Sziasztok!
Tegnap még visszaolvastam, de reagálni már nem volt erőm egyáltalán!
Köszönöm az elismerő szavakat az erőnlétemet illetően, de nehogy azt higyjétek, hogy én nem vagyok fáradt!
Tegnap az egész napos strandolás után úgy döltem be az ágyba mint egy krumpliszsák
, persze aludni nem tudtam
, csak forgolódtam nagy pocakkal
, éjjel fent voltam vagy 6-szor
, nem tudom, lehet ez még rosszabb is????
Nem tudom, úgy tört rám ez az alvásprobléma mint derült égből a villámcsapás
Prüntyi!
Ne szomorkodj, tök megértem az érzéseidet, és nem, nem csak Te vagy ilyen!Jó hogy kiírtad magadból!Biztos a párodnak is ugyanolyan rossz nélküled!Én is kétségbe voltam esve amikor a párom a júliusi amerikai útját volt kénytelen tervezni, de szerencsére mára már oda jutottunk, hogy képtelen itthagyni az építkezést, így nem megy majd csak november-december felé!
Mea!
1: Én is bekönyvelem a 10. pluszkilót
2: Én is imádom anyukámat!
3: Visegrádon abban az étteremben ettünk ami fent van a bobpályával szembeni dombon, fönt a dombtetőn és a terasztról az egész Dunakanyart lehet látni!A nevét sajna nem tudom!
Angelani!
Ne izgulj, egy egynapos hasmenés még nem jelenti feltétlenül a szülés megindulását!
Tudod hány féle dologtól jöhetett rád ez a klotyózhatnék???Rengeteg!
Penna!
Mindig megcsodálom a kisfiadat
Gyönyörű gyerek
A rémisztgetést meg tartogasd magadnak
35-38 fok!!Jó Isten, mi lesz velünk???
Tegnap a strandon 2-3óra tájban azt hittem hőgutát kapok, és hogy most azonnal haza kell indulni, mert nem bírom ki víz nélkül!
Ezzel csak az volt a bibi, hogy a Ceglédi Aquaparkban voltunk, bajos lett volna hazajutnunk, mivel nem a saját kocsinkkal voltunk, és ráadásul ott még a zuhanyzóból is forró vizet engedtek
Idióták
Mi lett volna ha még a nap is süt???
Na most megyek a kálváriámat járni!Építkezés, fénymásolás, anyagvadászat(babának falvédőre stb hallod Angelani
ha tudsz dobhatsz nekem méteráru címeket), egy csomó csip-csup szaladgálás, telefonálgatás!
Na szép lesz ez a nap is!Viszont van benne valami jó, TÚRÓGOMBÓCOT FOGOK FÕZNI
Megann 29+1 (hihetetlen)