Egyébként én mostmár úgy döntöttem, nem írok ide többet, mert kész időpocsékolás. A múltkor is begépeltem egy tök hosszú hozzászólást, el is küldtem 2x, de a végén baromira nem jelent meg belőle semmi...
Sziasztok! Néha benézek, de az az igazság hogy nem nagyon szoktam írogatni, csak ha ez elősegíti az élő találkozást:-) Gigi, mi elég közel lakunk hozzátok úgy látom. Valamikor találkozhatunk. Meg persze mindenkivel! Bercel - az én fiam- már mindjárt egy éves, hihetetlen! Üdv, Csut
Sziasztok! Egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről. Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz: -a csecsemő életkora? -táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel? -ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért? -miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:.... - kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.) -hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:... -ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:... - kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot? - ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...
Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik. Melyik kórházban született a baba?
Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok. Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Ne haragudj, Gigi, tudom hogy tök szemét vagyok hogy már ezer éve nem írtam és nem is sétáltunk még... Erikáról nem is beszélve... de mostanában valahogy össszejöttek a programok és kevés időt voltam itthon, részben mivel rosszul éreztem magam itt.. de erről személyesen. Na, akkor megbeszélünk valami talit sétailag jövő hétre? Judit
Örülök, hogy írtál. Ti mikor szoktatok sétálni? Nálunk délben van kajálás meg délután négykor. Tehát vagy közte vagy négy után. De a délelött is jó. Szóval bármikor. Szerda kivételével még nincs fix programunk. Várom válaszod! Még idén
Na, itt vagyok. Tegnap nem írtam mert nem akartalak hülyíteni hogy mikor és mikor nem érek rá, de most kialakulni látszik a hét. Úgy néz ki hogy a csütörtök délután jó lenne, mondjuk háromkor vagy ha nagyon meleg van akkor négy után, jó? (ÁLtalában nálunk négy körül alvás van, de a babakocsiban is tud séta közben...)Hol találkozzunk?
Hello lányok.tényleg jó lenne egy sétát összehozni,bár nekem Lili már nem nagyon marad meg a babakocsiba,de azért valamit majd ki lehet találni.Mondjuk,mi szerdán lemegyünk a Balatonra egy kicsit,de majd értekezzünk róla.Puszi nektek:ERIKA
Nekünk jó a csütörtök délután. Olivér 4-kor eszik, utána lenne jó. Mi a Táncsicsba lakunk és a Duna partra szoktunk menni. Esetleg találkozhatnánk a könyvtár elött, fél öt körül. Jó neked? Erika, ha haza jöttök csatlakozhatnátok
Ja igen mesélte a Judit, hogy a két pici mellé jön a harmadik. Most esett le Minden elismerésem a tiéd, hogy kettő mellé még bevállaltál egy harmadikat is.
Jól tettétek, hogy nem indúltatok neki. Minket meg elkapott az az óriási eső. Csak két őrűlt kismamát lehetett látni, akik futnak az esőben. Akkor jövőhéten.
Hello Lányok.Lehet,hogy csütörtökön én is csatlakozom.De konkrétan melyik sarokrol is van szó?Ja és az időpont is marad?Onnan hová mentek?Sziasztok:ERIKA
Halihó, Ja igen sz-á áztunk... de legalább Giginek lett egy új esőköpenye..:-) Én most csütörtökön nem leszek itthon , mivel szerdán Egerbe megyünk és pénteken este vissza. Kedden tudunk találkozni? Ja, mi itt a kereszteződésben Dózsa-Móra-Móricz találkoztunk, a kocsma előtt, ugye?:-)
Remélem olvasod. Nem tudunk menni délután mert megyünk Pestre és nem biztos, hogy haza érünk időben. meg ahogy elnézem a felhőket nem vmi bíztató az idő.
Nem fogok odaérni én sem csajok.Csütörtökön pedig 3 ra fodrászhoz megyek.Na de majd jövő héten.Addigra talán,mindenkinek lezajlanak a programok.Puszi mindenkinek:ERIKA
Attol fugg, hogy delutan a ferjem megy e dolgozni vagy nem. Ha megy akkor en is benne vagyok egy jatszozasba. Bar olyan meleg van, hogy csak viz mellett lehet elviselni.