Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak bejelentkezem,de állandóan Melindára és Marcira gondolok,úgyhogy nincs sok kedvem írogatni.
Melinda még nem jelentkezett én meg nem akartam zavarni,de közben látom,hogy Évi már tudósított.
Nagyon sok gyógypuszi nekik és remélem Marcika hamar meggyógyul.

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Saxi, én is pont így érzek mint te! Ma egésznap alig-alig tudok másra gondolni! Olyan nagyon sajnálom ezt az egészet és olyan nagyon szeretnék segíteni neki, szörnyű lehet ott bent! Biztos vagyok benne, hogy segít ám a sok pozitív energia, amit mindannyian küldünk feléjük! Csak gyógyuljon meg minél előbb ez a kicsi tündér!

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi: évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

KépKépKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Hol vagytok lányok?

Tényleg borzasztó, hogy Marcikával ez történt és természetes, hogy mindannyiunkat megviselt és aggódunk értük, de ne haljon már ki a topic!!! Hova jön majd vissza Melinda, ha itt már senki nem ír! Kép Kép

Hogy vannak a gyönyörű babácskák? Hogy vagytok Anikó? Remélem nem késő még: jó szokott lenni torokgyulladásra a Homéogéne 9, nekünk 3 nap alatt segít a (persze a nem túl súlyos) megfázásos influenzaszerű betegségeknél a Oscillococcinum. Remélem már jól vagytok!

Györesz! Nem jelentkeztél, hogy van a kis menő-manó? Eszik rendesen, ti mit isztok? Rolcsi még mindig nem hajlandó inni, pedig már elég sokat eszik és ebben a melegben biztos szüksége lenne rá!

Saxi! Hogy van a mászóbajnok Lilike és az édi növérkéje? Õk hogy bírják a meleget?

Gigi! Olika jobban aludt már? Kibújt a fogacska? Õ szokott fürödni a medencében? Édesanya jól van?

Dia! Puszidobáló Domi hogy bírja a meleget? Tudtok valahol hűsölni? Most is olyan jól eszeget? Dia, te miből itatod őt? Te jól vagy? Úristen a VI.-ra felcipelni ezt a nagyfiút babakocsival, ilyen melegben- HÕS vagy!

Mica! Nagyon édes a képen Zolika! Óriási baba már! Jól vagytok?

Drága Melinda! Nem tudom megállni, hogy neked ne írjak! Hogyha már itthon lesztek (remélem minél előbb) elolvasod, hogy nagyon hiányzol nekünk, hogy nagyon-nagyon drukkolunk nektek és csak lélekben ugyan, de mi is ott vagyunk Marcikával és veled izgulunk! Gyere minél előbb!!! Millió puszi nektek!

Most már megyek, tényleg írjatok ti is lányok!

Puszi minden drága babának és anyájának!!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

Na, hogy valami vidámat is írjak: ha megy a tv és szól a zene akkor Olivér elkezd hintázni ráKép
Hétvégén már fog Olika medencézni, mert 27 fokos a víz.
Ma este megyünk az új kocsimért. Már várom nagyonKép Csak a régit kéne eladni, de félek nem lesz rá nagy tolongás.

DiaKép
Na akkor tegnap megvolt a fittnes edzésedKép Én egy emelet után szívinfarktust kaptam volna.

ÉviKép
Olyan aranyosakat írtál a Melindának. Én is csatlkaozom hozzá. Kép

Megyek mert ez a drága jó gyermek már megint nyüglődik. Így reggel olya jól esikKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Par perc iras, reggeli kozben.

Beszeltem Kataval, nem tudja, hogy mikor tud jonni, tan virusos a gepuk, de talan a net attol megy, remelem, hogy hamarosan jelentkezik. Mindenkinek sok puszit kuld, Melindaeknak kulonosen!

Dia,
Huhh, ilyenkor jo, hogy nem panelban lakomKép Most gondold el ugyanezt a szitut ZolikavalKép Hat megszakadnek, az tutiKép Nem semmi vagy, hogy felvitted egyedul!Kép

Evi,
Most te vagy a topik lelkeKép
Koszonom, Zolika jol van, tegnap alvo-bajnok volt, aludt de. 9-1/2 12ig, aztan 14-15.30ig, es meg estefele a "menjunk-apa-ele" setanal is bealudt, es aludt felorat. Jah es ezek utan fel9kor ment aludniKép Mondjuk az ejszaka sokszor helyezkedett, de nem csodalkozom rajta, egyresz kialudta magat nappal, masreszt a szuri mellekhatasa is lehetett.
Amugy vidam, kuszik, mint a villamKép Igaz, hogy meg nem valtott kezzel halad, hanem a kettot egyszerre pakolja, de a haladas a lenyegKép Nyelvevel piszkalja elol, lent az inyet, tehat mar o is erzi, hogy valami keszulodik ottKép

Melinda,
Remelem, hogy minel elobb tudod olvasni a nektek szant sorokat, mert az azt jelenti, hogy Marcika gyorsan meggyogyul, es ujra otthon lehettek egyutt! Kitartast, erot, es millio puszit kuldunk Nektek!

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Évi!

Tanácsodat megfogadva írok egy kicsit.
Köszi,a lányok jól vannak.
A meleget egész jól viselik,de napközben nem mozdulunk ki,csak estefelé mikor már nincs olyan meleg.
Tegnap óta jár Bogi oviba,(csak szoktatásra),Õt még a nagy meleg előtt bringával elviszem,addig a párom vigyáz Lilikére.
Így az én mozgásom is megvan.
Hihetetlen,hogy milyen jól esik egy kicsit tekerni a bringát.
Oviból hazafelé hatalmas kerülőkkel jövök,mert annyira jól esik a mozgás.
Nálatok mi a helyzet?
Jól vagytok?
Gyerekek,mit csinálnak?

Lányok!

Mindenkit puszilok,szép napot nektek,és gyertek dumcsizni.

Melinda!

Nagyon sokat gondolok rátok,és sok-sok puszit küldök nektek,az családom nevében is.
A párom azt monta,hogy Marcika stramm,erős kislegény nem lesz semmi baj,de Õ is nagyon szorít nektek.
Bogika úgyszintén üzeni,hogy pusza Marci babának.

Ha tudok még jövök.
Puszi,Saxi.
saxi

Gigi!

Milyen a régi autód?
És hogyér adod?Kép
Reggelente nekem sem szokott jól esni a nyűgi,főleg ha mind a kettő műveli.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Évi!
Tegnap nem tudtam aludni így éjszaka felkeltem vasalni.KépKB:Fél 2 felé tudtam elaludni Domi pedig költött 4-kor.Kép
Ráadásul csőtörés van a ház előtt Domi nem tud aludni az aszfalt verőktől és víz sincs a házban.Mi jöhet még?Kép
Puszi dobáló hétördög.KépTegnap csak úgy aludt,hogy egymás mellett feküdtünk a nagyágyon és a homlokunk összeért.KépKépDe ugye egy idő múlva izzadtunk.És amikor elvettem a fejem azonnalrámnézett.KépKép
Itatás:Na pont ma reggel mérgelődtem.Tegnap kiszakadt a MAM-os tápszeres cumija.Ma másik üvegből akartam adni neki a kaját és nemfogadta el.KépKénytelen voltam a teás cumiból odaadni a tápszert"az is MAM-os".Szóval ma mehetek venni neki cumit mert nem fogad el mást.KépDe próbálkoztunk már csőrössel is több kevesebb sikerrel.
Én a körülményekhez képest jól vagyok köszi.KépCsak ez a fránya menszi múlna már el.
Ti jól vagytok?Rolcsi?Nagyok?Mi ujság?Mit csinálnak?Remélem a jövő héten már eltudunk hozzátok menni.KépPuszi.

Gigi!
Nekem van ötletem a régi kocsidat hová tedd!KépKép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SaxiKép

A régi kocsim egy Volvo V40-es kombi. 97. 12. havi. Nagyon jó állapotban van ( a kutyaszőrt leszámítvaKép ) Csak így, hogy már van baba, babakocsi, kutya, kicsi. Én is szeretek biciklizni. Bár ezer éve nem tekertem. Olyan szabadság érzésem van amikor tekerem.Kép

DiaKép
Penya nem semmiKép Hú nagyon anyásKép Olika szépen csicskál az ágyikójában. Nem is tudom mire gondolsz a kocsival kapcsolatbanKép

Puszi

KépKép
gigi28

SaxiKép

A lényeg lemaradt: 1500 000 Ft a kocsiKép Ja és van benne hátul két beépített gyerekülés ( ami az ülésmagasítónak felel meg)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Kicsit nem jövök és ezt kell olvasnom!

Melinda
nagyon nagyon drukkolok nektek, hogy Marcika gyorsan felépüljön. Ügyi vagy és okos, hogy nem hagytad magad lerázni a kórházban. Puszi

Nekem már megin forog a gyomrom az eütől, olyan rémes, hogy már a babákkal is felületesek a dokik. Már több mint 1 hónapja küszködnek a hányással és ennek csak most kellett kiderülnie, ráadásul ha Melinda nem erőszakoskodik akkor simán haza küldik Marcikát. Senkinek sincs 10 perce, hogy végig tapogasson egy kisbabát.
Nagyon brutál.

Dia
nem irigyellek a tegnapi programodért.

Gigi
Olika nagyon ügyi, biztos ezzel ünnepelte a hófordulóját.

Saxi
ezért a biciklizésért irigyellek ám.

Gigi már felül, nem folyamatosan de már naponta többször is gyakorolja a dolgot, 4 kézlábon való állásból. Egyre dühösebb mert nem tud elindilni, begurul vesz egy nagy lendületet és orra bukik, vagy gyorsan levágja magát alkarra és teper ezerrel. Nagyon jó éjszakánk volt, csak 1x ébredt és akkor is elég volt neki a cumi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Tegnap akartam még este írni, de már nem jött be a bnet!
Velünk minden ok, Norbi felül, mászik és egyre nehezebben alszik el esténként, de ez majd csak elmúlik!

Melinda!
Nagyon sokat gondolok Rátok és nagyon drukkolok, hogy hamar meggyógyuljon Marcika! Amúgy minden elismerésem a Tiéd, nagyon nagyon jó anyukája vagy Marcinak, hogy ennyire határozott voltál és nem hagytad magad lerázni! Nagyon ügyes voltál! Biztos az anyai ösztön súgta, hogy nem hagyhatod annyiba! Nagyon várom, hogy jelentkezz és hogy jó híreket hozz!Kép Puszi

Évi!
Norbi többnyire vizet iszik, teát mostanába csak néha adok, leginkább akkor, ha még nem kakilt aznap! Nekem szerencsém van, mert Norbi imád inni, ahogy meglátja a poharat már tátja a száját még akkor is ha előtte két percel ivott!
Ti jól vagytok? Rolcsi hogy viselkedik mostanába?

Gigi!
Norbi is táncol, tök jó a ritmusérzéke! Ahogy meghallja a zenét már rázza is magát! Na majd legközelebb megtáncoltatjuk a két kislegényt!

Márti nem dicsekedett, úgyhogy majd Én helyette! Tegnap voltunk tornázni! Zsírégető aerobikra mentünk, hát kicsit pofára estünk, mert végig step volt és lógott a belünk rendesen, ráadásul néha azt sem tudtuk, hogy hova lépjünk, de azért beleadtunk mindent és izzadtunk ahogy kell! Mindenesetre erre többet nem megyünk, megpróbáljuk az alakformáló tornát! Szóval Én büszke vagyok magunkra!Kép

Saxi!
Hogy viszed Bogit bicajon? Milyen ülés van rajta? Egyszer majd Én is úgy tekernék Norbival, csak kicsit félek!

Dia!
Én lehet, hogy nem bírtam volna felvinni Norbit babakocsistúl még a harmadikra sem, bár ha muszáj, akkor muszáj! Mindenesetre gratulálok!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MelindaKép
Nagyon drukkolok, hogy Marcika mielőbb felépüljön! Jobbulás kívánunk Neki mi is!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Gigi!
Sziasztok!

Gigi!

Köszi az infót,én azt hittem drágábban adod.
Na nem mintha lenne most kp-ban ennyi pénzem,de azért jó lenne.
Ugyan nem láttam az autót,de a mienknél biztosan nagyobb,mert nekünk két gyerekkel babakocsival,gyerekülésekkel,már lassan horror.
Nagyon nem férünk el.

Györesz!

Vettünk kimondott kerékpárszaküzletben,Eu.-szabványos biztonsági ülést.
Ez azt jelenti,hogy magastámlás,3 pontos biztonsági övvel a mellkasán záródik,lábvédővel,amibe végig be tudja tenni a lábát,úgy,hogy ha véletlenül borulunk még oldalról is védi a térdét.
Csomagtartóra lehet felszerelni,dupla csavarral.
A nővéreméktől kapott hozzá sisakot,úgyhogy teljes a felszerelés.
Az ülés maga csak 4-ezerFt volt.
Szerintem ilyenben már most vihetnéd Norbikát.

Most mennem kell mert manócska felébredt.
Puszi mindenkinek,Saxi
Köszi az infót,én azt hittem drágábban adod.
Na nem mintha lenne most kp-ban ennyi pénzem,de azért jó lenne.
Ugyan nem láttam az autót,de a mienknél biztosan nagyobb,mert nekünk két gyerekkel babakocsival,gyerekülésekkel,már lassan horror.
Nagyon nem férünk el.

Györesz!

Vettünk kimondott kerékpárszaküzletben,Eu.-szabványos biztonsági ülést.
Ez azt jelenti,hogy magastámlás,3 pontos biztonsági övvel a mellkasán záródik,lábvédővel,amibe végig be tudja tenni a lábát,úgy,hogy ha véletlenül borulunk még oldalról is védi a térdét.
Csomagtartóra lehet felszerelni,dupla csavarral.
A nővéreméktől kapott hozzá sisakot,úgyhogy teljes a felszerelés.
Az ülés maga csak 4-ezerFt volt.
Szerintem ilyenben már most vihetnéd Norbikát.

Most mennem kell mert manócska felébredt.
Puszi mindenkinek,Saxi
saxi

Hú lányok mit csinált ez a gép??
Ez nem semmi lett,remélem azért ki lehet rajta igazodni.

Saxi
saxi

Szia SaxiKép

Meghülyíted itt a gépet. Azt nem mondom, hogy kétszer akkora a kocsi mint a tiétek, de másfélszer az tuti. Már három helyre felraktam a neten, meg érdeklődött utána a szerelő srác a szervízből. Egyszer csak elmegyKép

Holnaptól kezdjük csökkenteni a gyógyszereimet. Kicsit félek. De annak nagyon örülök, hogy azt mondta az Éva, hogy nem genetikailag volt depresszióm, hanem pszichésen a sok lombik meg más fincsi dolog miatt.

Míg ezt írtam közben Olika belémtunkolta a babapiskótáját és letépte a shift gombot. Kép

Melina! Sok-sok puszi nektek!

Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!

Gondolhatod,ha ilyen hatással vagyok a gépre,mit szóljon a család.KépKépKép
Hát nagyon jó lenne az autó,de egy fizetésből nehéz mindent állni.
Az én GYES-em havi 20.-ezerFt.
Na ettől nem leszek milliomos.Kép

A gyógyszer miatt ne aggódj,biztos nem lesz gond.
Anyukám is szedte és azt mondta,hogy nem volt olyan nehéz abbahagyni mint gondolta.
A lényeg az amit nálad is csinálnak,hogy nem drasztikusan hanem egyre kevesebbet aztán végül már semmit.
Ügyes csaj vagy Te,menni fog,és persze arra is gondolj,hogy ha bármi gondod van ránk mindíg számíthatsz.

Most megyek mert Lilike az én billeűmet is lerendezi.Kép

Puszi,Saxi.
saxi

Bocsi,kis elírás.Kép
Billentyűmet.

Puszi,Saxi.
saxi

Évi!

Tudsz valammit Melindáékról?
Én nem akrtam,zavarni,de ha nem tudsz semmit akkor felhívom.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Egy pár kép.
Hamiznak a Kesselyák lányok.Kép(Malac ól kutya füle!)

Kép

Kép

Kép

Most elköszönök,mert megyek Bogiért a mamához.
Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Marcika jól van, olyannyira, hogy ott a kórházban tanult meg igazán négykézláb állni Kép, megállás nélkül huncutkodik!Kép Ráadásul nem kéri a lefejt tejcsit, csak az eredeti csomagolást KépKép
Szegény Melindának nincs elég baja, még meg is jött neki!Kép

A LEGNAGYOBB HÍR AZONBAN, HOGY HOLNAP JÖNNEK HAZA!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nagyon várunk Marcika!!!!!

Mindenkit puszilnak Marcika és anyucija is!

Sziasztok! Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Saxi! Tündériek ezek a csajszik, Bogi azzal a nagy kolbásszalKépKép
Lilike pedig olyan kb. mint az én lurkóm szokott! KépKép

Anyuci csak győzzél takarítani!

Most nem tudok bővebben írni, de igyekszem este jönni!

Puszi!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de ez a meleg írtózatosan megvisel minket. Szonjus ma egész nap nem aludt és egyszerűen nem bírom rávenni az alvásra!

Különben jól vagyunk, szépen haladunk a kajával is, most az ivásra kell még rászoktatni, mert az még csak ciciből megy.

Melinda!
Nagyon drukkolok a kis Marcinak! Remélem jól sikerült a műtét! Istenem, addig jó, amíg az embernek nincs semmi baja. Én nem értem, miért nem küldte el a gyerekorvos alapos kivizsgálásra őket!

Na megyek, mert nagyon nyafi van.

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok,

Evi,
Koszonjuk ezt a csodalatos hirt!

Melinda,
Nagyon ugyes fiacskad van, orulunk, hogy nem hagyta el magat, sotKépKép
Millio puszi Nektek!

Mica
mica

Sziasztok!Kép
Évi!
Ez fantasztikus hír,hurrá!KépKépKép
Jaj de jó,hogy nincs semmi baj és már huncutkodik Marcika!KépKöszi az infót.

Nem válaszoltál.KépMi ujság a gyerkőcökkel?Kép

Barbi!
Örülök ,hogy jelentkeztél.KépNagyon ritkán jössz.KépMi van már nem jó a mi társaságunk?Kép
Ma Domi is halál fáradt volt,de nem volt jó sehogy neki.Meguntam és letettem mellém az ágyra és jé elaludt a saját nyűgiében.Kép
Örülök,hogy jól megy a kajcsizás.Miket esztek?Sok puszi a leányzónak,aztán kérünk képet is róla!KépLégyszi gyakrabban írj!Kép

Saxi!
Édesek a csajok.KépMekkora kolbásza van Boginak?Kép

Györesz,Márti!
Minden elismerésem a torna miatt!KépLégyszi az én hájamat is vigyétek el.Kép
Gratula Gigikének az üléshez.Kép

Mindenkinek puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Mindig elfelejtek valamit.Kép
Nos a kubus kérdésemre senki nem válaszolt.Kép
Megpróbálom hátha erre válaszoltok.Kép
Szóval:Ti sterilizáljátok e még a cumisüvegeket?
Szerintetek mikortól lehet görögdinnyét adni a törpéknek?
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

MarcikaKépKépKépKépKép

DiaKép
A dokinő azt mondta, hogy egy éves koráig sterilizáljak. Kubut nem tom.

Meg van az új kocsi. Majd még írok, csak Olivér nagyon gázKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Köszi az infót.KépVigyek pénteken sterilizáló folyadékot vagy használhatom a ti mikrósotokat??Kép
Gratula a kocsihoz!KépElférek benne hátul középen?Kép
Domi már alszik.
Elmegyünk a lidlbe???
Fürdőrucit nem viszek.KépJuj de jó lesz..........Kép
Na,most tiszta vigyorgós lesz a levelem.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Évi!
Köszönjük ezt a csodálatos hírt Melindáékról!Kép

Dia!
Én már nagyon rég nem sterilizálok semmit! Talán olyan 4 hós koráig főztem ki a cumijait, de onnantól nem, csak jó forró vizzel lemosom amiket használ! Szerintem annyi baci kell a gyereknek, ahhoz, hogy erős legyen az immunrendszere! Gondold csak el, hogy 1 éves koráig sterilizálsz, aztán hirtelen benyalja a bacit és a szervezete nincs felkészülve rá! Amúgy meg gondolom, hogy egy csomó mindent bekap és kétlem, hogy minden játékát sterilizálnál? Nem? Szóval az Én válaszom, hogy felesleges!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Köszi az infót.Kép
Bevallom volt már olyan nap,hogy elfelejtettem sterilizálni és görcsöltem nem e lesz baj.
Na most már bátor leszek.Kép
DEHOGY sterilizálom a játékait!!!!
Az elején az új csörgőket,rágókákat csináltam de már nem teszem.
Igazad van kell egy kis kosz a gyerkőcnek.Kép
Te altatod még Norbikát?Ha nem,hogyan szoktattad le?A siratatás nálam nem jöhet szóba.Kép
Apa?Minden rendben?Kép
Mentek nyaralni valahová?Ha már írtad bocsi, szita az agyam.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Szisztok csajok

Végre elaludt a törpe. Leírom az új autó történetét lássátok, mire is jó a bnet:

Szóval kinézte a férjem a kocsit a neten. Pénteken elmentünk megnézni, akkor velünk volt Olivér is. Ma mentünk vissza, elhozni. Annyit kell tudni, hogy egy 60-as házaspáré volt (tehát nem babanetező kismamáéKép ) Beszélgetünk, erre megkérdezi a nő, hogy írogatok én e valami babás helyre, mert ő beírta a keresőbe a kocsi márkáját és kiadott neki egy babás oldalt, ahol csak azt látta, hogy mindenki kocsit akar cserélni és látta, hogy valaki pont olyat keres mint az övék. Felkíáltott, hogy valahogy meg kéne találni azt a nőt. Én meg röhögtem, hogy megtalált, mert még a Barbinak írtam, hogy nincs e esetleg ilyen a férjénekKép Szóval kicsi a világKép Végül egymásra találtunk.

DiaKép
Elférsz hátúl, de elől is kényelmes ám az ülésKép

GyöreszKép
A barátnőm se híve a sterilizálásnak. De én befogom tartani amit a doki nő mondd. (én már csak ilyen szófogadó vagyok) Márcsak azért is mert példáúl van olyan, hogy betéved egy légy és ki tudja, hogy előtte hol mászkált meg miket köpött be. De pl. van az a cumija amivel este elalszik, azt nem nap steriliálom, de a cumisüveget mindig.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia, ismét rövid leszek, mert olyan irtózatos migrénem van, hogy alig látok Kép! Egyébként jól vagyunk, Rolcsi is közlekedik a kúszást ötvözi a mászással. A nagyobbak élvezik a vakációt és a kistesót!
Már várlak ám benneteket! KépKép
Én Kubut nem adnék Dominak, mert iszonyú kevés benne a gyümölcstartalom, nézd majd meg! A HIPP-ben most kijött nagyüveges változat, szerintem az egész jó áron van és garantáltan gyümölcs, méhozzá BIO Kép! Mi már adtunk Rolcsinak kicsi dinnyét kostolóba, imádta!Kép Én (3.-nálKép)régóta nem sterilizálok, csak gondosan mosogatok, betartom az alapvető higiéniát (ezt meg ugye magunknál isKép)
Jó éjt!

Gigi! Gratulálok az új autóhozKép, ez is Volvo? Remélem Oli már nem nyűgi és alszik békésen! Ne izgulj a gyógyszer miatt, a vak is láthatja milyen jól vagy!!!!KépKép

Most tényleg búcsúzom!

Györesz, Mica, Márti, Saxi és Anikó sok puszi nektek és a manóknak is!!!

Nyugodt éjszakát mindenkinek Kép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Dia!
Előbb írtam Neked egy jó hosszú levelet, de míg a manó újra felkelt addig lefagyott a gép! Úgyhogy most újra írok!
Szóval pont ráéreztél az altatásos témára, mert már napok óta azon agyalok, hogy mi lenne a legjobb, ami megfelel Norbinak is meg Nekem is, mert nálunk egyre katasztrófálisabb lett az esti altatás! Mostmár ahogy letettem az ágyba egyből elkezdett sírni hiába aludt a kezembe mint a bunda. Ma arra jutottam, hogy ez így nem megy, de sírni hagyni is képtelen vagyok hosszú távon, így a mai esténk így nézett ki: Norbi elaludt a cicimen, amikor tettem be az ágyába rázendített, ekkor nem próbáltam visszaaltatni hanem bevittem a nagyágyra hancúrozni kb. egy órán kereszül nagyon jól elvolt, ide-oda gurult, mászott, nevetgélt (pedig fürdés előtt már iszonyú nyűgös, álmos volt), aztán amikor kezdett nyűgös, álmos lenni, akkor betettem a kiságyába (persze egyből jött a bömbi) és leültem mellé a földre. Énekeltem Neki, simogattam, Õ meg sírt, de Én akkor is énekeltem, simogattam, nyugodtan beszéltem hozzá és nem éreztem lelkiismeret furdalást hiszen ott voltam végig mellette csak épp nem ringattam. Az elején nem nagyon tetszett neki, mert sírt és dobálta magát (megjegyzem nem sírt annyira, mint amikor magára hagytam), aztán szép lassan lecsendesedett, egyre kevésbé forgolódott, megkereste a kezem és fogta, Én dúdoltam, simogattam és egyszercsak elaludt. Amikor kijöttem Tőle akkor kb. 10 perc múlva felkelt, de csak mert hasra fordult és arra gyakran felkel, akkor megint leültem mellé és újra dúdoltam, simogatta, de ez már kb. 5 perc volt és most alszik! Igazából a barátnőm mondta, hogy Õ így szoktatta le a ringatásról a fiát, és az altatási idő egyre rövidült, végül elég volt egy rövid kis mese és a gyerkőc aludt! Szóval most ez a taktikám, kérdés mennyire fog beválni és amit még nem tudok, hogy vajon ez működni fog-e napközben. Majd írom a fejleményeket! Ja és azt nem írtam, hogy ez így elsőre kb. 40 perc volt! Egy próbát esetleg Nektek is megér!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Évi!

Nagyon köszi a jó híreket.Kép
Tényleg lehet utánuk takarítani,de gondolom ezt Te is ismered.

Melinda!KépKépKép

Hurrá!!!!
Nagyon örülök nektek,már alig várom,hogy megint írjál.
Sok puszi Nektek!

Dia!

Bocsi,hogy nem jött válasz a kérdésedre.
Szerintem a kubut még inkább ne add Dominak.
Az nem kimondott bébiital,így lehet benne olyan tartósító amit még nem kéne meginnia.
Ez az én magánvéleményem,ez nem szentírás.Kép
Én sem főzöm már ki az üvegeket,csak úgy mint Györesz jó forró vízzel alaposan elmosom.
A cumit még szoktam,mert azt hurcoljuk ide oda,és néha játszik vele ledobja stb.
Én dinnyét sem adok egy éves kor alatt mert a földön termő gyümölcsök állítólag jobban allergizálnak.Ezt a dokinéni mondta.

Mindenkinek szép álmokat,Saxi.
saxi

Györesz!

A bringás kérdésedre írtam választ,elolvastad?

Puszi,Saxi
saxi

Dia!
A dinnyés kérdésedre nem válaszoltam! Én már adtam Norbinak, sőt cseresznyét is! Szerintem amilyen jó gyomra van Dominak lassan kipróbálhatod, csak először egész kicsit adj Neki!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia Saxi!
Elolvastam és lehet, hogy egyszer majd beszerzek egy olyan ülést, de most még nem mernék rá vállalkozni, de nagyon jól hangzik! Ha tudsz majd tegyél fel róla képet! Köszi! Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak gyorsan a sterilizalas temahoz:
Gyuszko tapszeres volt, es igenis, a tapszeres cumisuveget, cumit 1 eves koraig sterilizalni kell, mert a tapszer ilyen formaban megegyzik a tejjel, tehat iszonyuan gyorsan bomlik es romlik. Szoval en ugy csinaltam, hogy volt egy nagy edeny, ami lefedheto volt, abban volt neomagnolos viz, es az uveget es a cumit (miutan mososzeres vizben elmostam, leoblitettem) beleraktam, es a kovetkezo kajaig benne volt. Akkor kivettem, leoblitettem forro vizzel, es ugy kapta bele a kajat. Az oblitolevet 2 naponta csereltem, nyaron es amig kisebb volt naponta volt csere.
Az egyeb dolgokat (teas cumi/uveg, jatek, sima cumi) en se sterilizaltam, a forrovizes/mososzeres mosogatas eleg.

Evi,
Remelem, mar jobban vagy. Ez a valtozekony ido sajnos sokmindent elohoz, foleg fejfajast, migrent.

Dia,
A dinnyet eleg hamar engedik, ha jol tudom. Abban kulonbozik a tobbi gyumolcstol, hogy nem fagyaszthato puresitett allapotban (mig a korte, alma, oszibarack siman).

Gyoresz,
A bicajulest nyugodtan beszerezheted, mert Norbi mar stabilan ul. Szerintem barmelyik bicajos-boltba bemesz, segitenek kivalasztani a legjobbat a lurkonakKép
Altatashoz a legjobb modszert valasztottad szerintemKép

Gigi,
Gratula az autohozKép Barcsak mar en is itt tarthatnek, hogy a pici Unot lecserelhetnem nagyobbraKép Reszletfizetes nincs a regi autotokra?KépKép

Tobbieknek puszi, most megyek melohegybe askalodniKép

Mica
mica

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon örülök, hogy Marci ennyire jól érzi már magát. Remélem mielőbb írsz, hogy mi volt!

Dia!
Nahát milyen gondolatok. Méghogy nem tetszik a társaság! Egyszerűen nagyon lefoglal a Törpilla. Kint vagyunk egész nap a kertben és nem nagyon van kedvem bejönni netezni! Nagyon szeretem ezt a brigádot és nagyon sokat segít nekem! Pl. Györesz ötlete az altatásról nagyon tetszik, mivel Szonjus ugyanezt csinálja. Szépen elalszik cicin és amint leteszem elkezd sírni. Kipróbálom ezt a dúdolós verziót!

Sterilizálás:
Nálunk a cumisüveg csak vízre és teára használatos, mégis ki szoktam sterilizálni. Ez egyszerűbbnek tűnik. Berakom a mikróbal és 5 perc alatt kész.
A játékait hetente egyszer neomagnolos vízbe áztatom, mert állandóan ledobálja a kertben és itt elég sok a macska! A kajás edényeit simán csak mosogatom, vagy berakom a mosogatógépbe!

Kaja:
Reggelire cicit kap, majd tizire jön egy kis gyümi. Ebédre valami komolyabb kaja (csirkehusi, répa, krumpli, rízs, bébikaja). Du. kap egy Sinlac pépet gyümivel - ezt nagyon szereti, majd vacsira megkapja az ebéd maradékát. Elalvás előtt még egy kis cici és utána alvás.
Persze nem eszik egyszerre sokat, de azért már 15-20 kanállal bekebelez.

Az éjszakánk elég gázos volt. 2 óránként kelt. Nem tudtam, hogy mi baja, majd rájöttem, hogy lázas. Kapott most hajnalban egy kúpot. Most már kezd lefelé mászni a láza, de persze neki nincs semmi baja - külsőleg.

Gigi!
Gratula az új kocsihoz. Mi még egyenlőre nem találtuk meg az igazit, de lassan remélem az is meglesz!

Pusza mindenkinek

Barbara
babar

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az infókat.KépAzt hiszem sterilizálni fogok még egy kicsit"persze ha elfelejtem akkor most már nem lesz pánik.Kép".
Kubut megissza Anyuci.KépA dinnyét pedig kipróbáljuk.Kép

Györesz!
Ügyi vagy Te dalos pacsirta.KépAzt elfelejtettem írni,hogy Dominál az esti elalvásnál nincs gond.Megeszi a tápszert és szunya.KépViszont én napközben vagyok bajban vele mert egyedül nem akaródzik elaludnia.Kép
Van még tejcsid?De jó neked!KépMennyi van még?
Énekhez vissza térve:Én a Mici Mackót szoktam énekelni mert mást nem tudok.Talán még mozgalmi dalokat tudnék.KépKép

Barbi!
Jól van na csak kérdeztem,mert olyan ritkán írsz!
Nagyon ügyik vagytok ha már ilyen sok mindent esztek.KépAz a 15-20 kanál nem is kevés.Kép
Én most Dominak spenótot adtam krumplival.Még sose evett ilyet.Egy fél üveggel megevett,aztán motorozott teli szájjal.KépGondolhatod,hogy örültem a szálldosó spenótnak.Szóval nem nagyon ízlett neki,mert más kaját már rég elpusztított volna.Kép
Sajnálom,hogy lázas Szonja!KépRemélem nem lesz baj belőle!Képeket nem kapunk?KépMikor mentek nyaralni?

Mica!
Én úgy sterilizálok,hogy elmosom mosószeresen az üveget majd egy fél órát áll chicco-s sterilizálós vízben.Kép
De neked is köszi az infót!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Melinda
millió puszi nektek. Remélem ma tényleg haza mehettek. Örülök, hogy Marcika már ilyen aktív.

Dia
Én már adtam sárgadinnyét Giginek és nagyon szereti, elvileg 8 hónaptól lehet adni nekik.
Kubu fogalmam sincs, nézd meg mi van benne és ha nincsen tele adalékanyagokkal akkor nyugodtan adhatsz szerintem Dominak.
Sterilizálni én csak néha szoktam a hideg folyadékkal szépen eltávolítja a teát a cumisüvegről akkor bele dobálom a cumikat is, különben csak alaposan mosom őket mint mindent.
A cumis üvegen mindig rajta a müa tető amikor épp nem használja, cumit naponta többször elöblítem ált mielőtt megkapja. Legyek szerencsére itt nem nagyon vannak, és ha igen akkor viszont mindenre ugyanolyan eséllyel szállnak rá. A cumisüvegen ezért van mindig tető mert az esetleg édes és vonza őket.
Tornáról annyit ha a saját fölös kilóimat elhagytam, akkor jöhetnek a tieid is addig nem vállalom.

Barbi
tudod miért lázas Szonja?
irigykedem a kertre.

Gigi
gratula az új autóhoz! A telepátia, nagyon akart téged a néni s lám, te ott teremtél.

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!
Köszi az infót.Kép
Sdinnyét akkor még nem adok mert ugye még csak 7 hós lesz.KépA gdinnyét azért gondoltam mert az csak cukros víz.KépNa de abból is nem egy egészre gondoltam.Kép

Legyek szerencsére itt sincsennek,és a cumi tető nekünk is mindig rajta van.Viszont a mumós cumit kiharapta egy picit és amikor elmosom víz megy bele.KépDe csak ez kell semmi más.Kép
Várom,hogy mikor jössz a kilóimért!KépKépKép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Norbi éjjel kétszer kelt, de akkor sem vettem ki, egy kis simi is elég volt, aztán negyed 7-kor kapott cicit és magam mellé fektettem, aludt fél 10-ig. Ebéd előtt megpróbáltam kicsit elaltatni az esti módszerrel, sikerült is, de csak 5 percet aludt és aztán olyan eleven volt, mint aki átaludta a fél napot. Ebéd utánra viszont már olyan nyűgös volt, hogy nem akartam kínozni, így megkapta a cicim és fél perc alatt elaludt, fél órája alszik, remélem még sokáig!

Barbi!
Remélem Szonja nem lesz beteg!

Dia!
Nekem az esti alvás a fő gondom, mert napközbe nagyon könnyen elalszik még ha ringatnom is kell, de esetleg ezt a módszert megpróbálhatod nappal is, hátha vevő rá Domi!

Melinda!
Nagyon várom, hogy újra köztünk legyél és sok jó hírt írj a kis hős Marcikáról!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Már én is nagyon várom Melinda jelentkezését, azt mondta ugyanis, hogy ha sokat írni nem is lesz ereje, de bejelentkezik, hogy otthon vannak!

Nagyon várunk benneteket!!KépKépKépKépKép

Györesz! Drukkolok, hogy beváljon ez a módszer! Végül is a sírnihagyásnál az okoz visszafordíthatatlan problémákat a babáknál, hogy elhagyatottnak, magányosnak érzik magukat, te ezt pont kiküszöbölöd a dudolással és simivel! Most már csak tudni kell hallgatnod, bár azt írtad nem sír annyira!Kép Remélem, hogy sikerül! Tudósíts folyamatosan, hogy álltok!! Drukkolok! Kép Te jól vagy? Kép

Mica! Még mindig fáj a fejem, bár enyhült tegnap óta, az pokoli volt Kép Hogy vannak a fiúk?

Dia! Megpróbálok kicsit többet írni a törpéimről, ha már olyan kedvesen érdeklődtél!Kép
Tehát: A két nagy culám egyenlőre nagyon élvezi a nyári szünetet, kaptak medencét, így nagyokat pancsolnak, amikor melegük van, imádják (majd rakok fel erről is képet). Vivien már volt 3 napos osztálykiránduláson (azt írtam is, akkor volt az a rossz idő, én meg aggódtam érte Kép) és augusztus elején megy kézműves táborba. Martin valószínüleg a szoknyám szélén fog ülni szegény, de igyekszünk őt is elvinni focizni, Vidám Parkba, ilyesmi (oda kell figyelni, hogy nehogy ő úgy érezze kevesebbet kap!). Rolcsikám tanul mászni! Kép Már ügyesen közlekedik úgy, hogy feláll négykézlábra, majd lehasal és előre kúszik, megint négykézlább, megint kúszik - így már bárhova eljut (amúltkor a videókazetták közül vettem kiKép) ez azért szupi, mert most már jobban el van magában. Esténként fürdés előtt 1-2 órával még mindig gáz, ilyenkor többnyire semmi nem jó, csak ha cippelem. Még egy dolgot vetetem be: a bébikompot. Pontosan tudom, hogy sokat ellenzik, én sem szeretném, ha ebben járna, de így hogy már kúszva-mászik, nem hiszem, hogy problémát okozna és csak ebben a fürdés előtti nyűgi időszakban teszem bele pár percig, imádja!Kép Ti hogy vagytok? Domi manó? Tudod már mikor jöttök? Már nagyon izgulok!KépDomi egy HÕS, hogy megettte a spenótot! Kép

Márti! Gigikéd hogy van? Fogacska? Kiváncsi vagyok milyen lesz a torna!KépAddig a párod vigyázz Gigire?

Anikó! Remélem jobban vagytok!KépÍrj, ha van egy kis időd!

Gigi! Kép Milyen az új autód? Gyönyörűséges fiacskád már nem olyan nyűgös? Hogy érzed magad a kevesebb gyógyszerrel? Én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!KépKépKépDrukkolok neked!Kép

Barbi! Jobbulást Szonja babánakKép! Azóta jól van?

Melinda! Nagyon-nagyon várlak!KépKépKépMillió a puszi!

Mindenkinek szép napot kívánok: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

BarbiKép

Örülök, hogy jelentkeztél. Törpilla hamar meggyógyúl ne aggódjKép

ÉviKép
Szép az új kocsi. Majd meglátodKépKép Jövőhéten, ha jó a Diának is és persze neked is, akkor meglátogatunk.

DiaKép
Van már vízetek? Domi úrfi mit csinált ma? Biztos épp a játszón vagytok és a nyanyákat hallgatjátokKép Holnapra azért úgy pakolj, hogy nem nyerges utánfutóval megyekKép

MelindaKépKépKépKép Sokat gondolunk rátok!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Évi!
Köszönöm az infót a gyerkőcökről!Kép
Már nagyon várom,hogy találkozhassak velük!Kép
Talán a jövő héten ha neked is jó,mert látom Giginek jó.
Köszi jól vagyunk csak nehezen viseljük ezt a meleget a panelban.Kép
Domi rosszcsont mindig látótávolságban kell lennem,különben hiszti van.KépKépEl játszik ő egyedül is csak tudja,hogy ott vagyok a közelben.Kép

Gigi!
Pakk:1 bőrönd,1 babakocsi,1 pelenkázó tatyó,1 gyerekülés.KépKépBeférünk?Kép
Szerencsére már van vizünk.Tisztán megyünk.KépTegnap lajtoskocsiból hoztam fel flakonokban.KépKép
Domi úrfi ma nyanyázott.KépAzon kívül evett,ivott,aludt,játszott,kakilt,pisilt,puszit osztogatot,vásárolt.KépSzóval a szokásos.
A barátom mit csinált????Juj de meg dögönyözöm holnap!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Bocsi, de valami nagyon hasznosat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:

A K C I Ó ! ! !
Babahordozó kendő vásárlása esetén mellé adunk fél áron egy S-es kendőt!
A K C I Ó ! ! !

Az S-es kendő (2,6 méter) előnyei:
1./ kényelmesen meg lehet kötni bölcsőtartásban a babát. Ez szoptatásra is alkalmas megkötés, illetve a bő pulcsi alatt szinte el lehet tüntetni a nagyon pici babákat.
2./ Egyszerűen használhatod az S-es kendőt már ülni is tudó babáknak, elöl ültetve vagy csípőre ültetve. Ekkor a csomó a hátadon, vagy akár oldalt is lehet, hogy ne nyomja a buszon a gerincedet. A menő-manókat le is lehet tenni a buszon, hogy addig se rajtad mocorogjon, és leszálláskor egy mozdulattal vissza a kendőbe.

Azért nagyon hasznos ezekben az esetekben a kisebb kendő, mert nem lóg le a sok anyag, és így nyáron... hát nem mindegy, hogy mennyit vacakolsz a megkötéssel, és hogy mennyire melegít.

Így az M, L, XL (2500 Ft/db), vagy XXL, XXXL (3000 Ft/db) rendelése esetén az S-es kendő mindössze 1000 Ft azaz egyezer HUF.

nora@prosoft.hu

Részletek a babahordozó kendőről:

http://hordozokendo.sw.hu

vagy 06-20-915-1595 SMS-re is válaszolok, és postai utánvéttel 3 nap alatt ott van a kendő!!!!!

Sziasztok,

Ságody Csabáné, Nóra
nora976

Sziasztok!

Bocsi, de ismét rövid leszek, mert totál lefáraszt ez az új altatás! Norbi ismét elaludt a cicimen, aztán felkelt és egy órán át hancúroztunk a nagyágyon, ezt imádja! Aztán kezdődött az altatás, hát mit ne mondja tegnap jobban ment. Ma egy óra volt és sokkal lassabban nyugodott meg. Az a legnagyobb probléma, hogy azt látom rajta, hogy sehogy sem jó Neki a fekvés, nem találja a helyét és állandóan hasra fordul, ebből jön a négykézlábra állás a sírás. Olyan mintha valami reflexes dolog lenne ez, és hát négykézláb nem lehet elaludni! Én közben állandóan pakolom vissza. Az előbb is már aludt, de aztán arra kelt már megint fel, hogy hasra dobta magát és már állt is négykézláb! Remélem mostmár aludni fog sokáig!

Voltunk ma Mártival megint tornázni, ez egy másik fajta torna volt, ezt nagyon élveztük!

Bocs, hogy nem írok külön mindenkinek, de nagyon fáradt vagyok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

MARCIKA MA OTTHON ALSZIK KICSI ÁGYÁBAN!!!!KépKépKépKép
Mindketten jól vannak, Melinda azért nem tudott írni, mert nem jó a levelezőjük, Gábor próbálja megszerelni, eddig nem sok eredménnyel.
MIndenkit puszil!

Györesz! Én úgy szoktam, hogyha nem alszik el Rolcsi rögtön a cicin, hagyom kicsit, majd amikor elkezd nyafogni ismét megszoptatom, ekkor már garantáltan elalszik! Talán te is próbáld meg legközelebb, hogy amikor kihancúrozta magát újra megszoptatod (akkor is, ha kicsi tejecske van)! Sajnos ez a négykézláb állás most a menő nála, majd ha jól belejön, nem csinálja meglátod! Kitartást és nyugodt éjszakát kívánok neked!!!!! KépKépKépPuszi: Évi

Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?