Sziasztok,
Ugy latom, hogy mindenutt zajlik az elet, sajnos nem mindenhol jol
Melinda, Aniko, nagy szurkolas nektek, hogy legyetek tul ezen a nehez idoszakon.
Aniko,
A Chamimillat mar ajanlottak nekem is, ha zurosebb napok/ejszakak lennenek fogzaskor, masnal is bevallt.
Ok ugy csinaljak, hogy a golyocskakat feloldjak vizben, es ezt issza egesz nap a leanyka
Gyoresz,
Visszakerestem Gyuszko babanaplojaban a fogzast, hat ime:
Szuletesi datuma: 2001.06.06.
ket also egyes: 2001.10.31.
ket felso kettes: 2001.11.27.
jobb also kettes: 2001.12.14.
bal felso egyes: 2002.01.12.
jobb felso egyes: 2002.01.23.
bal also kettes: 2002.02.04.
Az ezutan kovetkezo fogai mar 2002. aug-szept. idoszakban jottek ki, egyszerre 3 orlo, aztan a tobbi is, egyhonapon belul.
Az utolso 4 orlo 1 ev mulva bujt ki, es lett teljes a fogsora
Zolika ehhez kepest mar lemaradt, de nem banom, kesobb harap meg
Ugyes Norbika, hogy maszassal probalkozik
Olyan hamar megtanulnak dolgokat, hogy csak nez az ember
Az elalvason meg ne aggodj, szerintem ha jobb ido lesz, menni fog, most mi is csak forgolodunk..
Evi,
Spenot
Hat ezt en tuti nem adok a lurkonak, meg megkostolni se vagyok hajlando
Most rohanok, mert baba is kicsit kotyagos ettol az idotol, meg enis, hatha ketten kiadunk egy normalis embert
Tegnap pl. kettokor kajalt, aztan 4ig elvolt, foleg apjaval es tesojaval, mert en beajultam az agyba az idojarastol, 4kor elaludt, es fel8kor ugy keltettem fel, hogy furodjon es egyen.. egy mukkja nem volt a lurkonak, szepen furdott, kajalt, aztan leraktam aludni, es nemi forgolodas utan aludt is. Ejszaka sokszor mocorgott, amin nem csodalkozom, enis azt csinaltam
Vegul fel6ig aludt, en azt hittem, hogy korabban fog kelni, mert kialudta magat..
Na megyek tenyleg, mert reklamal
Puszi,
Mica