Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni sikerült tegnap megszakértenem,most felpróbálom tenni az oldalra a táblázatomat.
Köszi a segítséget.

Nicika ez nagyon jó lehetett ahogyan kezdted érezni a változásokat :-)

<!--attachment: CIKLUS_NAPT_R-237236.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*219.8*t%e1bl%e1zat*CIKLUS+NAPT%c1R%2ebmp --><center><pre>
Képtáblázat
CIKLUS NAPTÁR.bmp (219.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
lara26

Akarom mondani feltenni.
Nagyon bízunk ebben a hónapban a férjemmel.
Õ is mindig várja ... "na van már valaki a babalakban?". Tudom nagyon sokan vagyunk így ezzel a témával.

Kép
lara26

Mi is várjuk, mi lesz ebben a hónapban.
dbogica

Lara! Te mióta hőmérőzöl?
dbogica

Sziasztok!
Nálunk az a helyzet, hogy a teszt halvány 2 csíkos lett, holnap a másodikat is megcsinálom majd. Ma voltam orvosnál, "vannak gyanújelek"-et mondott, majd jövő hét szerdára elküldött UH-ra. Még nem látszana szerinte az 5 hetes terhesség. Úgyhogy nem tudom, mi van, én úgy érzem babás vagyok, de teljesen más, mint az elsővel.

Nagyon drukkolok mindenkinek, azonnal írjatok ha van vmi, én is jelentkezem, ha biztosat tudok.
anyafej

Sziasztok!

Anyafej!
Kép Nagyon örülök, rögtön tudtam, hogy babád van, amikor olvastam a tüneteidet (a sajátoméira ismertem). Mostmár ne izgulj, biztos, hogy szerdán csupa jót fogsz látni a monitoron!!

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lara!
Jó neked, mert a hőgörbédből pontosan látszik, hogy a 14. napon hirtelen leesett a hőd aztán meg felment megint. És ha pont előtte kétszer is..... Szerintem nyerők vagytok. Mi pont eltaktikáztuk, úgyhogy most újra próbálkozunk.
Az a rossz, hogy mikor kiderül, hogy nem nyert, akkor hirtelen lelassul az idő és alig akar eljönni a bűvös középidő és szép lassan megőrülök, mert el kéne vonatkoztatni, de nem megy.

Anyafej.
Nagyon gratulálok. Miben érzed máshogy magad, mint az elsőnél?

Köszi mindenkinek az UH-s infokat.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok! Üdv mindenkinek!

Betti
betti73

Anyafej!

Milyen aza Med Lab teszt??Megcsináltad már a 2. at is??Mennyibe kerül??
Nekem is olyan mintha meg akarna jönni de nem jön meg. Tegnap este tök szarul voltam hányinger , szédülés stb, de szerintem csak a meleg.Ja és a szagokra nagyon allergiás vagyok!
Szerintem a héten teszetlek.

zsuzska80
Szombathely

Betti, mi közöttünk is 5 év van csak én 25 leszek a párom 30. De mi már nem nagyon tududnk tovább várni...Kép
Gondolom nektek már lakás és kocsi gondotok nincs...Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Ma kellene megjönnie, de még semmi! Pedig felkelés után már szoktak nyomok lenni! Most meg semmi. Tegnap én is eléggé szédelgős voltam és szurkált a hasam! Kicsit izgatott vagyok! Kép

Mi nem azért vártunk ilyen sokáig, mert eddig nem akartunk gyereket! Kicsit másként alakult az életünk, sok rossz kapcsolat van mindkettőnk mögött és egyáltalán nem bánom, hogy ilyen sokáig vártam az igazi társamra! Megérte! Kép Most már teljes szívemből vágyom a babára. KépLakás és kocsi persze van, noés rengeteg adósság! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Anyafej!
Tökjótökjótökjó!Kép

Zsuzska!
Ez gyanús. Nem?Kép

Hajni!
Hol vagy? Csak nem a fönökösködés készített ki? Mi van a házzal?

Én nem tudom, mi van. A höm stagnál, se le, se fel. Lehet, hogy mégse volt PÉm? Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti!Mikor volt az esküvőtök??
Nekünk se lakásunk,albiban vagyunk, vettünk autót de még törlesztjük.
Szóval nem könnyű!
De nem lehet olyan pillanatra várni hogy minden o.k. legyen!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Még nem volt esküvőnk! Egyelőre egyikünk sem akar! Babát viszont annál inkább! Kép

Betti
betti73

Betti akkor drukkolok.
Zsuzska neked mikor kellett volna megjönnie?
Nincs valami táblázat mint a másik topicban? (babaproject-es)Kicsit már nehéz követni ezt a sok embert.

Kép

Kép
kamilla306

Anyafej! Micsoda jó hírek! Halvány gratula!

KépKép
nicika

Bocsi Zsuzska, neked is drukkolok, csak ezt valahogy lefelejtettem, mert az agyam gyorsabb mint a kezem.

Kép

Kép
kamilla306

Igen, én sem tudom hol tartok, mindig a táblában figyeltem.Ugy a mult szerdán kb.

Betti!Akkor mióta ismeritek egymást??Mióta vagytok együtt??Kép

Kamilla!Te mit csinálsz??férjnél vagy??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Másfél éve vagyunk együtt. Kép Mintha ezer éve lenne!

Betti
betti73

Mi már négy éve ismerjük egymást és tavaly aug.21-én volt az esküvőnk.
Betti, kamilla, van fenn képetek?Én is küldök!Nekem van is egy fenn!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Mi most nyáron leszünk 3 évesek. Nem házasodtunk össze, de már a kezdetektől együtt lakunk. Valahogy első perctől tudtuk mind a ketten, hogy ez örökre szól. Tudom ez olyan nyálasan hangzik, de tényleg. Esküvő majd lesz valamikor, de még nem szervezzük. Én nem nagyon szeretnék közhírré tenni magam így képileg. Mi van ha rámismer valaki a cégnél? Tök ciki lenne.

Most akkor van ilyen tábla? Hol? Mert akkor én is szeretnék felkerülni.

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska!

Majd keresek képet!

Kamilla!

Teljesen egyetértek! Mi is elég hamar összeköltöztünk! Már az elején tudtuk, hogy örökre szól és hogy egymástól akarunk bébit! Tudjátok én nagyon sok rossz példát láttam, hogy az esküvő után minden elromlott! Mi úgy gondoljuk, hogy igenis minden nap meg kell küzdeni a másikért.

Betti
betti73

Ebben a topicban van, VkHajni csinálja, csak most naygon dolgozik!Kép
Neki kell elmondanod pár dolgot magadról és bizti betesz!Kép
E-mailban küldessz??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Anyafej,
Kép
Hurrá! Aztán várjuk a fejleményeket! Kép

Zsu,
Mennek a drukkok továbbra is!!! Kép Gyanús vagy Te nekem!!! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, Te még élsz???KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Lehet ma veszek egy tesztet, a párom nincs itthon...megcsinálom...és lehet nem lesz semmi!

zsuzska80
Szombathely

Héééééé!

Már hogyne élnék! Kép
Csak továbbra is egyedül vagyok itt bent... Kép
A meló meg ugyanúgy itt van...
Vegyél, vegyél! Kép És oszd meg velünk!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Szerintem lesz ott vmi! KépKép
Drukkok mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++
kata1977
Hatvan

Köszi ari vagy, de én nem sok reményt fűzök hozzá, de majd meglátjuk...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska. Mért nem fűzöl hozzá sok reményt?

Megnéztelek. Nem vagy a kolléganőm, úgyhogy majd küldök képet emailen, de nem ma, mert most nincs itt a gépemen.

Betti, mi nem azért nem házasodunk, mert félünk, hogy utána minden elromlik. Szerintem semmi nem változna. Ugyanott laknánk utána is és ugyanazt csinálnánk mint eddig. Ennek nálunk pusztán financiális okai vannak, mert építkezünk és minden pénzünket a házra költjük. És hát szolid "low budget" esküvőt a mi családunkban nem nagyon lehet tartani, mert nagy a rokonság, meg a hagyományok......bla, bla, bla. Nem is vágyom rá igazából. Amilyenre vágynék olyat nálunk nem lehetne, mert "elvárások" vannak.

Kép

Kép
kamilla306

Mert nekem egész eddig rendszertelen volt a mensim, a mult hónapban jött meg 28 napra, de addig mindig késett elég sokat.Januárbn hagytam abba a fogitabit.Kép
A házassággal nekem sem változott semmi csak a nevem lett más, de még nem használom...mrt hosszú...csak néha...KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!

Ha esküvő, akkor én egy meghitt, csendes, szűk családi körben megtartottat szeretnék! Nem vágyom nagy bulira! Ráadásul nem is vennék fel hófehér ruhát! Kép Öreg vagyok már hozzá! Kép

Betti
betti73

Tudjátok a párom elvált (szerencsére gyerek nincs), borzalmas házassága volt! Nála nagyon lejáratódott ez az intézmény. Kezdetben nagyon irtózott az újraházasodás gondolatától, bár én szerettem volna, most meg fordítva van! Õ már kacérkodik az esküvő gondolatával és meg egyáltalán nem ragaszkodom hozzá! Kép

Betti
betti73

Kamilla,
Nálunk ugyanaz a szitu, mint nálatok. Kép
Én esetleg a bulizás kedvéért hajlandó lennék rá, ahhoz viszont a barátainkat kellene meghívni, nem a rokonokat. KépKép
Így aztán, nálunk valszeg nem lesz az egészből semmi (én úgyis mindig azt mondtam régebben is, h nem akarok hozzámenni senkihez...). Ha mégis, akkor kb. 2 tanú + mi. KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
dbogica

Én mondtam a páromnak, hogy egy olyanban bennelennék (amit te is írtál), hogy meghívjuk a félkész házunkba a barátainkat és bulizunk egy hatalmasat a szertartás után, de hát a rokonokat muszáj, a barátok közül meg szelektálni kell. És az a mulatós zene, meg a nótázás az a halálom! És sajnos voltam már egy pár családi lagzin, ami elég gáz volt.
Viszont a párom azt mondta, hogy ha összejön a baba mindenképp szeretné, ha összeházasodnánk. Valszeg ez olyan 4 fős lesz. (Mi meg a két tesó tanunak)Azért ez jó érzés, hogy így gondolkodik. Tetszett mikor mondta.

Kép

Kép
kamilla306

Szia Bogica! Üdv. itt! Kép

Betti
betti73

Szia Dbogica.
Üdv. Mi még nem is "beszéltünk"
Én sem vagyok valami régi motoros itt.
Hány éves vagy? Mióta próbálkoztok? Hol tart a ciklusod? Mit kérdezzek még? Mit csinálsz? Dolgozol?
Nekem kéne dolgoznom, de helyette egész nap "csetelek".

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

A nótás lagzi részegekkel nekem is a halálom!!Kép

Engem is elönt a munka, holnap határidőm van, de nem bírok koncentrálni!!!

Betti
betti73

Szia Bogica!
Én a 'régiek' nevében köszöntelek! Kép
Mesélj Magadról/Magatokról!

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Hú micsoda dumcsi volt itt de. Én mindig kimaradok az iylesmiből... Kép Amikor én vagyok, akkor sose online senki... Kép

Anyafej!
Ez nagyon nagyon szuper! Vikivel először nekem is csak halvány csíkom volt, de az is csík!!! Gratulálok!

Kamilla!
Te hányadik napon is vagy? Azért még lehet reménykedni nem?
Mi is szinte az első perctől tudtuk, hogy együtt maradunk, pedig akkor még nagyon fiatalok voltunk, én 15fél, férjem 17. Nulláról kezdtünk mi is, de így volt igazán jó, van min nosztalgiázni. Fénykép nekem is jöhet, címem a profilomban. Ha érdekel én is tudok küldeni, egy van ugyan a profilomban. Albumom is van.
Hol építkeztek?

Jó lenne, ha jönne már Hajni, mert táblából sokkal könnyebb követni a napokat, meg hogy ki hol tart. Biztos feltesz mindenki újat, csak írta, hogy sok munkája van! Talán hétfőn tett fel legutoljára táblát.

Zsuzska!
Tessék tezstelni! Meghalunk már itt a kíváncsiságtól!!! Kép Nagyon gynaús vagy!

Betti!
Te mikor tesztelsz? Miért lennél öreg?????!!!!!

Tök jó, hogy megint ennyien cikl. vége felé jártok! Sajna én még csak a 11. napnál tartok, és szerintem is iylenkor olyan lassan telik az idő...Kép

Maminti!
Nekem is elég idétlen a görbém eddig, bár még van remény a pé-re. Tegnap mentem volna UH-ra, de ez a meleg kikészítette a gépet. Hívott az orvosom, hogy talén majd ma. De ma is hívott, hogy nnyira meghalt a gép, hogy v.miket ki is kell benn cserélni, így ma sem. Szombaton rendel magánban, de mi pont nem elszünk itthon... Kép Így marad a hétfő, addigra talán jó lesz. Az mondjuk már a 15. napom, de remélem látszani fog v.mi, ha volt pé-m. Ha meg nem, akkor nem tudom... Kép

DBogica!
Szia! Írj egy kicsit magadról!

Lehet, hogy mi kivételek vagyunk, de nekünk hagyományos lagzink volt, de a nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Nem volt senki tök részeg, egyszóval szuper volt. Bármikor újracsinálnám!

Moni

moni

Tényleg ment a traccsparti!Kép

Nekünk is nagy lagzink volt, menyasszonytánccal, menyasszonyrablással, tortával, mindennel, nagy buli volt. Igaz, nem nótás, hanem igazi bulis. Nagyon jó volt!Kép És eszünkbe sem jutott, hogy valami elromolhatna az esküvö után! Söt! És nem is bántuk meg!Kép
Igaz, ha valaki már megégette magát ilyen téren, biztos nem könnyü megint hinnie a házasságban!

Moni!
Pé után ennyi nappal is meg lehet állapítani valamit? Nem konyítok a témához, UHn csak egyszer voltam, jó pár évvel ezelött.
Szegény gép, miért feküdt ki a melegtöl?Kép

Kép
Kép
maminti81

Próbáltam felrakni egy fotót, de túl nagy és nem engedi! Kép Ha kéri valaki, akkor küldök e-mailben!

Moni!

28. napon vagyok, már reggel meg kellett volna jönnie (mindig így szokta), de semmi.
A fehér habos rucihoz vagyok már öreg! KépFőleg, ha előbb lesz baba, mert akkor végképp nem veszek föl fehér rucit! Kép

Betti
betti73

Betti! mizsu5@freemail.hu
köszike

zsuzska80
Szombathely

Betti!
Én is kérek fényképet! maminti3@freemail.hu
És megy a drukk!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Próba cserecsnye alapon nézi meg. Baráti viszonyban vagyunk, tehát nem gond. Max. a nagy semmit látjuk, vagy, hogy szép vastag a nyálkahártya mint múlt hónapban...

Görbémre azt modnta, hogy lehetséges, hogy volt már pé, de mivel nem mindig u.akkor keltem, és feküdtem, ezért csak 20-30%-os a görbe. Ma egyébként 36.4 a tegnapi 36.1 után. Meg ma valamiféle váladék is jelentkezett, szerintem ma van-lesz pé.-m. Este akciózunk is!!! Eddig egy napot hagytunk csak ki... KépKépKépKép
Ja nem tudom miért feküdt ki, v.mi panelokat kell kicserélni benne.

Betti!
Nekem jöhet a kép.

Bárkinek szívesne küldök én is képet, de kértelenül nem akarok.

moni

Zsuzska!

Küldtem fotót!

Betti
betti73

Hát Móni. Reménykedni majd hónap végefelé lehet, mert 3.cn-en vagyok. 13-14-re datáltam a pé-t, de előbb volt. Na mindegy. Most a többiekért szorítok. Neked meg sok sikert ma estére. De ha ma van pé-d akkor esélyesebb a tegnap esti "befutó". (Legalábbis én ezt olvastam.)

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!

Küldtem fotót! Remélem mindenki megkapja! Kép

Betti

Betti
betti73

Betti Nekem is nekem is nekem is. Lécci!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?