Sziasztok csajok,
Először is üdvözlöm a csapat új fiúját, boldog névnapot Larapapa
Farkaskoma mostmár legalább nincs egyedül...még 1-2 hónap és az én Zolim is csatlakozik
Kavicska, Kiscic, hajrá, hajrá, hajrá
Farkasok, Wish, ez a dolog Enigmával tényleg vicces. Lehet hogy a ti házatok titkos neve Lombik-lak ? Ha az ember beköltözik, az előnyt jelent, mert akkor mi is költözünk
Wish,
A holnapi punkcióhoz ezerrel szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Idáig nagyon szuperek az eredményeid !
Stella,
Mostmár végre tudod az időpontokat, megnyugodhatsz...
érdekes, én ma kezdtem, de nekem is 18 körül lesz a punkcó. Bár nekem long protokoll van, neked short ? Vagy beleszámított az eddigi is ?
Tényleg, ma voltam reggel az elsző szurin,csak olyan mint egy szunyogcsípés
. Bejött a párom is, hogy megnézzük hogy kell,de a nővérke olyan gyorsan elintézte, hogy nem tudtam ellesni...De holnap is megyek reggel, és azt mondta akkor már én próbálom magamnak szúrni... hát majd meglátjuk. A párom persze ma lement vitorlázni, de holnap este már jön. Én meg azért nem tudtam tegnap menni, mert Krakkóban voltam. Esti programként megnéztük a Wieliczka-i sóbányát, az nagyon szuper volt. A városban is engedélyeztek nekünk egy 40 perces sétát... nem baj, majd legközelebb.
Kavicska,
A kertekek nagyon szuper, én is szeretnék egy ilyet, csak az ingázás riaszt el...
Lara,
Mostmár csak 1-2 nap, tényleg kíméld magad, és delfin módra ússz haza gyorsan. Azért a bálnás érzést el tudom képzelni...illetve nem, nem is tudom elképzelni hogy lehet ilyen rakománnyal 'tolatni'
Woodi,
Igazán helyes gyerkőc a Dani, nem is tűnik olyan kicsinek, jól összeszedte magát
Neked sok energiát és boldog virrasztásokat kívánok
Mniki,
Jó nyaralást nektek !
Zsebi,
Köszi a javítást meg a lóherét
Ebben a melegben hogy megy az angoltanulás ? Én csak pihegek....
Kriszta