Sziasztok
Krissi: látod, Neked jobb arányszámod lett, mint nekem!
Van egy 40 fölötti lombikos ismerősöm, akinek szintén vmi ilyesmi eredménye lett és nem ment el amniora. Gyönyörű, egészséges kisfia van
Doris: hihetetlen édesek a srácok!
Anyu pont a minap kérdezte, hogy tudok-e Rólad? És nem akarta elhinni, hogy már ekkorák a gyerkők
Azt mondta, hogy dehát nemrég voltál laparon náluk!
Zitus: Te szegény!
Egyébként a Pipolphennel nem csinálsz kárt a babának, én mindkét lánynál szedtem ( görcsölgetésre a Bricanyl mellé). Mondjuk elég szar, hogy nem veheti be az ember a szokásos gyogyókat, de ez van. Én a derekammal voltam így. Tudom, ha bekaptam volna egy Diclofenacot, vagy ilyesmit, jobb lett volna, de azt végképp tilos szedni. Nem próbáltál homeobigyókat? (Szegedi homeos petikák: Tisza Lajos krt 95. Kabay Patika; Kálvin tér 2. Sas Gyógyszertár.) Elvileg ott tudnak Neked felhomályosítást
is adni, de es. a védőnénidet (azt a normálisat) is kérdezd meg.
Orsi: lehet, hogy nem leszek népszerű az ötletelésemmel, de nekem Bogi volt, aki éjjeli bagoly volt fél éves korától 2 éves koráig. Amikor volt egy kis éjszakai fény neki, akkor nem keltett föl minket, nem cirkuszolt. Fölébredt, játszott kicsit az ágyában, aztán elaludt, tehát nyilván nem éhes volt, csak megébredt és unatkozott, vagy félt a sötétben. Mondjuk Viri nem igazán díjazta, hogy "világos" van, de csak addig, amíg el nem aludt
Ki fogtok már röhögni a hátam mögött
Nem vagyok normális, komolyan mondom. A hétvégén "eldöntöttem", hogy valami nagy gáz van. Mert hogy nem érzem a magzatmozgást. Csak amit már írtam (valszeg Bélánk feje). De a pillangó szárnycsapkodást nem. És biztos már nem is él a kisbabám és az nem is a feje, hanem görcsölök. Szóval az agyrágó bogár elindult szombaton, aztán, miután a fél 7végénket tönkrevágtam, vasárnap délben beadtam a derekam a Zuramnak (aki persze már kezdettől mondta, hogy menjünk be anyádhoz, majd ott megnézik) és irány a kórház. Persze kisbéka szíve ott kalimpált, ahogy kell, még a mirkofont is megrúgta
Aztán anyu elkapta az egyik ügyeletest, elmondta neki, milyen hülye gyereke van, az meg megUH-zott
Még azt is mondta, hogy többet mozog a baba, mint normális esetben (persze, előtte vagy egy órán át dödögtem neki, hogy lesszíves jelezni nekem, hogy jól van-e odabenn?)
Mondom, totál nemnormális tyúk vagyok
Jovi