Szia Kiwi!
Megkerestem neked, amit Pepa Említett. Ezer éve (két hónapja
) én is nagyon örültem neki, Panducinak köszönhetjük. Ime:
A nagy táskába tegyél egy külön neylon szatyort, amit beviszel a szülőszobára. Ebben a következők legyenek:
gombos hálóing, papucs, zokni (ha fázós vagy), pohár, víz (legjobb a 1/2 literes, mert abból később pohár nélkül is tudsz majd inni), szőlőcukor, gyümölcslé (szülés utánra, 2 dl-es a legpraktikusabb), rágcsálnivaló szülés közbenre (ropi, nápolyi, tic-tac, főleg ha a vajúdás hosszúra sikerül), zene, esetleg masszírozó henger, fényképező, video, AKKUMLÁTOR, papucs apának. Ez a szülőszobai egységcsomag.
A nagy táskában legyenek a következők:
3-4 db törülköző, kéztörlő (ez is több), tusfürdő, fogkefe, fogkrém, zuhanyzós papucs, köntös, hajszárító, + 2 hálóing, Tena lady extra betét (ehhez lehet kapni Tena fix hálós bugyit), erős napokra való betét, kistányér, kés, villa, kanál, bögre (hűtőszekrény szinte minden szobában van, mikro pedig a tálalóban van), fejőgép.
Babának: 1/2 csomag nadrágpelenka, popsi törlőkendő, 5 db textilpelenka, kis kesztyű, sapka. Ruhát nem fontos vinni, mert adnak.
Papírok: terhes kiskönyv, személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, házassági anyakönyvi kivonat másolata.
Saját tapasztalat: bodyt azért nem árt vinni mindenféle balesetek esetére, át tudod öltöztetni. Pelus is csak azért kell, hogy te is tisztába tudd tenni, ha nálad lesznek egész nap.
Egyébként a kórház mindent biztosít a négy napra, ruhát, pelust satöbbi.
Üdv. M.