Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

Mariann,
Köszönöm szépen a receptet, jónak tűnik, ki fogom próbálni és majd elmondom h milyen lett.

Andrea,
Még nem derült ki egyértelműen h tejallergiás lenne. Az egész úgy kezdődött h 8 hónapos korában adtam neki trappista sajtot az kiütötte. Mondta a doktornénink h várjunk egy hónapot. Amikor ez letelt megpróbáltam egy másféle sajttal ugyanez lett az eredmény. Vártunk még egy hónapot, akkor túrót adtam neki, szerencsére attól nem lett semmi baja. Egy hónappal később a natúr joghurt viszont megint kiütötte. Abban maradtunk a doktornénivel h 1 éves kora után elküldi allergiavizsgálatra. Remélem h nem lesz tejallergiás mert mi nagyon szeretjük a tejtermékeket. Képzeld az a Gryllus Vilmos cd nekünk is megvan és Roni nagyon szereti hallgatni, amikor meghallja elkezd mozogni rá!

Lino,
Köszönöm szépen! Neked is gyönyörű lányaid vannak! A nagyobbak mennyi idősek? Minden tiszteletem a tiéd a 3 gyerekért, engem ez az egy is teljesen lefoglal.

Ezúton kívánok én is boldog szülinapot minden egyévesnek Kép
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kedves Botond!
Boldog szuletesnapot!!!
Kép

Mariann!
De regen lattalakKép Udv es gyors gyogyulast!!!

szoszi
szoszi

most csak röviden,

Mariann,
nem találom a mail-címedet a profilodban, megdobnál egy levéllel? a kis bringával kapcsolatban szeretnék kérdezni Kép

puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Mariann,

és tényleg ott van....KépKépKép

puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Nem akarok zavargatni, csak gondoltam hátha érdekel valaki, mert nekem is van kisfiam és nagyon jól jött nekünk.!
Új olcsó nagyon jó minöségü bokazoknikat tudok hozni ha valakit érdekel.
A képeket a www.kep.tar.hu/eszter115 oldalon tudjátok megnézni és ha kérdésetek van az eszter115@freemail.hu címre tudtok írni.

Mégegyszer elnézést a zavarásért! Mindenkinek jó babázást!Kép

Üdv,

Eszter
eszter115

Manóci!

Eszternek boldog szülinapot!

Andrea
tandrea

Ildikó,
Boldog szülinapot BotondnakKép

Manóci,
Eszternek is Boldog szülinapotKép

Bori,
Ez a velencei nyaraló kertje,és anyukámék keze munkáját dícsériKépAz enyém itthon most kicsit dögrováson van,egyszerűen nincs annyi időm rá,mint régen.Vagyis csak 20 cserépnyi virágom van,nem 50.KépKép

RitaKép
puszi,puszi,és millió puszi a képekért!Kép

Ma megyünk Velencére,ha hazajöttünk jelentkezemKép

Nanda
nanda

SziasztokKép

Egész nap meg sem állok, így semmi időm a géphez ülni.Kép

Swen
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Botinak!!! Jó lenne, ha jönnél, olyan rég hallottunk Rólatok.

Bori
PusziKép

Zsuzsa
Nagyon sajnálom a dolgot a torkoddal! Szurkolok Neked!

Mindenki másnak is puszi, de most is csak ennyi időm volt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi,hogy ide pofátlankodom de van egy eladó esernyőkocsim Hauck márkájú tavaly nyáron vettük Brendonba két hetet használtuk nyaraláskor.Dönthető a háttámlája öt pontos biztonsági őv van benne.
Ár:11000ft.
Újpesten van a kocsi.

Kép
Zsuzsi
szuszoka

Sziasztok!

Voltam delelott a Cora-ban. Mennyi penzkoltes!! Kép Elterveztem, hogy mennyit koltok, felirtam mi kell es mikor a kasszanal fizettem a duplaja volt! Kép Hat ez elkeserito. Kép Mindig valami eszembe jut, hogy kell meg.

Orsi: kepeket nem kaptam meg. Valoszinuleg azert megy nagy meretuek. de eleg nekem a babanetre feltett meret. Ugyhogy nem kell faradni vele. Kép

Vera: Akkor jovo heten. Megbeszeljuk mikor. De ha meg aktualis, johetsz holnap is, mert nem megyek be megse a varosba. Kép

Eszter: nem felejtelek! Majd elkudlom neked mailben az utvonalat.

Andi:udv koztunk. Gyere batran. Kép Roni az milyen nev? meg nem hallottam, de nagyon szepen hangzik. Becenev?

Zsuzsa: Szerintem nem volt enniyre vilagos kisebb koraban Edinanak a haja. Hacsak nem a fenykep teved. Kép Nagyon sajnalom, hogy cisztad van. Es vegul is megmutenek? Miben maradsz? Maradsz ezekkel a tunetekkel vagy inkabb mutet?

Lino: Leadni a gyereket??? Huha! es te erre mit reagaltal? En nagyon kikeltem volna magambol. Nagyon kemeny tudok lenni, ha valami nagyon nem tetszik es ilyenkor vissza se tudom fogni magam. Kép

Andrea: Orulok, hogy az elso kozos alvasa a gyerekeknek nem jart nagyobb problemaval. Kivancsi vagyok Marci mit fog majd szolni ha hazajon. Szerinted orulni fog? nem fog neki hianyozni az occse? Marmint a kozepso? Kép

Anita: valoszinuleg tul nagy meretet probalsz felrakni. Pedig olyan kivancsiva tettel. Nem lehetne elkuldeni nekem es en lekicsinyitem es felrakom neked? Ahogy Nandanak? De jo lenne ha jonnetek hozzank!! Huha. Kapraztak a szemeim, amikor azt olvastam, hogy Anita hatha jon. Kép
Gyerekek megorulok, hogy hol Anita, hol Bori! Kép

Swen: Isten eltesse Botit!! Ha meg olvasol minket, legalabb egy kepet kernenk szepen rola! Kép

Manoci: Nem is tudtam, hogy Esztinek ma van a szulinapja. Kép De azert Isten eltesse sokaig ot is! Fule erjen bokaig! Kép

Nanda: Velenceert irigyellek. Kép Mar akartam kerdezni, hogy az egyik kepen a maxi mellett mi az a nagy felfujt valami sarga-zold a fuben? Kép Jo nagynak tunik.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Botondnak nagyon boldog elso szulinapot!!! Swennek es családjának puszi. Kép

Kép

Kriszta&Martin
soraya

Sziasztok!
Bár a Babaneten már nem vagyok új, de ide még nem írtam Hozzátok, pedig én is ide tartozom ám Kép
Rebeka Hanna utónevű leányom 2004. augusztus 5-én született, 3650grammal, és 52cm-vel.
Mi Miskolc mellett élünk, Encsen.
Ha nem bánjátok, szivesen csatlakoznék Hozzátok Kép
Rebeka a legutóbbi méréskor 8300gramm volt (a cm-t soha nem mérik, úgyhogy azt nem tudom.)
Szerintetek ez a súly kevés? Mert a Dokinőnk azt mondta,hogy lassabban fejlődik, keveset hízik egy hónap alatt.. és írt fel Neki Fantomalt-ot.. Viszont én nem szeretném, hogy hízzon még, hisz, ígyis tele van édes hurkákkal pl. a combija Kép
Szerintetek?
A születés és névnaposoknak én is sok sok boldogságot kívánok! Kép

Marcsababa Kép
A felrakott torták fantasztikusan néznek ki Kép Tudnál róluk esetleg receptet felrakni? (Lassan nálunk is aktuális lesz a szülinapi torta).

Sziasztok,
Ági

delice

Sziasztok!

Ági, üdv itt! Nagyon szép a kislányod és gyönyörű neve van! Megnéztem a honlapodat, nagyon ügyes vagy!
A Csorba Piroska verset meg mindig megkönnyezem, ezt előszeretett szokták Anyák Napján előadni a gyerekek.
Szerintem a 8300 gramm nem kevés, a kislányod nagyon is jól néz ki! Ez a Fantomal vaskészítmény (bocs a tudatlanságomért)? Miből gondolta a doki hogy kell neki? Csak ránézésre? Ha igen, én nem adnék neki semmit, de ez csak az én véleményem.

Andi, azért kérdezem a tejallergiát mert az én kisfiam allergiás és tejmentes diétán vagyunk (pontosabban voltunk), pedig Dávid már elmúlt 1 éves. Gasztroenterológiára kellene vinnem, de aug. 31-re kaptam csak időpontot. Én pedig úgy döntöttem hogy nem várok addig és elkezdem a tejes ételek bevezetését. Ez a 3. nap és még nincs baj.KépEgyik barátnőm kisfiának volt tejallergiája, de 2,5 éves korára kinőtte.

Rita, én imádom a Cora-t, de önvédelemből már nem járunk oda mert mi is mindig sokkal többet költöttünk mint szerettünk volna. Balázsnak nagyon hiányzik a bátyja, és állandóan azt kérdezgeti hogy mikor lesz már ősz mert ő már oviba akar járniKép. Ma oltani vittem (kullancs, 3. oltás) és egész nap azért rágta a fülem hogy mikor megyünk már. Persze sírt egy kicsit, de nem volt vészes.

Holnap már jön haza Marci, mindannyian nagyon várjuk. Komolyan mondom két gyerekkel nehezebb, mint hárommal. A két nagy azért lefoglalja egymást még ha veszekednek is időnként.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Trita Kép, voltam Maccséknál, átadtam az üzenetet. Kép Lili nagyon ügyes, már egyre többet megy egyedül, amúgy szokás szerint nagyon eleven, meg nem áll egy pillanatra se. Jól vannak, minden oké velük.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Eszter, kis druszám, boldog szülinapot!

Andrea!
Mond mibe kerül mostanság a kullancs oltás
? Szeretném én is beoltatni az egész familit (bár Apa ellenkezik, na de majd...Kép), mert idén is szeretnék majd felmenni a Mátrába, de kihagynám a tavalyi parát. Éjszakai szopi közben leesett valami a hajamról a csemetére, és hát mit ad isten... egy istenverte kullancs!
Új kis családomban én lettem a rovaretető, pedig régen Apukámé volt a családi véradó szerepe. Hát így jártam.Kép

Rita!
Nem is hagyom!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Andrea,
Én is abban reménykedem hogy ha a túrót és a kockasajtot bírja akkor nem lehet tejallergiás. Bár az egyik kolléganőm az és ő mesélte h nála is voltak fokozatok, először csak a tejtől volt rosszul aztán lassacskán már mindentől. Két hét múlva megyünk tanácsadásra majd akkor rákérdezek h most mi legyen. De itt is nagyon sokára adnak időpontot. Nálatok hogy derült ki?

Rita,
Roni a Veronikának a beceneve. Egyébként a vásárlásról amit írtál mintha csak rólam szólna, én is pontos listával megyek a boltba (szintén a Corába Kép) de mindig találok még egy csomó dolgot amit feltételenül meg kell venni és mindig túlköltekezem. Aztán hónap végén meg csak nézek mint a moziban. Sajna ebben nem a Cora a hibás csak én! De hát imádok vásárolni.

Delice,
Gratula a honlaphoz, nagyon ötletes.Roni 10 hónaposan volt 8720gr de ő mindig is nehezebb volt az átlagnál (a percentilis görbék szerint) Nekünk Maltoferrt kellett neki adni mert sápadtnak találták és a vérvétel ki is mutatta h vérszegény és vashiányos.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Manóci
Még nem is üdvözöltelek itt köztünk! Isten hozott!
Nagyon boldog szülinapot a lánykádnak!

Ági
Téged is üdvözöllek, gyere közénk bátran!
Én mostanában eléggé keveset jutok ide, de majd remélem meglátod, hogy lelkes írogató vagyok Ritával vállvetve.Kép Ugye Rita?Kép

Rita
Ne haragudj, de ma sem jutottam a géphez eddig, de most mindjárt elküldöm a képeket.

Nem tudom holnap tudok-e jönni, de mivel ma elég szépen kisuvickoltam a lakást, és Gergő nagyon aranyos volt és elviselte, ezért talán holnap ad annyi időt, hogy írjak nektek kicsit bővebben.Kép

Addig is puszi mindenkinek, újaknak régieknek egyaránt.Kép

Orsi

avocado

Jo estet!

Irtam egy hosszu hozzaszolast es elszallt. Kép Nincs erom ujbol megirni. Kép
Roviden:
Delice: Kislanyod sulya tokeletes. Az en Lilim sulya kb. 11 honaposan 8500 gr es 75 cm volt. Mikor rakerdeztem a dokinal, csak legyintett es azt mondta, hogy o egy egeszseges, eleven es ilyen alkatu kislany. En nem adnek semmit Rebekanak. A kepen tokeletes. Kép Nagyon edes kislany. Kép

Andrea: Holnap irjal mit meselt Marci. Kép

Eszter: en 2 hete vettem. akkor olyan 1500 ft korul volt. Kép 2 het mulva veszem meg a masodikat. Kép

Liv: koszi az infot! Es nem tudod, hogy macseknak lesz-e netuk?

Orsi: Puszi neked. Mar irtam, hogy nem muszaj faradni a kepekkel. Kép

Jo ejt mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

TRita: Lili tigrises tortája ízre milyen volt? Én is azt néztem ki, de a tölteléktôl félek, hogy túl édes.. És milyen nagy ez a torta? lehet kisebbet is kérni?

Zsuzsa: az angol tanárnômnek is hasonló problémája volt/van, sajnos visszatérô jelenség ez, neki lézerrel operálták meg. A lényeg, hogy sajnos, ha jobban meg van fázva, akkor az a rész is jobban be van gyulladva, tehát, akkor nehezebb a nyelés ill. a légzés. Mindenképpen foglalkozz vele ! Drukkolok, hogy hamar túl legyél a m?téten és jó orvost találj!
Nagyon izgi Edina tortája, szép nôvérkéjérôl nincs fotó?
Hogy bírjátok az ovi nélküliséget?

Eszter: Mediamarktban is lehet kapni 990,-Ftos mesedvd-ket, mi a Kisvakondot vettük meg, de Emma a tv-t észre sem veszi, nem úgy, mint a nôvére... Volt Lolka és Bolka is. A videó kazettákkal vigyázzatok, egy barátunk ilyen tescos mesekazettát vett a lányainak, aztán vihette vissza, mert "felnôtt tanmese" volt rajta, Misi Mókus helyett Kép

Swen: Botinak mi is gratulálunk szülinapja alkalmából!

Mi kezdünk teljesen kikészülni, Emma január óta minden éjjel többször felsír, felriad, nagyon fárasztó. Sajnos a nagyobbikkal is ez volt, amíg szoptattam (2 éves koráig). Szívesen szoptatok, de most a család Emma miatt nagyon fáradt, van, hogy úgy vagyok vele, hogy inkább abbahagyjuk a szopit, csak legyen végre nyugalom mindenkinek! Nem tudom mi legyen, ezek a hagyjuk sírni nevelési módszerek nálunk nem jönnek be Kép

üdv: zsuzsi

megpróbálom frissíteni a profilomat
zsu26

Sziasztok!

Tádáááám! bár most inkább fhúúúúú!
Végre sikerült felszerkesztenem az útról a képeket! Olivér galériájában vannak!
http://kep.tar.hu/ironram
Puszi mindenkinek és jó éjt!

Zsuzsi! Tanmese!Kép akkor először én nézem ezentúl a meséket!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita, egyelőre sajnos nem lesz netük.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Eszter, nagyon-nagyon szép helyeken jártatok, azok a kastélyok tényleg fantasztikusak. Kedvenc képem ahol Apa és fia ül egymás mellett. Egészen kedvet kaptam az utazáshoz!
Szerencsére Rita megírta az oltóanyag árát, mert én már nem emlékeztem rá. Férjed miért nem akarja beadatni?

Andi, nálunk nem derült ki sehogy. Az ekcéma miatt javasolta a bőrgyógyász a tejmentes étkezést és hogy menjünk el vizsgálatra. Viszont én nem szeretnék várni még 2 hónapot arra hogy kiderüljön hogy van-e allergiája vagy sem. Így egyszerűbb kideríteni (szerintem). Tegnap kapott tejalapú tápszert és attól sincs (még) baja. Sőt, végigaludta az éjszakát! Kép
Ami azért is szerencse mert a férjemnek vissza kellett menni a mh-re éjszakára is. Szegény majd valamikor 10 óra felé jön haza aludni. Tegnap éjszaka is csak 3 órát aludt (akkor filmeket nézett itthon).
Így lőttek a mai vásárlásnak és fúrás-faragásnakKépKép.

Sziasztok
Andrea
tandrea

<font color="0000ff">Eszter!

A kullancsos oltások a pharmindex szerint:

FSME-Immun Junior vakcina: Fogyasztói ár: 2295 Ft. Fizetendő ár: 1147 Ft.
Encepur Junior Vakcina: Fogyasztói ár: 2395 Ft. Fizetendő ár: 1113 Ft.

Az FSME-Immun nevűből nem minden orvos tudja, hogy van junior.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Sziasztok!Kép

Rita:én is így jártam,hogy tegnap végre írtam egy jó hosszú hsz-t,és elszállt.Kép Pedig vagy 30 percig írtam.

Már nem is emlékszem mindenre.Kép

Képek mindnekinél nagyon aranyosak!!!!Kép

Rita:újpesti Horváthból volt a torta? Ott lakunk mögötte.Kép Most pipa vagyok rájuk,mert tegnap romlott sütit kaptam náluk.KépSajnos már nem először járok így.

Zsuzsa:műtét.Kép Nagyon drukkolok.Szerintem jobb túllenni rajta,remélhetőleg utána megszűnnek a panaszok.

Orsi:puszi-puszi!!!! Kép

Swen Botijának és Manó Eszterének nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Ági:egy napon születtek a csemetéink!!! Kép

Mariann:de jó,hogy újra itt vagy.Kép Gyógyuljatok meg hamar!Kép

Most ezt elküldöm:

Anikó
vakili

Eszter:le a kalappal előttetek és főleg Olivér előtt!!! Nagyon szép helyeken jártatok.Kép

Andrea:nem láttam,hogy írtad-e,hogy van Dávid szája?
Kíváncsi vagyok mit szól Marci az új szobájához.És a tesók egymáshoz.Kép
Éjszaka: Kép Irigy-irigy....

Liv:aranyos vagy,hogy hoztál híreket Macsról.Kép Nekem is nagyon hiányzikKép

Képzeljétek,találkoztam Valiékkal.Kép Gyönyörűek az ikrek és olyan szépen gyalogolnak.

Bori:sajnos még mindig nincsenek jó híreim:ma visszük Bencust is rtg-re,hogy nincs-e tüdőgyulladása Neki is.Kép Újabb antibiotikumot is kapott,mert tegnapra belázasodott.

Bocsi,több nem jut eszembe.Kép

Lino,Panó,Nanda,Szöszi,Kisdió,Soraya,Vera,Andi, Zita,Zsuzsi:sok-sok puszi Nektek is!
Remélem nem hagytam ki senkit,ha igen,akkor Neki is.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Köszi az oltás infót!

Andrea!
Drága Emberem szentül megvan győződve, hogy ez megint valami gyógyszeriperi kampány, plusz vele ilyen úgysem!
Kicsit keményfejű, így legtöbbször előbb beleveri, aztán elhiszi ha nem...

Anikó!
Szörnyű lehet! Ráadásul nyáron... Kép
Gyógyulgyógyulgyógyul...

Delice!
Szia!
Szerintem sincs semmi gond a súllyával! Ha egyébként vidám és jókedvű, akkor nem kell foglalkozni szerintem vele. Olivér sem egy szúmóbajnok. Apjára hasonlit. Õ a kis i. Kép

Képzeljétek! Úgy izgulok, mert délután egy volt kolleganőmmel elmegyünk a volt rajzfilstúdiónk utódcégéhez megnézni mizújs. És még az is lehet, hogy jelenettel jövünk haza! Kép
Még jó hogy átjön ma Apukám, így kicsit eltereli a figyelmemet délutánig!

Sziasztok!

Szép napot!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter:köszönöm szépen!
Micsoda izgalmak!!! KépMajd számolj be,mi volt!

Andrea:el is felejtettem,azt hiszem Te kérdezted:Gergő megint osztályelső lett!!! Kép Csak sajnos én nem lehettem ott az évzárón.Pedig egész évben erre készültem.Imádom nézni,ahogy virul az az okos feje.Kép
Írd majd meg,hogy milyen volt a hazatérés!

Anikó
vakili

Hali,

Eszter,
A képek gyönyörűek, én szintén imádom a kastélyokat. Legszívesebben rögtön útra kelnék megnézni. Franciaországnak melyik részén vannak? mit jelent az h egy jelenettel jössz haza?
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andrea
Ez a Fantomalt : (idézem)
Speciális orvosi célokra készült tápszer. Elégtelen energia bevitel vagy emelkedett energia igény diétás kezelésére.
Energia (/100g): 1630kJ, szénhidrát: 96g, ebből cukor: 6g.
A vaskészítményeket a csládban nekem kellene fogyasztani, mert irtóra vérszegény vagyok, a szülés óta főleg. (még vért is kellett kapnom a kórházban, nem bírtam amúgy lábra állni Kép )
Visszatérve a készítményre, azt moondta a doki, hogy keveset hízik a gyerek egy hónap alatt...
Örülök, hogy tetszik a honlapom Kép

Andi
És mennyi ideig szedtétek a maltofert?
Rebeka mostanában nem akarja a Vigantolt sem bevenni, minden este szinte közelharcot kell vívni Vele Kép
Pedig korábban szó nélkül bevette.

Orsi
Megnéztem a profilod,s látom aug 14-re voltál kiírva. No én meg 15-re, de micsoda nagy "megkönnyebbülés" volt, hogy nem kellett kivárnom még azt a 10 napot Kép

Rita
Azért biztató, hogy nagyjából hasonló súlyokat látok ebben a topicban, a hasonló korú gyerekét.
Lehet, hoyg nálunk az az eset van, hoyg Rebeka kisebb korában jóval gyorsabban gyarapodott, most meg lassabban. De hát ez az Õ üteme.

Anikó
Dejóóóóó Kép Rebeka este 22.50-kor született.

Eszter
Én is megcsodáltam a képeiteket! Kép Gyönyörű helyeken jártatok Kép Olivér milyen jól tűri a buksiján a sapit. No meg a pólót is Kép Hogy csinálod? Én képtelen vagyok Rebeka fejére "erőltetni" bármilyen fejfedőt! Pedig muszáj lenne. Így egyáltalán nem lehet napon...
Lehet még egy kérdésem? Az utat hogyan bírta? Én még nem igazán mertem hosszabb útra menni a csemetémmel, eddig a legtöbb 50km volt...

Lányok Kép
Én mindig csinálok egy kijelölést - miután megírtam amit akartam - ctrl-c , és ha valami gond lenne, akkor sem száll el az irományom.

sziasztok,

Ági

delice

Sziasztok!

Most alszik Lili, igy van idom irni. Kép

Zsuzsi: Nagyon finom volt a tigris torta. Kép Hmm. Mindenki csak dicserte. A tolteleke csokis, de egy olyan csokis-kekszes masszabol van megcsinalva mint a kokuszgolyo. Csak sokkal finomabb. Ehhez raknak meg egy reteg csokikremet. Egyaltalan nem edes. Nagyon finom. Ha esetleg rendeltek, hozd szoba ezt a kokuszgolyo toltelek szeru masszat, mert nekem is az eppen arra jaro szakacs ajanlotta. Kép Sajnos ez a legkisebb Tigris torta volt. Azt hiszem 12 szeletest mondtak, de sokkal tobb jott ki. Kép De meg kell kerdezni. Hatha csinalnak kisebbet. Miert ne?
Mibol gondoldod hogy Emma atalussza az ejszakat ha abbahagyjatok a szopit? Lehet benne valami. Vegul is Lili is azota alussza at, de vannak olyan babak, akik tovabbra is felkelnek meg ha mar nem is szopiznak. De ha nektek fontos a csaladi nyugalom es beke, es ha szerintem ugy gondolod, hogy a szopi abbahagyasaval megoldodna az alvas, akkor nyugodtan hagyd abba. Vegul is igy is szepen szopizott. De ezt neked kell a legjobban tudnod. Kép

Eszter: gyonyoruek a kepek!!! Kép nagyon szep helyen jartatok. Kép Es ahogy latom jol meg volt pakolva a kocsitok is. Kép Meselj mi volt a studioban! Kép Hogy fogadtak benneteket?

Aniko: Igen, az ujpesti Horvath volt. Kép majd ha majd jobban lesztek, akkor elmegyek meglatogatni benneteket. Akar az Orsival egyutt. Kép
Szegeny Bencus! Kép Gyogyuljon meg!! Sok gyogypuszi neki! Kép Mindenkeppen irj mi volt a rontgenen! Azert nagyon gratulalok Gergonek! Nagyon ugyes, hogy osztalyelso lett. Kép

Agi: nalunk ugyanaz volt mint Rebekanal. Az elso fel evben Lili nagyon sokat hizott havonta. Aztan egyszer csak a 6-7 honap kozott semmit se hizott, csak nott sokat, majd utana csak 200-300 gr-okat havonta, es most 11-12 honap kozott hizott fel kilot. Kép Ugyhogy ez valtozo. A lenyeg, hogy jol van, kiegyensulyozott es egeszseges. Kop-kop-kop. Kép
CTRL-C megjegyezve. Kép Csak neha elfelejtem. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Sajnos Bencusnak is tüdőgyulladása van,most jöttünk a rtg-ről.Kép Azt mondta a dokinéni,hogy ha nem javul,vagy magas láza lesz,azonnal kórház.Kérem a drukkokat!!! Kép

Ági:Bence 6.55-kor született,és az én dokim is 15-re tippelt.Kép Paraméterek is hasonlóak,3600 g,és 51 centi.Kép
Bence majdnem 3 hónapja nem hízott egy dekát sem,sőt tartok tőle,hogy most még fogyott is a betegség miatt.

Helló:Anikó
vakili

Aniko!

Most olvasom. Kép Megy a drukk ezerrel! Sot millioszamra! Nagyon nagyon remelem, hogy nem kell korhazba menni. Kuldom Bencusnak a gyogyito sugarakat!!! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!Kép

Anikó
Annyira sajnálom, hogy Bencuska is ilyen beteg lett!Kép Én is küldöm a millió gyógypuszit!

Na, felébredt Gergő, majd folytatom.

Orsi

avocado

Mégsem, csak mocorgott.Kép

Eszter
Gyönyörűek a képek! És édes a két fiú együtt!Kép
Éjszakára én is irígy!!!Kép

Ági
Én még rá is húztam 4 napot.Kép De örülök Neki, mert én nagyon hiszek a számmisztikában és Gergő születési dátuma teljesen passzol az enyémmel. 74.06.26 és 2004.08.18Kép Ráadásul a 8-as a szerencseszámom.Kép

Rita
Megkaptad a képeket?
Torta: egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy én is ilyen tigrisest vegyek, vagy esetleg teknősbékásat(Kép), de ezzel a töltelékkel.Kép NyammmmKép
Ja, el is felejtettem írni, hogy nagggyon cuki Gergő abban a kis sortban, amit Tőled kapott! Mégegyszer köszönjük szépen! Ráadásul nekem most ez a kedvenc színem, szóval sokat lesz rajta.Kép

Lányok
Még nem is mondtam, hogy hétfőn elutazunk 2 hétre, így valószínűleg keveset fogok tudni jönni. Hugiéknál van net, de nem tudom, hogy fog alakulni a napi program. Mindenesetre azért majd próbálok 2-3 naponta bekukkantani.

Most megyek, kihasználom, amíg Gergő Mókus alszik.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Rita,Orsi!

Köszönjük szépen.

Bocsi,hogy ilyen hülye vagyok,de hogy is kell ezt a Ctrl C-t?

Anikó
vakili

Aniko!

Megirod a szoveget,kijelolod az egeszet, majd a billentyu bal also sarkan a CTRL billentyut lenyomod es vele egyidoben a C billenytut is. Ez kimasolja a szoveget a vagolapra. Igy ha esetleg elveszne a szoveg, akkor ujbol bejossz a babanetre, es a CTRL + V billentyuvel be tudod szurni akar tobbszor is. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Anikó,
jobbulást kívánunk mi is nektek! Roni is 3600 gr-mal született és 58 cm-vel.

Zsuzsi,
Mi bevállaltuk ezt a sírni hagyós dolgot mert már odáig jutottunk h Veronika egész éjjel velem aludt a kanapén a mellemen és ha megmozdultam már fennt volt és ordított. Hulla fáradt voltam már és idegbeteg és ez már neki sem volt jó. Persze szörnyű volt hallgatni és legalább egy hónapba tellt mire beállt. Igaz hogy közben elutaztunk egy hétre, ott elég rosszul aludt de amikor hazajöttünk onnantól kezdve átalussza az éjszakákat. Olyan fél 9-től reggel 7-ig. Akkor azt hittem h soha nem fogja megszokni de végül sikerült.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Delice,

3 hónapig szedtük a Maltoferrt,először napi 3x4 cseppet, aztán 3x5, majd végén 3x6. Sajnos gyerekkoromban én is vashiányos voltam, gondolom tőlem örökölte.

Andrea,
Roni is ekcémás de szerencsére az a krém nagyon jó amit a bőrgyógyász kiírt. Naponta kenem ezzel a testápolóval és ha néha mégis megjelennek a foltok arra van egy másik. De amióta jó idő van csak néha jönnek elő, szerencsére Kép Azt hallottam h az ekcémát is ki lehet nőni, ebben reménykedem.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,
haza kellett jönnünk Velencéről,olyan felhőszakadás voltKépÉs mivel megint egyedül vagyok a gyerekekkel,nem akartam ott maradniKép

Maxika nagyon ügyesen megy egyedül,tolja el a kezemet,ha segíteni akarok neki,még a lépcsőn is úgy akar menni.Fel még sikerül is,de lefelé ha nem kapom el,leesneKépNagyon bátor,a csúszdára is felmászik,és hassal lefelé lecsúszik.Kép
Maya is nagyon örül,hogy itthon lehet végre velünk,sokat javult a Maxival való viszonya isKépMinden este együtt fürdenek,és a Maya "olvas" neki mesét a kiságyábanKép

Rita,
Az egy hatalmas ugrálóvár,egy ovistárs szülinapi buliján volt a kertjükbenKépNagyon élvezték a gyerekekKépNagyon édi volt a torta,mi is ott csináltattuk a Maya szölinapi tortáit,és a töltelék neve,"Sportszelet".Mi is ebből csináltattuk.Azt hiszem fent is van a fotó a topikban,talán 2004.október 17-e után vmikor.

Anikó,
Nagyon nagyon sok gyógyító puszit küldünk nektek!Vigyázzatok magatokraKép

Orsi,
Hol is laknak a hugicád?Mintha egyszer azt írtad volna hogy Nyíregyháza mellől???Nekem is ott lakik a nagymamám,és az unokatesóim.Császárszállást ismered?
Kérdés:Ki volt a szülésznőd a kistarcsai kórházban?

Ági,
Maya 1 évesen volt 8500g,és senki nem mondta,hogy kevés lenne a súlya.Maxi viszont már most több mint 11 kg.Ez alkati,egészséges legyen az a lényegKépÉs szerintem,bár ebből minhta már lett volna régen itt a topikban vmi nézeteltérésKép, szerintem inkább kérdezz meg egy másik dokit,mielőtt beadsz valamit a manónak,pedig lehet,hogy nem is lenne szüksége ráKép

Eszter,
gyönyörű helyeken voltatokKépÉn is nagy sátorpárti vagyok,imádok nomádkodniKép,viszont a Tomi nem,úgyhogy kénytelen leszek megvárni,hogy nagyobbak legyenek a lurkók,hogy 3-an menjünk el valahová.Akár a kertbe isKépHa jó idő van,Velencén a mai napig kint alszom az erkélyen,és imádom a hulló csillagokatKép

Zsuzsa,
Még mindig nagyon édes Edina,Zsófiról nem raksz fel képet?Kellemetlen lehet az a ciszta,mikor lenne a műtét?Ez olyan mint a mandula műtét?Kép

Most sajnos csak ennyire volt időm,elnézést akire nem volt időm,millió puszi nektek,
Nanda
nanda

Kép
MegtaláltamKép
nanda

Rita!
Köszi,majd kipróbálom.

Andi!
Köszönöm a jókívánságokat.Kép
Én nem érzek magamban elég erőt ehhez a sírni hagyáshoz.Pedig már nagyon kivagyok.De az az igazság,hogy a nagyfiamnál sem jött be.Csak azt értük el,hogy elkezdett vérezni a köldöke a sírástól.
Az öcsémnek is Veronikája van.Kép

Nanda:megint egyedül vagy? Kép Én nem bírnám.Nem semmi Maxi súlya.Mondjuk meg is lepődtem a kép láttán,szépen kigömbölyödött a pofija.Kép Maya meg egyre jobban hasonlít Rád.
Lehet,hogy csak azért volt féltékeny Maya,hogy Maxi otthon lehet Veled? Örülök,hogy jobban elvannak együtt.Kép
Gyógypuszikat köszi,átadom Bencusnak is.

Rita:szeretettel várlak Téged is,ha meggyógyultunk.Kép

Andrea:nem is kérdeztem hogy van a hugod.Megjött már az eredménye?

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Andi
Bocs, de Téged még nem is üdvözöltelek itt a topikban! Kicsit fáradt és szétszórt vagyok mostanában, de úgy néz ki, hogy holnap kész lesz a kerítés beton része, így július-augusztusra "csak" a fa része marad. Azért az sem lesz kevés.Kép De vasárnaptól pihenünk!Kép
Sírni hagyás: én biztos vagyok benne, hogy nálunk se jönne be. Ráadásul ehhez tényleg a szülő is kell, hogy bírja hallgatni a gyereket. Én nem bírnám hallgatni Gergőt, annyira panaszosan tud sírni, hogy megszakad a szívem. Igaz Õ azért nem olyan vészes éjjel, csak mostanában sír kicsit többet, én fogra gyanakszom. Mikor minden ok, akkor csak szopizik és szinte fel sem ébredek. De sajna ezek az éjszakák vannak kevesebb számban, és fogak még jócskán vannak Nála hátra. Amit Anikó csinál, pontosabban Bencus Anikóval, azt én sem bírnám, az tuti!Kép Sajnálom is szegényt érte!Kép
Ekcéma: Gergő is ekcémás.Kép Nekünk is van testápolónk, mer külön pöttyökre való krémünk is a Heim Pálból. Nektek is az van? Amit csak ott kevernek? Nekünk az nagyon jó volt. Most nyárra csak sima testápolóval kell kennem és így is rendben van. Különben Gergőnek a nagy melegben is kijön néha 1-2 pötty, amikor megizzad szegénykém.Kép

Anikó
Nagyon sokat gondolok Rátok!!! Holnap rádcsörgök mindenképpen! Addig is millió puszika!Kép

Nanda
Én emlékeztem erre a tortára.Kép Már akkor is nagyon tetszett, igazi kiscsajos torta.Kép Maxinak milyen lesz?
Tesómék Nyíregyházán laknak és Anyósomék is, úgyhogy most 2 hét családlátogatás lesz.Kép
Szülésznőm Ignátné Évike volt és csak ajánlani tudom! 2 hete bent voltunk Nála látogatóban és olyan aranyos volt, annyira örült a Gergőnek, meg el volt ájulva Tőle.Kép Mi szoktunk különben beszélni 1-2 havonta telefonon és a 2. (és talán 3.Kép) babánkat is Vele szeretném megszülni!

Lányok
Én is hozzáteszek egy kicsit a szövegmentéses praktikákhoz, hátha kicsit könnyítek a dolgotokon.Kép
Először Ctrl+A (ezzel jelöli ki), majd Ctrl+C és ha elszállt a szöveg, ahogy már írtátok Ctrl+V.

Most megyek filmet nézni, mert tegnap belealudtunk és még hiányzik a 2. része.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Delice!
Na most jól megnéztem a kiskönyvet! Olivér 11 hónaposan volt 8610gr és 73cm, és a mi dokinénink nem mondott semmit! Látta már az Apukát!Kép Én meg megszoktam, mert mindig keveset hízott, így már túl vagyok a pánikoláson. Enni eszik rendesen, egész nap jön-megy, vigyorog, és teljesen normálisan fejlődik.
A kis barátunk aki pontosan 16héttel fiatalabb egy súlyban vannak, a hosszuk sem nagyon eltérő, mégis sokkal pufibbnak tűnik Csibészkémnél.
Szóval nyugi, nem biztos hogy kell pumpálni!

Nálunk sem mindig marad ám a fején a fedő! Vettem a sapihoz is cumipórázt, nehogy egyszer elhagyjuk! Szoktunk játszani olyat, hogy a fejére teszek valamit és ő leveszi, aztán megint megpróbálja felvenni. Szóval játékosan próbálom rávenni dolgokra! Már azt is észrevettem, ha egyedül marad a nadrágjával azzal is kísérletezik, hogyan lehetne felvenni!Kép Persze hivatalosan még nem mutatta be, csak véletlenül láttam!
Utazni nyugodtan lehet velük. Nekünk a leghosszabb a hazaút volt. Kb 1850km. Este aludt, így csak akkor kelt fel, amikor tankoltunk. Nappal kb két két és fél óránként pihentünk kb fél órát. Hami mocorgás, kergetőzés. Előfordult, hogy magától mászott vissza a kocsiba!Kép
Ami fontos! Valami puha textilt tegyetek a babaülésbe, ami felszívja az izzadtságot, mert nagyon belepácolódnak a csemeték. Ha pedig nagyon felmelegedett a kocsi figyeljetek a csatt fém részére, ne érjen a bőréhez, mert rettenetesen forró tud lenni!

Vakili!
Szegény Picúr! Hogy a fenébe szedtétek ezt össze? Biztos hogy bakteriális jellegű? Adsz neki joghurtot az antibiotikum mellé?
Ctrl+A ezzel kijelölhetsz mindent és akkor nem kell az egérrel vackolni! A többi úgy ahogyan Rita írta!

Kostyika!
Szia!
A Loire völgyében voltak ezek a kastélyok, kivéve Fontainebleau-t, az Párizstól keletre van. De az egész ország tele van mindenféle chateau-val, és ki is vannak táblázva az úton. Valahol Blois felett van egy Renaulut nevű kastély is, de azt nem néztük meg!

Nos jelenetet még nem kaptam, csak ígéretet, hogy jövőhéten felhívnak, mert addigra újra lesz elfogadott animáció. Most egy olyan rajzfilmet rajzolnak, ami nemrég ment a Dunán azt hiszem ,de a címét nem jegyeztem meg. Valaki és valaki. Egy szakállas öreg és egy fiatal kandúr a főszereplő. Valami svéd történet, ha jól emlékszem.
Remélem hívnak mielőbb minket! Állítólag rajzoló nagyon kell nekik!

Ha már szómenésem van....

Hogy járt ma okos anyuka!
Pelenkázom csemetét, aki kivételesen nagyon türelmesen viselkedett, és kakimaradványokat törölgetem-törölgetem a popsiról. És még mindig törlöm egy helyen, de az istennek se akar lejönni! Már.már pirosodott szegény gyerek írhája, mire rájöttem, az első anyajegyét akartam leszedni róla! Hát most mondjátok meg...
(a macska ideterült a lábamra! Lehet, hogy inkább őt kéne nyüstölnöm a billentyűk helyett!)

Még valami!
Ti hogy álltok a fogkefével?
Én kicsi ízt teszek a babafogkrémből a gyerekére, majd nekifogok magam is egy demonstrációs fogmosásnak, és így egészen aranyosan elmolyol a szájában a keféjével! Persze ez még nem az igazi!

Na lelövöm magam!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsikám: kerítés Kép Jó lesz végre együtt apával úgy igazán,ugye? KépÉn is ezt élveztem a legjobban a múlt héten.Telefonja kikapcsolva és csak ránk kellett figyelnie egész nap.Kép Kibírnám minden nap.
Egyébként lekopogom,de ma egész jó kedve volt Bencusnak.Kíváncsi vagyok az éjszakára.
Várom a hívásodat.Kép

Eszter:foggalmam sincs,hogy hol és hogyan szedtük össze ezt a kórságot.Joghurt??? Azt miért kell?
Köszi Nekd is a segítséget.Kép
Édes lehet ez a közös fogmosás.Kép
Pelenkázás Kép
1850 km???? Bence időnként 20-at sem bír ki üvöltés nélkül. A hazautunk a Balcsiról egy rémálom volt.Kép

Na,mennem kell.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Ma voltunk állatkertben és azt hiszem napszúrást kaptam, elég szarul vagyok, nagyobbik lányomat leadtuk az egyik nagyinál, hogy végre legalább ô aludjon egy jót!

Emmánál sem jön be a sírni hagyás, anno a nagyobbik is, addig sírt, míg öklendezni nem kezdett, majd mikor már járni tudott, egyszer?en kimászott az ágyából... A szopival egy bajom van, mivel Dórit 2 éves koráig szoptattam, ugyanezt szeretném megadni a húgának is, valahogy csúnya dolognak érzem, ha ô nem ugyanannyi ideig kapná...

Anikó: hogy derült ki, hogy Bencének tüdôgyulladása van? Emma is elég gyanús nekem, fulladásos köhögô rohamai vannak, hörög szegényke, de csak este. Dokink persze szabadságon. Milyen antibiotikumot kapott? Emma is szedett 5 napig, de aztán allergiás lett, most nem kap semmi gyógyszert. Nem tudom, mi a jó. Gyógyuljatok meg gyorsan!

Eszter: nagyon szép helyen jártatok! Gratulálok! Szerintem 1 éves gyerekkel könnyebb egy ilyen túra, mint pl. egy 3 évessel, akinek már akarata is van. Mi Dórival 21 hónaposan voltunk Izlandon (Juhász Árpáddal), nagyon jól bírta, de csak arra emlékszik, hogy elvesztettük a maciját és mindenképpen visszaakar menni. Ha tanácsolhatok valamit, mi az utazásainkról képes könyvet készítünk, így nem felejti el, hogy merre is járt. Nálunk s?r?n esti meseként nézegetjük a túrás-meséket.
Nem ismered a Laura csillaga c. rajzfilmet ill. mozifilmet? Dórimnak az a kedvence. Nagy csalódás nekem, hogy ittthon magyarul össz-vissz egy könyvecske van tôle.

Nanda: én is hazajöttem a gyerekekkel a Balatonról, szörny? idô van lent. Kint alszol? Én még a házban is féltem egyedül, alig aludtam. Bátor lány vagy!

üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Anikó, nagyon gyors gyógyulás Bencének és szorítok hogy ne kelljen kórházba mennetek. Mentek még nyaralni valahová? Gratulálok Gergőnek a bizonyítványához! Elhiszem hogy büszke vagy rá! Az én kisfiam soha nem lesz kitűnő, sajnos nem az én szorgalmamat örökölteKép. Na, azért nem lett rossz a bizonyítványa, és nem is kap osztályzatot negyedig év végéig (amit én nem helyeslek, de ez mellékes).
Dávid szája már meggyógyult, jó sokáig tartott ahogy Zita is mondta. Most egész jó formában van, persze ha tehetné egész nap rajtam lógna.

Tábor: szerintem Marci nem tudja eldönteni hogy milyen is volt neki, egyszer azt mondja hogy jó volt, másszor pedig hogy rossz volt. Róla tudni kell hogy nagyon itthonülő, ha tehetné ki nem tenné a lábát és nagyon ragaszkodik hozzánk. Egy kicsit ijedten vettem tudomásul hogy agresszívebb lett és ontja magából a csúnya szavakatKép Remélem pár nap alatt lehiggad. Azt mondja hogy 3 este pityergett elalvásnálKép

Eszter, azért ez biztató! Szeretnél már dolgozni? Meg tudod oldani Olivér mellett? Egyébként már én sem vagyok meggyőződve a kullancs elleni oltás hasznosságáról, mivel Lyme(??) kór ellen nem véd.
Szégyellem de Dávidnak én még nem mostam a fogát, pedig fogkefét már vettem. Valahogy mindig elfelejtem.

Ági, nem tudtam hogy ez tápszer. Ha bizonytalan vagy tényleg kérdezz meg egy másik dokit ahogy Nanda is javasolta.

Andi, nekem azt mondta a bőrgyógyász hogy kb. pubertáskor tájékán nőheti ki a gyerek az ekcémát. Az még odébb van. Van egy tájékoztató füzet amiben az van hogy ekcémás gyereket ne napoztassunk (nyilván nem fogom de a napot nem tudom elkerülni nyáron) és vízben nem lehet 10 percnél többet. Eddig még nem lett ebből baj, pedig itthon pancsolt már a kertben.

Orsi, kellemes utazást és együttlétet a családoddal! Jó Neked hogy jó viszonyban vagy a testvéreddel! Gergő pedig biztos kézről kézre fog járni és a férjed is tud egy kicsit lazítani.
Köszönöm kérdésedet, hugomnak szintén fia lesz, és nincs semmi baja a babának. Ez azért vicces mert férjem nővérének is két fia van (ikrek, Marcival egyidősek), sehol egy lány.Kép

Nanda, csúszdaKép Maxika nagyon ügyes lehet! Dávid sem engedi megfogni a kezét. A kis önállóak!

Én sem hagytam egyik gyereket sem sírni, nem bírom hallgatni ha sírnak. Pedig Dávid nagyon nehéz eset volt, de mintha rendeződnének a dolgok (kop-kop-kop)! Ma az ágyában aludt el, igaz ott voltam mellette és énekeltem neki. Tartott egy ideig míg felfogta hogy nem veszem ki, szerencsére jól tűrte. De ha én hagynám is sírni a férjem biztos nem.
Eddig rajtam aludt el és az én ágyamban aludt. 1-2 hete alszik csak a saját ágyában.
Anikó, Orsi nagyon szurkolok hogy Nektek is mihamarabb átaludják a kismanók az éjszakákat és végre Ti is tudjatok aludni!
tandrea

Bocsánat, megint nagyon sokat írtamKépKép
A hétvégén nem jövök, mindenkinek nagyon jó hétvégét!
tandrea

Sziasztok!

Végre itt vagyok, a gépem egyre rosszabb, alig tudok vele irni, és nem megoldás a klaviatura csere, mert laptop a drága :-)

jól le lettem maradva..

Anikó, gyógypuszikat küldök, meg erőt!!!
Joghurt biztos a bélflórának tesz jót, antibiotikum azt kikezdi.. Irtátok, hogy van erre valami cucc, ami védi. Drága, de jó. Tudtátok, hogy a sok- sok felnőtt azért is allergiás felnőttkorban, mert rengeteg antibiotikumot kapott gyerekkorában?! Ezt hallottam v.hol.. Ha belegondoltok, betegek voltunk, az első az volt, hogy a doki felirt rá antibikát. Én pl. tök egészséges voltam mindig, (ritkán én is kaptam), de nem vagyok allergiás. Aki beteges volt, szinte tutira az lett. Ezt tesztelték ismeretségi körben..
Trita, képzeld valahogy eltűnt nekem a spenót recepted, ma elkezdtem kutatni utána, meg is lett, meg a fasirt is. Nézem, jé, itt a fasirt, amire vágytam :-) köszönöm szépen, valahogy elkerültem..
Megcsináltam ma a spenótot, d3e kiütéses lett Levi. Most nem tudom mitől, tegnap, meg előtte főzeléket evett 1 főtt tojás sárgájával (a 2 adaghoz adtam 1et), tojást először kapott. Semmi nem volt, igy ma gondoltam, a friss spenótot is megcsinálom, úgy ahogy irtad. Levettem anyatejet, de kevésnek bizonyult, és akkor már gyorsan kellett, igy gondoltam egyet, lekaptam a bontatlan tápszeres dobozt, és kikevertem belőle egy adagot, amibe a zsemlét beleáztattam. Mindet fel is szivta. Higitani már az anyatejcivel higitottam. A tápszer szerintem 4 hónapos felettinek való tipus. Ez gond? Lehet a tápszer a hibás? vagy a spenót? az allergia egyből jön ki? szerintem igen. Akkor nem lehet a tojás?!..
Nem tudom, akinek tapasztalata van ebben, lszi mondja meg. (fokhagyma lehet?)

Eszter, még nem néztem végig, de le a kalappal :-) Mi készülünk Horváto.ba, szerintem érdemes lesz éjjel mennünk, akkor talán jobban birja, nem? Mi ketten mindig éjjelmentünk, gyors volt, jól lehetett menni, nincs az a sok barom az úton.. (már elnézést, de a szerpentineken annyira gáz totyogni valami félős után.. én imádom a szerpentint)

gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

folyt..

kihagytam, hogy először adtam neki tápszert..

Rita, megnéztem a képeket, édes a motor, nekünk is van, de még kicsi hozzá :-) viszont a háttérben előbukkant a ház is :-) Gyönyörű. Szép nagy..
Az új házról:
130 nöl, de gyönyörű kerttel, fenyővel, futórózsával, kúttal, szőlővel (utcafontot pl. végig, takarva a belátást) szomszéd felé sövény, nekem ez fontos szempont. Ja, borospince, ez a páromnak fontos :-) Helyes kis utca, közel a Római fürdő, Duna part, lángosos, hekkes :-) bicajút. A másik képzeljétek 460 nöl volt, de hosszú, és mit lehet kezdeni akkora telken. Beszéltük, hogy teniszpályát csinálunk rajta. De ez Budafokon volt, és mégiscsak Csillaghegy mellett döntöttünk. Eléh nekem az a kert, ha jó adottságú. És az. A ház nem óriási, 80 nm, át kell alakitani kb. teljesen, meg majd a tetőterét is be kell épiteni a gyerekeknek, de az ráér. Tavasszal alakitanánk át, addig úgyis tervek, engedélyek, ötletek, stb. A szép amcsi konyhámra még várni kell egy kicsit, de lezs, és ez a lényeg. Bezzeg Maccsnak már van :-) Liv, mondd meg neki, hogy azt igérte, azért irogatni fog :-) Nekem meg lóg egy talival. Még kb 4 hete van rá :-)

Delice!
Szerintem itt mindenki egyetért, ha minden oké a gyermeknél, ne adj neki "tömőanyagot" mert a doki úgy találta ki. (Nanda, eddig nincs vita, lehet hogy az elején azért volt, mert nem volt akkora tapasztalat az anyukák között?)
De ha már tényleg aggódsz, adj neki Nestle Sinlac- ot, doki is felirja receptre, amúgy drágább. Szentjánoskenyérmag alapú, allegriás babáknak (tej és szója mentes) , ill. kis súlyú babáknak ajánlják, mert nagyon tápláló, magas fehérje tartalmú. Meg fincsi. Én kértem, valaki itt ajánlotta, lehet krumpli helyett is a főzibe. Aztán átolvastam, és azóta alig adom, mert úgy döntöttem, nem fogom tömni, csak azért hogy hizzon. (nekem a dokinéni sose mondta hogy kell, kis súllyal született baba (2500gr) kis anyukával, 11 hósan nincs 9 kg, kisfiú, és akkor mi van?! (nem tudom mennyi, mert rég nem voltunk mérickélésen, apa vette fel, és állt vele a mérlegre, majd minusz apa súly, kb 9 alatt, de tök pontatlan)
Na és a lányok áltagosan kisebbek, mint a fiúk. Ez már most látszik, hisz a női nem a kisebb, törékenyebb :-)

Orsi, jó pihit nektek, remélem jobb idő lesz, mint most!

Trita juli. 21 jó, bár olyan messze van még, de azérrt próbálom úgy szervezni!

Andrea, látom irtál közben.
Fogmosásról csk annyit, hogy mi bohókodtunk egy ideig vele, de aztán elmaradt, és nemrég vettem én is elő, mert turkált a szájában. Az első fokozat, még csak a masszirozós fejű. Imádja csócsálni, de fogkrém nincs rajta. Most, hogy már kicsit nagyobb, és ügyesebb, én is elkezdem rászoktatni, de nem maradtál le semmiről Kép

Én meg a D vitamiinnal vagyok gondban, mindig elfelejtem.. Bár a dokinéni azt mndta, nyáron nem is kell annyira, mert süt a nap, és ha eleget van levegőn, az elég. Mindennapi harcok igy nincsenek.. :-) 1 hónapja tuti nem adtam neki :-(

Eszter, nekünk is van 1 anyajegyünk, szintén pelenka rész alatt hátul a derékon. Én is törölgettem egy ideig :-)

na mentem, sok voltam tudom, de próbálom behozni

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Jó reggelt!

Mese:ok,akkor adok Neki joghurtot,bár általában kijön belőle.De megpróbálom.
Házhoz gratulálok,le is maradtam a hírről.KépBorospince Kép Hát annak az én párom is nagyon örülne.
D vitaminra én már nagyon figyelek,mert az elején állandóan elfelejtettem,és egyszer Bence elkezdett érdekesen rángatózni,merevedni és a dokinéni azt mondta,hogy attól is lehet.Pedig nem is tudta,hogy ilyen lüke vagyok.Most már megszoktam,hogy ha jön a gyümölcs,akkor veszem is elő a Vigantolt.
Kiütés :passz.Nekünk még nem volt.
Gépedet nem kéne szervízbe vinni? Nehogy eltűnj nekem!!!!

Andrea:köszi.Kép Remélem kilábalunk gyorsan.
Nem írtad,hogy mit szóltak egymáshoz a fiúk.
Mit szólt Marci az új szobájához? Csúnya beszéd Kép
Agresszív? Az mit jelent?Verekszik? Akkor nem vált be igazán ez a tábor.Kép
Nálunk sincs 4-ig osztályzás,engem egyelőre nem zavar.Nagyon részletes értékelést kaptak,amiből sokkal több dolgot meg lehet tudni talán.
Nálatok is gond van tesódékkal,nem vagytok jóban? Hugodéknál rendeződtek a zűrök?

Zsuzsi:nekem is tüdőgyulladásom van,és mivel Bence már a 3.antibikát kapja és megint belázasodott,plusz iszonyúan hörgött,a doki inkább elküldte rtg-re.Ott derült ki.Kép Először Augmentint kapott,de nem vette be,illetve annyira sírt,hogy egyből ki is jött belőle.Utána kapott Ospent,attól úgy nézett ki,hogy jobban van,de a hörgés nem csökkent.Ja,és nem vette be a köptetőt sem.Most megint lázas lett,így kapott Ceclort,és most fecskendővel már be tudom adni Neki a köptetőt is.Remélem használ,mert ha nem,akkor kórház,és vénásan adják majd Neki az Augmentint.Kép

Orsi:mikor indultok? Van ott net,mert nagyon hiányoznál!!! Kép A kényeztetés Rádfér majd.Kép

Na,puszi:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?