Szerbusztok.
Nincs egy hete, hogy hazajöttem Rodoszról a férjurammal. Kicsattant a szám is, annyi finomságot ettem ott. Sajna fotókat nem tudok beszúrni, mert 5 megásak, tudom-tudom, Photoshop, meg ilyesmi, de ehhez sajna nincsen türelmem...
Végigmotoroztuk, főképpen a járgányon barnultam - a tenger még kicsit hideg volt a pancsoláshoz. Felmentünk a Tsampika öböl sziklája tetején levő kápolnához, ott szoktak imádkozni Máriához a gyermekáldásért. Mi is megtettük - tele volt a kis oltár kisbaba-képekkel, köszönő sorokkal németül, görögül, olaszul, stb... de az igazi élmény lefelé menet ért (300 lépcsőfok). Mert ahogy cammogtunk lefelé, fújt a szél a tengeröböl felől, erejét vesztő, késő délutáni nap sütött, hatalmas csend és trópusi fák körben, és akkor döbbentem rá arra, hogy nekem már minden mindegy, belenyugszom a sorsomba, nem akarok küzdeni ellene.
Tudom, itt köztetek borzasztóan furcsa ilyet olvasni, hiszen ti itt mindannyian a gyermekáldásért küzdötök, és mondhatni megkínozzátok magatokat érte. De én nem ellene agitálok, csak szeretném megmutatni nektek, lehet így is. Főként azokhoz szólok, akiknél hormonális-női eredetű zavarok vannak. Higgyétek el, nem tesztek magatoknak azzal rosszat, ha kicsit ellazultok, és legalább időlegesen elengeditek a dolgot. A Stella-féle versike "kis köve" nekem ezt mutatta meg végül, és számomra óriási haladás, hiszen az életben eddig sok eredményt nekifeszüléssel, nagyot akarással, verejtékezve értem el - de mindent nem lehet.
Úgyhogy Zsebi
, ha lesz egy kis időd, írd a nevem mellé nyugodtan: spontán próbálkoznak.
Egyébként még annyit, hogy nálam a cérnás módszer már bizonyított. Kétszer varrtak eddig. Az eredmény: az emésztésemet (pocsék gyomrom van, krónikus hasmenésem) azonnal rendbe tette. Így elsőre produkáltam egy 34 napos ciklust, peteéréssel és rendes premensis tünetekkel, ami az erőteljes hormonális működést igazolja (egyébként nekem ovulációm is nehezen van magától). Ami még fura volt, hogy a mensi bőséges, "egészséges", fájdogált a hasam, de egyetlen egyszer sem görcsöltem, egyáltalán nem volt szükségem gyógyszerre!
Úgyhogy most nagyon bizakodom
Érezzétek jól magatokat holnap, úgy láttam, lesz valami buli holnap, még csak most olvasok vissza!