Sziasztok!
Már én is nagyon várom Melinda jelentkezését, azt mondta ugyanis, hogy ha sokat írni nem is lesz ereje, de bejelentkezik, hogy otthon vannak!
Nagyon várunk benneteket!!
Györesz! Drukkolok, hogy beváljon ez a módszer! Végül is a sírnihagyásnál az okoz visszafordíthatatlan problémákat a babáknál, hogy elhagyatottnak, magányosnak érzik magukat, te ezt pont kiküszöbölöd a dudolással és simivel! Most már csak tudni kell hallgatnod, bár azt írtad nem sír annyira!
Remélem, hogy sikerül! Tudósíts folyamatosan, hogy álltok!! Drukkolok!
Te jól vagy?
Mica! Még mindig fáj a fejem, bár enyhült tegnap óta, az pokoli volt
Hogy vannak a fiúk?
Dia! Megpróbálok kicsit többet írni a törpéimről, ha már olyan kedvesen érdeklődtél!
Tehát: A két nagy culám egyenlőre nagyon élvezi a nyári szünetet, kaptak medencét, így nagyokat pancsolnak, amikor melegük van, imádják (majd rakok fel erről is képet). Vivien már volt 3 napos osztálykiránduláson (azt írtam is, akkor volt az a rossz idő, én meg aggódtam érte
) és augusztus elején megy kézműves táborba. Martin valószínüleg a szoknyám szélén fog ülni szegény, de igyekszünk őt is elvinni focizni, Vidám Parkba, ilyesmi (oda kell figyelni, hogy nehogy ő úgy érezze kevesebbet kap!). Rolcsikám tanul mászni!
Már ügyesen közlekedik úgy, hogy feláll négykézlábra, majd lehasal és előre kúszik, megint négykézlább, megint kúszik - így már bárhova eljut (amúltkor a videókazetták közül vettem ki
) ez azért szupi, mert most már jobban el van magában. Esténként fürdés előtt 1-2 órával még mindig gáz, ilyenkor többnyire semmi nem jó, csak ha cippelem. Még egy dolgot vetetem be: a bébikompot. Pontosan tudom, hogy sokat ellenzik, én sem szeretném, ha ebben járna, de így hogy már kúszva-mászik, nem hiszem, hogy problémát okozna és csak ebben a fürdés előtti nyűgi időszakban teszem bele pár percig, imádja!
Ti hogy vagytok? Domi manó? Tudod már mikor jöttök? Már nagyon izgulok!
Domi egy HÕS, hogy megettte a spenótot!
Márti! Gigikéd hogy van? Fogacska? Kiváncsi vagyok milyen lesz a torna!
Addig a párod vigyázz Gigire?
Anikó! Remélem jobban vagytok!
Írj, ha van egy kis időd!
Gigi!
Milyen az új autód? Gyönyörűséges fiacskád már nem olyan nyűgös? Hogy érzed magad a kevesebb gyógyszerrel? Én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!
Drukkolok neked!
Barbi! Jobbulást Szonja babának
! Azóta jól van?
Melinda! Nagyon-nagyon várlak!
Millió a puszi!
Mindenkinek szép napot kívánok: Évi