Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A többieknek is sok puszi,de megint be vagyok havazva munkával,és Lilike is elég nyűgös.
Mindenkinek puszi,Saxi
saxi

Mégis visszajöttem még! Kép

Györesz
Tudod én azért irigyellek benneteket, hogy ilyen végtelen türelmetek van ezekkel a kis fickókkal. Kép El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha Bence nem ilyen lenne. Bár fene tudja. Az első 8 hét elég horror volt, és jól bírtam, szóval valszeg én is bírnám, de néha azért úgy érzem, hogy nem én vagyok az anyukák gyöngye. Kép De az nyugtat, hogy imádom a gyerkőcöt, és rengeteget foglalkozok vele, csak az alvással vagyok könyörtelen. Kép De olyan jó olvasni, hogy ti meg ennyi mindent megtesztek, és még élvezitek is. Az a helyzet, hogy férjemmel elég álomszuszékok vagyunk, ezért elég rosszul viselnénk, ha folyamatosan éjszakáznunk kéne, de Bence egy tünemény!!!! Kép Kép Na, ennyit az alvásról, és altatásról. Remélem azért nem ábrándultatok ki Mumus Mamusból! Kép

Melinda
Neked korábban elfelejtettem írni, mert csak nagyon lazán olvastam a hsz-okat, de most kicsit több időm van (férjem tréningezi a lurkót).
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy megint ez van Marcikával! Kép Kép Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen vele!!! Tényleg! Remélem, hogy nem kell kórházba vinni, és magától megoldódik minden! Olyan rossz olvasni, amikor egy ilyen apró manóval van valami. Kép Kép Küldök is Marcikának egy nagy-nagy gyógypuszit a pocijára! Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen, és biztos így is lesz!!!!

Márti
Igen, a Kolpingba megyünk. Bence ruháit már ki is vasaltam, remélem nem marad itthon semmi! Kép

Puszi nektek!
Marcikának meg sok-sok gyógypuszi!

Zsófi (Mumus Mamus)
nmzsx

Sziasztok!

Megjöttünk! Nagyon jól sikerült a hétvégénk, jól éreztük magunkat a barátnQméknél, fQleg Reni. Egész nap kint volt a levegQn és egyszer sem kellett rá szólnom vagy veszekednem vele. Valószinüleg azért csinálja itthon az Qrületbe kergetést mert túl nagy a mozgásigénye, de most kiélhette magát. De jó lenne nekünk is egy kertes ház!

Melinda!
Változott valamit a helyzet? Hogy van Marci? Sikerül a folyadékot pótolni? Szegényke biztos bekapta ezt a csúnya vírust. Sok puszikát küldünk neki, hogy gyorsan meggyógyuljon.
Ja és nálunk még mindig a plédmagamrahúzós technika jön be.

Évi!
Tündéri Rolcsi a spenóttal az arcán. Mióta adod neki a spenótot?

Az én fiam szombaton már husilevest evett répával és nem is turmixoltam csak villával összenyomtam. Nagyon kis ügyi volt. Meg hát ahogy az Qszibarackot eszi, csúcs. Majd ha a barátnQm elküldi a képet akkor felrakom.

Zsófi!
Jó nyaralást! Én is már nagyon várom, hogy 9.-e legyen. Mi nem is fogunk beférni egy kocsiba velünk jön még egy teherautó is.Kép

Györesz!
Ügyi már Norbika. Most már akkor nagyon be fog indulni.

megyek csinálok valami vacsit, aztán meg fürcsi.

Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Melinda
nagyon sajnálom, hogy Marcikánál már megint rossz manók járnak. Ha mentek a Heim Pálba kivizsgálásra mert úgy döntötök, hogy ennek a végére jártok akkor ha gondolod kérdezek dokit nektek. Apa unokahúga kisfia tavaly volt ott hetekig, végül csak meglett a bűnös. Õ régen ott dolgozott tehát tudja kihez érdemes menni.
Addig is szerintem írd mikor mit evett és mi volt benne, sőt talán azt is, hogy te mikor és mit ettél. Remélem kiderül csak a fogzás miatt van ez. Addig is próbáljatok megnyugodni. Puszika Marcikának.

Évi
Rolcsi nagyon nagyon édi a spenót evés után, valahogy mi is mindig ilyenek vagyunk utána. Nem tudom miért van ez, pedig Gigi imádja.
Usziba a Szigetszentmiklósi Oázisba járunk, kimondott babaúszás.
Én sem tudom hagyni sírni a babát, főleg mert Gigi olyankor veri magát az ágyba, ami elég fájdalmas lehet, persze én szerencsés vagyok mert szépen elszokott aludni magától, kivétel a fogfájós este. Viszont én első perctől külön szobában altatom, ami egy panel esetében, nem is tudom igazából külön van-e.

Szilvi
de jó hír, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, "pici" Gergővel, aki már nagyon nagy baba.

Zsófi
érezzétek jól magatokat.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Végre felrakom a Diánál történt minitali képeit:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szilvi
sys

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm Nektek, hogy így aggódtom velünk együtt. Jól esett. Kép Nem is tudom, mi lenne velem Nélkületek!
Hazajövetelünk után a kanálkával belevarázsolt 20 ml viz egy az egyben kijött Marciból, majd a fél óra múlva adott kb. 30 gramm lédús almapép. Kép Akkor nagyon elkeseredtem, de a tejecske benne maradt. Kép A kiszáradást talán megúsztuk, de ez nem nyugtat meg teljesen, mindenképp a végére akarunk járni, hogy mitől vannak ezek a hányások. Holnap kihívom a dokinénit és kérek beutalót gasztroenteorológushoz (vagy hogy hívják).

Márti!
Megköszönném, ha megszereznéd a doki nevét, mert tényleg nem fogjuk most már annyiban hagyni a dolgot.
Uszi Kép

Évi!
Spenótevés Kép Köszönöm a bátorító szavakat és a kutyust Kép

Zsófi!
Jó nyaralást! Kép

Saxi!
Jó volt, hogy beszéltünk! Puszi! Kép

Szilvi!
Örülök, hogy jó volt a 7végétek! Édesek a babók a minitalin, nagyon szép a lánykád! Kép
Milyen vírus van forgalomban mostanság?

Györesz!
Mászkáló Norbika Kép Mensi Kép

Kata!
Gratulálok a fogacskához! Minél előbb jöjjön a következő! Várunk vissza! Kép

Altatás: nehéz eset. Én már hagytam sírni; volt, hogy magától elaludt; simiztem is a hátát. Mikor melyik "jött be".
Minden babónak szurkolok, hogy minél előbb kibújjanak a fogacskák és ne szenvedjenek. Egyre ügyesebb mászást, kúszást is kívánok! Kép

Puszi mindenkinek: Melinda

ui: Marcit egyszerűen nem tudjuk elaltatni... Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Azt hittem javult Marci állapota, de szomorúan olvastam, hogy nem igazán! Azért az nagyon jó, hogy a tejcsi benne maradt! Próbáld meg minél többször cicire tenni, mert most a tejecske a legjobb gyógyszert! Ennek tényleg a végére kell járni! Majd holnap írdd meg, hogy mit mondott a dokinéni!
Norbit is másfél órán keresztül altattam! Volt sírni hagyás, ringatás, simizés, aztán a végén elaludt a mellkasomon!
Nagyon sok gyógypuszit küldök Marcikának! Nektek meg kitartást! Remélem az éjszakátok türhetően alakul, de leginkább azért drukkolok, hogy Marcika ne hanyjon többet és szopikázzon minél többet!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Melinda! Már úgy vártam, hogy jelentkezz! Sajnálom, hogy még mindig hányt Marcikád, de az nagyon-nagyon jó, ha a tejcsi bentmarad, hiszen az a legfontosabb! Kép Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!!!Kép

Lányok, Rolcsi bizony ma kapott először spenótot pici főtt tojássárgával! Háááát... az első étel volt amit nem evett meg, de nem is akárhogy adta tudtomra, hogy hanyagoljam - erről készült a kép Kép

Szilvi!
Nagyon jók a képek, tündéri mindhárom csemete! Gyönyörű kislányod van! Kép A te fiacskád már húslevest eszik Kép?
A barackot te hogy adod neki?

Györesz! Sajnálom, hogy megint ilyen nehezen aludt el Norbi manó! Valahol azt olvastam, hogy amikor ilyen aktív növekedési fázisban vannak (pl. sok-sok mozgásfolyamatot tanulnak), az hatással van az alvókájukra. Az addig jól alvó baba nehezen alszik el, többször felébred. Amikor már túl van a nehezén, begyakorolta a mozdulatokat, újra visszatér a régi kerékvágásba! Remélem nálatok ez mihamarabb eljön, tudom milyen fárasztó és elkeserítő tud lenni! Drukkolok nektek KépKép!

Zsófi! Hogyha még olvasol, nagyon jó nyaralást kívánok nektek, izgatottan várom a beszámolódat! Kép Természetesen nem ábrándultunk ki! Minden babának a saját édesanyja tudja adni a legjobbat azzal, hogy a szívére hallgat! Kép

Gigi, Dia! Hol vagytok, nem értetek még haza? Hogy van a két kis álompasi? Kép
HIÁNYOZTOK ÁM! Kép Kép

Melinda! Még egyszer drukkolok ezerrel! Próbálj megnyugodni! Sok-sok puszi nektek! Kép Kép

Mindenkinek békés, csendes éjszakát kívánok!

Sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Ma valószínű,hogy olvasó üzemmódban leszek,talán este írok.Kép
Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Örülök, hogy előkerültélKépKép! Remélem jól vagytokKépKép Azért én várom ám, hogy írj!KépKép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Nagyon gyors leszek. Azt hiszem, pár napig nem jövök, egyszerűen teljesen kész vagyok. 2 órát sem tudok aludni, semmit nem alszik Krisztike. Óránként, sokszor negyedóránként sír fel. Nem tudom mi van vele, még újszülöttként sem csinálta ezt, hogy éjszaka ne aludjon egybe legalább 3 órát. Hát most nem, és én teljesen kész vagyok, lassan nem bírom tovább, néha már a végkimerülés szélén állok. Megyek, mert most is elkezdett sírni, muszáj megpróbálni megvigasztalni, hátha sikerül egy kicsit alucikálnia. Én már 2 órának is örülnék egyben.
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!

Nagyon sajnálom Krisztikét! Nézesd meg dolival, hogy megnyugodj, de nem biztos, hogy találnak valamit. Sokszor van a babáknak ilyen szörnyű, sírós időszaka (én is megtapasztaltam)! Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz, de próbálj meg kikapcsolódni, pihenj amikor ő is pihen, tegyél fel egy zenét, szellőztesd ki a fejed! Vigyázz magadra!!!!
Talán megpróbálhatnád a homeopátiás Chamomillát, lehet akár 1/2 óránként is adni! Ez elvileg fájdalomcsillapitó és nyugtató hatású is mindenféle mellékhatás nélkül! Nincs valaki aki segíteni tudna? Kitartás!!!!Meglátod túl lesztek ezen is és Krisztikéd nagyon-nagyon fog ragaszkodni hozzád, amiért ilyen nagyon sokat törődsz vele KépKépKép
Gyere és írj, ha van egy kis időd, talán tőlünk sikerül egy kis erőt merítened!
NAgyon drukkolok nektek!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

MelindaKép
Olyan rossz volt olvasni, hogy mi van MarcikávalKép Remélem ma már jobban van. Próbálj nyugodta maradni, persze ezt könnyű mondani. Légszíves írdd majd meg, hogy mit derítettek ki az orvosok. Addig is sok puszit küldök nektek.

ÉviKép
Örülök, hogy jobban vagy. Én is veled értek egyett abban, hogy nem hagyon sírni az Olivért. Tegnap este is szépen elaludt, kb két óra múlva viszont felsírt. Ilyenkor próbálom neki a cumit visszaadni, de ha nem kell akkor kiveszem, körbesétálom a szobát és már alszik is. Én is próbálok az ő fejével gondolkozni. Nekem sem esne jól ha bőgné és le sem tojnák a fejem.Kép

DiaKép
Miért csak olvasol? Írjál is vmit.Mit csináltok ma?

Puszi

KépKép
gigi28

Évi!
Az az igazság, hogy a fogak mellé a hangszálai is begyulladtak, és a torka is fáj, úgyhogy ezért ilyen nyűgi. Most calcium pezsgőtablettát kap, ha nem használ, akkor doktornéni ír fel gyógyszert. Egyébként a chamomillát használjuk, de most ez sem segít. Na igen együtt a fogacska és a torok kicsit sok.
Igazából én már szopi közben is alszok meg volt, hogy etetés közben elaludtam az asztalnál, nagyon gáz vagyok, de sajnos egyszerűen nincs 1 órácskám hogy ledőljek. De nekem muszáj kitartanom, Krisztikémnek még rosszabb lehet, ilyenkor az vigasztal, hogy csak én vagyok neki, aki legjobban meg tudja vigasztalni.
Most megyek, hátha most alszik kicsit tovább és akkor én is tudok pihenni egyet.
Bocsi lányok, de nincs időm visszaolvasni, remélem, előbb-utóbb lesz.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Ugy latom, hogy mindenutt zajlik az elet, sajnos nem mindenhol jolKép
Melinda, Aniko, nagy szurkolas nektek, hogy legyetek tul ezen a nehez idoszakon.

Aniko,
A Chamimillat mar ajanlottak nekem is, ha zurosebb napok/ejszakak lennenek fogzaskor, masnal is bevallt.
Ok ugy csinaljak, hogy a golyocskakat feloldjak vizben, es ezt issza egesz nap a leanykaKép

Gyoresz,
Visszakerestem Gyuszko babanaplojaban a fogzast, hat ime:
Szuletesi datuma: 2001.06.06.
ket also egyes: 2001.10.31.
ket felso kettes: 2001.11.27.
jobb also kettes: 2001.12.14.
bal felso egyes: 2002.01.12.
jobb felso egyes: 2002.01.23.
bal also kettes: 2002.02.04.
Az ezutan kovetkezo fogai mar 2002. aug-szept. idoszakban jottek ki, egyszerre 3 orlo, aztan a tobbi is, egyhonapon belul.
Az utolso 4 orlo 1 ev mulva bujt ki, es lett teljes a fogsoraKép
Zolika ehhez kepest mar lemaradt, de nem banom, kesobb harap megKép
Ugyes Norbika, hogy maszassal probalkozikKép Olyan hamar megtanulnak dolgokat, hogy csak nez az emberKép
Az elalvason meg ne aggodj, szerintem ha jobb ido lesz, menni fog, most mi is csak forgolodunk..

Evi,
SpenotKép Hat ezt en tuti nem adok a lurkonak, meg megkostolni se vagyok hajlandoKépKép

Most rohanok, mert baba is kicsit kotyagos ettol az idotol, meg enis, hatha ketten kiadunk egy normalis embertKép Tegnap pl. kettokor kajalt, aztan 4ig elvolt, foleg apjaval es tesojaval, mert en beajultam az agyba az idojarastol, 4kor elaludt, es fel8kor ugy keltettem fel, hogy furodjon es egyen.. egy mukkja nem volt a lurkonak, szepen furdott, kajalt, aztan leraktam aludni, es nemi forgolodas utan aludt is. Ejszaka sokszor mocorgott, amin nem csodalkozom, enis azt csinaltamKép Vegul fel6ig aludt, en azt hittem, hogy korabban fog kelni, mert kialudta magat..

Na megyek tenyleg, mert reklamalKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Többé kevésbé átolvastam az elmúlt 3 nap eseményeit.Kép
Melinda!
Ajaj nagyon sajnálom ami Marcikával történt!KépRemélem ma már jobban vagytok!
Talán tényleg jobb lenne ha eltöltenétek pár napot a Heim Pálban és kiderítenék mi a gubanc.Szorítok nektek!Kép

Anikó!
Hát téged se irigyellek!KépNagyon sajnálom,hogy nálatok is ilyen rossz a helyzet!Kitartást!Szorítok,hogy minél előbb jobb napjaitok legyenek!Kép

Évi!
Aranyos vagy,hogy hiányoltál!KépKöszi a cikász infót.Kép

Zsófi!
Irigy vagyok,hogy Bence elalszik egyedül.Sajna Domit el kell altatni.KépTalán az autóban alszik el egyedül persze akkor ha kivételesen nem ordítja végig az utat.Kép

Györesz!
Nekem is megjött.KépDe nincs nagyon.Puszi.Kép

Este jövök a 7végi beszámolóval mert felébredt urasága!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagy hírem van,Liliána mászik!
Persze még van mit tökéletesíteni a technikán,de azért nagyon ügyes.

Dia!

Te szegény,gondolom ez a nagylányos dolog egy cseppet sem hiányzott.
Puszi dobáló,hogy van?

Évi!

Rolcsi nagyon cuki,gondolom neked nem nagy öröm ha spenót az ebédje.Kép
Nálunk,Bogi megtanította Lilikét köpködni,úgyhogy mi is gyönyörűen nézünk ki.Kép

Györesz!

Sírás témában egyet értünk,én is úgy csinálom,hogy időnként bemegyek és megsimizem vagy dúdolok neki,és ettől megnyugszik.

Szilvi!

Szuperek a képek,biztosan jól éreztétek magatokat.

Melinda!

Én is örülök,hogy beszéltünk.
Remélem Marci baba jobban van.
Várom a híreket.

Anikó!

Ezt az érzést én is ismerem.
Ilyenkor nincs más megoldás,csak az,hogy ha a baba lepihen Te is azonnal lefekszel.
Ilyenkor már fél óra alvás is sokat segít.
Próbáld oda venni magadhoz az ágyba,lehet,hogy az is nyugtatja egy kicsit,hogy érzi az anyát.
Nincs jobb ötletem,KITARTÁS.

Gigi!

Nem is írtad,milyen lett a terasz az új burkolattal??
Kisvejem jól van?

Mica!

Kis vasgyúrónak jó az alvókája.
Igaz én sem szólhatok egy szót sem mert ma reggel 9-ig durmolt az egész család.
Apa délutános,így még az Õ ébresztője sem zavarta az alvást.
Nem győztem pislogni amikor az órára néztem,de nagyon jól esett,normál esetben 1/2 8-ig szoktunk aludni.
Lilike már nem ébred fel hajnalban,úgyhogy este 8-tól szépen alszik reggelig.

Mindenkit puszilok,Saxi.

Teszek fel egy képet az én huncútomról.
Bogit újabban már nem lehet bármikor lefotózni,nem mindíg van hozzá kedve.

Kép
saxi

Sziasztok!
Nos a 3 nap történései.Kép
Péntek:6-kor kelt Domi mire 8-kor elaltattam volna megérkeztek a nővéremék.Így este 8-ig nem aludt semmit.KépVoltunk vásárolgatni és a játszón.
Szombat:A Hajógyári szigeten voltunk egész nap.Tök jó volt,Panna sokat tudott játszani és Domi is pihizett amennyit tudott.Mert ugye zaj,zene volt minden felé.De a liberós sátorban tudott egy órácskát szundizni.Onnan hazafelé még megálltunk a Lánchídon sétálni.Ott meg is etettem aztán Apa öléből nézelődött.Apa dagadt a büszkeségtől mert 3-4 pár is megállította,hogy milyen tündéri ez a gyerek,még külföldiek is.KépPersze Domi puszi özönnel hálálta meg a dicséretet.KépKép
Vasárnap:Az Állatkertben voltunk.Kaptam a Liberótól meghívót ami egyben belépő is volt így spóroltunk 1300ft-ot.KépKlassz volt,kaptunk egy liberos sapit is ami Kb:2 éves korában lesz jó ráKépés egy Gabi csomagot.Lehetet pelust és humana vizet is venni de én nem vettem.Rengeteg kisbabás család volt.Folyton azt néztem nem e látok ismerőst közületek.KépSzóval ilyen mozgalmas 7végénk volt.Kép
Teszek fel egy pár képet.Kép
Puszi Mindenkinek!Dia
Juj de fincsi ez a kukorica.Kép
Kép
Csipet csapat elfáradt.Kép
Kép
De szép fehérek a fogaim.Kép
Kép
Még egy kicsit nagy ez a sapi.Kép
Kép
Pannával.
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Saxi!Kép
Meggyógyult már a mamád?Csajok,hogy vannak?
A puszi dobáló rosszcsont nem akar aludni napközben.
Ma egyszer másfél aztán fél órát aludt.Kép
Működik már a web kamera?KépÚgy is tudnánk dumcsizni.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én is azzal kezdeném, mint Saxi: Norbi mászik! Na persze még tökéletesítenie kell a dolgot, meg még gyakran átvált kúszásba, de ma reggel egész hosszan mászott, szépen lépkedett kezével, lábával! Úgy örültem, mert már azt hittem, hogy kimarad nála a mászás!
Norbi amit meghallja a zenét egyből elkezd táncizni, ha éppen áll, akkor rugózi, meg a fejét is lóbálja. Na tegnap egy ilyen táncizás következtébe a szájával lekoccolta az ágyrácsot, úgyhogy megszületett az első bibije! Kicsit megijedtem, mert azt hittem, hogy a fogát is beütötte, azt hittem letört, de szerencsére az ijedtség nagyobb volt!

Melinda!
Nagyon várom a híreket, hogy hogy van Marcika! Sok-sok gyógypuszit küldök Neki!

Anikó!
Ez az állapot nagyon borzasztó lehet, mindkettőtöknek! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb tuljussatok ezen a nagyon nehéz időszakon! Nem tud valaki segíteni, hogy legalább nappal tudjál aludni egy kicsit?

Évi!
Én is olvastam erről a növekedési fázis dologról, biztos van benne valami, hiszen mostanába tényleg minden nap történik Norbival valami új! Most szerencsére szépen elaludt és remélem alszik is még egy darabig!

Mica!
Köszi, hogy visszakerested Nekem Gyuszkó fognövekedését! Szép folyamatosan jöttek a fogai egy jó darabig. Akkor ezek szerint 2 éves koruk körül lesz teljes fogsoruk és akár 1 évig is szünetelhet?

Dia!
Örülj neki, ha csak lightosan vérzel! Nekem most volt meg másodjára, de most is az első három nap borzasztó volt!Kép
Hűűűű nem volt nagyon nyűgös Domi, amikor egész nap nem aludt????? Én is kaptam olyan ingyenes belépőt a Liberótól, gondolkodtam is, hogy elkléne menni, leginkább a sapi miatt akartam! Domi hogy reagált az álatokra? Norbi mostanába kutyaőrült, meg a galambokat is imádja bámulni, lehet, hogy már az álatkertet is élvezné?
Nagyon jók lettek a képek! El is hiszem, hogy büszke volt Apuci!Kép

Saxi!
Nagyon ügyes Lilike, hogy mászik! Látod az Én lusta kicsi fiam még csak most kezdett el mászni! Elképzeltem, hogy legközelebb már milyen izgi lesz egy tali, ahogy kúsznak másznak esetleg totyognak a gyerkőcök!
Nagyon édes Lili a képen, a talin is sokszor megcsodáltam!Kép

Márti!
Nagyon várom már a holnapot, már úgy izgulok!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!

Hol vagy? HOgy vagytok?

Ugye minden rendben?

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Györesz!
Amikor megjött rád gondoltamKépna,ha nekem is annyira lesz mint neked akkor megőrülök.
Már nagyon elszoktam tőle.Kép
Gratula a mászáshoz!Nagyon ügyi a fiacskád.Kép
Érdekes módon nem volt zizi Domi a nem alvástól.KépPannával pörögtek ezerrel.Persze nem mondom,hogy nem volt nyűgi,de nem volt vészes.
Nézegette az állatokat,de nem volt oda értük.Amit Anya ivott vagy evett az jobban izgatta.KépDe Norbika már biztos jobban értékelné az állatokat.Kép

Melinda!
Én is nagyon nagyon izgulok mi van veletek!

Lányok!
Kubut mikortól lehet adni a törpéknek?
Jó éjt Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Saxi, Györesz!

Óriási gratula a mászó manócskáknak!!!! KépKépKépKép

Györesz! már ilyen nagy fiad van, hogy harci sérülések díszitik?Kép

Saxi! Nagyon tündéri Lilike a képenKép!

Dia! Nagyon édi Domi Kép, hogy bírta az egész napos nemalvást?

Anikó! Remélem jobban vagytok! KépKép

Képzeljétek ma egy gyönyörű levelet kaptam a kislányomtól! Tuljdonképpen az adja a plussz értékét, hogy nem valamiért "cserébe" kaptam,nem volt semmiféle előzménye a dolognak, egyszerűen "csak" leült és megírta. Persze én meg könnyeimmel küszködve olvastam, azt hiszem ez is azt mutatja, hogy igenis MEGÉRI a sok átvirrasztott éjszaka, a véget nem érő sétálás és ringatás, hogy aztán így kapjuk viszont!

Szia anya!

Nagyon szeretlek téged és köszönök neked mindent amit értünk tettél és azt amit értünk teszel!
És megígérem, hogy örökre szeretni és tisztelni foglak!
puszi:Vivi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Dia!

Nagyon cuki ez a kislegény,olyan édes a két fogacskával,meg kell zabálni.
Addig míg nem nyűgös nincs nagy gond a nem alvással,mert ilyen korban még nagyon változó az alvásuk.Nálunk is vannak olyan napok amikor alig alszik,máskor meg úgy ébresztem mert már ideges vagyok ,hogy miért nem akar felébredni.
Mi múlt nyáron voltunk Bogival az állatkertben,nagyon élvezte,csak az a gond,hogy nekünk messze van,mire felérünk már elfáradtak a gyerekek.
A Web-kamera már működik,legalábbis azthiszem a párom már használta,csak még én nem próbáltam,majd rákérdezek.

Györesz!

Azért Ti sem vagytok lusták,Norbika már áll mint a huszárok,írod,hogy táncizik,nagyon ügyes kisfiú.
A fiúk amúgy is később kezdik a dolgokat mint a lányok,persze nem lehet általánosítani.
A fogzás nálunk is úgy volt,hogy Bogi október 8.-án töltötte a kettőt és előző nap kibújt az utolsó fogacska.
Úgyhogy nekünk úgy ment ahogy a "nagykönyv" megírta.
Persze azt nem írta a "nagykönyv",hogy 3-hósan lesz két fogunk,és egyszerre 4 rágófog jön,amitől vérömleny lett az ínyén és a doki fel akarta neki vágni.
Még jó,hogy nem engedtem mert két napra rá kifakadt.
Na nem riogatlak tovább a rémtörténeteimmelKép,de igazán nem tudunk mindenre felkészülni.
Nem tudsz képet feltenni a királyfiról?,úgy megnézném,már olyan rég volt a tali.KépKép

Melinda!

Gondolom sok a dolgod,csak annyit írj,hogy oké vagy nem oké.
Vagy még nem tudsz semmit?
Marcikának puszik mennek,és persze Neked is.

Látom már alszik a fél csapat,majd holnap jövök,most megyek elrámolom a csatateret.
Lányok már az igazak álmát alusszák,a párom meg majd valamikor éjjel jön,és ilyenkor mindíg megvárom míg haza ér.

Ja,aztán beülök a kádba egy pohár borral.KépKépKép
Ismerős valakinek a szitu?Emlékeztek még rá?

Sok puszi,szép álmokat,Saxi.
saxi

Szia Évi!

Köszi a dícséretet,aranyos vagy.
Hát a levéltől teljesen elérzékenyültem,nagyon aranyos a kislányod.
Tényleg mindent megérnek ezek a kis törpék,úgyan néha nagyon nehéz velük,de ez ilyenkor nem számít.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ezt a képet meg kell mutatnom,ez az új kedvencem.

Kép

Szép álmokat,Saxi.

Ui:
Dia!

Nem válaszoltam a kérdésedre.
A mamám már jól van csak nagyon elhagyja magát.
Kicsit haragszom rá mert kihasználja anyukámékat,és a szomszédot is,aki néha szokott neki segíteni.
A mama egy másik faluban lakik,mint anyuék ezért nem olyan egyszerü,ide oda futkosni,a két falu közti távolság 15km.
Anyu mindent megcsinál neki,de még ez sem elég.
Viszont elköltözni onnan azt sem akar.
Szóval nem egyszerű,ha az ember megöregszik.

Puszi,Saxi.
saxi

Saxi!
Nagyon édes Lilike ebben a sapkában! Kép

Gigi! Hol vagy?

Melinda! Drukkolok ezerrel! Millió puszi nektek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Itt vagyok, de mindjárt megyek fürdeni. Épp a főnökúrnak hímzek egy párnát. (vagyis keresztszemezek ) Csak ilyenkor tudom csinálni.
Nagyon megható volt a levél amit írt a kislányod. Aztán még te hiszed magadról, hogy vmit nem jól csinálsz?! Kép

Na kipurcantam, megyek. Pedig mindig megfogadom, hogy hamar lefekszem.

Györesz és SaxiKép
Gratula a mászáshoz! Ügyik ezek a törpékKép

Melinda?????????????????????

DiaKép
Cuki a kis Penya a sapkábanKép

Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Saxi!
Elég rafkós mamád van.KépDe egyben szörnyű is ez a helyzet.Mert a gyerek tenné a kötelességét de az ő ereje is véges.KépEgy ördögi kör.Kitartást kivánok Anyudnak!Kép
Gyönyörű ez a Lili leányzó!Kép

Gigi!
Remélem jól aludtál!Kép
Domi ma reggel csíp,harap a karmolás most kimaradt.Tiszta szadista.Kép

Évi!Puszi.Kép

Mindenkinek szép napot!Már megint nagyon meleg lesz.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Most beszéltem Melindával. Bent vannak Marcikával a SOTÉN, nem a hányás miatt, tegnap megvizsgálta a háziorvosuk, ő sem talált semmit! Viszont tegnap este Melinda észrevett Marcika lágyékánál egy csomót. Elvitték a SOTE ügyeletre ahonnan hazaakarták küldeni őket, mondván az a még eddig le nem szállt bal heréjeKép Melinda kérdezte, hogy akkor miért fáj neki, doki közölte: nem fáj!Kép Végül kiharcolta, hogy mégis bentmaradjanak és vizsgálják ki Marci manót, ő arra gondol, hogy esetleg lágyéksérv. Már vettek tőle vizeletet és vért is.
Egyébként jól vannak (a körülményekhez képest), bár Marcika (természetesen) össze van zavarodva, nehezen aludt el szegényke és feji neki anyuci a tejcsit, úgy eszik (és most nem hányt).
Mindenkinek üdvözletét küldi!

Sziasztok! Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia ÉviKép

Hát sajnos ez nem jó hír. Remélem nem lesz semmi baja Marcinak, annyira aranyos kisfiú. Ha beszélsz Melindával légyszíves mondd meg neki, hogy nagyon szorítok nekik és sokat gondolok rájuk.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Saxi,
Edes Lilike a sapibanKép A Mamahoz pedig kitartast, tudom, hogy milyenek az oregek, ragaszkodnak a dolgokhoz, es nekunk kell alkalmazkodnunk hozzajuk..
A kad+bor remlik, de inkabb majd visszakeresekKép

Dia,
Nagyon jok a kepekKép Dominak nagyon gyorsan no a foga, edes, ahogy mar ennyire latszik a szajabanKép A kukoricat meg megertemKép Imadom, csak ne okozna gondot Zolikanak (eddig ez az egyetlen kaja..), igy mostanaban nem ehetekKép

Gigi,
Neked meg kereszszemezesre is van idod?Kép Mondjuk nekem turelmem es kedvem nincs ilyenekre, van egyeb dolog itthonKép A kertes (nem fuvesitett) haz hatranyaKép

Evi,
Koszi az infot Melindaekrol!
Sok puszit es erot kuldunk nekik, remeljuk, hogy nincs gond, es nem is lesz. Hatha mar bent van a fiucska, akkor a hanyasrol is kaphat infot Melinda.
Lanyod tunderi, meghato, hogy ilyet irt nekedKép

Gyoresz,
Lehet elteres a fogzasban, de igen, az utolso 4 orlo joval kesobb jon ki. Gyuszko szerintem eleg hamar es gyorsan novesztette a fogait, es halistennek gond nelkul, 1 fog volt, ami nyugosen jott ki, kicsit be is gyulladt. Azt viszont eszre se vette, amikor 3 nagy foga jott egyszerre.

Aniko,
A kitartas-puszik meg mindig mennek nektek!Kép

Zolika 6 hos adatai: 10,4kg, 69.5cm, es megkapta az agyhartya elleni szuri 1. reszletet (szurinal felsirt, es ennyi is voltKép) Most alszik, elaludt az autoban hazafele jovet. Azt mondtak, hogy nem igazan lehet reakcio, ha bepirosodna, akkor kell csak borogatni a labat. (Mondjuk en elolvastam a papirjat az injekcionak, hat kar volt, el is gondolkodtam, hogy akarom en ezt? Remelem, hogy Zolika nem esik bele a mellekhatasoknal/reakcioknal felsorolt szazalekok egyikebe sem.)

Itt a herceg:
Kép

Puszi,
Mica
mica

MicaKép

Nekem épp az a bajom, hogy túl sok az időm. Olivér egy éves korában fog kapni agyhártya szurit és csak egy darabot. Nem semmi a kis szumos paraméterei.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy bepofátlankodok hozzátok egy kicsitKépcsak lenne egy próblémám.Kép

Györesz!
Lehet,hogy még emlékszel rám a Megszülettünk topikbólKépa Norbika az én fiammal egyidős.
Nem biztosKép,de úgy emlékszem,hogy még régebben te írtad,hogy kijöttek rajta valami piros allergia jellegű száraz foltok?
Olyan kérdésem lenne,hogy tudod-e,hogy mitől volt neki? Elmúlt már? És hogy mivel kenegetted?

És ne haragudj,ha rosszul emlékeztemKép

SziasztokKép
Mindenkinek további szép napot kívánok:Ildikó
ilgya1

Gigi,

KépKép Orulnek a sok idonekKép Bar most epp ott vagyok, hogy lurko meg mindig alszik (reggel 6 utan kajalt, most a szuri miatt tulodott az alvasa, es meg most is szunyal), melomat most elvegeztem (majd jon meg napkozben..), es igy van idom irniKép

Gyuszko is 1 szurit kapott anno, 1 eves kora utan, de o nem jart kozossegbe, egyedul velem volt, igy nem volt igazan veszelyben. Zolikat meg viszem mindenuve, oviba, mas babak koze, stb., igy inkabb beoltattam.
Most nem szolt a dokino semmit a mereteireKép Mondjuk most 1 honap alatt 250got hizott, es 2,5cm-t nott, szoval egesz joKép
Viszont mondta, hogy 2x kajalhat, egyszer gyumolcsot es egyszer fozeleketKép

Puszi, Mica
mica

SaxiKép

Próbáltalak skypin felhívni ha már így bejelentkeztetekKép De sehol senkiKép Majd még próbálkozom. Ja a vejed ma nagyon kiakasztóKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ildi!
Igen emlékszem Rád! Jól emlékszel, voltak Norbin piros száraz foltok, a dokinéni írt rá testápolót, meg valamilyen másik krémet, amit szinte mindig használunk, mert állandóan kipöttyösödik valamitől, ezek gyógyszertárba kikevert krémek, ezért nem tudok Neked nevet mondani! Igazából nem tudom, hogy mitől jött ki, néha most is kijön, de Én ezen már nem izgatom magam, mert mindig elmúlik, és bízok benne, hogy minden ilyen allergiás reakciót kinő majd! Eddig arra jutottam, hogy a tej és a paradicsom amitől nagyon kipöttyösödik! Hát ennyi! Puszi

Saxi!
Nagyon édes a satyis kép Liliről!Kép

Gigi!
Én terhesség alatt akartam mindig megtanulni keresztszemezni, de valahogy mégis kimaradt, pedig biztos nagyon jó! Egyszer majd lehet, hogy megkérlek, hogy mutasd meg!

Évi!
Köszi az infót Melindáról! Ha beszélsz Vele, akkor puszilom és drukkolok, hogy minden rendben legyen Velük!!!!!
Nagyon megható volt a kislányod levele, el is pityeregtem magam, ez lehet a világon a legcsodálatosabb dolog!Kép

Mica!
Hűűűűűű lassan tíz és fél kiló ZOlika! Jó odavágta az Én nagyfiamat!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Évi!
jaj nem jó híreket hoztál Melindáról.Kép
Remélem nem lesz semmi baj,most már jó kezekben vannak"remélem".Sok sok puszit küldök nekik.Kép

Gigi!
Barátnőm de rá érsz!KépLégyszi küldj egy ÓRIÁSI hosszú levelet!azzal is megy az időd én pedig sokat olvasok legalább.KépPuszkó a barátomnak.Kép

Mica!
Tündéri Zolika,szép méretei vannak.Kép

Domi 3 órát aludt most délelőt.Hurrá!Kép

Puszi Mindenkinek!Dia
UI:
Ildikó!
Hogyan kell integetős,kacsintós fejecskét csinálni?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Először is mindenkinek köszi a drukkot, meg a jó tanácsokat. Most a vibrucol kúpot akarom kipróbálni, hátha az jó lesz. Igazából ma éjszaka már jobb volt a helyzet, csak 3x kelt fel fél 6-ig, úgyhogy én is tudtam kicsit többet aludni. Ez is valami. A torka szerintem kezd jobb lenni, mintha nem lenne olyan rekedt, jó lenne megúszni gyógyszerek nélkül. Valaki nem tud torokgyulladásra valami jó kis homeos bogyót?

Melinda!
Drukk megy nektek, remélem semmi gond nem lesz Marcikával.

Most megyek, kihasználom amíg alszik, hátha tudok valamit ténykedni is itthon.

Puszi
Anikó
pancsa2

Aniko,

Csak gyorsan:
http://www.bebilap.hu/homeopatia/

Itt nezz szet.

Mica
mica

Györesz!
Köszi!Kép
Azt hittem van vmi speckó, jó nevű készítmény,de akkor mi is maradunk a doki bácsi által felírt, kevert kencénél.Remélem gyorsan elmúlik.
Sajnos, nem tudom mitől lehet neki.

Szia Dia!
Ezek az ikonok a gépemen vannak,a melléklet feltöltése segítségével tudom csak felrakni.Kép
ilgya1

Sziasztok!

Nemrég beszéltem Melindával,Marcika a műtőben.KépKépKép
Valószínű,hogy az egyik heréje kizáródott,és begyulladt,és lehet,hogy a hányás is már ez miatt volt.
Annyira sajnálom:KépKép
Mondta,hogy ne hívjam majd küld sms.-t,mert lehet,hogy ki kell kapcsolnia a telefont,vagy éppen az orvossal beszél.
Amint tudok valamit,jelentkezem.
Saxi
saxi

Gigi!

Oké, nemsokára bekapcsolom,de most még van egy sürgős elintéznivalóm.

Puszi,Saxi.
saxi

Saxi,

JajjjKépKépKép

Hat hatalmas drukk es szoritas neki, szegeny Marcika.Kép Remeljuk a legjobbakat, halistennek a pindurok olyan jol regeneralodnak, hogy csak csodalkozunk.

Soksok pozitiv energiat kuldunk nekik!!!

Mica
mica

Gigi!

Bocsi,én nem is tudtam,hogy a párom bejelentkezett.
Már be vagyok kapcsolva,de neked kell először csörögnöd,mert engedélyezésre vár tőled.
Persze csak ha van kedved.

Saxi
saxi

Sziasztok lányok

Annyira sajnálom Marcikát. Bárcsak tudnánk valahogy segíteni Melindáéknak. Annyira rossz érzés, hogy a múlthéten mikor ott voltunk semmi baja nem volt és annyira édes volt. És az tényleg igaz, hogy sokkal erősebbek ezek a picik mint mi. Szorítok ezerrel!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Túl vannak a műtéten. Marcika jól viselte, most alszik. Melinda majd hív még.

Puszi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Azt még elfelejtettem, hogy Melinda köszöni a sok drukkot és millió puszit küld!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Nagyon örültem a délelőtti 3 óra alvásnak vesztemre.
Délután csak fél órát aludt.KépNa,gondoltam akkor menjünk le a játszóra"bár ne mentünk volnaKép".
Haza felé nem volt áram a házban így lift se volt.
Mire a hatodikra felhúztam gyerekestül a kocsit a nyelvem a földön lógott.KépKép
Rendesen kapkodtam a levegőért.Kép

Melinda!
Csak ismételni tudom önmagam.Nagyon nagyon szorítok nektek!Megy a drukk ezerrel!

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja,elfelejtettem!
Ildikó!
Köszi az infót.Kép

Sys!
Nagyon ügyi Gergő.Már sok finomságot eszik.KépDomival már én is megkóstoltattam a krémtúrót de csak picit.Nagyon izlett neki.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?