Új privát üzeneted érkezett!

Wish!
Úgy látszik akkor ez nekem volt kötezelő az átjárhatósági, nekem azt mondta a dokim nem úszhatom meg. Hát ki érti ezt? Mondjuk már mindegy túl vagyok rajta, legalább erről is van papírom, hogy rendben minden. Kép

Tali .... fú .... szégyenlem magam .... Mentő ötlet, jövő héten már egy egész családot látogathatok meg. Nekem bármelyik nap jó ha már szalonképes vagy szóljál és repülök!!!!

Renóca!
Nagyon szép a kertetek megint kedvet kaptam egy kertesházhoz!!!!! Az új autóhoz meg jó sok balesetmentes közlekedést kívánok!!!!!! Kép

Mostár annyi gólyát küldtünk útjára hogy muszáj hogy megérkezzenek a pocakba a csomagok!!!!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

Reméljük a csomagokban ikerpárok is vannak!
Kép

Köszönöm. Most nagyobbítottuk meg a sziklakertet, a képen még a kicsi van. Ez a kertünk első része. Le kellett kerítenünk, mert a nem jobbik szomszédunk nem hajlandó a saját kerítését megcsinálni. Ha holnap szép idő lesz lefotózom nektek a hátsó kertet ami kb. 16m x 40m.
Jókívánságokat köszönöm (közlekedés). A páromon múlik, mert nekem nincs és nem is lesz jogsim. Pánikolós fajta vagyok: "Jaj, fékezz! Nekimész! Juujjj!" stb. Néha szegény párom idegeire megyek. És ez csak rosszabb lett amióta tényleg koccantunk.
Kép

Jó éjt mindenkinek.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!
Köszi a gólyákat,meg a drukkot.
Renóca!
Igen sikerült kicsit kikapcsolnom,de elég nehéz aközben,hogy folyton arra kell koncentrálni,hogy a gyogyikat nem elfelejteni!Ja és persze a gyártási folyamatot ami persze nem esik nehezemre,csak kicsit groteszk a "Kell" miatt.De eddig mindig megoldottuk,hogy megjöjjön a kedvünk.
Nagyon szép lesz az autótok,és nagyon kényelmes és jó!Használjátok egészséggel sokáig!
Nagyon szép a környezetetetk,és a vadiúj kerítésetek!
Na megyek,mert apa vár!
Jó éjt mindenkinek!Kép
kavicska

Zsebi Kép
Bármikor szívesen látlak, tudod hol lakunk Kép

Renóca Kép
Nagyon szép a kertetek. Merre laktok?

Wish

wish

Renóca,
nagyon szép a kertetek! Talán egyszer mi is kertesházba költözünk, olyan jó lenne!
Pihi: jövő hét hétfőn megyek utoljára, utána kiveszem az összes szabim, majd a szülésig táppénzen maradok. Szóval, ha visszaszámolunk, akkor most: IÓ!

Farkasok,
motoros és egyéb képek Kép: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6150&page=1&image=144317
Noszogattam Petit, jön még majd este, és írni fog.
Milyen lett az öntet? Andor most csulkott, remélem nem azért mert ehetetlen volt a receptem? Kép

Kriszta,
holnapra nagy drukk az első szurihoz!

Puzsa és jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Nagy nehezen idejutottam.

Zsebi
Csak összejön a következő találkozóKép
Természetesen szülés után amint tudok jelentkezem.

Farkasok
Nem tudok motorozni, de Anci csinált nekem egy albumot amibe feltett egy pár zenekari promócióhoz készített képet. Ezeken többek között egy működésképtelen, lapos kerekű szutykon feszítek,mint Csoki a Babettán.(From Üvegtigris)
Zenekari ügyben már 3 szálon folynak az egyeztetések.Csinálok mindenkivel egy próbát,oszt mög lássuk,ugye!
No, ennyi a hírekből.KépKép
Üdv: Larapapa
larapapa

Szia Larapapa Kép Üdv közöttünk !

Zsebi : Gyopárosfürdőre megyünk 1 hétre Kép Jó nagy össznépi nyaralás lesz a baráti körrel, megyünk vagy 30-an (persze min. fele gyerkőc Kép)

Renóca : hatalmas kertetek van és nagyon jól sikerült a kerítés Kép

mniki

RenócaKép
Olyan szép ez a kert!
És tényleg jó a kerítés is!

Köszi a gólyákat Kép!

ZsebiKép
Jó lett a táblaKép! Olyan színes és van benne minden jó!

LarapapaKép
Üdv itt! Aztán majd várjuk a híreket, ha Lara mással lesz elfoglalva Kép!

Kép
stella9

Szia Larapapa Kép
Jól áll neked a motor Kép
Így utólag is boldog névnapot Kép
Kép

wish

Zsebi!
Köszi a gyors választ!
Mivel Apával volt(???),van(???)gond,így nem kellett...az értékek változtak, így talán inszem lesz.Azt hiszem az átjárhatóságit itt csináltatom meg!
Wish!
Úgy van, ahogy írtad, sőt, a mostani fagyis akciót fizettük, így még két lehetőség van!!!
Szurkolok Neked is:-)
Füleske
füleske

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!Csak bejeletkeztem,aztán megyek vár a vasaló,meg dolgozgatok is párat ma,mert ugye a "lé"az kellKép
De még jövök.
Lara!
Gondolom jól esik,hogy nincs 35°C.Nekem poci nélkül is jol esik.
Sziasztok!
kavicska

Köszönöm, igyekszünk. Íme a hátsó kert:

Kép

Régebben vágytam városba költözni, de most már el sem tudnám képzelni magam lakásban. Igaz néha nagyon unom a reggeli esti locsolást, mert kb.1,5 óra mire végigérek, de imádom a virágokat, bokrokat igazgatni-nézegetni. Rengeteg madár jár a kertünkbe: rigó, szarka, vörösfarkú légykapó...stb. Jó hallgatni, ahogy énekelnek. Most épp egy gerle kezdett nótára.
Szívből kívánom, hogy aki kertes házba vágyik mielőbb sikerüljön a megvalósítás. Egy-két-három gyerkőc is jobban elfér majd egy házban.

Mniki
Jó pihenést kívánok a nyaralásra! Unatkozni biztosan nem fogtok ekkora csapattal!

Larapapa
Üdv köztünk!
Te is kiabáltál a mocin, hogy: Easy rideeer!!!!! ?
Utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!Kép

Lara
Akkor kitartás még erre a pár napra, azután tényleg pihenj, mert nemsokára jön a várva várt éjszakázás.
Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Larapapa neked külön üdv.
Eddig sem éreztették a lányok, hogy kisebbségben vagyok, mint aktív kan, de azért hogy ketten vagyunk már jobban érzem magam.
Illetve Kuki Manó a harmadik ugye!

nagyon jók ezek a képek Peti!
Erre inni kell! Majd legközelebb egy koncerteden!

Illetve boldog névnapot!
Igaz az elkövetkező napokban többször is lesz Peti nap, ezért nem tudom, mikor is van a hivatalos.

Tegnap este megint hamar ágyba dőltünk, igaz még a kert locsolás is belefért.

ma felteszem a kuki manó logó első példányát, igaz lopott logo de jó lesz.

Szép napot.

Kriszta,

drukk az első nyomáshoz!
Wish,

Pihi-pihi-pihi.

Ma nem lesz semmi zörej, fű lenyírva, Nap eltakarva!

Lara,

2 nap hurrá!

Zsebi,

Remélem minden ok, és az angol egyre jobban megy.
Este írtam a bútorról.

Kavicska,

ma is lesz még akció?
Hogy bírjátok?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Rnóca! mi pár hete adtuk el a lakást, kiköltözünk vidékre, saját kertünk lesz, nagy ház (jövöre remélem felépülKép) a család bolondnak tart.Kép Nem értik meg hogy ott csend, nyugalom van, és itt a nagyvárosban nem is tudtunk volna telket venni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gondoltam, ismét benézek hozzátok...
Kedves Fiúk! Olyan jó olvasni hozzászólásotokat! Nálunk sajnos egyenlőre elképzelhetetlen, hogy férjem is bekapcsolódjon a témába. Kép
Renóca, gyönyörű a kert!
Nálunk is "katona hiány" van, egyenlőre én is megúsztam az átjárhatóságit.
Kedden volt a punkcióm, 18 petesejtet szívtak le, tegnapra 6 megtermékenyült, s még talán lesznek páran... Ma ismét telfon, holnap ET.
Szerintetek normális, hogy még mindig fáj a hasam? Nem puffadt, csak szurkálós, fájós.
Na, most visszaolvasok, szép napot mindenkinek!
kiscic

Kiscic : teljesen normális, hogy fáj a hasad, még egy jó darag fájhat is, ilyen mennyiségű pete leszívása után Kép
Drukkolok a további sikeres osztódáshoz !!

Renóca : bár nekünk csak 150 négyszögöles a telek, de a kert locsolása órákat elvesz még így is Kép de azért nem bánjuk, főleg most, hogy esik az eső KépKépKép

mniki

Mniki

Nálunk a locsolás az én dolgom, páromé a fűnyírás. De amikor esik az eső, olyan édes aznap ő vállalja a locsolást. Kép

Kiscic

Hát ezek csuda jó hírek!!!!! Szorítunk nektek!!!
Kép

Renóca
süni_renóca

Azt hiszem, elkiabáltam a jó híreket...
Mára már csak 3 maradt Kép
Most kicsit hüpp-hüpp
kiscic

Kiscic
Ne csüggedj el kérlek. KépA háromból akár még hármasikrek is lehetnek.
Renóca
süni_renóca

Visszahívtam őket, nem hagyott nyugton a dolog...
ELNÉZTÉK! 9 van! Huhh...
kiscic

Kiscic KépKépKép

Lara

KépKép
lara77

SZUPER!!!
+3 SZUPER!!! Már a tesók is bejelentkeznek!
Kép
süni_renóca

Na, sokkal nyugodtabb hangulatban...
Renóca,
mi is kertes házba költöztünk, de a kertünk egyenlőre katasztrófa. Most építkeztünk, s gyakorlatilag nulláról indul minden. Na, meg rettentő hozzá nem értő kertészek vagyunk. Van egy kutyánk is, aki legalább jó nagy gödröket ás, így nem egyhangú a terep Kép
Kedves Lara77!
Gratula a babóhoz - az uh képen is hüppögtem egy sort. Gyönyörűűű.
Mniki,
jó pihenést, kikapcsolódást!

Részemről is mindenkinek DRUKK-DRUKK
kiscic

Sziasztok ismét!

Cic!
Ez tuti jó!Drukkolunk 1000L!
Farkasok!
Kissé megkönnyebbülve-végetért az action!
Hááááááát a tegnap este már húzós volt!Annyira sajnáltam a páromat.Már lelkiismeretfurdalásom volt,de igyekeztem kárpótolni érte.Kép
Nem tudom hogy bírtuk volna ezt a tempót ha mondjuk nem fiatalabb lenne 6 évvel,hanem idősebbKépBár 36v évesen még bírni kell.KépCsak hát én itthon pihi,ő meg melózik.Korán kel későn fekszik.....
De beígértem neki hogy többet rá sem nézekKépÖrömmel láttam az arcán ,hogy ennek azért nem örült igazán.És most hogy már nem muszályból kell,biztos jobb leszKép

Egyébként ma reggel már nem voltam annyira rosszul. Gondolom kezd kiürülni a Choragon a szervezetemből.Biztos az is számít ,hogy tudom hogy túlvagyunk az igazi nagy nekifutáson. Jelen pillanatban úgy gondolom,hogy nem lehet akkora pechem,hogy nem sikerült,hiszem elég egy petesejt a gyerekhez,és az átjárhatósági után annyira biztattak a spontánra.....
A jövőhéten még pihenek a cél érdekében.Aztán egy kicsit dolgozom és tesztelek.Már csak 14 nap.Kép
kavicska

Renóca!
Gyönyörű a kertetek! Kép

Kiscic!
Normális hogy még mindig fáj a hasad az első lombikomnál nekem két hétig eltarottt az érzés enyhült, de ha álltam és ültem mindig éreztem. Kép
Megy a drukk! Aztán holnaptól vigyázz magadra sok sok fehérje víz és még több fehére és víz!!!!!!!

Wish!
Akkor jövő héten megbeszéljük mikor vagy már vendégváros formádban szóljál és megyek!!!! Kép

Farkasok!
Most jutottam gépközelbe megyek és megnézem a mailt!

Kavicska!
Örülök hogy ma már jobban érzed magad! Mennek a napok már kettő eltelt!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést és a köszöntést.:-):_)Kép
larapapa

Na az előzőt jól elkapkodtam, csak festés közben néztem be.

Farkaskoma
Tegnap volt a hivatalos Péter nap.
Az ivással nem muszáj megvárni a koncertet.Kép
larapapa

Larapapa,

Kuki - Manó logo!
Hölgyeim elnézést, remélem nem sértek meg senkit!

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Larapapa!
Sok boldog névnapot! És természetesen üdvözlünk a körünkben. Kép
Nagyszerű feleséged van, aki hamarosan édesanya, nagyon vigyázz rá!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Megjött a csekk (2x6000, rosszabbra számítottunk).
Úgy látszik a doktornéni alkalmasnak talált minket!!!!

Renóca
süni_renóca

Farkaskoma Kép
Mi ez a logo? Egy pagoda mögött lemegy a nap? Kép

Zsebike Kép
Bármikor szívesen látlak.
Ha mindenki meglátogat aki ígérte, akkor hatalmas bulikat csapunk Kép

wish

Renóca Kép
Ez szuper. Mondjuk én nem is kételkedtem, hogy alkalmasak lesztek Kép

wish

Már megint nem fogadta el a képet, akkor is elküldöm amit akartam!!!
KépKépKépKépKépKép
süni_renóca

És Farkaskoma:

Kép
süni_renóca

Renóca!
SZuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!

Baromi jó képeket teszel fel! Nekem mostanában nincs időm!!!! Kép

Wish!
Abban biztos lehetsz, hogy megyek hozzád!!!!!!!!!!
Már hiányoztok is és különben is ez a legtermészetesebb, hogy meglátogatlak!!!!!!!!!!!!
Dumálunk egy hatalmasat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

Leléptem a kerítéscsinálásból egy percre, hogy bekukkanthassak hozzátok. Örülök, hogy tetszenek a képek. Ha valakinek túl sok szóljatok, megpróbálom lekorlátozni napi egyre.
Ezt külön neked küldöm:
Kép

Wish

Köszönöm. Holnap ezer, meg ezer, +1000, meg ......DRUKKKKKK!!!!!!
Ez a tied és a tüszőcskéké:
Kép

Renóca
süni_renóca

Visszajöttem. Valami nem sikerült a páromnak, amíg benn voltam. Ici-picit morog. KépJobb ilyenkor magára hagyni. Na mi így nem veszekszünk. Már látom meg is oldotta a problémát és lehiggadt. Mire a mondókám végére érek már újra jókedve lesz.

Jaj Karmen!
Már harmadszor felejtettem el!

Gyönyörű a kislányotok! Egy igazi kis tündérke!
Kép

Remélem elkészül a házatok mire szeretnétek. Bár egy ház sosincs kész. Ezt én sem akartam elhinni, de most tapasztalom a saját bőrömön.
Mi egy öregecske házat vettünk 6,5 éve. Új tető, új ablakok, ajtók, vakolat kívül-belül, aljzatbeton.... Szóval mi nem csak építkeztünk, hanem előtte romboltunk is. Szinte csak a falak a régiek. 2 éve lesz augusztusban, hogy ideköltöztünk.

Na megyek helyre állt a nyugalom.Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok csajok,
Először is üdvözlöm a csapat új fiúját, boldog névnapot Larapapa Kép
Farkaskoma mostmár legalább nincs egyedül...még 1-2 hónap és az én Zolim is csatlakozik KépKépKép

Kavicska, Kiscic, hajrá, hajrá, hajrá KépKépKépKép

Farkasok, Wish, ez a dolog Enigmával tényleg vicces. Lehet hogy a ti házatok titkos neve Lombik-lak ? Ha az ember beköltözik, az előnyt jelent, mert akkor mi is költözünk Kép

Wish,
A holnapi punkcióhoz ezerrel szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Idáig nagyon szuperek az eredményeid !

Stella,
Mostmár végre tudod az időpontokat, megnyugodhatsz...KépKépérdekes, én ma kezdtem, de nekem is 18 körül lesz a punkcó. Bár nekem long protokoll van, neked short ? Vagy beleszámított az eddigi is ?

Tényleg, ma voltam reggel az elsző szurin,csak olyan mint egy szunyogcsípésKép. Bejött a párom is, hogy megnézzük hogy kell,de a nővérke olyan gyorsan elintézte, hogy nem tudtam ellesni...De holnap is megyek reggel, és azt mondta akkor már én próbálom magamnak szúrni... hát majd meglátjuk. A párom persze ma lement vitorlázni, de holnap este már jön. Én meg azért nem tudtam tegnap menni, mert Krakkóban voltam. Esti programként megnéztük a Wieliczka-i sóbányát, az nagyon szuper volt. A városban is engedélyeztek nekünk egy 40 perces sétát... nem baj, majd legközelebb.

Kavicska,
A kertekek nagyon szuper, én is szeretnék egy ilyet, csak az ingázás riaszt el...

Lara,
Mostmár csak 1-2 nap, tényleg kíméld magad, és delfin módra ússz haza gyorsan. Azért a bálnás érzést el tudom képzelni...illetve nem, nem is tudom elképzelni hogy lehet ilyen rakománnyal 'tolatni'KépKépKép

Woodi,
Igazán helyes gyerkőc a Dani, nem is tűnik olyan kicsinek, jól összeszedte magát Kép Neked sok energiát és boldog virrasztásokat kívánok KépKép

Mniki,
Jó nyaralást nektek !

Zsebi,
Köszi a javítást meg a lóherétKépKép Ebben a melegben hogy megy az angoltanulás ? Én csak pihegek....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Jaj bocsánat, a kert+kerítés Renócáé, nem is Kavicskáé, olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy elrontottamKép

Kép

KépKép
kriszta71

.... a Kuki manós logo elég találó KépKépKép:

Kép

KépKép
kriszta71

Renóca!
Köszönöm a képet! Kép
Engem nem zavarnak a képek amiket felteszel!

Kriszta!
Akkor nálad is beindult a pörgés. Meglátod örületes módon fog telni az idő!!!!

Wish!
Egy millió drukk holnapra!!!!!!!!! Itt is küldök életereős biztatást!!!!
Kép

Lányok!
Felteszek egy képet amit még annak idején Lara tett fel álljatok alá ez itt az igazi babaeső!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkaskoma,
vazzzzeee! Kuki Manót még, még!!!! KépKépKépKépKépKép

Na jó éjt:
Lara & Larapapa

Lara

KépKép
lara77

Este én zártam és most én is nyitok Kép

Wish,
nagyon szorítunk!!!

Renóca, KépKépKép

Zsebi,
képzeld Peti már festi az ajtót. Elvileg a hétvégén elkészül vele és akkor a jövő héten - miután kialudtam magam Kép - nekiállhatok a felhőknek KépKép

Szóval a júliusi talira még nem reagált senki (Zsebin kívül), ezért felrakom újra a táblát, hátha...
<!--attachment: tali-237724.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish,
sok-sok szép petécskét Kép
Farkaskoma,
bár "személyesen" én nem ismerem Kuki-Manót, a logo remek!
Kavicska,
hatalmas drukk! (és kívánok sok türelmet Kép)
kiscic

Wish!
Remélem minden rendben! Nagyon nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

Kriszta!
Elfelejtettem az angolra reagálni. Most a tanár lemondta szerdán a tanítást és közölte talán szüntet kéne hagyni. Az eszem megállt. Pont most én nem akarok két hónapot kihagyni, mert be szerettném fejezni a tanulást. Ráadásul ugye ősszel babás leszek és pocakosan nem az angollal hanem a babámmal szeretnék foglalkozni. Na mindegy majd kitalálok valamit.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Akkor ma dolgozol utoljára?????????????
Az ajtó milyen színű lesz? Este már lehet róla képet látni? Ja én már mindenképp csak vas este láthatom mert utazunk el. Kép

Ma még benézek mert várom Wisht jó hírekkel!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
még hétfőn bejövök átadni a maradék melót, leadni a kocsit, telefont, stb, meg hazaviszem a cuccaimat.
Ajtó: a nappali felé néző oldala barackszínű, Andor szobája felé eső oldala világoskék. Nálunk minden ajtó kétszínű, mert más színűek az egyes helyiségek (az a 4, ami van Kép). Szerintem a színre festés csak szombaton fog elkészülni, ma még az alapozást fogja Peti csinálni. Aztán lehúzunk a telekre, hogy ne kelljen a festéket szagolni. Ha kész, vasárnap teszek fel képet. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish! remélem sok-sok petesejt lett!!

Renóca! köszi. Én pár éve megfogadtam amikor a lakás épült többet ujat soha. Most muszáj mert erre jár a szocpol meg a hitelkamat is alacsonyabb. De azért félek, hogy béna mesterek lesznek megint, hiába csak ismerös ajánlására keresünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Wish híradó,

11 petesejt leszippantva!!!!
Gratulálunk!

Még egy foci csapat kell!!!!!!!!!!!!!

Farkaskoma

Kép
farkasok