Köszönöm az együttérzést és a tanácsokat!
Én is együtt csináltam vele a házimunkát (autós ülésben vittem magammal, vagy míg az ágyunkon feküdt, együtt hajtogattuk a ruhákat). De mostanában csak az ölemben ringatás vált be. Ma viszont elvolt végre fél órát a járókában!!!
Végre újra! Most meg dumál a kiságyban (most ébredt). Csak akkor szokott beszélni, ha valami baja van, szóval most is résen kell lenni.
De lehet, tényleg Timurrnak volt igaza, és a héten az időjárás viselte meg. Csakhát normálisan nyáron ilyen idő van (mellesleg én csak a szörnyű kánikulát szeretem igazán - legalább ennyit örökölhetett volna tőlem is, dehát úgy látszik, ebben is az apja
) Szóval reménykedem, hogy vége a dilis és egyfolytában karban levős időszaknak. Mostanában úgy sír, hogy teljesen hátrafeszíti magát hídba és tépi a füleit. Még nem jöttem rá, ez mit jelent. Ja, és gyógyszeradagolóval belenyomtam 2 csöpp vasat tápszerbe keverve reggel. (Ugyanis az egyenest szájába csöpögtetést is amikor elfordultam, kiköpte.
) Na, szerintem a szájában maradt az íze, mert utána nem volt hajlandó enni. Azt hiszem, befejeztem a kínzását és kipróbáljuk a gyümölcsöt. Az lesz a gond, ha azt sem eszi meg. Akkor nem tudom, mit csinálok. De hátha.
Panni sem fordul meg mostanában. Tök mérges, ha kinéz valamit és nem tud oda mászni. Teljesen el tud keseredni. Pedig halad egy picit, csak nincs türelme és ereje még (nem is kell még, hogy legyen).
Tegnap párom ahogy hazaért, adott egy ezrest, hogy menjek el és egyek valamit, nézzek várost.
Olyan édes volt! Persze du 2-kor alig lehetett a betonban levegőt kapni, így elmentem a Rossmannba (már rég tervezem, csak Pannival nem akartam a hőségben menni) és vettem akciós Nivea popsitörlőt meg játékot (katica-bogár, ha fölhajtod a szárnyait, tükör is van rajta, vékony fogója van két oldalt - Panni meg tudja fogni - és rücskös, mosolygós a feje és ha megnyomod, hosszan zenél és villog. Van pillangós (az tetszett a legjobban) és napocskás is, csak ez épp működött és nem akartam elemet venni.)
Szép napot!
Kata