Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként én mostmár úgy döntöttem, nem írok ide többet, mert kész időpocsékolás. A múltkor is begépeltem egy tök hosszú hozzászólást, el is küldtem 2x, de a végén baromira nem jelent meg belőle semmi...
nikolade

hello lányok!Minden Haraszti csajszi eltűnt???
szherika

Sziasztok

Bár úgytünik kihalt a topik, azért próbálkozom.
Mi a Táncsics utcában lakunk, Olivér fiam 8 hónapos. Örülnék ha valakivel tudnánk sétálni stb...

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Hello Gigi!Én kitartóan vagyok.Nemtudom,a többiek hová tűntek.Szívesen megismerkednék veled...Ha van kedved,irj.Szia:ERIKA
szherika

Sziasztok!
Néha benézek, de az az igazság hogy nem nagyon szoktam írogatni, csak ha ez elősegíti az élő találkozást:-) Gigi, mi elég közel lakunk hozzátok úgy látom. Valamikor találkozhatunk. Meg persze mindenkivel! Bercel - az én fiam- már mindjárt egy éves, hihetetlen!
Üdv, Csut
csut

SziasztokKép

Én örömmel találkozom veletekKép Egy jó kis séta?

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

Örömmel segítenék,de az én lányom már lassan két éves.Remélem a csajok segítenek.Szia:Erika
szherika

Szherika
én is remélem és köszönöm
szia,Petra
anyatigris2

Valaki!!!!!!!!!!!!!!

Jajj ne csináljátok már ezt! Olyan jó lenne ha valakivel tudnánk sétálni, dumcsizniKép

Gigi

KépKép
gigi28

Ne haragudj, Gigi, tudom hogy tök szemét vagyok hogy már ezer éve nem írtam és nem is sétáltunk még... Erikáról nem is beszélve... de mostanában valahogy össszejöttek a programok és kevés időt voltam itthon, részben mivel rosszul éreztem magam itt.. de erről személyesen. Na, akkor megbeszélünk valami talit sétailag jövő hétre?
Judit
csut

JuditKép

Örülök, hogy írtál. Ti mikor szoktatok sétálni? Nálunk délben van kajálás meg délután négykor. Tehát vagy közte vagy négy után. De a délelött is jó. Szóval bármikor. Szerda kivételével még nincs fix programunk. Várom válaszod!Kép Még idénKép

Gigi

KépKép
gigi28

Na, itt vagyok. Tegnap nem írtam mert nem akartalak hülyíteni hogy mikor és mikor nem érek rá, de most kialakulni látszik a hét. Úgy néz ki hogy a csütörtök délután jó lenne, mondjuk háromkor vagy ha nagyon meleg van akkor négy után, jó? (ÁLtalában nálunk négy körül alvás van, de a babakocsiban is tud séta közben...)Hol találkozzunk?
csut

Hello lányok.tényleg jó lenne egy sétát összehozni,bár nekem Lili már nem nagyon marad meg a babakocsiba,de azért valamit majd ki lehet találni.Mondjuk,mi szerdán lemegyünk a Balatonra egy kicsit,de majd értekezzünk róla.Puszi nektek:ERIKA
szherika

Itt vagy Judit??
szherika

Judit

Nekünk jó a csütörtök délután. Olivér 4-kor eszik, utána lenne jó. Mi a Táncsicsba lakunk és a Duna partra szoktunk menni. Esetleg találkozhatnánk a könyvtár elött, fél öt körül. Jó neked?
Erika, ha haza jöttök csatlakozhatnátok

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

OK, tökéletes! Jó lenne ha hármasban találkoznánk!
üdv,
Judit
csut

JuditKép
Akkor ezt meg is beszéltük. Fél 5-kor a könyvtár elött. Ha egy nagy szőke bálnát látsz egy kis szőke fiúcskával, akkor az én vagyok!

Gigi

KépKép
gigi28

ok lányok.Akkor jövő héten csatlakozom.Addig is jó ismerkedést nektek,ja aztán nekem is maradjon majd beszélgetnivalót...!!!Sziasztok:ERIKA
szherika

ErikaKép
Én elég dumás vagyok, nem tudom milyen Judit, de szerintem nem lesz gondKép JÓ pihenést addigKép
Gigi

KépKép
gigi28

Köszi!Beszélőkém,az nekem is van.Na meg remélem jó sok közös témánk is lesz.Szia:ERIKA
szherika

Jó volt ám a találka tegnap! Sok ilyet kívánok mindenkinek!
Judit
csut

Láttalak Benneteket a kocsiból Kép Legközelebb örömmel csatlakozom én is, de ha lehet, én inkább autóval közelítem meg a célállomást...
nikolade

Nikolade

Autó?Kép Ilyen lustika vagy?Kép Külömben várunk téged, ne csak autóból kukucskálj!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Igen, lusta disznó vagyok.. 2 gyerekkel nem olyan egyszerű a séta. meg egyébként is nagyon fáradékony vagyok (alacsony a vérnyomásom)a terhesség miatt Kép
nikolade

NikiKép

Ja igen mesélte a Judit, hogy a két pici mellé jön a harmadik. Most esett leKép Minden elismerésem a tiéd, hogy kettő mellé még bevállaltál egy harmadikat is.

KépKép
gigi28

hihi, ez vitzes, Niki, a kém... Aha, gyertek csak ki a jáccóra, ott Bercus mindig jót alszik! Mondjuk csütörtök?
csut

Szia Judit

Nekünk jó a csütörtök. 1/2 5 Könyvtár?Kép

KépKép
gigi28

Lehet, hogy mi is lemegyünk bicajjal.
nikolade

gyertek, gyertek! Remélem addig felébred Bercel, mert eléggé felborítottam a napját...
csut

Judit

Akkor a sarkon 1/2 5-kor jó?

KépKép
gigi28

Pont akkor borult be, így nem mertünk elindulni... Majd jövő héten.
nikolade

Szia Niki

Jól tettétek, hogy nem indúltatok neki. Minket meg elkapott az az óriási eső. Csak két őrűlt kismamát lehetett látni, akik futnak az esőben.
Akkor jövőhéten.

KépKép
gigi28

Hello Lányok.Lehet,hogy csütörtökön én is csatlakozom.De konkrétan melyik sarokrol is van szó?Ja és az időpont is marad?Onnan hová mentek?Sziasztok:ERIKA
szherika

Halihó,
Ja igen sz-á áztunk... de legalább Giginek lett egy új esőköpenye..:-)
Én most csütörtökön nem leszek itthon , mivel szerdán Egerbe megyünk és pénteken este vissza. Kedden tudunk találkozni? Ja, mi itt a kereszteződésben Dózsa-Móra-Móricz találkoztunk, a kocsma előtt, ugye?:-)
csut

Szia JuditKép

OOOOOOOOOlyan szép az esőkabátom, ezért tényleg érdemes volt elázniKép Nekem jó a kedd. Fél 5, kocsma?Kép Erika és Niki ha tudtok csatlakozzatok!

KépKép
gigi28

Nemtudom,hogy végzem e addigra,mert holnapra bank van betervezve,de próbálok sietni.Sziasztok.E
szherika

Nekem jó. Melyik az a kocsma? Mindegy is igazából, mert én valószínűleg úgysem gyalog megyek, hanem bicajjal. A játszótérre mentek a szigetre?
nikolade

Szia Niki

Ha nem önt el megint minket az eső akkor a Duna partra mennénk. Csütörtökön is oda indúltunkKép

KépKép
gigi28

Judit

Remélem olvasod. Nem tudunk menni délután mert megyünk Pestre és nem biztos, hogy haza érünk időben. meg ahogy elnézem a felhőket nem vmi bíztató az idő.

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Aha, olvastam. Sajnálom, hogy nem jöttök, mi is majd meglátjuk hogy milyen lesz az idő és a helyzet.
csut

mi se megyünk Kép mert a család elutazott Verőcére, és csak este érünk haza. úgyhogy esetleg csütörtökön...
nikolade

Nem fogok odaérni én sem csajok.Csütörtökön pedig 3 ra fodrászhoz megyek.Na de majd jövő héten.Addigra talán,mindenkinek lezajlanak a programok.Puszi mindenkinek:ERIKA
szherika

Judit és a többiekKép

Valamikor a héten elmehetnénk sétálni. Hátha már végre össze tudjuk hozni.

KépKép
gigi28

Na, egész jót bandáztunk ma, nem? Máskor is! A játszótéren, a Duna parton késő délután!
csut

Sziasztok!

Hat itt vagyok ismet. Kép

TEnyleg jo volt a jatszoter Kép
Vendég

Sziasztok csajokKép

Hazafelé már tiszta konvojt alkottunkKép Mi ma is megyünk sétálni a játszóra úgyhogy csatlakozzatokKép

Puszi

KépKép
gigi28

En meg meglatom.

Mikor mesz???

Attol fugg, hogy delutan a ferjem megy e dolgozni vagy nem.
Ha megy akkor en is benne vagyok egy jatszozasba.
Bar olyan meleg van, hogy csak viz mellett lehet elviselni.
Kép
Vendég

Magi

Fél ötkor szoktunk a Judittal találkozni. Ha egyedül megyünk akkor fél öt - öt körül indulunk.

KépKép
gigi28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?