Sziasztok!
Na, már csak a főzés van (ami éppen süldögél) és a leletért kell mennem.
Na meg össze kellene pakolnom egy kicsit, mert szalad a lakás. De már le kell pihiznem közben, mert fáj a pocakom a rohangálástól.
Nyúlné!
Újpesten üldögélek, de annyira fülledt idő van a szobában
Lehet, hogy kint jobb, de itthon szörnyűűűűű
Milyen szépek a nővéred lányai
Mea!
Írtam, hogy nyugodtan add el, mert nem biztos, hogy lesz rá pénzem.
Valaki érdeklődött is. Sajna, azt elfelejtettem, hogy ki volt.
Majd megpróbálok visszaolvasni.
Lányok!
Nem emlékeztek, hogy hol láthattam 2000Ft-ért sterilizálót? Talán mikros, de nem bizti.
A fene tudja, annyi oldalon jártam.
Viszont azt tudom, hogy a textilpelenka még mindig a babyfun-ban a legolcsóbb. 159.-/db.
Nekünk jó lesz az is. Úgyis csak büfire és egyéb ilyen dolgokra használjuk. Gondoltam veszek belőle 10db-ot. Szerintetek az elég? Én sűrűn mosok, mert mindig annyi szennyes van
Ha nem mosok 2 napig, akkor harmadnapra tele van a szennyestartó és a mosógép is. Tehát kétnaponta tuti mosok. Szerintem napi 5-nél többet nem használunk el. Remélem!
Tapasztalt anyukák!
Mi a véleményetek?
illetve van már 3db használtam, ami elég türhető állapotban van. Azt kifertőtlenítem az újakkal együtt. Talán elég lesz egy darabig. Legfeljebb kibírnak 3 hónapot, utána majd ha már kimegyünk sétálni a picivel, akkor veszek. Vagy a papa vesz még egy pár darabot.
Jajj, nem is tudom, hogy mi kellhet még.
Már van egy csomó rucija
Hála a segítőkész, jóindulatú embereknek
Ami igazán kell még, az a hálózsák és overall.
Bár vanaki nem is altatja hálózsákban.
Újra!
Tapasztalt anyukák!
Miben aludjon a baba? Body+Rugi (természetesen évszaknak megfelelően), hálózsák vagy egyéb megoldás.
A babakocsiba télen? Overall? Na persze alatta nem meztelen
Mert ha szeptemberben megszületik, akkor kb. november-decemberben tuti kiviszem. A dokihoz is el kell vinni majd.
Na abbahagyom a hülyeségemet.
De jobb előre gondolni a dolgokra, nehogy az utolsó pillanatban kelljen mindent megvenni.
Meg akkor már az embernek nincs ideje jól körülnézni és bizony jóval drágábban kell megvenni.
Jóó, nem spórolni akarok a babán, mert várt gyerek, de azért mert valóban szeretnék babát, az nem azt jelenti, hogy akkor szeretem ha mindenből a legdrágábbat veszem neki.
Szóval értitek, hogy mit akartam ezzel kifejezni.
Komolyan nekem megártott a meleg.
Fosom a sok hülyeséget. Talán el sem kellene mennem a talira? Kiváncsiak vagytok még rám?
Ilyen lökött anyukát
Na puszi mindenkinek!
További szép napot!
Sziasztok!
Angelani
29+3