Sziasztok!
Megjöttünk, nagyon fáradtak vagyunk, de nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnálom hogy a tali végül ilyen kevés létszámra sikeredett, pedig olyan szépen készültetek. Remélem jól éreztétek magatokat, az idő úgy látom kedvezett nektek!!!!!
Dóri!
Javítottalak a táblában ha teszel fel új képet a kislányodról akkor azt is felfrissítem mert ott még egész picike!
Gratulálok a vizsgádhoz!
Ez igen belevágtok a következő babaprojektbe, le a kalappal előttetek hogy erre mégegyszer vállalkoztok! Kívánom hogy sikerrel járjál, csodálatos helyre születne a következő kicsi.
Lara!
Biztos gyönyörű lesz a szoba már alig várom hogy lássam. Mi eddig csak a wc-t mertük saját magunk által készített bordurrel megcsinálni, aztán végül nem csak bordur lett belőle hanem az egész wc-t telifestettük. A mintákat a párom csinálta én pedig kitaláltam a színt és az elhelyezés és nyomkodtam a falra.
A babanézőbe való invitálást pedig köszönjük szépen biztos élni fogunk vele.
Guszti a sali, amit készítettél, biztos nagyon fini is volt.
Farkasok!
A husik nagyon szépek egész megéheztem tőlük.
Akkor jó ha nincs semmi baj. Ma voltunk.
Wish!
A te salid se semmi, nagyon jól néz ki!!!!
Remélem a pocidban mindenkivel minden rendben és szép nagyra nőtek a tüszikék. Szerinted mikor lesz kb. a pungció?
MKA!
Örülök, hogy jelentkeztél és annak még jobban, hogy ennyire boldog vagy. A soraidból csak úgy sugárzik a boldogság. Komolyan amikor elkezdtem olvasni az első egy két sor után azt hittem babás vagy, de már addig sem kell sokat aludni. Nekem is rövid protokollom lesz. Tudnál nekem segíteni, mert elfelejtettem mit mondott nekem Krizsa azt mondta amikor megjön az első nap kezdjem el szedni a bogyót és mintha mondott volna valamit, hogy menjek be a 7 és a nem tudom hányadik nap között, be kell menni neked is a fogigától alatt vagy csak én értettem valamit félre, Nekem ez fontos lenne már csak azért is mert akkor a nyaralás alatt elkezdhetném ha be kell menni akkor megy csak szeptemberben.
Tessék sűrűbben jelentkezni, mert különben leteszlek a tábla harmadik szekciójába!!!!
Zsebi