Sziasztok!
Akiren
Nálunk is mindent mondani kell
, mert magától nem veszi észre, így viszont olyan, mintha állandóan zsörtölődnék, illetve nem is tudok valamit ötvenhatodszor is kedvesen elmondani.
Fürdetés nálunk még mindig valamikor 7 és 9 között van, többnyire 8 után, de ha már nagyon nyűgi, vagy pelust kéne cserélni, stb, akkor hamarabb. Régen nálunk is automatikusan szopi volt utána, mostmár nem mindig. Többnyire 9-kor lefekszünk és szopival el is alszik. Kivétel pl a tegnapi nap, nehezen aludt el, de legalább utána volt egy jó éjszakánk. Engem a kajálások nem zavarnak, csak a reggel korai kelés, ma viszont hattól hétig szórakozott, aztán mindketten visszaaludtunk egy órára, most meg megint alszik.
Brigó
Nálunk a fejszűkítő most ér valamit, bár már kezdi kinőni. Kezdetben a fejszűkítő aljáig ért csak a feje, így nem tudta megtartani. Most szépen beleilleszkedik a feje, ami főleg akkor jó, ha elalszik, mert akkor ugye nem tudja tartani.
Nekem még nem mondták, hogy könnyű nekem, de nincs is okom panaszra. Viszonylag kicsi a lakás (50 négyzetméter), heti 2-3-szor fél óra a portörlés, söprés, felmosás. Mosógépbe betenni a cuccot 2 perc, kiteregetni 5 perc. Főzni hét közben olyat szoktam, ami mellett nem kell ott állni, így mondjuk fél óra, míg előkészítem, aztán csak rá kell nézni párszor. Általában úgy főzök, hogy két napra legyen. Vasalás az időigényesebb, mert a párom ingben szeret járni
, de heti egyszer 1-2 óra belefér. Amit nem tudok megcsinálni napközben, azt csinálom este, addig a fiúk elszórakoztatják egymást.
Párom egyébként segítene mindenben, csak én meg nem szeretek mindenért szólni, de a hétvégi éjszakázást megszavaztam neki. Persze szerencsés, mert a kisfiú csak enni kel, ahhoz meg úgyis én kellek, viszont a reggeli ébredés után nekem még jól jön az a plusz egy-két óra alvás.
Most viszont felébredt, úgyhogy nem egykezezek tovább, majd még jövök.