Sziasztok!
Hú micsoda dumcsi volt itt de. Én mindig kimaradok az iylesmiből...
Amikor én vagyok, akkor sose online senki...
Anyafej!
Ez nagyon nagyon szuper! Vikivel először nekem is csak halvány csíkom volt, de az is csík!!! Gratulálok!
Kamilla!
Te hányadik napon is vagy? Azért még lehet reménykedni nem?
Mi is szinte az első perctől tudtuk, hogy együtt maradunk, pedig akkor még nagyon fiatalok voltunk, én 15fél, férjem 17. Nulláról kezdtünk mi is, de így volt igazán jó, van min nosztalgiázni. Fénykép nekem is jöhet, címem a profilomban. Ha érdekel én is tudok küldeni, egy van ugyan a profilomban. Albumom is van.
Hol építkeztek?
Jó lenne, ha jönne már Hajni, mert táblából sokkal könnyebb követni a napokat, meg hogy ki hol tart. Biztos feltesz mindenki újat, csak írta, hogy sok munkája van! Talán hétfőn tett fel legutoljára táblát.
Zsuzska!
Tessék tezstelni! Meghalunk már itt a kíváncsiságtól!!!
Nagyon gynaús vagy!
Betti!
Te mikor tesztelsz? Miért lennél öreg?????!!!!!
Tök jó, hogy megint ennyien cikl. vége felé jártok! Sajna én még csak a 11. napnál tartok, és szerintem is iylenkor olyan lassan telik az idő...
Maminti!
Nekem is elég idétlen a görbém eddig, bár még van remény a pé-re. Tegnap mentem volna UH-ra, de ez a meleg kikészítette a gépet. Hívott az orvosom, hogy talén majd ma. De ma is hívott, hogy nnyira meghalt a gép, hogy v.miket ki is kell benn cserélni, így ma sem. Szombaton rendel magánban, de mi pont nem elszünk itthon...
Így marad a hétfő, addigra talán jó lesz. Az mondjuk már a 15. napom, de remélem látszani fog v.mi, ha volt pé-m. Ha meg nem, akkor nem tudom...
DBogica!
Szia! Írj egy kicsit magadról!
Lehet, hogy mi kivételek vagyunk, de nekünk hagyományos lagzink volt, de a nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Nem volt senki tök részeg, egyszóval szuper volt. Bármikor újracsinálnám!
Moni