Új privát üzeneted érkezett!

Halló,
Szerintetek mennyi az esély,hogy egy házban 3-an is lombikolnak? Még mielőtt azt mondanánk, hogy közel a 0-hoz azt kell mondjam, már pedig a mienk ilyen házikó. Megyek haza erre Wish ír, hogy van egy meglepije, menjek be. Így bementünk Krisztiánnal,mert ő olyan rendes hogy ha hamarabb ér haza akkor kisétál elém a Metrohoz. Szóval bementünk Wishékhez -Laci mit kaptál névnapodra? melyik díszdobozt választottad?- és azon kívül, hogy a beigért Hajnesz még ott volt, volt még egy pocakos csajszi, találgatnom kellett, hogy ki lehet, így kitaláltam (elsőre), hogy Enigma, néztem is hogy az Enigma név és az arc nekem valahogy nem passzol, mivel az archoz nekem más név passzolt. Lerántva a leplet, a két név és az egy arc =Enigma. Így utólag végiggondolva eleinte ültem mint a kuka, mert egy kis kavar volt a fejemben. Remélem azért tudjátok, hogy mi volt az első megjegyzésem, hogy ezért nem sikerült nekünk az 1., mert Enigma begyüjtötte a zebrákat. Nagyon szép pocija van!!!!Belegondolok, hogy hányszor néztem sóvárogva a pociját, amikor ment a jóképű férjével valahova. Nagyon örülünk Nektek, és már nem sóvárgok annyira, mert tudom, hogy az ő sorsuk sem egyszerű. Nagyon szuper, hogy október elején lesz megint babóca, ráadásul 2 is, a házban.

Sünikém,
betettem a kedvencekbe a jópofa figurák oldalát, naggggyon jók.

Zsebes,
Próbáltunk hívni, de ki voltál kapcsolva, erre Krisztián mondja, hogy angolod van!!! Nincs nyári szünet???? Igen jó lett volna ha tudunk talizni.

Kriszta,
Irgum-burgum. Na azért ne szívd annyira mellre a dolgot. Remélem a szurizásra tudsz készülni, ha kell szurni szólj Krisztián átmegy és nyomatja, meg jót vigyorgunk.

Laráék,
Kuki manó salátájának öntetének receptje??? Petinek nincs motorja??? Nem tudom miért gondolom, hogy van, lehet, mert jól állna neki?
Krisztián mondja, hogy most nem zenél, és elcsomagoltátok a dobszerkót? Ezzel a tudattal engedélyezem, hogy Andornak énekelgessen!
Nagyon állat volt a tali.

Drága Wish-Laci,
Külön puszi Neked a névnapodra, a szülinapit még nem küldöm, mert utána majd mindig kitalálsz valamilyen alkalmat, hogy küldjek egyet.

Jelentem Bakacsi hörcsögök köszönik megvannak, ma jönnek a gazdik, úgy hogy vége a jó világnak.

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép

Zsebi Kép
99% hogy pénteken leszipkázzák őket.

Így van, ahogy Judit írja írtó pici a világ. Sőt emlékszem amikor Judittal beszélgettük, hogy ki terhes házban és mondtuk, hogy "az a csajszi is az ötödiken". Ha tudtuk volna, hogy "az a csajszi" Enigma.... Kép
Egyébként én is azzal indítottam, hogy jól van, minden rendben, akkor megvan a házra a 30% sikeres lombik arány Kép

Laci a jobboldali csomagot választotta Kép A tartalma vicces habfürdő, egy könyv, egy csomag zsiráfos szalvéta és egy társasjáték volt. Egy hét múlva megkapja a másik csomagot is Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Ma van a mi napunk,de sajna apa m ég nincs itthon,pedig már nagyon várom.Igaz tegnap tettünk egy kis bemelegítést mára,elvégre nem egy napig élnek a kispasikKépÉs hátha abban a csapatban volta győztes...Kép
Már alig várom,hogy minden reggel ennyire rosszul érezzem magamKépKépKépKépKépKép
Ma olyan hányingerem volt,és még mindig van egy kicsi......Lehet a Choragon-tól?
Apa kedvéért már rotyog a gázon életem első vörösboros marhapörijeKépÉs persze az én kedvemért nemsokára sütőbe kerül a pipicombi.
kavicska

Kriszta,
igyekszünk, igyekszünk Kép

Wish-Laci
Kép

Zsebi,
már megbeszéltük, hogy ahogy hazaér értesít Titeket Kép És persze felrakja Õkirályi Felsége első sztárfotóit Kép

Farkasok,
szerintem is jól állna neki egy motor, de nincs neki. Viszont van róla motoros fényképen, szerintem tuti jól néz ki rajta, este megpróbálom megkeresni és felrakom. Zenekar ügyben meg alakul a helyzet, de majd ő megírja.
Azt hiszem, nyugodtam regisztrálhatna Larapapa néven, meg is beszélem vele este Kép

Tali ügyben még senki nem jelzett, hahóóóóóóóóóóó!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Itt farkaskoma jelentkezik.

Amíg itt a laborban bebootolnak az eszközeim irogatok kicsit.

Lara,

Már tervezem kuki-manó logóját!
Ahányszor eszebme jut mindig nevetnem kell.

Lehet hogy motort is teszek a kuki alá :-)

Ez a Larapapa nagyon jól hangzik, azóta is be benéz közénk a dobos mácsó?

Kavicska,

Mindent bele, csak apára koncentrálj és ne a célra, komolyan úgy könnyebb. Persze fordítva is igaz, pap csak Rád figyeljen és jó lesz, egyébként a túlzott koncentráció gonosz tud lenni.

Bakacsi híradó,

Ma megjön a Bakacsi csapat, 4-re megyek a repülőtérre, aztán a hörik is visszatérnek a rendes kerékvágásba, műkaja :-(((

Wish, vége a nyugalomnak mától megint 3 gyerek a fejed felett. De Levi elvileg júli 1-től 31-ig megy apukájához, Bakacsi gyerekek meg júli 15-ig lesznek csak!

Hajrá! Levi nélkül nem rosszak!

Csók a családnak elment vagánynak....

Kép
farkasok

Már megint itt vagyok,mert elmenekültem a konyhából.Nem tudom milyen vén marhát sikerült beszereznem.....de nem puhulKépMár ittam egy csomó vizet,de nem jobb a bélésemKép

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN SOK-SOK BIZUTATÁST,ÉS A DRUKKOT!NAGYON ARIK VAGYTOK!

Elfelejtettem elújságolni,hogy egy újabb állattal bővült a családunk.A párom beleszeretett egy kiskutyába a tesójáéknál.Nagyon édes,de még sokat sír.Elég nagytesű kutyus lesz,az anyukája kuvasz&németjuhász az apa kiléte titkoltKép=játszótéri keverékKép
kavicska

WOODI HÍRADÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Daniról kép megnézhető a www.lombikbaba.com oldalon. Sajnos én még mindig nem tudok netezni, rossz a modemem. Puszilom a lányokat."

Lara

Lara

KépKép
lara77

Woodi!

Majd ha tudod olvasni: Mégegyszer gratulálunk!!!
Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak! Gyönyörű Danika! Kár, hogy a mami lemaradt a képekről.

Wish-Laci

Bár mi még nem találkoztunk, de a babás talin majd biztos fogunk. Én is boldog névnapot kívánok neked!

Wish
Tegnap elfelejtettem. Kép Ezer bocsi.
Neked is küldök ikereket (remélem a végén boszorkánynak fogtok tartaniKép ) Pénteken szorítunk!

Zsebike

Csekk még nem jött. Pénteken telefonálok, ha addig sem ér ide. Nem bízom a postában. Volt, hogy a barátnőm november elsején adott fel egy levelet nekem és januárban kaptam meg.

Kavicska

Jó kis keverék kutyusotok lesz. Remélem már puhul a marha Kép ?

Renóca
Képek következő üziben, mert nem engedte már megint feltenni.
süni_renóca

Na szóval megpróbálom:

Wish
KépKép
süni_renóca

Wish - Laci

Kép
süni_renóca

Sziasztok !újra

Megpuhult a vén marhája,de dolgozni kellett rajta.1,5 óra után úgy döntöttünk ,hogy szórunk bele egy kis "Szóda- bikát"=Na-bikarbonbát.És hát bizutos lány marha volt,mert a bikától megpuhultKépKépKépKépKépKépÉs hát nem akarom reklámozni kezdő konyhai
képességeimet.........., de nagyon fincsi lett.És mivel a kegyetlen hányingerem is alábbhagyott,így gyorsan meg is kóstoltam.Kép

Csatlakozva az előttem szólokhoz,MINDEN LÁSZLÓNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Na most megyek pihenek kicsit,mert elfáradtam a rosszullétbe reggelKép
kavicska

Farkasok J,
kuki-manó öntet: 1 pohár tejföl (1/2 liter), 2/3 pohár majonéz, 1 evőkanál mustár, csipet só, cukor, szárított metélőhagyma. Ez így csak kb, mert én nem szoktam méregetni, érzésre öntöm össze a cuccokat. Ha nagyon gáz lesz, azért ne szidjatok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Karmen!
A varratás akupunktúrás cérnabeültetés. Itt olvashatsz róla:
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_4_2&itemid=mh_4_2_4&contentid=mch_4_2 _4

wish

Renóca Kép
Köszi a képeket Kép
Remélem nektek is hamar megcsörren a telefon KépKép

wish

Woodi!
Hatalmas gratula mégegyszer a kisfiadhoz nagyon nagyon aranyos! Csodaszép! Jó egészséget és sok sok tejecskét kívánok! Kép
Már le is mentettem és a frissített táblában már ott fog mosolyogni a neved mellett!!!

Karmen!
Ha teszel fel friss képet a kislányodról akkor a táblában neked is frissítem!!!!

Wish!
A párodnak nagyon sok boldog névnapot. Kicsit le vagyok maradva iszonyat mennyi melóm van és otthon mi is apunál ünnepeltünk tegnap. Kép
Ja és akkor a táblába beírom a pénteket punginak!

Hogy derült ki hogy Enigmával egy házban laktok. Hihetetlen milyen kicsi a világ!!!!!!

Este ha otthon jó lesz a net jövök és teszem fel az új táblát!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara! köszi, én eddig nem is tudtam hogy Moti=WoodyKép Akkor máshonnan is ismeremKép Kicsi a világ??Kép

Wish! Erröl még sosem hallottam, nagyon érdekes, kár hogy csak Pesten van egyelöre.

Zsebi! küldjek v. ide tegyek fel? köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsebi! A profilomban az nem régi kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
Lehet, hogy van Szegeden is, mert a múltkor megbetegett a vietnámi doktornő és szereztek egy helyettesítő másik vietnámi dokinéni, aki kiválóan beszélt magyarul. Körbe kellene kérdezned, ha érdekel. Egyébként a hagyományos akupunktúra is ugyanolyan hatásos, csak ez annyival jobb, hogy ritkábban kell járni kezelésre.

Én is szoktam olvasni a nők lapjás topikot is (bár írni nem írok bele) és nekem sem esett le, hogy Woody=Moti

Woody Kép
Gyönyörű a kisfiad Kép

Wish

wish

Karmen!
Akkor kicseréltem a képet!!!!! Kép
Nagyon aranyosak vagytok ezen a képen. Elképesztő, hogy már mekkora a lányod!!!!!

Wish!
Hatalmas drukk mára!!!!!!! Kép

Kriszta!
Még egyet kell aluni és nálad is indul a szuri! Hajrá!!!!!! Kép

Farkasok!
Már annyiszor akartam kérdezni indul a Lara féle varrótanfolyam?
Nekem most még nem lesz szünte az angulban majd talán július végén egy hét (akkor megy a tanár szabira) és augusztusban amikor mi megyünk nyaralni. Kép

Renóca!
Tessék pihenni is a szabi alatt. Meddig vagy szabin? Ilyenkor hiányoznak az ovisok?
Azért bízzunk benne, hogy megkapjátok a csekket!!!!

Ime az új tábla!
Ha valakinél valamit rosszul írtam vagy változik az adata nyugodtan írjátok és javítom. Kép
A rózsát Kép azért kapta mindenki a neve mellé mert tudjátok türelem rózsát teremt (rózsa = babóca ezért fogok szorítani mindenkinek!!!!!)

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Ma elkezdtem nyomatni a Duphastont.Kép
Lehet hogy nem kéne ,de örülök hogy nem jó a gyomromKép
Valahogy ki kéne kapcsolni azt hogy figyelem a pocakomat,mert már lehet hogy csak bebeszélem magamnak hogy itt ott néha fájdogál de csak éppen hogy csipked,Éjjel pedig amikor hasra fordultam,kissé tele volt az alhasam.Mondjuk valószínű nagyobb a méhecském mint eddig,mert ekkora nyálkahártyám életemben nem volt.Kép
Most a munkaterápia következik,ez biztos leköt pár órára.Délután pedig pihi!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Tessék kikapcsolni, mindennel lehet foglalkozni csak a pociddal nem. Ott szépen zajlanak az események, meglátod!!!!!
Duphastont mikortól kellene szedned? Vagy hogy érted, hogy lehet hogy nem kéne?

Wish!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
jó hogy kérdezted a varrótanfolyamot, fel is hívom őket, hogy mi a helyzet, indul-e egyáltalán.
Gyönyörűséges a tábla KépKépKépKép

Farkasok,
Larapapa regisztrálva, már csak egy kis idejének kellene lennie, hogy írjon is. De majd noszogatom Kép

Kavicska,
mindent bele!

Wish,
drukk, drukk, drukk, drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép Ha lesz hír a tanfolyamról, légyszi írd meg nekem is. Még mindig nem döntöttem el, hogy megyek-e Kép

Woody : gyönyörű Danika KépKépKép Gratulálok nektek !

mniki

Zsebi!

Azt hogy "lehet hogy nem kéne" arra értettem,hogy nem kéne örülnöm ,hogy hányingerem van.Mert ami azt illeti ,ma sem vagyok jobban mint tegnapKép
A 3x2 duphastont ma reggel kellett elkezdenem szedni.És mint a kisangyal el is kezdtem.
Ha apa itthon van rajta vagyunk a témánKép
Most meg kikapcsolódom a műkörmözésben.
Majd még jövök!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok Kép
UH-on minden rendben volt. 18-19 mm esek a tüszők, és volt egy 21-es is. Pénteken punkció (de szépen alliterál ez ígyKép)
Addig is kiélvezem ezt a másfél nap szabit, ami addig van Kép

Wish

wish

Wish,
szupi KépKépKép

A Burda-iskola nem veszi fel a telefont, még próbálkozom délután.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Nagyszerű!!!!!!!
Csak így tovább!!!!!!!!!
Jó pihenést!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!

Ez tök jó!Nagyon szépen meghízlaltad a tüszőidet Kép
Nekem csak egyet sikerült szép nagyraKépDe elkapjuk a grabancátKép
kavicska

Sikerült beszélnem a Burdával. Egyenlőre 4 jelentkező van, ez kevés egy csoport indításához Kép Még min. 3 főnek jelentkeznie kell, hogy indulhasson a tanfolyam. Remélem, hogy összegyűlik még annyi ember. Közülünk még valaki? Niki, gyere, légysziiiiiiiiiii!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara,
Engem sem hívtak-varró tanfolyam, azt hiszem már le is teszek róla. Majd októberben. Szerintem augusztus is totál holt időszak, szeptemberben ha addig nem lesz spontán pocaklakó, akkor már folyamatban lesz a stimu. Mondjuk pont úgy fog kijönni szerinteem, hogy augusztusban már szurkálunk.

Kavicska,
Akartam írni tegnap, de úgy tűnik nem voltam teljesen 100-as, hogy a bort csak a vége felé kell beleönteni, mert az összehúzza a pórusokat és nehezen fog megfőni, de azért érzem a helyzet magaslatán álltál, és kivágtad magad. Ami pedig a hasrafekvést illeti- Lara remélem te márnem próbálkozol vele(haha)- amikor valamilyen stimu van az ember hasa úgy fel tud puffancsosodni, hogy vetekszik egy lufival, én most a cicimmel vagyok így, mert hogy van belőlük 2 szép példány és néha sikerül olyan pozíciót felvennem, hogy én is meglepődöm, hogy milyen kényelmes, de mostanában nem találom a megfelelőt, és most meg úgy alszom, hogy az 180*200cm ágyban megpróbálom Krisztiánt is kitúrni.

Wish,
Hétvégére találtam egy új túrós barackos süti receptet remélem lesz időm és megcsinálom és viszek belőle. Ugye hogy összekapták magukat a kisebb tüsszencsek is, az óriásról már nem is beszélek, Tessék etetni őket rendesen.

Zsebi,
Írtad, hogy apukád bútorokkal foglalkozik, szerinted benevezhetünk mi is vagy van valami spéci előírás, hogy nála készítessük el a TV-multimédiás szekrényt, kész csömöröm van már, hogy minden a parkettán sasol. Remélem jó lesz este a géped, mindennap tervezem, hogy írok a munkából Neked, de kész dili van itt. Péntek este megyünk a Margitszigetre megnézni a Próba című darabot, kb 12-13 éve láttam, remélem most is jó lesz, mert akkor nagyon tetszett és mindig mondtam ha még egyszer lesz akkor tutira megyünk. Jönnek a tesómék is.

Kriszta,
Te nem ma kezdesz? Vagy az 1 napos csúszás miatt csak holnap?

Woodi,
Megnéztük a bébikét, nagyon cukorfalat. Reméljük te is jól vagy, hihetetlen de már 1 hónaposok vagytok, pedig még csak most kellene születnie.

Sünikém,
Mi az ábra a hátsó kerítéssel? Remélem a blöki nem vesz részt a kerítésrenovációban, ha mégis próbáld lebeszélni róla, mert akkor az egész tök felesleges.

Unique,
Hol vagy? Gyere elő!!! Orlando és Unique kutya hogy bírják ezt a gatya rohasztó meleget?

elnézést, hogy Farkas-koma nem ír, de ma Győrben székel, és majd csak otthonról fog írni.

Lara köszi a receptet, ki is próbálom, tényleg majdnem 1-1 arányban van a tejföl meg a majonéz(azt írtad pohár mindkettőre, tehát a majonézből is fél liter kell) jó kalóriaszegény koszt.
Ma rántott patiszon és cukkini lesz vacsira.

Larapapa,
Vétel, MZperX jelentkezik. Énekelsz, mert nem hallom esténként.

Puszkó Mindenkinek Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok J,
a majonézből csak kb. 2/3 pohár. De sűrűn kell kóstolgatni, hogy olyan-e az íze, mint amilyet szeretnénk Kép Nyam-nyam Kép
Hasonfekvés: csak ha hintázni akarok Kép Egyébként már szinte sehogy sem tudok feküdni, aludni. Olyan vagyok, mint egy partra vetett bálna Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara,
Pedig szerintem delfinként mozogsz, de tényleg.
Mikor mész legközelebb vizsgálatra. Andornak szóljál már légyszi, hogy röffencse be a légkondiját!
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok J,
normál terhesrendelésre már nem kell menni. Jövő héttől már hetente kell mennem a kórházba CTG-re. Holnap hívom a szülésznőt, hozzá kell mennem jövő hét pénteken, lesz minden, mi szem-szájnak ingere: vérvétel, vizelet, Ctg, kenetvétel. Szerintem a fél napot ott fogjuk tölteni.
Delfin Kép Ari vagy Kép
Légkondi: holnapra már csak 25 fokot és jó sok esőt jósolnak. Jól műxik a légkondi Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara,
Kérlek mond meg Andornak, hogy az esőfelhőket holnap jól facsarja ki mert péntek este a szabadtéri programot nem halaszthatjuk el.

Előre is köszönöm a szíves intézkedést.

FArkasok J

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Akkor nekem is csak a végén kellet volna a kacsacomb alá öntenem a bort? Merthogy tegnap én azt sütöttem és én az elején aláöntöttem, hogy abban párolódjon. Mondjuk szerintem finom lett, de egy órát sütöttem.

wish

LányokKép
Csak gyorsan a lényeg: jövő csütörtökön indul a "real" stimu. uh 13-án, pungi 18-án. Ez szinte tuti, most már csak böködnöm kell a szurikat Kép!

Kép
stella9

Farkasok!

Köszi a boros tanácsot,megtanulom!Azt mondta a párom hogy "férjhez mehetek"KépNem akartam neki mondani,hogy én benne vagyok az április megismételésébenKép
Ma megkóstoltam a szintén tegnap készített pipicombot......Az is nagyon fini lett.Kőedényben sült,egy kis tejszínnel és egy jó darab reszelt karaván sajttal a tetejénKép
Délre ismét megszűnt a gyomorproblémám,szóval meg tudtam kóstolni.Kép
Nemsokára(15óra) jön haza a Sanyi,vele is megkóstoltatom,hátha újabb ajánlatot kapokKép
kavicska

Farkasok!
A bútort szerintem meg lehet beszélni, privibe írjatok és egyeztetünk. Kép
Én is rántott patisztont fogok csinálni ma fini görögsalival, apának meg ráksalátát nagyon imádja én még a fagyott rákoktól is hidegrázást kapok.

Õsszel babaruhavarró tanfolyamra kell mennünk Kép Kép

Úgy látom megint elő kell vennem az elveszett topiktáblámat!!!!!!
ZSU???????
UNIQUE???????
ANGELANI???????
BYBY??????
ANNA???????
RENÓ????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép Bejelentkeztem én is a varrásra, de csak akkor lesz jó, ha aug-ra nem húzódik el. Én aug. 1-től nyaralni megyek Kép
Egyébként mondta a nőci, hogy akár heti 3x is mehetünk Kép Majd meglátjuk elindul-e egyáltalán Kép

Stella ! Ez szupi hír, akkor mégiscsak rövid időn belül beindul a "real" szurizás Kép

mniki

Niki,
tök jó, hogy te is jelentkeztél Kép Farkasok Juditja, most már nehogy lemondd! Még a végén meglesz a létszám! Felőlem is mehetnénk 3x is. Augusztusban meg már nem hiszem, hogy nagyon szeretnék még rohangászni Kép Jó lenne, ha mégis tudnánk menni, én szeptemberben "sajnos" Kép már nem tudok a csapathoz csatlakozni.

Stella,
szuper, megy neked is a drukk ezerrel!

Jó lenne, ha nem esne a hétvégén, mert mi festeni fogjuk a szobaajtót és mennénk Velencére is. Úgyhogy szólok Andornak, hogy intézkedjen Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Halló,
Ezúton hívom fel kedves figyelmeteket, hogy a bookline.hu oldalon ha a mai nap rendelsz csak új könyvet( tehát nem antikvárium) akkor ma este 20:00-csütörtök reggel 8-ig akkor 30-60% kedvezmény van, Hőség akció/kedvezmény név alatt. Most nézegetem, Budapesten belül 0Ft kiszállítás, vidékre 399Ft.
Farkasok J

Kép
farkasok

Niki!
Hova mentek nyaralni?

Stella!
De jó hogy mégsem kell várnod olyan sokat!!!!! Mondatm én neked, hogy ne izgulj minden jól fog alakulni! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Aki tud, adjon tanácsot!
Az inszem hogyan bonyolódik, ott is van stimu?A következőig itt is 3 hónapnak kell eltelnie?
Volt valakinek petevezeték átjárhatósági?Nagyon borzalmas?
Rólam annyit: 5 kaális lombik próbám volt.A 2. nem végződött ET-vel, a 4-nél a hatodik hét előtt elvetéltem.Most talán inszem lesz...Nem adom fel!!!
Füleske
füleske

Füleske!
Üdvözöllek a csapatban és kívánom mielőbb eljuss a babádig!!!!!
Nekem nem volt ugyan inszemem, de amit tudok leírom!
Van ott is stimu gyógyszerrel (kivételes esetben hallottam szurisról is) repesztő szuri van ott is és az uh-k. Amikor akkorára megnőt a tüszi jön a repesztő úgy mint a lombiknál és a kitűzött napon "fellővik" a spermát. Aztán támogatják ugyan úgy a sárgatestet mint a lombiknál utro, vagy dufaston. És itt is két hét múlva van a teszt?
Ennyi lombikon túl vagy és még nem volt átjárhatóságid??????????? Laparod?????????
Mielőtt elkezdtük az egész lombikot bár a párommal van a baj kötelező volt az átjárhatósági. Szerintem ki lehet bírni a Kaáliban érdemes megcsináltatni mert ott jobbak a műszerek mint az alap nőgyógyoknál. Itt uh-va nézik a kontrasztanyag útját, míg a sima kórházakban röntgennel ahova külön el kell sétálni a cuccokkal a lábad között.

Nekem a dokim azt mondta az 1 sikertelen lombik után ajálja a lapart a második után nagyon ajálja a harmadiknál "kötelező".

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Nekem sem volt átjárhatósági. Mikor kiderült, hogy Apa miatt úgyis lombik kell, azt mondta a régi nőgyógyászom is és Dévai is, hogy mindek kínozzanak feleslegesen.
Ja, azt ígérted a héten talizunk Kép Nem akarlak sürgetni, de mindjárt vége a hétnek...

Füleske Kép
Ha a második lombik próba nem végződött ET-vel, akkor a TB szempontjából az nem lombik, azaz van még egy lombik lehetőségetek.
Inszem akár minden hónapban lehet, a többit Zsebi leírta.

Wish

wish

Hú egy kicsit lemaradtam.
Szabin volt ma a párom. Pesten voltunk délelőtt, utána garázs takarítás, most vacsi, pancsi aztán futottam ide.

Zsebike
Köszönöm a táblicskut, a szabim augusztus 8-ig tart. Most még nem hiányoznak az ovisok, majd kb. két hét múlva amikor már csillog-villog minden házon belül és kívül. Egyébként aug-tól a legkedvesebb kolleganőmmel fogok együtt dolgozni. KépSzinte egymás gondolatát is tudtuk és a legfontosabb, hogy egyformán vagyunk elhivatottak.Már egy évet voltunk párban, annyira szerettem akkor munkába járni.

Kavicska
Tudom nehéz, de próbálj kicsit másra gondolni. Sikerült ma a körmözéssel egy kicsit elterelni a gondolataid? Szorítunk, drukkolunk és még szorítunk és még drukkolunk.......
Kép

Wish, Stella
Pihizzetek sokat, kívánom, hogy most már 9 hónapot + legalább 2 évet!!!
KépKép
süni_renóca

Lara
Kép
Te mikor fogsz már végre pihenni??

Farkasok

A hátsó kerítés már kész van:
Kép

Most az elsőt csináljuk. kicsit hosszadalmas, mert le kellett bontani a régit, az alap tetejére betonozni kellett egy ferde réteget a cserépnek és a faanyag sem jött még meg. A párom a köveket rakja. Olyan lesz, mint a ház lábazata. Ha kész lesz (egyszer) megmutatom.

Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Ja és, hogy miért volt garázstakarítás??? Kedden jön a kocsink haza, készítettük a lakhelyét.
Ilyen lesz a mienk is:
Kép
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?