Új privát üzeneted érkezett!

Dobok fel egy képet, ebben a szerkóban mentem, ezt a Westendben vettem sajnos drágánKép
De nagyon tetszett.
És nagyon jó anyagúak.

De érdemesebb lett volna kimenni Újpestig.
Na mindegy, elhordom még a nyáron.

Kép

Mea
mea

Itt meg párommalKép
(Õ itt már jó sok sört ivottKép )

Kép

Mea
mea

Ja és a lényeg egy kép ahol a menyasszony is rajta vanKépKépKép

Kép

Mea
mea

Angelani!

Itt vagyok ám!
Alvás ügyben nem tudom a megfejtést, szerintem már kezd "sehogyan sem jó" lenni a helyzet, van néha nap amikor még menni is alig tudok, nem hogy forgolódni az ágybanKép
Szerintem ezen alkalmakkor olyan rosszul fekszik a baba, hogy az okoz fájdalmat itt-ott!
Ráadásul a lovaglóizmom is teljesen rapszodikusan kezd el fájogatni!

Varrás: Hát te nagyon ügyi vagyKép
Nekem még semmi ágyneműfélém nincs, na de majd behozom a lemaradást, veszek 2-3 lepedőt, meg varratok tesómmal 1-2 paplanhuzatot meg falvédőt!
Esetleg egy zsebes tárolókát!Én ennyit elégnek találok elsőre, persze ez egyéni megítélés kérdése!
Csak annyi mindent kellene néznem, fogalmam sincs, merre induljak anyagvadászatra!
Nem tudok valami jó méteráruboltot a barátnőddel????

Sajnos arra remény sincs hogy én bármikor is megtanuljak varrni, borzasztó suta vagyokKép, még egy egyenes vonalat sem tudok húzni papíronKép nemhogy varrni!

Mea!
Ne izgulj, én is marhára el tudok ám fáradni, tegnap kitúráztunk párom nagypapájához(1 órás jóporfi), utána ki az építkezésre (körszemle+méricskélés 1,5 óra), utána IKEA (ebéddel egybekötve 2-3 óra), utána haza és este 6-tól Visegrádon vacsora barátokkal 12-ig, hát én se voltam valami fitt, ráadásul én vezettem haza!
Nekem is mindig a bokám szokott megfájdulni!Szerencsére lábdagadás az ominózus majálisi álldogálás óta nem történtKép

Zozo!
Mivel a varrónő a saját házánál dolgozik, ezért gyakorlatilag bármikor mehetsz hozzá!Nagyon kedves, bármikor szívesen segít!
Ha nagyon irracionális az időpont hívd fel
Tel: 257-52-94 vagy 06-20-9708-467 hogy mehetsz e pl szombat du 2 órakkor!

Na most megyek pakolni, megyünk a strandraKép, már itthon befújkálom magam 20 faktorossal, gondolom mindenki hallotta az ózon témát a híradóbanKépKép

Megann 28+7 vagy 29Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kicsit net nélkül voltam, pénteken leruccantunk Debrecenbe, mert a párom mamájának is ott volt dolga és kicsit kirándultunk meg beszélgettünk.
Tegnap meg nyakamra jött az egész family, mert a legkisebb tesóm hétfőn volt 25 éves, és nagy bulit csaptunk, mondván, hogy nálunk van a legtöbb hely és a mosogatógép.

Ma meg meló, van fizetős, meg karitatív isKép.

Olyan dög fülledt idő van, hogy levegőt alig lehet venni. Jó lenen egy kis frissítő eső, de csak felhők vannakKép.

Alvás: én egyelőre jól alszom, igaz hamar ágyikóba kívánkozom, és minden filmen elalszomKép. Reggel korán kelek és most én viszem ágyba a kávét a páromnak. 12 évig ő hozta, most fordul a kocka, ezt mindig örömmel konstatálja. Az én párom elég jól elboldogul a konyhában, ha mindent a keze alá adok, de tudjátok, a pasik amúgy is úgy "keresnek" valamit, hogy megállnak a szoba közepén: "Drágám, nem tudod hol van ez, vagy az?".

Már irtam mailt Rokicának, de lehet, veszélybe került az elmenetelem, mert ha az anyósom jövö szombaton disznót vág, akkor nekünk le kell menni aszisztálni. De remélem nem jön közbe semmi, szívesen látnám már a csapatotKép.

Mea, cuki a szerkód, bármennyibe került megérte, lekörözöd a menyasszonytKép.

Luc, sajna nem tudok fodrászt a 15. ker-ben, én mindig anyósomnál vágatok hajat (nem ő, a szomszédja fodrász), de sajna azt biztosan tudom, mert megírták az önkormányzattól, hogy nincs szülésti támogatásKép.

Pusszancs Mindenkinek:

Dudukly (26+5, már csak 93 nap)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Végre egy kis mozgolódásKép

Viszont most én aggódom egy kicsit.
Valahogy ma nem mozog a babómKép
Már böködni próbáltam, akkor visszajelzett, de lustizik. Szerintetek ez normális?
Nemhogy 10X mozdul óránként, egész nap annyiszor mozdul.
Remélem estére behozza a "lemaradást".
Inkább fájjon és rugja ki a ház oldalát, de így olyan rémísztő. Beszéltem hozzá és akkor egy kicsit megmozdult, de semmiKép

Mea!
Nagyon csinos vagyKép
K..va jó ez a ruha. Bár én hordhatnék ilyet.
Én is fáradékonyabb vagyok, ez természetes. A lábunknak meg több súlyt kell ilyenkor cipelni. Még jó, hogy alig bírja, mégha nem is híztál csak 1-2 kg-ot.
A menyasszony is szép voltKép

Uxi, Megann!
Én nem tudok varrniKép
Komoly, jó sok hiba van a varrásban, de nem érdekel.
A két kezem munkája van benne és csupa-csupa szeretet!Kép
Ha meglátná egy varrónő, akkor szívrohamot kapna, de azért nem esik szét az anyagKép
Szóval van elég hullám a varrásombanKép

Megann!
Alvás ügyben, nekem még megy. Bár néha kellemetlenül alszom. Tegnap viszont annyit ittam (több mint 2 litert), hogy ki kellett mennem kétszer is az éjszaka pipikélniKép

Dudukly!
Remélem jól kibuliztad magadKép
Mert lesz olyan, mikor már csak emlék maradKép
De természetesen megéri a pici végett nélkülözni a bulikatKép
Te meg szoktad nézni a disznó leölését is?
Én annyira sajnálom, hogy én csak akkor mentem, amikor már darabolták. Igaz, csak 1X voltam életemben, de valahogy nem hiányzik. Pedig családon belül ez tök jó buli szokott lenni. Jókat eszenek, isznak és mulatnak. Nekünk amolyan "bérvágás" volt. Megvettük a disznót, de ott fel is dolgozták. A kolbászért meg később kellett menni. Nem is tudom, 1-2 nap után. A szalonnát meg házhoz hozták, de nagyon rendesek voltak. Tényleg elhozták és nem vertek át.

Na lépek, megpróbálok pihizni.
Talán rá tudom venni a babót, hogy "rendetlenkedjen" odabentKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
28+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Tegnap grilleztünk anyósoméknál, nagyon fini lett, aztán egy nagy séta a párommal a környéken.
De előtte Szfehérváron voltunk a Retzbe.Úgy néz ki, hogy valami elemes bútort fogunk venni a közeljövőben.KépHát nagyon remélem!!!

Szmercsa
nálunk a védőnéni mondta a számolgatást, úgy néz ki ez a szokás, mert az ismerősömék is számolgatták.Az aktivitásából nézik többek között, hogy érzi magát a baba a pocakban.

Én is hamarabb fáradok, de csak testileg, ágyba is kívánkozom, de az alvás már nem megy olyan jól.Mindenhogy kényelmetlen.

Mea
tényleg csini a szerkód!

Vasas téma
én is egyben nyelem le!
De képzeljétek az én védőnőm nem hallott még arról, hogy a vasat és a magnéziumot nem lehet együtt beszedni.Most akkor lehet vagy nem lehet???

Angelani
ha kész lesz a varrás, akkor dobjál már fel róla képeket.Kíváncsi vagyok, mire szerénykedsz ennyire.Szerintem bizti jó és csak mondod, hogy nem az igaziKép
Nekem van varrógépem, de csak a sarokban ácsorog, Kép még a cérnát sem tudom befűzni!

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok

én sem voltam pár napot, Hévízen voltunk családilag, tökjó volt! Átruccantunk Kehidakustányba is az élményfürdőbe, Kevint 2,5 óra után úgy kellett kicibálni a vízből (de sajna a fél 1 a max volt, ameddig maradhatunk, így is 20 percenként kentem a kis fehér bőrét, szerencsére nem égett le.)

Csak ezt az oldalt olvastam vissza, jól látom, péntekre szerveződik vmi tali? Majd alkalomadtán megkeresem, hol írtátok, bár valszeg reménytelen, Kevint nem tudom aznapra elpasszolni...Kép

Végre én is úgy érzem, tettem valamit KetteskéértKép, lenn voltunk a pinyóban apával (Kevin a nagyszülőknél van maKép) és felhoztunk a kb 0-6 hós rucikat, szétválogattam, összeszedegettem, mi kell majd, és mi nem. Kevin ugye júniusi, és van egy csomó kis méretű napozó, rövidgatya, ujjatlan body...
Most már nem is viszem le őket, hisz 1-2 hónapon belül lehet mosni-vasalni mindent. Kép

Lányok, mindenkinek nagyon édi a pocakja, és gyönyörűek a terhesrucik, amiket vettetek.Kép
Én bevallom, sajnálom a lóvét költeni a jelenlegi ezer kilós külsőmre. A bszobán vettem olcsón anyagot (pl szterccsvásznat 400,-/méter) abból varrtam terhes halászgatyót (burda szabásminta alapján egy pirosat meg egy katonazöldet) és a kínaiban vettem 1000 forintos pamutsztreccs női pólókat, ezekben szaladgálok. Mondjuk ahogy elnéztem Mea álomszép szerkóját a fehér gatyával, elgondolkoztam, hogy egy kétéves után szaladgálva a jáccón meddig maradna ilyen szép...Kép

Viszont hallottátok már a hosszútávú időjárás-előrejelzést? Állítólag a júli még ilyen lesz mint most, hogy 1-2 hetente jön egy kis lehűlés, tehát változékonyabb, de az augusztus maga lesz a pokol, 35-38 fok állandóanKép Hát, ez nekünk a lehető legrosszabb hír, azt hiszemKép
Valahol a neten is fent van, a Bóna-féle előrejelzés...

Na, megyek pihizni, hihetetlen, szokatlan és fura ez a nyugalom Kevin nélkül.Kép

üdv
Penna 26+5

JA, itt egy kép rólunk is, a múlt 7en hajókázni voltunk a barátnőmmel és az ő szintén kétéves kisfiával, kölköcöknek nagyon tetszettKép (Én kicsit hülye fejet vágok, plusz az autóvezetős napszemüveg van rajtam, de ne engem nézzetek, hanem a gyönyörű kisfiamKép)
Kép
penna

Dudukly!Angelani!Kismama!Penna!Kép

Aranyosak vagytok, köszi a dicséretet jól esettKép
Már nem is bánom, hogy megvettem a nacit meg felsőtKép

MegannKép

Te aztán jól bírod a strapát mégKépKépKép
Visegrádon voltatok?
De jóKép Melyik étterembe, a reneszánszba?
Tegnap nekem is vezetnem kellett hazafelé Erdőtarcsától(ott van ez a kis kastély, meg is lehet szállni ott, nagyon klasz kis hely, csak tőlünk 1 órára van Aszód felé.)

Majden elaludtam már a volánnál.Kép

Penna!Kép

Nagyon édi a kisfiadKép
Biztos nagyon jó volt a hajókázásKép
A kölyökhajón voltatok vagy a sétahajókázáson?
Állítólag jó a kölyökhajó nagyonKép

Nekem a lábam még mindig kivan sajnosKépKépKép
Hihetetéen, remélem tényleg nem jelent bajt, még reggel is be volt dagadvaKép

Ugye nem lehetek TOXÉMIÁS???
Na most kezdem én a hülyeségeket....
De az csak akkor lehet, ha mellette magas a vérnyomás is ugye????
Mondjuk a súlyom is alakul rendesen, reggel voltam 63,5 kgKép
Az igaz, hogy leginkább pocakomra megy, de oda nagyon!!!!

Ti mennyit híztok átlagban?Mondjuk egy héten?
Én kb. fél kilót vagy még többet az tutiKép
Ez sem baj???

Pedig nem is eszem sokat.

Na eleget nyavajogtam Nektek mára.

Ja voltunk kint vizen anyumékkal, olyan édes volt 1 óráig maszírozta a talpimat.Kép
annyira szeretem őt, olyan édes!Kép
Én is szeretnék ilyen édi anyukája lenni gyerekemnekKép

Ti jól kijöttök anyukáitokkal?

Na megyek aludni egyet és felpocolni lábimatKép

Pedig hatalmas edénykupac is vár még rámKépKépKép

Puszika és további kellemes vasárnap délutánt!!!Kép

Mea(29.hetemet kezdtem meg ma!!!Kép )

Mea
mea

penna

Mea,
kölyökhajóhoz K. még kicsi, sima sétahajón voltunk, Vigadó tér-Margitsziget (fél óra) meg vissza is.Kép

A toxémiához állítólag az alábbi tünetek "kellenek":

- nagy súlygyarapodás
- vizesedés
- magas vérnyomi
- fehérje a vizeletben

Van olyan dr, aki szerint kettő, de leginkább 3 tünet már toxémia. Mondjuk az első kettő sztem normális terhességnél is fennálhat. A nagy súlygyarapodás pedig NEM 10-15, hanem 20-30 kilót jelent!

p
penna

ja, még ezt elfelejtettem: a védőnéni nekem is kérdezte a mozgást, és amikor bizonytalankodtam, hogy sok-kevés-vagy elég a mozgása, meg hogy tulképp mikor is mozdult először, leintett, hogy nem is fontos, ennek régen volt jelentősége, mikor nem volt ennyi és ilyen minőségű uh, manapság már igazából nincs értelme jegyezgetni...
Persze ha napokig nem jelentkezne, én is megnézetném, de pár óra nyugi simán beleférKép
p
penna

Penna
jó, hogy feltetted a linket a vizesedésről.A doki mondta, hogy ne aludjak a jobboldalamon, én hülye elfelejtettem megkérdezni miért, most legalább már tudom.Lekopogom (kop-kop)nekem még nincs ilyen problémám.Kép

Mostanában két hét alatt szoktam 1kg hízni, de a védőnő soknak találta.De végül is nem cseszegetett miatta.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Angelani! Mostanában nekem sem mozog olyan nagyon sokat a pocaklakó, mint régebben, de ez természetes dolog, hisz kisebb a helye odabenn.
Varrással kapcsolatban csak annyit, hogy szerintem az ember sokkal jobban örül annak, amit a saját két kezével csinál. Mi a kiságyat festettük le ketten apával, közel sem tökéletes, de ránézni is olyan jó érzés számomra, sokkal jobban örülök neki, mintha készen vettük volna. Kép

Alvással kapcsolatban: én már nagyon szenvedek, sehogy sem kényelmes, nagyon fáj a derekam, egy éjszaka legalább 6x felébredek Kép A legjobb amikor háton fekszem, de az meg nem jó a babónak.

Megann! Te aztán jól bírod a strapát Kép Én egy óra mászkálás után már kivagyok, mint a kacsa.

Penna! Tényleg gyönyörű a kisfiad Kép

Ildi 31+2

Kép
vrucsincá

Penna!Kép

Köszi a linketKép

Na most már a hasim is görcsölget, tuti az időjárás miattKép

Õrület!

Megyek is vissza pihizni!

Mea
mea

Csajok, akkor most se háton, se jobb oldalon nem jó feküdni? Tehát ha jól értem, akkor csak a bal oldalamon feküdhetnék? Ez szörnyű. Na mindegy, ha így kell, akkor így alszom majd, csak hát egy idő után nekem már kényelmetlen.

Fáj a medencecsontom is megint, pedig azt hittem azon már túl vagyok, pár hete fájt már jó pár napig, olyan volt, mintha csúszna szét, de most megint fájdogál. Most mondjuk kicsit jobb, mert tornáztam. Ti tornáztok? Mikor már csinálom, akkor jól esik, meg főleg utána, de olyan nehéz elkezdeni. A Kállai Ildikó félét csinálgatom, de annak is csak az első "könnyített" részét. A másodikhoz kitaláltam, hogy nincs gumilabdám se, meg olyan gumiszalagom seKép Persze biztos lehetne azok nélkül is, de nekem elég az első rész is.

Olyan izék vagytok, mert mindig meggyőzöm magam, hogy nem érdekel, hogy ilyen sokat híztam, nem is olyan vészes, és mire sikerülne bemagyaráznom magamnak, akkor valaki mindig beírja, hogy milyen rettentő "sokat" hízott, és akkor persze megint rosszul érzem magam, mert én sokkal többet. Holnap megyek a cukros vizsgálatra, szerintem iszonyú magas lesz. Soha nem ettem ennyi édességet, mint most. De azt hiszem már nem sokáig ehetemKép Így persze nem csoda, hogy ennyit híztam. Szám szerint én már 12 kg-nál járok, és még csak 25 hetes vagyok!!!!! Úgyhogy szerintem Ti csak ne aggódjatok a súlyotok miatt. Ráadásul folyamatosan éhezem, tehát még azt se mondhatom, hogy ha éhes vagyok mindig eszem. Állandóan ezen jár az eszem, de szerintem azért, mert itthon ülök, és "unatkozom". Ha programom van, akkor eszembe se jut enni, de itthon....!!Na mindegy a mostani hetem úgy néz ki tele lesz ilyen-olyan programmal, remélem így nem hízom tovább. Igazából csak a lábam miatt érdekel, mert már így is nehezebb a mocorgás, mi lesz, ha még feljön egy csomó kiló. Bocs a litániáért.

Mea, tényleg csini vagy a ruhában, szerintem ne bánd hogy megvetted, a terhes mamáknak is fontos, hogy csinosak legyenek, talán fontosabb is, mint amúgy.

A legrosszabb, hogy ma azt mondta rám a párom, hogy "te kis hurkás". Ráadásul pont ettem, de még ettől se ment el igazán az étvágyam csak rosszul esett. Pedig nem bántani akart szegénykém. Na ezután volt az amikor tornáztamKép

Befejezem, mert az agyatokra megyek, a páromnak már nem is merek semmit mondani súly ügyben, mert már unja kicsit. Nem csodálom.

Mea, remélem hamar elmúlik a görcsölgetésed!

Hari 25+1

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Kismama!
Egészségetekre!Kép
Jó lehetett a grill-partyKép
Mi is elemes bútort vettünk. Szerintem ez a legjobb.

Penna!
Igazán aranyosak vagytok a képenKép
Kevin biztos nagyon élvezteKép
Édi nagyon.Kép Kép Kép
Köszike a linket.
Már nem nagyon dagadok, a vérnyomásom elég alacsony, remélem engem elkerül ez a toxémia.

Mea!
Én aztán hízom rendesenKép
Pedig az étkezésem elég hiányos.
Ma még csak egy sajtos stanglit ettem.
De most megeszek 3db palacsintátKép
Ez lesz a mai kajám+2kávé.
Még ilyenkor is hízomKép
Szerintem ez teljesen alkati kérdés. De majd lefogyunkKép

Viszont az én lábam már nem dagad annyira és a fájdalom is türhetőbb.
Az edénykupac megvár, te csak pihizz!
biztos a ettől a fülledt időtől vagyunk ilyen nyomottakKép

Vrucsincá!
Remélem a meleg és a méretek okozzák a mai kevés mocorgást.
Eléggé megijedtem, de viszont ma ahhoz képest elég jól voltam.
Utána meg egy kicsit rosszul éreztem magamKép

Lányok!
Már bocsi, de reggel olyan erős hasmenésem volt 3X is. Utána a baba még nem is mozgott és a végére még szarul is letttem.
Nagyon megijedtem, hogy valami gáz van.
Sőt! Még hányingerem is volt.
13:30-kor tudtam magamba gyömöszölni egy stanglit. Akkor bevettem a Magne B-6.ot.
Igaz, nem görcsöltem, de sokan azt mondják, hogy a hasmenés a szülés egyik jele.
Könyörgök, most minden fosásnál ijedjek meg?
Sorry, hogy ilyen bulgárisan írom le.
Anyukám is most meséli, hogy a születésem előtti nap iszonyatos hasmenése volt.
De nekem már máskor is volt ilyen.
Jajj! Legalább még 6 hetet bírjon ki odabent a baba. Na meg ugye a szülés előt már nem is mozog úgy, ahogy kellene.
Szóval van paraKép
Szeretném elkerülni az ilyen koraszülést. Ez még tényleg korai lenne. Már úgy szeretnék legalább 34-35 hetes lenni. Akkor már nem félnék ennyire.

Na lepihenek és megpróbálok megnyugodni. Ezzel is ártok, ha ideges vagyok.

Sziasztok!
Angelani
28+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Hari, az eredetileg vékony csajsziknál a hízást máshogy kell ám nézni!!!! Õk többet híznak, mert kevesebb tartalék volt. Úgyhogy no para, tényleg!!!!

Angelani,

ne aggódj szerintem a hasmenés miatt, bármitől lehet!! Ha nincs más jel, nem fogsz ettől szülni, ne aggódj! De ha még eltart egy darabig, lehet, hogy jó, ha elmész házidokihoz. De lehet, hogy csak ettél vmit, ami nem esett jól.

Nekem holnap megint vérvétel lesz, már annyira unom. Nincs jobb dolguk, mint minket szurkálni?Kép

Pusz mindenkinek,

Luc
27
lucretia

Sziasztok!

Lucretia!
Köszi a nyugtatástKép
Már jobban vagyok és a babó is magához tértKép
Na nem mintha ugrálna, de már volt egy-két "fájdalmas" rugásaKép Kép Kép
Mennyi időnként van vérvételed?

Most azért jobban vagyok.
Szerintem a rossz páratartalom okozta.
Bízom benne, hogy holnap minden rendben lesz és végre éjszaka jön egy kis frissítő zuhiKép

Puszi lányok!
Angelani
28+6

Kép
angelani

halihó!
jó,hogy mindig van vlmi kép is felrakva,amit lehet nézegetni!mindenki ari,szép,meg minden!

Hari,
szerintem se parázz,én is kb.ott tartok ahol te időben és kilóban és nekem is azt mondta a doki meg mindenki,hogy ez normális,kivéve a védőnő,de neki az a dolga,hogy paráztassa szegény kismamákat.legtöbben felszednek 20 kilót,aztán majd ledolgozzuk!most olvastam,hogy a Barátokköztes Andija is 20at felszedett,pedig ki nem néztem volna belőle,de ő pl.iszonyú vékony volt és a plusz kilókkal is csini volt és megnem mondtad volna,hogy az 20 vagy akár 10 kiló!na!ez hosszú mondat lett!KépKépKép
Nyúlné,25+6(most 61kiló,de f.óra múlva jön a rendelt spagettim és akkor már 62.Kép)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Luc, én is köszi a megnyugtatást, csak attól félek, hogy még most jön a "nagy" súlygyarapodás ideje. Bár tényleg biztos vagyok benne, hogy ha abbahagyom a sok csokievést, akkor nem fognak így rakódni a kilók. Mai kajám pl.: vigyázzatok, nehogy rosszul legyetek, csak erős idegzetűeknek ajánlom a következő sorokatKép
joghurtos csoki reggel, meg 1 bounty, kamilla tea 3 kanál mézzel, tojásos nokedli salátával és ekkor még nem volt dél! aztán egy nagy párizsis kifli paradicsommal, 1 egész sárgadinnye, 2 sárgabarack, még egy kis joghurtos csoki, még egy tea szintén 3 kanál mézzel, egy kávé 2 kanál cukorral, zacskós leves plusz tésztával, még egy egész sárgadinnye. Most tartok itt. De ma már nem eszem, mert nem fér hova. Meg mivel ugye holnap lesz a vércukorszint mérés, nem akarok már ilyen későn enni. De úgy kívánnék most is egy kis csokitKép Szegény Angelani meg evett egy sajtos stanglit. Meg ha minden igaz 3 palacsintát. De az is még csak terv volt, lehet hogy csak 1 lett belőle?Kép
Na mindegy, a lényeg hogy látjátok én elég sokat eszem és ez csak egy visszafogott napom voltKép

Hari

Kép
Kép
hari

jut eszembe,
nem volt senki rosszul ma reggel?képzeljétek,egyszercsak mocskosul lement a vérnyomásom(pont,amikor ilyen front szerű légnyomás változás volt)és be is szédültem,remeget mindenem,leültem a kanapénkra ,majd nem mertem felállni,mert féltem elesek és beütöm magam,aztán kikúsztam egy enyhe kávét csinálni,5perc és minden oké volt....tiszta VÉSZHELYZET volt!ugyebár nekem amúgy is ilyen 70/50-es vérnyomást méregetnek,gondolom sikerült mégjobban lenyomni az időjárásnak.
na csak ennyi,nektek nem volt ma gáz?
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, neked is köszi a megnyugtatástKép Aranyosak vagytok, mindenki nyugtatgatja a másikat, csak maga miatt aggódikKép Én olyan higgadt tudok lenni, ha másról van szó. Persze magamban olyankor is idegeskedek, de úgy tudom előadni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a másiknál egy rossz eredmény, vagy egy kis súlyfelesleg az tök normális, nem jelent semmi rosszat. De ha velem történik, akkor az persze csak rossz lehetKép
Tiszta lüke vagyok. Mert ha mondjuk Te írok Nyúlné, hogy aggódsz ennyi súlygyarapodás miatt, akkor természetesen azt mondom, hogy "hülye" vagy, hiszen ez kell a babának, hogy mindene meglegyen amire szüksége van, és edd nyugodtan amit kívánsz, mert nem hiába kívánod. Aztán ha megszületik a baba, akkor hipp-hopp eltűnik majd ami nem kell ránk. De így, hogy az én mérlegem mutatja amit mutat.....hát így egész más a helyzetKép
Hari a lükeKép

Kép
Kép
hari

Nyúlné, nekem nem volt ma ilyen bajom, de biztos az időváltozást érezted meg. Még szerencse, hogy nem az utcán jött rád!
De jó, hozzád képest nekem magas a vérnyomásomKép(80-90/60)

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Nyúlné!
Ma egész nap szinte szarul voltamKép
Írtam is, tisztára para voltam.

Hari!
A többiek ne olvassák, mert rosszul lesznekKép
A végén meglett a három palacsintaKép
Meg egy szelet túrótorta és egy szelet csokitortaKép Meg egy gesztenyés kifli, ilyen hájas tésztából. Várj! Most eszem a másodikatKép
Te vagy édességfüggő?
Szerintem ez is a bajom volt, hogy nem volt bennem 1kg-nyi cukorKép
Ha egy nap nem eszem édességet, akkor remegek és tiszta elvonási tüneteim vannakKép
Tehát, nem vagy egyedülKép
De például most éhes is vagyok. Csak szó szerint nincs mit enni. A sütit is a barátnőm hozta fel.
De még holnap sem tudom, hogy mit fogok enniKép
Kiflit. Na mind1.
Ma már nem panaszkodni akarokKép
Lassan lelépek pihizni.
A tusolás, hajmosás megvolt.
Tényleg, lányok!
Nektek nem zsírosodik jobban a hajatok?

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
28+6

Kép
angelani

Sziasztok lányok,

Hááát, most per pillanat nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...
A történet: Én mivel tudtam, hogy ez idő tájt már nagy hasam lesz, nem akartam belevágni a tavaly eltervezett spanyolországi nyaralásba és először párom is azt mondta, hogy nem megy el az apjával és a nővérével (én itthon el leszek anyuékkal), de kb. 2 havi győzködésembe került, hogy menjen nyugodtan, Õ úgyis annyit gürizik egész évben és ezután is Õ fog amíg ugye itthon leszek a babával. Nagy nehezen mivel minden vágy spanyolország volt így be is fizették az utat. Ma hajnal 5-kor utnak engedtem...mondanom sem kell a gombóc ott volt a torkomon, és máris nagyon hiányzott! De aztán mindig üzent merre járnak és hogy minden rendben van! Meg is nyugodtam, és próbáltam nem gondolni a hiányára!
Erre, most ülök le a gép elé, és mit találok... Idecsempészett nekem egy szerelmes levelet. Kb Fél órája itt pityergek a gép előtt, és próbálom kiírni a fájdalmamat és a boldogságomat is egyszerre. Sírok, mert hiányzik, és sírok, mert borzasztóan boldog vagyok, hogy egy ilyen édes ember szerelmét tudhatom magaménak, és hogy itt mocorog bennem szerelmünk gyümölcse! És közben bosszant, hogy azt hallom állandóan, hogy nekem milyen jó lesz nélküle 2 hétig, kicsit egyedül, meg, hogy kell a kis szabadság is néha...bla, bla,bla. De most bevallom, nekem ez nem hiányzott!

Szerintetek csak én vagyok ilyen hülye? Túlérzékeny?

Amióta együtt vagyunk (5 éve) összessen kétszer 3 napot volt távol, munkaügyben, és azt elég jól viseltem. Remélem valahogy kibírom ezt a két hetet!

Bocsi lányok, de le kellett vezetnem a feszültségem, és csak kipötyögni tudtam magamból! Talán már ez is elég volt a megnyugváshoz.

Jó éjt mindenkinek, aki tud aludni!

Apropó alvás, olvastam a problémákat, én szerencsére tudok háton, és mindkét oldalamon feküdni, de nem sok ideig, úgyhogy a ringlis-spiel hozzám képest...Kép

Pr. 29+2

Kép

Kép
prüntyi

KépKép

Szép jóreggelt!

Én is régen voltam gépközelében.

Megann, jót mosolyogtam a rántottás és teás történeten, de legalább próbálkozik. A szándékot nézd!

Angelina, köszönöm, hogy lemérted az ágyat.
A hasmenés ezer más dolog miatt is lehet, nem kell rögtön rosszra gondolni.

Penna, helyes kiskrapek Kevin, majd a lányos anyukák vigyázhatnak a csemetéjükre.

Mea, jól néz ki a ruhád, nagyon vidám. A menyasszony is csini volt.

Hari, nem semmi amit lakmároztál.

Prüntyi, valóban megható, hogy a férjed ilyen. Örülj annak, hogy egy ilyen emberre találtál.

Tegnap reggel kitaláltam, hogy menjünk el Sturovóba. Így is lett, a kocsit Esztergomban letettük és átsétáltunk, ebédeltünk egy jót, majd Esztergomban megnéztük a vármúzeumot, érdemes.
Következő alkalommal meg Komáromba és Komárnóba akarok menni, ott van a közelben a Monostori erőd is azt hiszem és nagyon jó programok vannak./ma tv-ben is szó volt róla/

Ne a képet, hanem a tájat nézzétek, mert baromi mamba pofát vágok. Na mindegy, ilyen is kell.

Kriszta
28+3
81 nap még

Ezt ettük.

KépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt!

Még nem volt időm igazán visszaolvasni, csak kutyafuttában.

Lényeg:

TALI!

Akit érdekel a pénteki tali, irjon nekem emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra!!!

E héten szabin vagyok (juhhé! :D) ami azt jelenti, hogy megyek mindenfele ügyintézni, vásárolni, szereltetni, stb.

Azért néha ide is benézek. Kép

Alvástéma:

Látom egyre többen szenvednek vele. Szerintem innen már csak rosszabb lesz, nekem is egyre nehezebben megy, de mindenkinek szivből ajánlom a szopispárnát (illetve bármilyen hosszú alakú párnát amit a lábad közé tudsz venni, és kitámasztja a pocakot). Legalább egy pár hét haladékot "vásárolsz" magadnak ezzel a megoldással. De szerintem a terhesség utolsó pár hetében már semmi nem lesz jó... Kép Sajna.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Tegnap még visszaolvastam, de reagálni már nem volt erőm egyáltalán!Kép
Köszönöm az elismerő szavakat az erőnlétemet illetően, de nehogy azt higyjétek, hogy én nem vagyok fáradt!
Tegnap az egész napos strandolás után úgy döltem be az ágyba mint egy krumpliszsákKép, persze aludni nem tudtamKép, csak forgolódtam nagy pocakkalKép, éjjel fent voltam vagy 6-szorKép, nem tudom, lehet ez még rosszabb is????
Nem tudom, úgy tört rám ez az alvásprobléma mint derült égből a villámcsapásKép

Prüntyi!
Ne szomorkodj, tök megértem az érzéseidet, és nem, nem csak Te vagy ilyen!Jó hogy kiírtad magadból!Biztos a párodnak is ugyanolyan rossz nélküled!Én is kétségbe voltam esve amikor a párom a júliusi amerikai útját volt kénytelen tervezni, de szerencsére mára már oda jutottunk, hogy képtelen itthagyni az építkezést, így nem megy majd csak november-december felé!

Mea!
1: Én is bekönyvelem a 10. pluszkilótKép
2: Én is imádom anyukámat!
3: Visegrádon abban az étteremben ettünk ami fent van a bobpályával szembeni dombon, fönt a dombtetőn és a terasztról az egész Dunakanyart lehet látni!A nevét sajna nem tudom!

Angelani!
Ne izgulj, egy egynapos hasmenés még nem jelenti feltétlenül a szülés megindulását!
Tudod hány féle dologtól jöhetett rád ez a klotyózhatnék???Rengeteg!

Penna!
Mindig megcsodálom a kisfiadatKépGyönyörű gyerekKép
A rémisztgetést meg tartogasd magadnakKépKépKép35-38 fok!!Jó Isten, mi lesz velünk???
Tegnap a strandon 2-3óra tájban azt hittem hőgutát kapok, és hogy most azonnal haza kell indulni, mert nem bírom ki víz nélkül!
Ezzel csak az volt a bibi, hogy a Ceglédi Aquaparkban voltunk, bajos lett volna hazajutnunk, mivel nem a saját kocsinkkal voltunk, és ráadásul ott még a zuhanyzóból is forró vizet engedtekKépIdiótákKép
Mi lett volna ha még a nap is süt???

Na most megyek a kálváriámat járni!Építkezés, fénymásolás, anyagvadászat(babának falvédőre stb hallod AngelaniKépKép ha tudsz dobhatsz nekem méteráru címeket), egy csomó csip-csup szaladgálás, telefonálgatás!
Na szép lesz ez a nap is!Viszont van benne valami jó, TÚRÓGOMBÓCOT FOGOK FÕZNIKépKépKépKépKépKép

Megann 29+1 (hihetetlen)

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Hari, jó kis mennyiséget ettél, de nekem is voltak (már csak voltak) falós napjaimKép Amikor mondjuk én sem szembesültem volna azzal, amit ettemKép Nekem most 6-7 kiló van, de így is 70 körül járok, nem voltam korábban sem annyira vékony. Amúgy mondok neked egy vigasztalótKépNem rémisztgetlek, de ha nem tetszik a szervezetednek, ahogy kajálsz, akkor a cukorterhelésen úgyis kiütközik. És akkor majd könnyebb lesz megállítani a falástKép Ez most saját tapasztalatKép De én nem szeretnék öt kilós gyereket!!! Lehet, hogy ez gyerekesen hangzik, de tényleg! Nálunk mondjuk nem voltak nagy babók a családban, úgyhogy remélem, erre nem sok az esély.

Lányok, a szülésre gondoltok már???? Én már nem parázok annyira, mint korábban, próbálom felkészíteni magam arra is, hogy normál lesz, és milyen lesz, meg arra is, ha császár. De így első gyerekkel nem nagyon tudom elképzelni vhogy.
Anyukák, beavathatnátok ám minket első babásokat kicsit ezekbe a dolgokbaKép
Még doki bácsival nem beszéltem ilyesmiről, de most meg fogok kérdezni egy-két dolgot jövő héten, mert aztán szabira megy, és 33 hetes leszek, mire visszajön.

PrüntyiKép

Ez nagyon aranyosKép Tök jó, hogy ilyen boldog vagy a pároddalKép

Pusz nektek

Luc
28
lucretia

Tényleg, lányok, talira gyertek, annyira jó volna!!!!Kép
lucretia

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt lányok,

Köszi az együtt érzést, ma már jobban vagyok, próbálom elfoglalni magam, hátha hamarabb eltelik ez a két hét.

TALI: én már itthon vagyok, úgyhogy nekem szinte bármikor jó!

Pr. 29+3

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!Kép

Sajnos ma elég rosszul érzem magamKép
Előbb majdnem elájultam és olyan gyenge vagyok.
Nem tudom mitőlKép

Tegnap baromira fájt a hasam, folyamatosan kemény volt szegény pocakomKép

Mára az elmúlt, tuti a front miatt volt.

Hát velem ennyi történt eddig.

Próbálok pihizni.

Mindenkinek szép hetet!

Puszi

Mea(29+1 )

Mea
mea

KépKépKépKép

Sziasztok!

Most én küldök kutyákról képeket, most kaptam a férjemtől.
Ha valakinek kellene az alábbi számon tud érdeklődni. Kasa Károly 70-2786748
Õ gazdi, kérte, hogy küldjük tovább.

Köszi

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

mindjárt megzabálom a tutyákat!!!!!!!KépKépKép
Nyúlné,26+0(közeledik a harmadik felvonás)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Istenem, de édesekKépKép
Én is megzabálom őket!
Fajtatiszták?Mennyiért gondolta eladni őket a tulaj??

Megann 29+1

(Most találkoztam az építész-tervezőnkkel, aki megállapította, hogy terhes vagyok, és megkérdezte, hogy hol tartok, félidőben????KépKépKépKép)
Mindját dobok egy képet!Kép

Kép

Kép
megann

Kép
Kép
Kép

Megann 29+1

Kép

Kép
megann

story!

a nővérem lányának az ovinőjével történt a hihetetlen eset,tudni kell róla,hogy egy kicsit dundibb édi feka csajszi,aki mindig jókedvű!
a napokban begörcsölt a hasa annyira,hogy beszállították a mentők,ahol megvizsgálták és kiderült terhes!nem is akármennyire,gyorsan meg is szűlt egy kb.43cm, 2,8kilós kislányt,aki teljesen egészséges,a dokik el vannak ájulva tőle!a csajszinak mindig megjött a havija,és mindig is gyomorpanaszos volt,így nem gyanakodott terhességre,bár mondta,hogy fura volt a bélmozgásaKép!nagyon örül ő is és a palija is,akivel már 3éve együtt élnek,a pali fehér így a kislány gyönyörű félvér lett,csak egy picit sem voltak felkészülve a dolograKépKépKép!!!
durva,mi?ha nem a nővérem meséli,el sem hiszem!

Nyúlné,26

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,a te pocid is gyönyörű,de nem tűnik nagyobbnak pl.az enyémnélKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Prüntyi
nagyon szerencsés vagy!!! Teljesen átérezem amit te érzel.Két hét nagyon hosszú időKép, de annál boldogabb lesz a viszontlátás.Biztos ő is azt érzi amit te, különben nem írt volna levelet neked!KépNagyon ari tőle!

Hari
nem semmi mennyiségű édességet eszel! Én is tudom milyen nehéz megállni.Orvosi ijesztgetésre egy hétig sem bírtam megállni, hogy ne egyek édességet.Most ha nagyon olyanom van akkor inkább túró rudit eszem.Persze ez mellé jön néha csoki, de csak egy szelet, vagy fagyi, vagy pl tegnap este palacsinta.Kép

Tegnap kaptam gyerekruhákat.Nem igazán vagyok elragadtatva tőle, mert eléggé elhasználtak.De hát ajándék lónak ne nézd a fogát, persze még így is a háromnegyedrészét ott hagytam.
Viszont kaptunk egy jónak tűnő babakocsit is.
Pierre Cardin Enfants, utána akartam nézni a neten, de nem találtam róla semmit.Hozzáértők mit tudtok róla????? 3 fokozatban dönthető, elöl bolygosítható kerék, könnyű, akkor ez most 2 funkciós? Tudom újszülöttnek nem jó, de arra van már másik kocsi.

Nagyon édik a kutyák!!!

Most vagyok 30 hetes!KépSztetek elmerjek menni kb 3 hét múlva egy hosszú hétvégére a Horvát tengerpartra.Olyan nagy kedvem lenne hozzá, és már pár óra alatt lent van az ember!

Jut eszembe!
Kaptam fertőtlenítő folyadékot.Chicco.2008.08.hóig jó, de már bontott.Akkor is ez vajon a szavija? Nem látom rajta feltüntetve, hogy felbontás után esetleg változna, de hát elég nehezen olvasható magyar felirat van rajta, és gyakran megváltozik a vegyszerek szavatossága bontás után.Tudtok ebben segíteni?

Sziasztok
Szilvi
30

Kép
Kép
kismama2004

szerintem,ha te úgy érzed,uccu neki,azért kérdezd meg a dokidat!az ne menjen,aki nagyon parázik,mert úgyse érezné jól magát....meg,ha eleve vigyázni kell!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szerintem,ha te úgy érzed,uccu neki,azért kérdezd meg a dokidat!az ne menjen,aki nagyon parázik,mert úgyse érezné jól magát....meg,ha eleve vigyázni kell!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaj lányok tök arik vagytok! Most már nem is érdekel mennyit ettem eddig, most elkezdek egy kicsit odafigyelni. Ma reggel voltam a terhelésesen és nem tudom milyen lesz, mert nem is bírtam megenni a 2 zsemlét meg a kefírt. Csak másfél zsemle volt és majdnem az egész kefír. Remélem nem lesz emiatt más eredmény. Meg azt sem értettem, hogy honnan kell számolni az 1 órát. Én negyed 7-kor kezdtem el enni, félig tartott és negyed 8-kor vették le a vért. Vagy onnan kellett volna az 1 órát számolni, mikor befejeztem? Vagy nem kell ezt ennyire szigorúan venni? A laborosok olyan nemtörődömök és lekezelőek voltak, hogy nem is mertem semmit kérdezni. Na mindegy, remélem normális eredmény jön ki és akkor megnyugszom.
Aztán voltunk bent a munkahelyemen is, ja mert eljött velem a barátnőm is aki ugyancsak terhes, olyan rendesek voltak, értem jöttek a férjével reggel és meló előtt a férj kitett minket az Istvánnál. Muris volt, hogy 2 terhes csaj szállt ki a kocsijábólKép
Szóval bementünk a melóhelyre, mindenki megcsodált minket, a 2 pocakos nőcitKép Aztán kimentünk a kínai piacra, vettem egy fürdőlepedőt még a babának, meg magamnak egy ruhát. Majd pénteken abban megyek, úgyhogy nem is teszek fel képet róla. Persze csak ha jó idő lesz. Szerintem tök édi, igaz 42-es méret, ami nekem fura, de legalább így jó rám. Nem ez volt az első amit meg akartam venni, de a többi esélytelen volt méretilegKép
És még ma csak azt a másfél zsemlét ettem, meg a kefírt meg 3 csokis tekercset, amit a Princessnél lehet kapni kimérve. Már megint csokisKép De nem tudok ellenállni nekiKép

Aztán ma még talán megyünk az anyósomhoz, mert ma van a születésnapja. Igaz nem vettünk neki ajándékot, mert nincs pénzünk, de majd ha kapok fizut akkor pótoljuk. Aztán lehet hogy nem megyünk, mert a párom még mindig szarul van, meg most még a feje is fáj. De hát az ő anyukája, ő tudja.

Holnap az én anyukámmal megyek be a városba, szerda szünnap, csütörtökön doki és pénteken végre itt a tali!! Én már úgy várom! Olyan jó, hogy Rokica felajánlotta a lakásukat, én is gondolkoztam rajta, de mi eléggé kiesünk helyileg, ráadásul az én párom nem hiszem hogy értékelte volna a sok pocakos nőtKép És őt nem is lehet nagyon eltávolítani itthonról, mert az az otthonülős fajta. Fél óra távol a lakástól és már honvágya vanKép

Hari 25+2

Kép
Kép
hari

Nyúlné!

Hát éppen ez az, nem nagyobb mint a tiéd, sőt!Kép
Pedig elvileg 3, de inkább 4 héttel előtted járok!
Biztos jó ez így?
Az uh kimutatná ha nem lenne megfelelő méretű a baba, ugye??
Én a saját szememmel láttam a mérési eredményeket, ami szerint pont megfelelő méretű!
Akkor miért ilyen mini a hasam???

Kép

Kép
megann

Angelani!

A júliusi brendon kuponfüzetben van 4 részes ágyneműgarnitúra huzattal 5990.-ért!
Azt írja, több színű!
Na azt hiszem én ezt most megnézem magamnak!
Mivel voltam az Örsön a sugárban és szteppelt bélésanyagot láttam 2890. ért méterét!
Ez pont jó lenne ágyneműnek, de én sokallom az árát!Ezért már majdnem készet lehet kapni baldahinnal, rácsvédővel stb!
Te hogy látod ezt???

Megann

Kép

Kép
megann

Na, azóta ettem 3 sárgabarackot isKép
Megann szerintem a baba mérete igazából független a pocak méretétől. És valóban, az UH kimutatja a méreteket, tehát szólt volna a dokid, ha nem megfelelőek a méretek. Nekem pl. jó nagy a pocakom, viszont egyáltalán nem nagy a baba. Legalább is pont korának megfelelő, és van akinek ugyan úgy jók a baba méretei, de a pocakja sokkal kissebb. Ez biztos alkati kérdés is. Meg én pl. állandóan eszem, tehát az is látszik a baba mellett. Amikor még nem vártam babát, néha evés után akkor is akkora pocakom volt, mint egy 4 hónapos terhesnek, mert annyira nem volt/nincs hasizmom, hogy rögtön kinyomta a kaja. Szóval szerintem ezen ne izgulj, a doki szólna ha bármi gond lenne. Hiszen minden UH-nál méregetik a babát.

Hari

Kép
Kép
hari

Megann,
az enyém nagy!tőlem azt kérdik,hogy :mindjárt szülök?Képazért nem oltári pici a hasad,csak olyan normális szerintem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann, csak annyit tudok a kutyusokról, mint amit írtam. A gazdi telefonszáma is ott van, tőle kell érdeklődni.
Én is úgy beszereznék egyet, mert a vizsla az egyik kedvencem, csak sajnos a panelba nem megy.

Ma vettem ezeket a Székely és Székely üzletben van leárazás Auchan/ez a Csepeliben volt, de a többi áruházban is van ilyen bolt/
Nem volt halász gatyám és két db-ért fizettem 2000,-FT-ot, nem kismama, de tök kényelmes, rám jó lett így is az M-es méret.

Kriszta
KépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hari,te nem megszűlni fogsz,hanem kifogsz pukkadni!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?