Timurr, sokgyerekesek!!!
lehet, hogy a meleg, nem tudom. De már vagy egy hete ilyen. Akkor most egész nyáron aludni akar? És csak akkor tudom letenni, amikor alszik, különben karban van, sétálva éneklés (ez az altatás). Már nagyon kivagyok. Izmaim mint a kövek. Párom meg is jegyezte, micsoda bicepszem van (eddig soha nem volt
). Időnként már tökre begörcsölök. De ha leteszem, összeszorított szemmel azonnal üvölteni kezd, így semmi érdekeset nem tudok mutatni neki. Idétlen hangok kiadásából is kifogytam, már nem tudom meglepni semmivel. Pedig olyanokat is csináltam, amikről nem is tudtam, hogy képes vagyok kiadni. Különben is csak addig használt, amíg megnézte, mi az. Amikor rájött, hogy belőlem jön, ordított tovább. Félek, ez a fejlődésében is hátra veti, hiszen nem lehet vele normálisan beszélgetni, játszani és keveset mozog (mondjuk akkor nagyon és erősen). Van ötletetek? Jó, ma még elmegy (tegnap oltották), de utána mit lehet tenni? Föllógatott színes szalagok, szélre könnyen mozgó alufólia gyártmányaim nem jöttek be és már le is szedtem őket, mert már félő, hogy megszerzi őket. Csak az ölemből való emberek megfigyelése jön be, de csak ha mindig más embereket lát és szabad téren (bolt nem). Elég dilis a csaj, nem? Mégsem vihetem minden nap koncertre, plázába, strandra! Szóval írtóra elkényeztettük.
Hogy lehetne fokozatosan leszoktatni (legalább normál szintre), többgyerekesek? Olyan nagyon sír, amikor 2 percig nem veszem föl. És csak egyre fokozódik a sírás, nem fárad el benne, mindig van erősebb fokozat. (Ezt onnan tudom, hogy az autóban ugye nem vehetem ki az ülésből és ott aztán tombol. Ha kell, másfél órát.
Addig, amíg meg nem érkezünk és föl nem veszem.)
Timurr, engem is zavar, hogy mindig magunkról írok.
De az nem zavar, hogy te is tanácsokat kérsz. Erre van a fórum, nem?
A fizikailag már díjbírkózó Kata