folyt..
kihagytam, hogy először adtam neki tápszert..
Rita, megnéztem a képeket, édes a motor, nekünk is van, de még kicsi hozzá :-) viszont a háttérben előbukkant a ház is :-) Gyönyörű. Szép nagy..
Az új házról:
130 nöl, de gyönyörű kerttel, fenyővel, futórózsával, kúttal, szőlővel (utcafontot pl. végig, takarva a belátást) szomszéd felé sövény, nekem ez fontos szempont. Ja, borospince, ez a páromnak fontos :-) Helyes kis utca, közel a Római fürdő, Duna part, lángosos, hekkes :-) bicajút. A másik képzeljétek 460 nöl volt, de hosszú, és mit lehet kezdeni akkora telken. Beszéltük, hogy teniszpályát csinálunk rajta. De ez Budafokon volt, és mégiscsak Csillaghegy mellett döntöttünk. Eléh nekem az a kert, ha jó adottságú. És az. A ház nem óriási, 80 nm, át kell alakitani kb. teljesen, meg majd a tetőterét is be kell épiteni a gyerekeknek, de az ráér. Tavasszal alakitanánk át, addig úgyis tervek, engedélyek, ötletek, stb. A szép amcsi konyhámra még várni kell egy kicsit, de lezs, és ez a lényeg. Bezzeg Maccsnak már van :-) Liv, mondd meg neki, hogy azt igérte, azért irogatni fog :-) Nekem meg lóg egy talival. Még kb 4 hete van rá :-)
Delice!
Szerintem itt mindenki egyetért, ha minden oké a gyermeknél, ne adj neki "tömőanyagot" mert a doki úgy találta ki. (Nanda, eddig nincs vita, lehet hogy az elején azért volt, mert nem volt akkora tapasztalat az anyukák között?)
De ha már tényleg aggódsz, adj neki Nestle Sinlac- ot, doki is felirja receptre, amúgy drágább. Szentjánoskenyérmag alapú, allegriás babáknak (tej és szója mentes) , ill. kis súlyú babáknak ajánlják, mert nagyon tápláló, magas fehérje tartalmú. Meg fincsi. Én kértem, valaki itt ajánlotta, lehet krumpli helyett is a főzibe. Aztán átolvastam, és azóta alig adom, mert úgy döntöttem, nem fogom tömni, csak azért hogy hizzon. (nekem a dokinéni sose mondta hogy kell, kis súllyal született baba (2500gr) kis anyukával, 11 hósan nincs 9 kg, kisfiú, és akkor mi van?! (nem tudom mennyi, mert rég nem voltunk mérickélésen, apa vette fel, és állt vele a mérlegre, majd minusz apa súly, kb 9 alatt, de tök pontatlan)
Na és a lányok áltagosan kisebbek, mint a fiúk. Ez már most látszik, hisz a női nem a kisebb, törékenyebb :-)
Orsi, jó pihit nektek, remélem jobb idő lesz, mint most!
Trita juli. 21 jó, bár olyan messze van még, de azérrt próbálom úgy szervezni!
Andrea, látom irtál közben.
Fogmosásról csk annyit, hogy mi bohókodtunk egy ideig vele, de aztán elmaradt, és nemrég vettem én is elő, mert turkált a szájában. Az első fokozat, még csak a masszirozós fejű. Imádja csócsálni, de fogkrém nincs rajta. Most, hogy már kicsit nagyobb, és ügyesebb, én is elkezdem rászoktatni, de nem maradtál le semmiről
Én meg a D vitamiinnal vagyok gondban, mindig elfelejtem.. Bár a dokinéni azt mndta, nyáron nem is kell annyira, mert süt a nap, és ha eleget van levegőn, az elég. Mindennapi harcok igy nincsenek.. :-) 1 hónapja tuti nem adtam neki :-(
Eszter, nekünk is van 1 anyajegyünk, szintén pelenka rész alatt hátul a derékon. Én is törölgettem egy ideig :-)
na mentem, sok voltam tudom, de próbálom behozni
Mese