2005.06.29 12:26
Szerző: farkasok
Lara,
Engem sem hívtak-varró tanfolyam, azt hiszem már le is teszek róla. Majd októberben. Szerintem augusztus is totál holt időszak, szeptemberben ha addig nem lesz spontán pocaklakó, akkor már folyamatban lesz a stimu. Mondjuk pont úgy fog kijönni szerinteem, hogy augusztusban már szurkálunk.
Kavicska,
Akartam írni tegnap, de úgy tűnik nem voltam teljesen 100-as, hogy a bort csak a vége felé kell beleönteni, mert az összehúzza a pórusokat és nehezen fog megfőni, de azért érzem a helyzet magaslatán álltál, és kivágtad magad. Ami pedig a hasrafekvést illeti- Lara remélem te márnem próbálkozol vele(haha)- amikor valamilyen stimu van az ember hasa úgy fel tud puffancsosodni, hogy vetekszik egy lufival, én most a cicimmel vagyok így, mert hogy van belőlük 2 szép példány és néha sikerül olyan pozíciót felvennem, hogy én is meglepődöm, hogy milyen kényelmes, de mostanában nem találom a megfelelőt, és most meg úgy alszom, hogy az 180*200cm ágyban megpróbálom Krisztiánt is kitúrni.
Wish,
Hétvégére találtam egy új túrós barackos süti receptet remélem lesz időm és megcsinálom és viszek belőle. Ugye hogy összekapták magukat a kisebb tüsszencsek is, az óriásról már nem is beszélek, Tessék etetni őket rendesen.
Zsebi,
Írtad, hogy apukád bútorokkal foglalkozik, szerinted benevezhetünk mi is vagy van valami spéci előírás, hogy nála készítessük el a TV-multimédiás szekrényt, kész csömöröm van már, hogy minden a parkettán sasol. Remélem jó lesz este a géped, mindennap tervezem, hogy írok a munkából Neked, de kész dili van itt. Péntek este megyünk a Margitszigetre megnézni a Próba című darabot, kb 12-13 éve láttam, remélem most is jó lesz, mert akkor nagyon tetszett és mindig mondtam ha még egyszer lesz akkor tutira megyünk. Jönnek a tesómék is.
Kriszta,
Te nem ma kezdesz? Vagy az 1 napos csúszás miatt csak holnap?
Woodi,
Megnéztük a bébikét, nagyon cukorfalat. Reméljük te is jól vagy, hihetetlen de már 1 hónaposok vagytok, pedig még csak most kellene születnie.
Sünikém,
Mi az ábra a hátsó kerítéssel? Remélem a blöki nem vesz részt a kerítésrenovációban, ha mégis próbáld lebeszélni róla, mert akkor az egész tök felesleges.
Unique,
Hol vagy? Gyere elő!!! Orlando és Unique kutya hogy bírják ezt a gatya rohasztó meleget?
elnézést, hogy Farkas-koma nem ír, de ma Győrben székel, és majd csak otthonról fog írni.
Lara köszi a receptet, ki is próbálom, tényleg majdnem 1-1 arányban van a tejföl meg a majonéz(azt írtad pohár mindkettőre, tehát a majonézből is fél liter kell) jó kalóriaszegény koszt.
Ma rántott patiszon és cukkini lesz vacsira.
Larapapa,
Vétel, MZperX jelentkezik. Énekelsz, mert nem hallom esténként.
Puszkó Mindenkinek Farkasok J