Beszti!
Köszi!
Az elküldés után észrevettem, de már nem tudtam "visszacsinálni".
Pedig mindig megnézem elötte, de most nem tünt fel, hogy egy oszloppal kevesebbet jelöltem ki. Utána meg már direkt nem írtam, kíváncsi voltam ki figyel fel rá...
Emiatt már nem küldöm el újra, majd a péntekinél ott lesz a sorszám.
Olvasom mi van veled, de nem igazán tudok hozzászólni. Szorítok neked tiszta szívemböl, hogy változzon a dolog.
A panaszkodással kapcsolatban pedig joggal kérdezhetem mindenki nevében, hogy nagyon jó amikor te nyugtatsz meg valakit, ugye? Akkor ne zavarjon, ha neked van gondod, OK? Irgum-burgum!!!
Nem tudhatod, hogy a sok kismama közül itt, nem volt-e valakinek ilyen gondja, nem? Ide most nagyon illene egy híres kérdés: "Doktor Úr! A maga szíve sose fáj?" Ugye-ugye? Na most haragszom rád (egy kicsit)!
Halacska!
Én anno így vettem át a táblázatot, hogy nincs 7. nap, hanem 0. nap van. Hamar meg fogod szokni, szerintem nem rossz ez a számolás.
Nekem hétföi napon jött meg utoljára, így aznap van a váltás, így akkor kezdem a következö hetet 0. nappal. Ha nálad csak szerdán van a váltás, akkor valamit nem jól adtál meg nekem annak idején. Utólagos engedelmeddel
javítottam a táblázatot, a péntekiben már egy nappal fiatalabb leszel.
Tudod nekem van három táblázatom. Kedd, péntek, vasárnap. Ha egyszer megadod az adatokat, akkor a napokban nem lehet csúszás, mert én mindig csak a heteket növelem 1-el.
Sok kismamánál feltünö nekem, hogy másképp számolja a heteket. Csak nézd meg a szülések idöpontját, és a heteket, napokat. Vannak egyforma hetek-napok, mégis más a kiírás idöpontja. Vagy egyforma a szülés várható ideje, mégis eltérö a hét és nap. Na ilyenekbe nem javítok bele. A szülés várható idöpontja szerint vannak a helyezések, mert azt gondolom mindenki a doki által mondottat adja meg nekem. Aztán ha menetközben valakinek nem tetszik valami, akkor szól, én pedig javítom.
Nem esik rosszul ha valaki téved és javítást kér, mert engem sem szidnak ha valamit elcseszek. Lásd most a sorszám.
A táblázat írása közben elég egy telefon, vagy egy "anya gyere"
és már el is rontottam.
Bocsi, hogy kicsit hosszú voltam!!!
Kata (24+1)