Új privát üzeneted érkezett!

Jó lesz!!!
Jó nagy kanalat hozzál!

Kép
farkasok

Kész a másik két sali is, merthogy végül kétfélét csináltam.
Kép

wish

Hm, látod Andi, még füvet sem nyírtam, hogy erre tudjál koncentrálni!

Kép
farkasok

Farkasok, Lara, Wish és mindenki... Nagyon fogtok utálni ha ezt a mai napot most mégis kihagyom ??? KépKép Tiszta kupleráj a lakás, valahogy az időtől is eléggé nyomi vagyok, a párom sincs a csúcson és este anyósék is jönnének... Tudom hogy ez igy most elég rosszul hangzik igy utolsó pillanatban, pedig minden kaja nagyon csábítóan néz ki KépKép A legközelebbit igérem nem mulasztom el, és mindenkinek sütök egy engesztelő sütit a mai napért KépKép Jó szórakozást és le ne égjetek Kép Azért este majd írjátok meg hogy hogy sikerült Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM

Nem teheted ezt velünk, a lakás megvár, anyós is tudhatja, hogy tegnap jöttetek haza, illetve hogy a talit a ti érkezésetekhez igazítottuk, mert lehetett volna tegnap is, ahol Zsebi tudott volna talán jönni. :-((((((

Még a nap is kisütött a kedvetekért!!!!
Gyertek már, lécci lécci lécci

Szomorú farkasok

Kép
farkasok

Ja és a husik is nagyon szeretnének találkozni veletek, 8 személyre lett készítve legalább, mit teszünk vele?

Ja és a bornyitót is miattatok tettem be

Kép
farkasok

Sziasztok,

Mostanában egyre ritkábban olvaslak benneteket, sűrűsödnek a munkáim.
Csütörtök óta kb. 5 centivel a föld felett járok, ugy erzem, mintha kicseréltek volna. Kép
Ehhez csupán annyi kellett, hogy megtudjam pontosan hogy is fog zajlani a beavatkozás. Kép
Én is meglepődtem magamon, azóta úgy érzem magam, mintha egy szuper ajándékot kaptam volna, és nem tudok betelni vele. Kép
Boldog vagyok, és azt gondolom nem lehet semmi probléma. Ennyi pozitív energiát régen éreztem magamban.
Short protocol lesz, most fogigátlózok, aug. elején lesz valamikor a punkció és az ET.
Egyszerűen úgy érzem, hogy minden úgy alakul ahogy mindenkinek a legjobb, teljesen nyugodt vagyok.
Pedig ez tőlem ritka dolog, általában sokat aggódom mindenféle baromságon, amiről utólag kiderül, hogy teljesen felesleges volt. Kép Pontosan igy volt ez a csütörtöki megbeszélés előtt is...azóta viszont szárnyalok.
Egy régi álmom látszik valóra válni: 30. szülinapomra áldott állapotba kerülhetek. (A teszt ideje kb. akkor lesz amikor a szülinapom.)

Ami nagyon pozitiv volt számomra a dokinál, hogy így előzetesen egyáltalán nem javasolta a fekvést az ET utáni időre. Persze én ezt attól teszem függővé, hogy mennyire érzem jól magam.

Hasonló Boldogságot kívánok mindenkinek!
Mka
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk, nagyon fáradtak vagyunk, de nagyon jól éreztük magunkat. Kép

Sajnálom hogy a tali végül ilyen kevés létszámra sikeredett, pedig olyan szépen készültetek. Remélem jól éreztétek magatokat, az idő úgy látom kedvezett nektek!!!!! Kép

Dóri!
Javítottalak a táblában ha teszel fel új képet a kislányodról akkor azt is felfrissítem mert ott még egész picike! Kép
Gratulálok a vizsgádhoz! Kép
Ez igen belevágtok a következő babaprojektbe, le a kalappal előttetek hogy erre mégegyszer vállalkoztok! Kívánom hogy sikerrel járjál, csodálatos helyre születne a következő kicsi.

Lara!
Biztos gyönyörű lesz a szoba már alig várom hogy lássam. Mi eddig csak a wc-t mertük saját magunk által készített bordurrel megcsinálni, aztán végül nem csak bordur lett belőle hanem az egész wc-t telifestettük. A mintákat a párom csinálta én pedig kitaláltam a színt és az elhelyezés és nyomkodtam a falra.
Kép

A babanézőbe való invitálást pedig köszönjük szépen biztos élni fogunk vele.
Guszti a sali, amit készítettél, biztos nagyon fini is volt.

Farkasok!
A husik nagyon szépek egész megéheztem tőlük. Kép
Akkor jó ha nincs semmi baj. Ma voltunk. Kép

Wish!
A te salid se semmi, nagyon jól néz ki!!!! Kép
Remélem a pocidban mindenkivel minden rendben és szép nagyra nőtek a tüszikék. Szerinted mikor lesz kb. a pungció?

MKA!
Örülök, hogy jelentkeztél és annak még jobban, hogy ennyire boldog vagy. A soraidból csak úgy sugárzik a boldogság. Komolyan amikor elkezdtem olvasni az első egy két sor után azt hittem babás vagy, de már addig sem kell sokat aludni. Nekem is rövid protokollom lesz. Tudnál nekem segíteni, mert elfelejtettem mit mondott nekem Krizsa azt mondta amikor megjön az első nap kezdjem el szedni a bogyót és mintha mondott volna valamit, hogy menjek be a 7 és a nem tudom hányadik nap között, be kell menni neked is a fogigától alatt vagy csak én értettem valamit félre, Nekem ez fontos lenne már csak azért is mert akkor a nyaralás alatt elkezdhetném ha be kell menni akkor megy csak szeptemberben.

Tessék sűrűbben jelentkezni, mert különben leteszlek a tábla harmadik szekciójába!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hello,

Na véget ért a tali mára, farkasok fáradtak is lassan megyünk az ágyba.
Kuki manót megismertük, husi után sütit ettünk.

Jó volt ez a tali is, csak sajnos egyre kevesebben leszünk.
Ha a nap kicsit többet sütött volna a tali is tovább tartott volna.

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon sokat nevettünk.
Csak nagyon elfáradtunk, nem tudom mibe, a jó levegő tette talán. És a teli poci.Wishék haza értek rendben, remélem Lara ti is frankón haza értetek és ízlett minden.

Szóval a paty grill szettel sütöttünk:

Kép

Aztán megláttuk Kuki Manót aki kijött a rezideniáról:

Kép

Lányok próbálnak csiholni:

Kép

De csak újra kellett gyújtani:

Kép

Aztán teljesen jól éreztük magunkat és a végén összeálltunk egy kép erejéig, amit kicsit javítani kellett a fényviszonyok miatt, de a lényeg - mi - rajta vagyunk:

Kép

Jó éjt,

Farkasok és Kuki Manó

Kép
farkasok

Zsebi,

Igen, nekem is be kell mennem a fogigátló szedése alatt, a 9. fogigátlós napon találkozunk, még mielőtt szabira menne a doki bácsi.
Akkor fogom megkapni a recepteket is.

Jelentkezést sűrűbben sajna nem tudom ígérni, mert a a következő 5 napra van 8-10 napi munkám, aztán öt napos konferenciára megyek, majd megyünk a párommal 9 napra Ausztriába egy mountain bike-os paradicsomba...őszintén szólva örülök a sok programnak, nagyon jól telnek így napok.

Mka
Vendég

Hallihó talisok!
Köszönjük a képeket, igazán irigylésre méltó kis csapat. Kép

Mka!
Na jó ilyen értelemben bocsánatos bűn, hogy ritkábban fogsz jelentkezni, de azért mi mindig várunk rád. Akkor viszont ez azt jelenti én nem tudok csak szeptemberben kezdeni a fogigátlóval ez számomra eléggé szomorú, na mindegy. Az a baj, hogy így már megint október mire kezdünk. És azt nem tudod még megmondani, hogy hányadik naptól hányadik napig lehet bemenni?

Köszi, és bocsi hogy nyaggatlak!

Lara!
Gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mi is épségben hazaértünk. Útközben még beugrottunk a volt Dobó laktanyába, Peti ott volt katona. Most lakópark épül a helyén. Minden nagyon fincsi volt, köszönjük szépen. Már majdnem elaludtam, mikor Peti keltett, hogy nézzem meg Kuki Manót. Most megint jól felébredtem Kép

Zsebike,
nagyon klassz a WC-tek, ügyik vagytok. Remélem nekünk is jól fog sikerülni Kép Köszi a dícséretet poci ügyben, bár így szemből nem is tűnik olyan nagynak. Majd holnap Peti csinál egy képet külön neked, mert most nem láthattad Kép Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat. A jövő havi talit mindenképp úgy szervezzük, hogy ott lehessetek, mert ezt NEM SZABAD KIHAGYNI!!!

Na pusza és jó éjt mindenkinek:
Lara és Peti

Ui Petitől: Kuki Manó mesélj nekünk, Kuki Manó maradj velünk...

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,
Igazán nagyon szégyellem magam KépKépKépKép. Nem tudom mi volt velem ma, de tenyleg total KO voltam. Nem is tudom, de igérem hogy jóváteszem legközelebbKép Biztos nagyon finomak voltak a kaják és jól éreztétek magatokat, még új barátra is találtatok Kuki manó személyében Kép Lara, tényleg jó nagy már a pocid...már csak 6 hét, ha jól számolom...hogy elrohant az idő Kép

Zsebi,
Tényleg jópofa a vécétek, ügyesek vagytok. Én mindig csak álmodozom, de sosem merek ilyenekbe belevágni. Ha jól olvasom ti is belekezdtek a következő lombikba hamarosan ? Tök jó hogy átvetted a táblát Larától- mármint hogy igy önként felajánlottad- ha majd legközelebb javítod, akkor átírod nekem juni 30-ra,mert az lesz az elso nap.KösziKép

Mka,
Ilyen pozitiv hozzáállást már rég hallottam, de jól esik olvasni. Ezek után már csak jól sikerülhet a lombik. Teljes szívemből kívánom, hogy meglegyen a 30. szülinapi ajándékod Kép Én is hasonlóakat tervezek, igaz a 34. szülinapomra...

Most nem merek többet írni, mert feketelistára kerültem ma Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,

Pontosan nem tudom meddig lehet bemenni, errol nem volt szó, mivel nem leszek itthon július elején, adott volt mikor kell mennem.
Én a helyedben felhívnám a dokit, és megbeszélném vele, amennyire lehet, biztos rugalmasan kezeli a dolgot.

Pozitiv hozzáállás: igazából a napokban fogtam fel mennyivel meg tudja könnyíteni a dolgot, ha szeretettel, nyugodtan, boldogan gondolok az elkövetkezendo eseményekre. Tényleg igaz, hogy a negatív gondolatok rossz irányba viszik az embert, a pozitívakkal pedig szárnyalni lehet Kép

Na mennem kell dolgozni. Kép
Sziasztok,
Mka
Vendég

Lara!
Már nagyon várom az új képet a pocidról!!!!!
Ne izgulj biztos szupi lesz a szobája a kissrácnak!!! A lakásba a többi színt is mi kevertük de ott csak simán fel van festve felül van ilyen fehér stukkó vagy mi a neve. Féltem tőle, de végül sikerült olyan színre kifesteni amilyenre szeretük volna.

Lányok még kitaláltam valamit ha ez se hozza meg a zebrákat akkor semmi..... Szóval a régi tábla szerint hat zebra ki volt osztva lehet hogy ennyi volt összesen és ezért nem jött újabb, de most mind fel van szabadítva úgyhogy szeretnének új gazdit tessék igyekezni!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Régebben én is féltem az ilyen festésektől, de mostmár bátran alkotunk. Na nem egyedül a párommal. A gyerekszobát is mi fogjuk majd megcsinálni, még konkrét elképzelés nincs, majd csak ha már beköltözik.
Hát augusztusban szerettem volna kezdeni a fogigátlót és akkor szep. végefelé lett volna a transzfer, de mivel megyünk nyaralni lehet hogy nem tudok bemenni a kontrollra így akkor szeptbe kezdem a fogigátlót és októberbe lesz a transzfer. Ebbe csak az a baj, hogy jó lett volna közelebb a nyaraláshoz, amikor még a hatása alatt vagyok és kivagyok pihenve, na mindegy.
Ja akkor a táblába javítom a júni 30-ra! hogyhogy csúsztál?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
Hogy állsz a szurikkal? Megjött már? Nem győzöm küldeni a piros sugarakat. Remélem már van valami hatása!!!!!

Wish!
Drágaságom remélem nagyon boldog hírekkel fogsz jönni szép nagy tüszikék gyönyörű nyálkahártya! Szorítok!!!!!!!!

Kavicska!
Gyere és mesélj te is mi volt a mai uh-n. Neked is megy a drukk ezerrel!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!!
Ennyit írni!!!
Nagyon jók a talis képek!

ZsebiKép
Köszi, asszem ma meglesz a "vörös sugárzás" hatása.
De ha mégsem, akkor holnap!
Mindegy, az a lényeg, hogy most utoljára!!!
Nagyon jó a tábli!!!
Stella

Kép
stella9

Ahogy ígértem, a júliusi tali tábla:

<!--attachment: tali-236196.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Légyszi, mindenki ixeljen!

Zsebike,
te meg ne izgasd magad azon, hogy hozzád igazodunk, mert eddig mindig a többség döntött, aztán meg nem jött el. Aki akar, úgyis ott lesz Kép

Még reggel is Kuki Manón röhögtünk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Ja és legkésőbb jövő hét után összevágjuk a videót is. Farkasok, átküldenétek a képeket, mert akkor azokat is be tudnánk illeszteni a klipbe! Köszi

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok

Örülök, hogy jó volt a tali és elég jó időtök is volt. Nekünk meg maradt a kerítés.
Kép
Nekem megkezdődött a vakáció, de ugye aki szabin van nem ér rá. Most fejeztem be a locsolást jön a kamra nagytakarítás, vasalás...
Kép

Zsebike
Köszönöm, hogy betettél a táblicskuba. Kérhetek az elejére egy telefont? Tudod nekünk "telcsi hozza" Kép
Ügyik vagytok, ahogy kifestettétek a WC-t. Mi is mindent magunk pingáltunk, bár a színeket kevertettük.

Lara
Biztos szép lesz a szoba és Andornak is tetszeni fog, mivel ő is segít majd neked. A pocid egyre szebb!!!

Mutattam már a macis tapétánkat?
Kép

Mka
Örülök, hogy ilyen vidám és kiegyensúlyozott vagy. Biztos sikerülni fog! Szorítunk!!!

Kavicska, Wish
Várjuk a híreket!!!

Renóca
süni_renóca

Lányok!!!!
MEGJÖTTTTTTTT KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most már csak a Sámánnal kell zöldágra vergődnünk!

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Örülök, hogy a tali jól sikerült, legközelebb reméljük többen lesztek (leszünk) Kép
A kaják nagyon étvágygerjesztőek voltak, biztosan fincsi volt Kép

Zsebi : tutira kell UH, fogigátló alatt ?

Lara : nagyon nagyon szép a pocid és olyan jól áll a "kismamaság" Kép

Mka : végül mi lett a vérvétel eredménye (Szabolcs utca..) ?

Nem tudom mi van velem, tiszta KO vagyok 2 napja, ráadásul a 11. napon jött valami rózsaszín, kb. 3x, de azóta semmi Kép

mniki

Stella

HURRÁ!!!!!!!
Kép

Renóca
süni_renóca

Lara!
Én csak otthon tudok x-elni, bár lehet te már meg is tetted! Kép

Renóca!
Természtesen megkapod a telefont, csak előbb azt keresnem kell, de ha van neked tedd fel és akkor beteszem. KépTök jó a tapéta!!!!!!!

Stella!
Igen!!!! Írd meg ha beszéltél vele. Na de aztán ne örülj nagyon nehogy erre álljon be az agyad, többet ilyet nem akarok hallani, csak azt hogy kilenc hónap múlva megjött!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Nem tudom mi kell mert arra nem emlékszem, csak dereng valalami hogy mondta ha elkezdem hívjam fel mert a nemtudom hányadik nap körül szeretne látni, hogy most vért vesznek vagy mit arról foggalmam nincs, jó képbe vagyok mi? Nem baj messze van még majd pontosítás miatt felhívom telefonon.
Remélem nincs veled semmi baj!!!!

Farkasok!
Hahó alszotok? Vagy nekileselkedtetek a munkának?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
süni_renóca

Csajok,
köszi mindenkinek a dícséretet a pocim és Andor nevében is Kép Biztos azért áll jól a nagy pocak, mert nagyon-nagyon boldog vagyok és jól érzem magam ebben az állapotban Kép

Stella,
akkor célba értek a mikis sugaraink! Kép

Renóca,
nagyon arik a macik, szép a fal nagyon! Kép

Kardalus Dóri,
jó, hogy előkerültél! Kép Gratulálok a vizsgáidhoz, ügyi vagy! És persze nagy-nagy drukk a lombikhoz, jöjjön csak az a kistesó mihamarabb Kép

Farkasok, Wishék,
hol vagytok?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi,
x-eltem helyetted Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Megjöttem az uh-rólKép
Képzeljétek,van egy 19x23mm-es tüszőcském,amit megrepesztünk,és holnaptól próbálkozás 1000L.
Kaptam choragont amit ma 2 ampullát be kell adnom egyszerre,és szerda reggeltől 3x2 Duphastont kell szednem.Júli 14-én kell tesztet csinálnom.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
kavicska

Zsebi!Köszi hogy javítottál!
Wish!Bocsi a kavarért,azért lelkiekben taliztam veled ,elvégre nincs a kettő annyira messze egymástól.Kép
kavicska

Kavicska ! Hajrá, most aztán mindent bele KépKépKépKép

Lara, teljesen igazad van, a boldogság az arcodra van írva Kép

mniki

Az első lépéseket megtettem a jó ügy érdekében.Kép
A holnap délutánra beírt vendégeimet,és a holnaputáni vendégeimet lemondtamKépHogy talizni tudjak apukávalKép
kavicska

Jajj!Már megint velem van tele a lapKépremélem csak a lap....KépKép
Renóca!
A tesóméknak sötétzöld metál a kocsijuk.Nagyon -nagyon jó,és nagyon- nagyon kényelmes.
Persze már kipróbáltam.Õk kereken egy hónapra megkapták,de ők Sárbogárdon vették.Kaptak bele eredeti Suzikis szőnyegeket.Anno amikor én az enyémet vettem az Ásznál.....Autón kívül semmit nem kaptamKép
kavicska

LányokKép
Beszéltem a dokimmal.
A telefonon keresztül is láttam, hogy fogja a fejét Kép.
Azt mondta, hogy még jópár napig kell majd kapnom a Decapeptyl-t, mivel elutazik és elötte már nem tudjuk összehozni a pungit és a transzfert.
Most egy kicsit legörbült a szám széle.
Ahogy én számolom még kb. két hét, mire el tudjuk kezdeni a stimus szurikat Kép!
De ezt majd szerdán megbeszéljük.
Addig is 1 amulla helyett, már csak 0,5 ampulla kell naponta.
Hát, most is próbára van téve a türelmem rendesen.
De azért remélem ez a hosszú macera csak jó hatással lesz a végkifejletre!
Stella

Kép
stella9

Kavicska Kép
Ez szuper Kép

Farkasok, Wish,
tuti nem volt semmi mérgező a kuki-saliban. Vagy ha mégis, akkor nem volt szándékos Kép

Lara

KépKép
lara77

Stella ! Kitartás drága, meglátod, az eredmény nem marad el Kép Kép

Kavicska : ügyesek vagytok, csak így tovább Kép

mniki

Sziasztok
Azt hiszem a kamra holnapra marad.

Nagyon jó kis képeket találtam:
http://WWW.gifplaatjes.nl
Böngésszetek, érdemes.

Kavicska
Hajrá!!! Szorítunk ezerrel!!!

Stella
Hová tünt a vidámság??? A végeredmény a fontos!!!

Lara
Köszönöm. Ezen talán jobban látszik a maci:

Renóca
süni_renóca

Kavicska

Kép
süni_renóca

Stella
KépKép
süni_renóca

Lara
Kép
süni_renóca

Sziasztok Kép

LaraKép
Nem volt semmi mérgező a saliban, sőt nagyon finom volt Kép. Csak most értem haza. Jó kis dugók vannak a városban.

Kavicska Kép
Ez tök jó eredmény Kép Akkor most igyekezzetek Apával Kép

Zsebi Kép
Nagyon klasszul megcsináltátok a wc-teket. Nálunk minden fal fehér egylőre, de majd ha fogunk festetni, akkor mi is szinesedünk majd.

Na és akkor az eredményeim.
Endometrium 10 mm (vagy az aszpirin, vagy a varrás használt) Kép, van 9 szép méretes tüsz&#245; 13-15 mm-ig és 5 kisebb, de azok tényleg kisebbek 5-10 mm-ig van minden. Szóval beindult a múltkori óta még egy pár tüsző, de a doki azt mondta azok már valószínűleg nem fognak megnőni.
Szerdán megint megyek UH-ra, azaz így valószínűleg péneteken lesz a punkció. Elöbb semmikép, mert ugye még nem kaptam tüszőrepesztőt. Viszont, kaptam mostmár Cetrotide szurit is estére, meg voltam vérvételen.

Baromi meleg van, úgyhogy ne menjetek sehova. Rendeljetek pizzát ebédre, izzadjon a pizzafutár inkább Kép

Wish

wish

Wish !!! Nagyon jó eredményeid vannak, péntekig azok a tüszők jó kövéren ott fognak tolongani, leszívásra várva Kép

Húha, kezd nagyon izgalmas lenni !

mniki

SüniKép
KÖszi, most már sokkal jobb a kedvem Kép!

Azért görbült le a szám vége, mert így kb. +20 szuri a múltkorihoz képest (pénzről nem is beszélve).
És nem vagyok biztos benne, hogy jó-e ez így, mármint fizikailag.
De bízom a dokiban, majd csak megoldja!
Végülis megígértette velem, hogy most terhes leszek és ő is megígérte, hogy rajta lesz a témán.
Nincs más hátra, mint előre Kép!
Stella

Kép
stella9

Hello,

Itt vagyunk minden ok, csak hó van, hegyekben.

Szóval tényleg jó volt a tegnapi tali, még este is nevettünk ezen a kuki manón, meg reggel is.
Képeket küldöm, bár nem olyan sok van.

Persze a kuki(manó) - sali is rendben volt.
Legközelebb én is valami alkoholosabbat iszok, azt még jobb lesz.

Peti igen jó fej "srác"!

Farkasok

Kép
farkasok

Örülök, hogy senkit sem sikerült kinyírnom Kép

Wish,
ez klassz, lesznek itt még margaréta-hegyek Kép

Farkasok,
Köszönjük a dícséretet, Peti is nagyon jól érezte magát és most jól beárulom: be-benézegetett tegnap este ide, pedig eddig soha nem tette Kép

Renóca,
nagyon ari Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok csajok,
Micsoda animáció hegyek voltak ma Kép
Stella,
Nem hangzik túl jól ez a plusz várakozás és szurizás, de tudjuk hogy te hős vagy, igy ez nem lesz probléma KépKép

Zsebike, csak azért csúszok, mert szerdán nem tudok bemenni az első szurira, de a doktornő azt mondta hogy egy napot lehet tolni. Köszi az átírást. A szabadon engedett zebrákat is köszönjük !! Valahogy úgy értettem az előző leveleidből hogy már júliusban kezded...De ha szeptember-október, akkor az lesz a legjobb időszakKépKép
Wish,
Szuper tüszőid vannak, a mnyh-ról nem is beszélve Kép Lehet hogy tényleg ilyen hatásos ez a varratás ? Na és persze a hétvégi tali is biztos jó hatással volt rád Kép
Lara,
Tényleg nagyon jó lesz Andornak mikor megszületik, szuper család lesztek. Papa dobol, mama meg varrja a menő rucikatKépKép

Kavicska, hajrá a spontán babáért a héten KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok

Végre este!!!
Lehet, hogy jobb lett volna dolgozni menni, na jó csak vicceltem. Túl az összes vasalni valón (kamra megúszta) és a sziklakert nagyobbításon kipurcantam. A gyerkőcök nem fárasztanak le ennyire.
Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok gólyásat!

Renóca
Kép
süni_renóca

Kriszta Kép
Hát a Farkasok által pácolt husi és Lara salija tuti legalább 2 mm pluszt jelent Kép A jó társaság még kettőt, úgyhogy magamtól már csak kettőt kellett növeszteni a múltkori négyhez Kép

wish

Sziasztok!
Fú mennyit írtatok! Kép Kép
Este későn is értünk haza és az internet sem akart működni! Kép Remélem ma már jó lesz és akkor a sok új szép adattal teszem is fel a táblát!!!!!

Renóca!
Köszi a telcsit! Azért tessék pihenni is a szabiban!! Csekk jött már?

Lara!
Köszike az x-elést. Az biztos hogy sugárzik rólad a boldogság, és örülök hogy van olyan kismami aki nem állandóan panaszkodik, hanem próbálja kiélvezni minden percét a babavárásnak, még akkoris hogy azt mindannyian tudjuk,hogy nem könnyű cipelni egy ekkora pocakot! Kép

Lara papa!
Üdvözlet, sajnálom, hogy nem tudtalak most hétvégén megismerni, de remélem a köv. talin te is és mi is ott tudunk lenni. Kép
Ja egy nagy kérés! Ha Lara megszül szeretnénk mielőbb látni a kicsiről a képet, légyszi ........

Kavicska!
Akkor megy a drukk ezerrel!!!!!!!! Igyál sokat egyél sok fehérjét és pihengessél!!!!!!!!!!

Wihs!
Ez nagyszerű!!!!!!!!! Megy a drukk tovább!!!!!!!!!!!!! Fú lehet, hogy a héten már leszippantják!!!!!!!!!!

Stella!
Ne aggódj ezek miatt a napok miatt lehet hogy pont így lesz jó. Szorítok neked nagyon és bízom benne, hogy pár hét múlva már mosolygunk az örömtől az egészen!!!!!! Kép

Farkasok!
Mi a helyzet veletek? Szomszédok megjöttek már vagy még mindig nektek kell vigyázni a hörikre?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Köszi a bíztatást, remélem igazad lesz!
Amúgy rámjött az álomkór, alig élek.
Igaz most nem fáj semmim a menzitől, de teljesen KO vagyok.

KrisztaKép
Én, mint hős? Nagy bajban lenne akkor a világ Kép!
Drukkolok a kezdéshez és a jó befejezéshez!

Kép
stella9

Wish! mi ez a varrás?

Dóri! gratulálok a vizsgákhoz!! de jó hogy jelentkeztél. Biztos sikerülni fog a lombik!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?