Lányok!
Köszönöm a gratulációkat!
Hát bevallom én is fostam(na nem szó szerint), beleülni, és hazahozni az M5-östől Zuglóig!
Ráadásul még biztosítás is csak holnaptól lesz rajta!
De minden rendben volt, szuper vezetni, és olyan jó, hogy magasabb mint a sima személyautó, sokkal kényelmesebb ezzel a pici pocival, meg biztonságosabbnak is tartom!
És képzeljétek, tök jó, annyi funkció van rajta, amit nem is tudtam hogy van egyáltalán.
Pl az első légzsákot egy gombnyomással ki-be lehet kapcsolni, így manó akár mellettem is utazhat!
Van rajta tempomat,végre van CD lejátszóm, szóval nagyon király!
Majdnem el is pityeredtem ahogy hazafelé hoztam, hogy annyira drága a férjem, hogy ilyen szép új autót vesz nekem. Tudjátok, én még nemigen kaptam az életben senkitől semmit kivéve a férjemet, meg anyukámat!Nagyon meghatódtam, gondoltam hogy veszek is majd neki egy szép képeslapot és bedobom a postaládánkba,(Valentin napon mindíg így szoktam)
Nagyon fogok rá vigyázni, csütörtökön viszem riasztóshoz!
Rókica!
Te aztán jól bevásároltál!
Ügyes vagy nagyon
Már múltkor is tettél föl egy csomó képet, meg most is, ebből arra következtetek, hogy amit én vásároltam az még nagyon kevéske, úgyhogy még kell vásárolnom
Ezek a babaruhák ellenállhatatlanok
Én meg elmentem a Visegrádi u-ba, hát amennyi minden ott van az nem semmi!
Nem találtam autósülést(pláne 2 funkciósat), meg fehér rugit sem 56-osban, viszont gazdagodott a készlet 2 db kissapkával meg a egy kisgatyóval!
Ma babókám nagyon enervált szegénykém, biztos a nagy meleg!
Gyorsan le is feküdtem az előbb hogy mozog-e, de mozog, csak nem rugdos, biztos melege van, vagy épp növöget!
Valahogy 2 nap alatt úgy látom tök nagyot nőtt a hasam. Létezik ilyen???És ráadásul tökre feszül is!
Kismama!
Még zárás előtt a Kikában mi is megvettük a kókimatracot!
Van még egy csomó, menj nyugodtan
Hi-hi!Kismama, nagyon jó, ne haragudj, de tényleg vicces ez a méret dolog!Végülis egyszer biztos jó lesz rá a 86-os is
Nincs a környékeden kismama szomszéd, barátnő, anyuka, nagynéni, aki mondta volna hamarabb???
Ne haragudj, ha tapintatlan a kérdésem, csak hát nekem olyan furi, mert erre a nagy korra 26 év, nekem már csomó ismerősöm, családtagom van, akiknél kisebb nagyobb gyerekek vannak, és tök természetes, hogy egy átlag baba 56-al kezd( a minik és koraszülöttek akár 50-essel is), és onnan indul a dolog!
Annamami!
Köszi a bókot a rucira, én is nagyon imádom, olyan mintha lenes anyaga lenne, pedig nem az, és olyan nagyon kényelmes!
Na ugy látom tolongás lesz a Brendonban elsején
Milyen nap is, ja péntek!
Akkor lehet, hogy én is odavetődöm még elsején, biztos sokan lesznek, ha jó az akció, hónap közepére elfogy a készlet, így jártam én a Madela mellszívóval az elmúlt hónapban a Megatoysban!
De hát várok, hátha bejön az info és szeptemberre lesz elektromos Avent is!
Na mostmár lőjjetek le
Megann 29+2