelentkezni, ha csak pár sorban is! Addig is sok-sok puszi a két kicsi tündérnek és anyucinak! KépKép

Anikó! Te is eltűntél! Mi újság Krisztikével, hogy vagytok? Javul legalább kicsit a helyzet? Drukkolok nagyon! Sok-sok gyógypuszi! KépKép

Akinek külön nem írtam, nekik is nagyon szép, nyugodt napot, éjt kívánok! Puszi!

Ma Rolcsi megint zizi, ezért anya hiperzizi!Kép Tegnap voltunk anyósomék nyaralójában Szigetcsépen és kirándultunk egy kicsit a (kis) Dunánál, erről küldök nektek pár fotót, remélem sikerül! A képeken az egyetlen ismeretlen nagypapa, a többieket már jól ismeritek, remélem Kép

Évi
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Aranyosak vagytok még mindig és rendületlenül! Most újra csak azt tudom írni, hogy nem is tudom mi lenne, ha nem lennétek nekem illetve nekünk! Kép

Gigi!
Ne aggódj Oli miatt. Marci bal heréje egészen a hasüregben volt és hogy mi történt hirtelen, hogy így elindult, azt nem tudjuk. Érzésem szerint Neki azért nem szállt le, mert már eredetileg is meg volt csavarodva. A jövő heti kontrollon még rákérdezek erre.
Gábor egy tündér volt. Reggel, este jött és hozta a szükséges dolgokat, csinálta nekem a kajcsikat. Természetesen nagyon hiányoztunk Neki. Ahogy bejött, Marcikával megzabálták egymást. Kép Persze Õ is nagyon elfáradt, de ezt próbálta előttünk nem mutatni.

Dia!
Dominál látom minden rendben van! Különösen az alfelén! Kép

Higyjétek el mindegyikőtökből kijött volna az anyatigris. Ez nem akarás, hanem ösztön kérdése volt. Ja és bocsi, hogy megríkattalak Benneteket!

A tegnap esténk rosszabb lett, mint gondoltam. Szopinál szépen elaludt a cicin (pedig ez már napok óta nem megy), de aztán felkelt 11-kor és éjfélkor is sírva. Éjféltől kisebb megszakításokkal fél 3-ig szenvedtünk vele. Egyszerűen nem tudtuk és tudjuk, hogy mi volt a baj, de ahogy leraktuk az ágyba sírt, sőt ha kézbe került, akkor is sok idő kellett, mire megnyugodott. Először arra gondoltam, hogy a kórház miatt rosszatt álmodott, de miután igazán felkeltettem, azután sem volt 100%-os a nyugalom. Végül a szobájában aludtam (földre terített paplanokon) egészen fél 6-ig! Kép
A hozzátápit tegnap megpróbáltam újrakezdeni, immár harmadszor. Almát kapott, lehet, hogy az volt túl savas Neki. Nem tudom. De most már sokáig nem igazán akarom húzni a dolgot, hisz a héten már 7 hónapos lesz és még csak tejcsit kap. Azért ezt kb. 4 hónappal ezelőtt tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen csak anyatejjel lakatom jól és még hízik is Kép Az igazat megvallva, egy kicsit unom már, hogy ennyire még mindig hozzám van kötve, úgyhogy tényleg jön a hozzátápi!
Képzeljétek a gyogyik miatt Szegénykém szinte minden kajcsizás után kakil. Tegnap 4-szer, ma pedig már 2-szer volt termés. Most meg már ezt sokallom, mert sajnos kakilás során összepiszkolja a kötését és állandóan cserélni kell, ami Neki nem túl kellemes.

Most aztán már tényleg megyek, mert ebédet kéne kreálni Gáborkámnak.
Ha tudtok írjatok, mert már nagyon-nagyon hiányoztatok nekem (te jó ég, ezt még nem is írtam eddig!)!!!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek és hogy Marci egy igazi kis hős volt, nem beszélve anyukájáról! Nekem is sikerült könnyet csalni a szemembe! Mostmár aztán nagyon vigyázzatok magatokra és remélem Marcinak jól fog menni a hozzátápi!

Tegnap apáéknál voltunk, Norbi elég keveset aludt és hiperaktív volt, gondoltam este simán el fog aludni, hát nem így történt! fél 10-kor letettem és egy órán át altattam, közben szinte végig sírt, mert folyton fel akart állni, de Én nem hagytam Neki! Aztán nagynehezen elaludt és éjjel csak a cumit kellett kétszer visszadugni, negyed 9-ig alukált!
Mártival ma is voltunk tornázni, nagyon jó volt!

Dia!
Nagyon édes Domi a képeken!

Évi!
Nagyon szépek a gyerekeid!!!!!!! Köszi kérdésed jól vagyok! Az esti altatást úgy döntöttem nem adom fel, hiszen már 4 éjszaka sikerült az új módszerrel elaltatnom, még akkor is ha néha nehezen ment, mostmár nem futamodok meg! Amúgy nappal még mindig a ringatásos, cicis módszer a nyerő!

Majd még jövök este felé!
Addig is puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom! Kép Nem volt semmi teljesítmény, azért írtatok rendesen! Nagyon jól esett, hogy ennyit aggódtatok, szorítottatok és küldtétek a pozitív energiákat felénk. Biztos, hogy ez is nagyon sokat segített rajtunk! Megegyszer KÖSZÖNJÜK!!! Kép
Próbálok írni mindenkinek, remélem nem hagyok ki senkit.

Évi!
Ügyes Rolcsikád, hogy már mászik és kúszik! Hihetetlen,hogy milyen gyors fejlődésnek indult mindenkinél a babó! Utólag is nagyon-nagyon boldog 7. hós szülinapot kívánok a Nagylegénykédnek! Kép
A képek is nagyon klasszak! Nem lehetett semmi terepen tolni Rolcsit a babakocsiban!
Vivike levele nagyon megható volt! Ez tényleg mindent megér! Kép
Csatlakozom az előttem szólókhoz és én is úgy érzem, hogy mostanság tényleg Te tartod össze a csapatot, Te vagy a lelke a topicnak. Látod, pedig hogy kellett "visszacsalogatni" Téged közénk! Györesz jól leírta, hogy nagyon szépen tudsz írni, mindenkihez van egy jó szavad. Én sajna nem tudom olyan kifejezni az érzéseimet, mint Te. Irigyellek emiatt! Kép

Saxi!
Ügyes Lilike, hogy már mászik!
Elmentek a vendégek, vagy még kiszolgálsz ezerrel? Remélem lelkileg már helyrebillentél! Sajnos nálam pénteken volt egy ilyen kipurcanás, amit a kórház, a fáradtság rovására írok. Szorítok, hogy ismét olyan kis jókedvű legyél, ahogy személyesen megismertelek! Kép
Látom ám közben, hogy Lilike is a héten töltötte be a 7. hónapját! Sok-sok gratula hozzá! Kép

Márti!
Gigikének is boldog 8. hós szülinapot kívánok! Hihetetlen, hogy lassan már az 1 éves szülinapjukat fogjuk ünnepelni, míg nemrég még a szülést sürgettük...
Nagyon ügyi a Nagylánykád az üléssel. Orra esés Kép Kép

Györesz!
Gratulálok Norbika 9.havi szülinapjához!
Mászás, tánci Kép Elképzeltem magam előtt, ahogy táncizik, nagyon édes lehet!
Drukkolok az altatáshoz! Sajnos én is szenvedek mostanság a Kisördöggel. Ugyanazokat produkálja, mint Norbika: cicin elalszik (jó esetben), majd még ha le is tudom tenni, akkor rövid időn belül felsír. De olyan keservesen sír, hogy nem tudom nem kivenni, sőt ha ölben is van, még akkor is sír egy ideig. Nem tudom, hogy mi van ilyenkor vele. A tegnapi malőrt a kórház hatásának érzem, de sajnos előtte is volt ilyen nehéz esténk. Mivel Marci hason alszik, Õ éppen a hanyattfekvést pártolja ilyenkor. Én is próbálom visszanyomni a popsiját, hogy ne tudjon megfordulni, kisebb-nagyobb sikerrel. A másik, hogy Marcin egy ideje észrevettem, hogy nem kell már Neki a cumi. Ha sikerül is beletennem a szájába, akkor kiveszi és játszik vele. Megpróbálkozom majd a Te módszereddel: játék az ágyunkon, majd simi-éneklés. Nem tudom, hogy fogom bírni...

Dia!
Nem lehetett semmi ez a 6.-ra való Domi cipelés. Én a gondolatától is rosszul lettem. Csőtörés Kép Jól Rátok jár a rúd!
Sterilizálásra már kaptál válaszokat, de azért én is írok még. Marci sokszor kap tejet üvegből (elsősorban amikor elmegyünk otthonról, itthon is néha), úgyhogy ezeket az üvegeket mindenképp sterilizálom. Ha már ezeket sterilizálom, akkor a többit is belerakom (nekem mikrós van): cumit, teás üveget, kanalakat. Ha a tányérai beleférnek, akkor azokat is, de ha nem, hát azok kimaradnak a jóból Kép Kb. én is kb. 1 éves kora körül fogom abbahagyni a dolgot mostani terveim szerint.
Nya-nya-nya Kép

Gigi!
Sok-sok puszi az időközben 8 hónapossá cseperedett Olikának! Kép
Gratula az új autóhoz! Jót nevettem az eladón, hogy milyen ügyesen megtalált! Kép
Drukkolok, hogy a gyógyszercsökkentéssel minden rendben legyen! Ügyes vagy, menni fog ez!
Nagyon örülnék, ha jönnétek! A legjobb lenne a jövő hét (remélem még belefér a terveitekbe), mert azt követő héttől Gábor szabin lesz és elkezdi (inkább folytatja) az ajtócseréket, utána pedig 5 napra elutazunk húgomékhoz, meg rokonokhoz. Ja a mostani héten a csütörtök nem jó, mert akkor megyünk vissza kontrollra.

Dia!
Titeket is várlak szeretettel! Gyertek! Megmutatja Marci, hogy milyen egy igazi rosszcsont babó! Most is sikítozik apájának!

Anikó!
Látom, Ti szenvedtek rendületlenül. Remélem azóta Krisztike jobban van már, meggyógyult a torkocskája és lassan már a fogacskák sem kínozzák! Neked kitartást és sok-sok erőt! Millió puszi! Kép

Barbi!
Szonja remélem már jobban van és tényleg csak fogacska miatt lázasodott be kicsit. Nálunk a vizeletminta vétel akkor volt sikeres, ha úgy zacsekostúl rácuppantottam a cicire: abban a pillanatban adta a mintát Kép MÉg a nadrágomra is jutott belőle rendesen Kép Ne legyen rá szükség, de gondoltam jó tudni.
Látom, Ti is ügyesen haladtok a hozzátápival. Remélem rövidesen mi is elérünk végre egy "normál" szintet. Kép

Zsófi!
Jó lehetett a nyaralás! Irigyellek rendesen! Most biztos jól feltöltődtél. Tényleg nagy kincs, hogy Bence ilyen ügyes és jó baba volt végig! Kép

Szilvi!
Gergőke ügyes, hogy forgolódik rendesen és harapdálja apáját Kép Barackevés Kép

Kata!
Remélem Rólatok is hallunk minél előbb! Hiányoztok ám nagyon! Kép

Lányok! Ha valakinek nem írtam, jelentkezzen!

Évi írta, hogy a kórházi tartózkodásunkra a koronát a nagylányságom visszatérése tette fel. Féltem, hogy olyan erősen lesz meg, ahogy Györesz írta. Szerencsére nem gáz, csak már régóta itt van és nem nagyon akar távozni Kép Még el lettem volna nélküle egy darabig, mit ne mondjak.
Ne nevessetek ki, de most edzem Marcit a 3 óránkénti szopikra. (Mintha egy 3 hónapos babáról írnék, nem?!) Eddig is elég össze-vissza szopizott, vagy evett vagy nem, vagy sokat vagy keveset. Persze ha keveset, akkor 1-1,5 óra múlva már éhes volt. Ezt egy lassan 7 hós babával már elég nehezen viseltem, úgyhogy eldöntöttem (most már tényleg!!!), hogy 3 óránként fog enni. Ha épp nem kéri a cicit, akkor kap üvegből, úgy is tele van a fagyasztó. Remélem szépen fogunk haladni a hozzátápival (persze semmit sem akarok elsietni), hogy még könnyebb legyen a dolog. Most látom, hogy 3 óra, úgyhogy lassan etethetem Marcit. A tegnapi nap egész jól sikeredett így. Szorítsatok, hogy ügyesek legyünk!

Mindenkinek sok-sok puszit! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Egy dolog lemaradt!

MINDEN BABA NAGYON SZÉP!!! Jó volt Õket újra megcsodálni!

Pusz: (eléggé szétesett) Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!
Ok én benne vagyok a taliban,majd egyeztetek Gigivel.De Évi elsőbbséget élvez mert neki már rég megigértük.Kép
Köszi a sterilizálós infót.Kép
Giginek is olyan mikrós van és most,hogy ott aludtunk abba sterilizáltam a Domi dolgait.Nekem nagyon tetszik mert vegyszer mentes.Igaz,Domi kanalának a nyele elgörbült a hőtől.KépKép

Évi!
Köszi megvagyunk.Kép
Én szenvedek a menszivel.KépMár nagyon unom mert ma van a 9.napom.KépAztán a petefészkem is majd le szakad.....Már igazán vége lehetne!
Dominak "most már mondhatom"beállt a kajálása 4-5 alkalomra.KOPKOP!!Reggel kap tápszert,11 vagy dél körül husis kaját,3 felé tejpépet/most válltottuk ki a tápszertKép/és ha igényli 6 felé kap gyümit és lefekvéskor tápszert.De képzeld!Egy pár napja az esti tápszert nem eszi meg teljesen/230ml/.Fogalmam sincs miért.Ha 3-kor evett utoljára akkor se kell neki mind.Úgy látszik nem éhes este.KépAztán 3-4 óra felé felkel teázni.KépKép
Ja!Amit még elfelejtettem írni!Kibújt a negyedik fogacskája,a másik szemfoga.KépKépKép

Nagyon édesek vagytok egytől egyig a képeken.KépDe Apa nincs rajta????!!!Kép
Nem semmi milyen terepen toltad a bkocsit.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok. Most már biztos csak jó dolog fog történni veletek.Kép

Dia!
Gratula a fogacskához.

Most megyek, mert Renikém nem hagy békén. Megyek kirakósozni.
Azért rakok fel két képet

Kép

Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Nini, Melinda újra itt, végre szép hosszú leveleket lehet olvasni! KépKép
Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem Marcikának egyszerűen csak visszakell szokni az otthoni légkörhöz, meglátod pár nap és szépen fog aludni, addig kitartás! Köszönöm a dicséretet! Kép

Györesz! Neked is köszönöm a dicséretet! Biztosan csak összezavarodott Norbika napirendje, azért volt tegnap nehezebb altatni. Mi is pont így jártunk tegnap. Anyósoméknál nem igen tudott aludni Rolcsi, este pedig éppen ezért olyan fáradt volt, hogy alig tudtam elaltatni. Meglátod ma már könnyebb lesz! Minden elismerésem a tiéd ezért a 4 napért! Ügyesek vagytok mindketten! KépKép Apa hogy van, minden rendben vele? Drukkolok este!!!KépKép

Szia Dia!
Már nagyon-nagyon várlak ám benneteket!Kép
Sajnálom, hogy így megkínoz ez a fránya mensi! Nem biztos, hogy normális ám ez a *9* nap és a petefészek fájdalom! Hogyha nem javulsz nézesd meg magad (de ne úgy mint a lábikódKép, jut eszembe az már rendbejött?)!
Apuci azért nincs a képeken, mert ő volt a kameramann! Általában pont én nem vagyok a képeken (mostanság nem nagyon tetszik amit viszontkátok).
A tápszerrel kapcsolatban arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak unja Domika a mostanit és váltani kellene! Nem? Végülis "tejcsire" még sokáig szüksége lesz! Az én Martinom volt tápszeres baba, ő a HIPP 2-őt kapta, majd amikor magától ráunt, akkor ún. babatejet, a 3-as számút itta, ezután már a sima tejcsi, kakaó jött!
A babakocsi szerencsére jó nagykerekű, Rolcsi pedig kifejezetten imádta a szafarit!

Gigi! Hol vagy? Minden rendben veletek? Jelentkezz kérlek!Kép

Most búcsúzom! Nyugodt, szép éjszakát minden babának és mamának!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Dia! Én meg elfelejtettem: én is GRATULÁLOK a legújabb fogacskához KépKép

Szilvi! Nagyon édes Gergő a képeken!KépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Sys!
Jók a képek!Kép
Köszi a gratulációt.Kép

Évi!
Neked is köszi a gratulációt.Kép
Szerdán megyek nődokihoz,remélem nem akar ÍGY megvizsgálni!Kép
A lában most egy kis ideje nem fáj.Kop-kop!
A tápszerünknél kb:2 hónapja volt váltás.Eddig Humana HA 1 ivott most Humana baby-fitt banános-t.
Reggel megissza mind egy cseppig és eddig délután is megitta,csak este nem kell neki az egész.Lehet,hogy sok 230ml estére?De hát ez 6 hós adag.De különben annyira nem izgatom magam,mert látom,hogy nem éhes.Ha az lenne biztos meginná mind.Kép
Na puszpusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönöm,hogy ennyien törődtök velem,nagyon jól esett.
Tegnap jól kibőgtem magam,és meg kell mondjam nagyon jó volt.
Az is igaz,hogy a mensim is a köszöbön van,úgyhogy biztos az is volt a bajom.
De ma nagyon jól éreztem magam,Andiék meglátogattak minket a telken,grilleztünk egy jót,meg dumcsiztunk.
Így végre Andiékat is megismertem,mert én nem voltam azon a talin ami náluk volt.
A lányok is nagyon cukik voltak.
Teszek fel egy pár képet hátha Ti is kedvet kaptok és eljöttök.
Én nem bánnám!!!KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mindenkinek,jó éjszakát,holnap jövök és írok kölön mindenkinek.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Melinda
sajnos a tegnap éjjel nálunk is katasztrófa volt.
A végén már magunk közé vettem és még így is sokszor felsírt éjszaka, pedig Giginek nem voltak olyan nehéz napjai mint Marcikának.
Remélem ma nyugodtabban fogtok aludni.

Dia
nagyon édi Domi a képeken, gratulálok a 4. fogacskához.

Saxi
nagyon aranyosak a picik, szép időtök volt a bulizásra.

Évi
nagyon klasszak a ti képeitek is, papa is szimpi.

Gigi ma elkezdett mászni már jó pár lépést megtesz mászva. Előbb utobb csak begyakorolja.
Egyre jobb a torna, főként jobban megy, olyan jó nyújtó gyakorlatok vannak, hogy gyakorlatilag nincsen izomláz utána.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Drukkolok, hogy jól működjön a 3 óránkénti etetés és hogy mostmár szépen egyen, minden gond nélkül Marcika!

Dia!
Gratulálok az újabb fogacskához! Nálunk nagyon nem akar kibújni, pedig már igazán puklis! Ti is elég jól viselitek, mint Melindáék az újabb és újabb fogak érkezését!
Mensi: lehet, hogy akkor Én jobban járok a három nap zuhataggal, mint Te a 9 napoddal?Kép

Szilvi!
Annyira édes Gergő, meg kell zabálni! Az etetős képen jól látom, hogy már majd lecsukódik a szeme?

Évi!
Ma lehet, hogy elmarad az altatás, mert elaludt a cicimen és azóta még nem kellt fel és hát azért felkelteni nem fogom!Kép

Saxi!
Nagyon jók a képek, főként az első, az nagyon édes! Andi kislánya is hogy megnőtt! Lilike már nagyon szépen ül!

Norbi már a bútoroknál is fel akar állni, aztán vagy sikerül NEki vagy nem, viszont nagyon ügyesen lecsücsül állásból! Olyan hihetetlen, hogy most született és mindjárt menni fog! Annyira nagyfiús már! Már tök jól lehet vele labdázni is és szinte mindent megértet velünk amit akar. Már azt is mutatja, ha éhes! Ha meg Én éppen eszek, akkor odamászik hozzám, felkapaszkodik a lábamon és követeli a részét, kis éhenkórász! Egyre többet eszik!

Puszika

Kép
Kép
györesz

Márti!
Köszi a gratulát.Kép
Én is gratulálok a mászáshoz!Kép
Ajaj,mi mikor fogunk ilyeneket csinálni?KépKép

Györesz!
Neked is köszi a gratulát.KépTi hányadik fogacskánál tartotok?Fogalmam sincs.KépKép
Hát igen,tényleg jobban jársz a 3 napos menszivel.Kép
Hú mennyire ügyes már Norbika!KépTök jó,hogy mutatja,hogy éhes.KépÉn is már azt az időszakot várom amikor kitudja fejezni éppen mit akar.Mert sokszor az is fárasztó,hogy ki kell találni éppen mi a baja.Kép

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Melinda!

Nem bírtam megállni,hogy ne írjak egy pár sort.
Nagyon örülök,hogy jól vagytok,Marcika egy hős.
De Te is nagyon erős vagy,hogy így bírtad.
A műtő előtt állás sajnos nekem is ismerős,tényleg borzasztó érzés.
Remélem többször nem kerül rá sor.
Mégegyszer Isten hozott Benneteket otthon,sok-sok puszit Nektek.

A többieket is puszilom,holnap jövök,Saxi.

Ui:Dia!
Nagyon jók a képek,annyira aranyos Domi ahol alszik,olyan mint egy angyalka.
saxi

Szia Dia!
Na azért még most is sok mindent ki kell taláni, csak vannak dolgok amit egyértelműek!
Norbinak 5 és fél hósan kibújt a két alsó foga és azóta semmi, pedig már kb. két hónapja fel van dagadva felül neki mind a négy és napról napra puklisabb, fehérebb, de fog sehol!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?