Új privát üzeneted érkezett!

Farkasok Kép
Olyan király a hangszigetelés, hogy délután elaludtam és este arra ébredtem, hogy Bakacsiékat éppen kirabolják, mert valaki van náluk (sirályul lehetett hallani, hogy bementek a lakásba és áttrappoltok szobán a fejem fölött). Aztán egy perc múlva megnyugodva hallotam az erkély felől, hogy csak ti vagytok azok Kép.

De ha már felébresztettetek sütöttem magamnak vacsira husit és jól benyomtam.
Most megyek folytatom az alvást Kép
Holnap jövök a világszámmal, vagy csak a tüszőszámmal? Na mindegy jövök, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

Wish

wish

Farkasok!
Mentség elfogadva!!! Remélem azért mostmár aktív tajai leszetek a topiknak!!!!!

Wish!
Drukkkkkkkkkkk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KavicskaKép
Végre jó hírek!
Drukkolok neked és a tüszőcskéidnek.
Ne kapd be a legyet, csak csalogatsd vele magadhoz a békákat. Azok meg majd úgy vonzzák a gólyákat, hogy csak na!

LányokKép
Én úúúgy unom már a Decapeptyl-t. Csak szurkálom magam és tudom, hogy ettől még nem fog semmi sem történni.
Remélem hétfőn majd jöhetek egy jó kis "végre megjött-el".
Egy éve még azért izgultam, hogy ne jöjjön meg.
Ha a saját testem lennél totál hülyének nézném magamat Kép!
Stella

Kép
stella9

Orsi,
tegnap jó későn értem haza, akkor olvastam, de már nem volt erőm írni. Jó lenne, ha jönnétek Kép

Farkasok,
akkor Dunakeszi Kép Hogy megyünk? Találkozunk valahol a városban és indul a konvoj? Vagy megpróbál mindenki magától odakeveredni?

Stella,
küldöm a Mikit Kép

Wish,
hajrá!!!!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Szóval elég jó hely ez a Duna part.

Találkozhatunk valahol a városban is, vagy ott is.
Fabrikálok térképet.
Dunakeszi északi vége előtt balra be - Horányi rév felé. Onnan a Duna kb. 2 km, a végén sorban állnak az autók a kompra várva, őket ki lehet kerülni.
A révtől számítva van jobb és balodal.
Mindkettőt szemügyre vettük. A jobb nyösgősebb valószínű többen is vannak, de teljesen a partig le lehet menni kocsival.
A bal oldal nyugodtabb, több a fa így lehet árnyék is. Én ezt javasolnám.
Ami gond lehet, hogy nincs az az igazi rét jelleg, a Duna part kavicsos a fák alatt részben füves, szék javasolt.

Akkor a jobb oldal:

Kép

Kép

A bal oldal:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Ez nem fair, még képet is raktatok föl, hogy sárguljunk az irigységtől ?! Kép
Nagyon tetszik, főleg a bal oldal baromi hangulatos !!
Apropó, az első képen Farkaskoma, az utolsón Judit látható ? Na, ezért már megérte látni a képeket, ha személyesen még nem is találkozhattunk Kép

Wish : már nagyon kíváncsi vagyok, mit láttak az UH-n, gyere gyorsan és írjál Kép

Kavicska : hajrá a tüszőcskének, a nyh-d nagyon szép vastag, jó puha fészke lesz majd a babócának. Hajrá, hajrá Kép

Stella : én is küldöm a mensi sugikat! Nyugi, észre sem veszed és itt az ET KépKépKép

mniki

Farkasok!

Nagyon jól néz ki! Én a bal oldalra szavazok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
Van 6-6 tüsszencs mind a két oldalon. Sajnos a bal oldaliak még elég aprócskák 4-6 mm-esek, a jobboldaliak 6-8 mm-esek. A múltkor ilyenkor már nagyobbak voltak, de hát ez van.
Úgyhogy maradt egyelőre a 2 gonal+ meonogon felállás. Hétfőn megyek megint ultrahangra.

Az endometrum viszont csak 4 mm Kép Hát ezért sezem az aszpirint? Na majd jobban rágyúrok kefírral és túróval.

Wish

wish

Sziasztok,

Mniki,

Az első gépem nem Farkaskoma van, csak egy haverom, aki a helyet ajánlotta, de a profilunkban láthatsz rólunk egy közös képet.
Kavicska mi a dörgés, ily sok aköröm ma s ez a pénteki öröm?

A bal oldalra az eljutás bonyolultabb, de megoldjuk. Dunakesz északi végén Horányi rév tábla balra mutat, értelem szerűen balra kell kanyarodni. De nem szabad elmenni az utca végég, mert akkor csak a jobb oldalra lehet kijutni illetve a komppal a folyó másik oldalára.

Bal oldalra: a rév felé hasonlóan az előbbi irányba, majd egy tetszőleges utcán, még a Duna előtt be kell menni balra, s a Duna folyásával párhuzamosan haladunk egy kicsit Pest felé az utca végéig (ütközésig), majd jobbra ameddig csak lehet. Az utca végén van egy parkoló is.
Mondjuk találkozhatunk váci úti tesconal a parkolóba és együtt megyünk.

Egy próbakép!

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok!

Jól esik hogy hiányoltok!Köszi!
Itt vagyok,csak valóban körmölnöm kellettKép
Aztán itt voltak a rokonok egy kisbabával,hát őt muszály volt dajkálnom kicsit.Aztán a "rajongói levelekre kellett váaszolnom"=feladtam egy vagyont a postánKépKészülődtem az esti utazásra,Vár a mosogatni való......De öröm az van.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ma beletettem a tesóm vadiúj swiftjébe 3 km-tKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépEz is nagyon jól esett.
Vár a mosogatni való,de most egy kicsit lógok itt veletek,mert egyész 7végén nem leszek,szóval most lefársztalak titeketKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
7főn megyek reggel uh-ra,aztán majd ha előbb nem lesz időm,este jövök mesélni.Remélem lesz mit.Azt is remélem hogy az eddig érzett szúrkálások azt jelentik,hogy szépen nődögél az én kicsi tüszőkém.
Wish mikor mégy uh-ra hétfőn?Lehet hogy összefutunk?Én 1/2 8-ra ott leszek,ha a vonatom nem késikKép
Ha nem jelentkeznék be este akkor mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!De ha lesz időm úgysem bírom ki nélkületekKép!
Sziasztok! Kavics
kavicska

Ne izgulj a tüsszencs miatt, megszeretgetitek egymást alaposan az adott napon és akkor a lelked is megnyuszik a testedről már nem is beszélve.

Farkasok J

Kép
farkasok

Megnyugodtam hogy Krisztián feltette ezt térképet, mert amikor nekem el kezdi magyarázni, hogy hova hogy lehet eljutni az esetek nagy többségében az ellenkező irányba megyek. Nem tudom ki hogy van ezzel, de én például csak úgy tudok térképet olvasni, ha beforgatom magamnak hogy éppen akkor hol és hogyan állok és mi merre van, a pasik megoldását hogy csak szimplán elkezdem tájolni magam és majd fejbe átforgatom nem hogy nem jön be hanem totálisan bekavar.
Farkasok J

Kép
farkasok

Wish!
Akkor tessék sok sok pipihusit enni és még több túró!!!! A tüszéikék szépek és elég sokan vannak! Nekem is a 2. nál rosszabbak voltak a méretek úgyhogy ne izgulj szépen beindulnak!!!!!

Ma átvettem hivatalosan a táblakészítést Larától úgyhogy egy kicsit új stílust kapott, volt időm szórakozni vele. Várom a véleményeket.

Kép
Kép

Akik nagyon hiányoznak nekünk, de nagyon ritkán jelentkeznek!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

szevasz Zsebi-szivárvány,
Jó lesz szinezőke.
Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi Kép
szuper a táblicsku Kép nekem nagyon tetszik Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish : hétfőre megadrukk és nyugi, a tüszők jó kövérek lesznek KépKépKép

Zsebi : köszönjük az új táblicskut, nekem is nagyon tetszik Kép

Rohanok haza, főznöm kell, aztán csobbanunk a medencébe KépKépKép

Puszi és kellemes hétvégét, jó sütögetést és "pletyizést" Kép
N.

mniki

Farkasok!
Nagyon szép a hely amit találtatok! Kép Kép
Este küldtem mailt! Megkaptátok?

Niki!
Fú de jó neked, ezt a meleget nem is lehet máshogy elviselni, csak fürdés közben. Nekiláttam én is takarítani, mosni, de olyan melegem van hogy megőrülök. De muszály, mert este megyünk el. Kép

Örülök hogy tetszik az új tábla. Zebrát azért nem tettem bele, mert úgy gondolom azokat a friss babások fogják megkapni, már alig várom hogy minél több színesítse a táblát!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Így olyan üres az első oszlop! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok,

Először is leírom rövid történetemet, mert nagyon paff vagyok és ez megmagyarázza "eltűnésem" okát is, remélem, megértitek majd.

Szóval a 20. cn volt tüszőrepim és ezt a hőmérőből meg a Billings szerint szinte órára meg is mondtam. Volt akciózás is aznap is, meg utána is. És képzeljétek, rá 2-3 napra elkezdtett puffadni a pocim és éreztem a pfészkeimet meg a méhemet, rosszul esett a kocsiban az alsó pocakot tartó része a hevedernek és minden nap olyan álmosság volt rajtam délutánra, hogy ihaj... Napi +2-3 órát kellett aludnom és nem bírtam nyitva tartani a szemem. Sőt, még szédültem, támolyogtam is. És a hőm végig 37,4 volt! (de úgy ám, hogy minden nap, mint a nyíl!)

Erre ma, 14 napra rá reggelre lement a hőm 37,2-re és elkezdtem rózsaszínezni meg picit barnázni. A pocim továbbra is ugyanolyan jeleket ad, de már nem vagyok olyan álmos.
Éreztem én tegnap előtt hogy amikor sétáltunk 10 percet du. a férjemmel, belenyilallt a méhembe valami, de aztán leültem és akkor rendeződött a dolog.

Mivel minden nap aludtam, semmi időm nem volt írni Nektek. Kérlek, bocsássatok meg érte nekem! De szorgalmasan olvasgattalak Benneteket és mindját írok is még, csak azt most muszáj volt kiöntenem magamból.

Szóval, szerintem volt valaki bennem, én nagyon úgy éreztem és mivel végig éreztem valamicskét a méhem környékén, hát...
Viszont most hogy megjött, már nem vagyok annyira biztos. Ti mit gondoltok erről az egészről?

Pusza

Unique

KépKép
unique

ZsebiKép
Nagyon tetszik az új tábla!
Be tudnál írni engem is?

Unique
Kaali/Krizsa
életkor: 29
még nem dölt el, hogy inszem vagy lombik, de mindenképpen az 1. és augusztus

Köszi!
Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique,

Vasárnap nincs kedvetek velünk tölteni a délutánt?

Illetve Orsi!

Már csak 45 óra a randiig, remélem jól alakul nektek is és találkozhatunk!
Zsebi,

Megkaptuk a levelet, csak még mindent állítgatok a gépen így a levelezés ma indult el rendben.

Farkasok

Kép
farkasok

Unique!
Nem tudok mit mondani lehet hogy elindult odabent valami, talán érdemes lenne azért megnézetni mert véreztél. Sok embertől hallottam már hogy vérzett és mégis ott volt a baba. Jobb ötletem nincsen. Mi az a billings? Bocsi nem tudom. Kép

Betettelek a táblába a köv. firssítésnél már ott leszel!!!!

Renóca!
Betettelek téged is ha nem bánod még az hiányzik hogy hány éves vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebike!
Köszönöm,hogy betettél az új táblába,már szerettem volna kérni,DE!A Kaáliba járok A Krizsa doktorhoz.A többi teljesen stimmel!
Köszike!
Igaz a legelső megindulásom a Dévaiba volt,de oda csak a Kaáliba értemKép
kavicska

Jaa!

Kornak pedig írhatsz 31-et,mert sajna egyre közelebb kerülök hozzá. KépKép
kavicska

Na most elmegyek pihenek egy kicsit,mert eléggé intenzíven csipkelődik az én kicsikém,és este még sokat kell vezetnem,mert karcag háztól házig 220km.10-kor végez a párom,és hogy ne a dög melegben kelljen vezetni,és a vadorzó is kevesebb az uton ,ezért inkább "Éjjel érkezünk".
Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek mégegyszer!
Vasárnap este jövök! VAgy hétfőn! Sziasztok!
kavicska

Kavicska Kép
Én viszont maradtam Dévainál, úgyhogy nehéz lesz találkozni Kép

ZsebiKép
Nagyon jó a tábla Kép Tudtam én, hogy ügyes vagy Kép

Wish

wish

Zsebi
ügyi vagy Kép

Talisok,
akkor beszéljük meg a vasárnapot: nekünk jó a tesco parkoló. Hánykor?
Kaja: akkor mi viszünk majonézes salit, kenyeret. Mit vigyünk még? Gondolom a piáról mindenki gondoskodik magának. Ja igen, műanyag tányért, villát, poharat veszünk.

Na jó éjt, átengedem Petinek a terepet.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara,

műanyag poharat ne vegyél, van itthon egy rakás.
feles pohár is kell, az is van.
A tányérokat még nem találtam meg, de szerintem az nem is lesz, szóval pohár nem kell!!!

Tesco találka fél kettő?
De akkor ne egyen senki ebédet.
Ha meg nem sikerül a sütés a duna parton - jobb oldalon - van egy étterem, meg egy büfé!
Kárpótolom a vendégeket - a palacsinta csak 100 Ft.

Fényképezőt viszek!
A melegben a süti lehet, hogy ugrott, mert yoghurtos, tejszínes sajna, majd ha benn leszünk!

Jó éjt

Farkasok

Kép
farkasok

Kavicska!
Rendben javítottam a dolgokat, a Dévaist onnan vettem hogy írtad hétfőn taliztok Wishel, mondom akkor biztos oda jársz. Sorry. Úgy látom az idei nyár Krizsa dokinak nagyon fog kedvezni rengetegen járunk hozzá és mindenki zebrás lesz!!!

Voltunk vásárolni olyan jól éreztem magam a párom még ennyit soha nem kutyagolt velem és főleg nem ilyen türelmesen. Cél fürdőruha volt, amit nem vettem de vettünk a sógornőmnek egy kiratót nekem meg egy szép táskát, végül a párom megivott egy pohár sört.

Most megyek fürcsizni és szunyálni!

Szép hétvégét minenkinek!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Elkészült már a babaszoba ajtaja? Már annyira várom hogy lehessen a felhőket felfesteni a falra. Biztos gyönyörű lesz!!!

Farkasok!
A varrotanfolyam indul vagy nem? Ha igen mikortól?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Vasárnap délutánra esőt mondanak, de 28-30 fokot.
Remélem nem lesz gond, de ha mégis a parkolóban eldöntjók mi legyen - üres a Bakacsi lakás :-))

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok Kép
A Bakacsi lakás szerintem nem jó, mert a hülye alsó szomszédok biztos nem bírnák a nyüzsgést. Persze ha ők sem lesznek otthon... Kép
Viszont Raymondék is elutaztak a hétvégére, úgyhogy oda is mehetünk Kép

wish

A husik be vannak pácolva, és a Bakacsi hűtőben várják a holnapot:

Kép

Van benne csirkeszárny, csirke comb, alsó és felső, csirke azaz pipicici, meg pulykacici.
Két féle izesítéssel lett elkészítve a pácolás.
Holnapi egészségünkre!

Farkasok

Este ki megy a hídra csókolózni?

Kép
farkasok

Ja és néhány heringtörzs is az áldozati állatok között van, fej nélküliek, csak meg sütni jó ropogósra!

Orsi mikor dől el a holnapi találka lehetőségetek?

Kriszta,

Úton haza felé - jössz a forró nyárba, holnap egy frankó grill party részesei lesztek.
Igen jöttök ugye mindketten.
Jön Wish Lacija is, Lara Petije is, na meg én is elviszem Juditot!

Szóval tegnap délután feltettem a grillparty helyét, találka fél kettő fele, váci u. Tesco parkolója.
Van autótok, menjünk értetek? Buciklivel jöttök?

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok

Szép helyre mentek holnap! Érezzétek jól magatokat és gondoljatok ránk is! Guszta a husika is.
Kép
Ha csináltok csoportképet tegyétek föl, légyszi, légyszi, légyszi....

Wish
Kép
Küldök egy kis növesztő energiát a tüszőcskéknek és az endonak.

Kavicska
Nekünk is vadiúj swiftünk lesz, már egy hónapja várjuk. Állítólag a fehéreket most gyártják. Tesódéknak milyen színű???
Hétfőn várjuk a híreket.

Zsebike
Jó a mosógépes!!!
Én is találtam újakat, íme egy MINDENKINEK:
Kép
Én Renóca???????? 26. De ahogy a másik topikon fogalmazták nagyon kedvesen nekünk a telcsi hozza a babát.

Na megyek. Kerítést csinálunk, mert a régi már ronda is volt és a kutyunk rájött, hogy ezen is át tud mászni. Egy hónapja cseréltük a hátsót, most jöhetett az első. Csak tudnám ez az eb mit fog legközelebb kitalálni? Szárnyakat növeszt??

Szép délutánt mindenkinek!

Renóca
süni_renóca

Renóca Kép
Mindenestre Red bull-t ne adjatok a blökinek.

Én nem fényképezek, mert max paradicsomot, uborkát, hagymát és salátát látnátok egészben, de az alapanyag megvan, holnap délelött meg sali lesz belőle.

Tüszők tuti nőnek, mert egyre jobban érzem, ahogy ugrálnak, de a jobboldal még mindig vezet, mert azt az oldalt jobban érzem.
Mondtam nekik, hogy én apolitikus vagyok, úgyhogy tessék kiegyenlíteni az erőviszonyokat.

wish

Zsebi,
pénteken beszerelték az ajtót, jövő hét utáni hétvégén festegetünk végre Kép Peti az ajtót, én pedig a felhőcskéket Kép

Farkasok,
akkor holnap fél 2-kor mi ott leszünk. Nagyon guszták a husik, ma már vacsizni se fogok Kép
Tányérokat viszünk, meg egy kempingasztalt is a cuccoknak. Király lesz!!! Az esőfelhőket meg majd jól elkergetjük!
Húha, én még jól el vagyok maradva. Csak most értem haza Velencéről, még vásárolgatunk meg minden. Ebből éjszakai kuki-sali lesz Kép

Mindenki!
Zsebiékhez igazodva a júliusi tali július 9. vagy 10. lenne. Jelezzetek vissza légyszi, hogy kinek jó még ez a két nap! Köszi!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Szerbusztok.

Nincs egy hete, hogy hazajöttem Rodoszról a férjurammal. Kicsattant a szám is, annyi finomságot ettem ott. Sajna fotókat nem tudok beszúrni, mert 5 megásak, tudom-tudom, Photoshop, meg ilyesmi, de ehhez sajna nincsen türelmem... Kép Végigmotoroztuk, főképpen a járgányon barnultam - a tenger még kicsit hideg volt a pancsoláshoz. Felmentünk a Tsampika öböl sziklája tetején levő kápolnához, ott szoktak imádkozni Máriához a gyermekáldásért. Mi is megtettük - tele volt a kis oltár kisbaba-képekkel, köszönő sorokkal németül, görögül, olaszul, stb... de az igazi élmény lefelé menet ért (300 lépcsőfok). Mert ahogy cammogtunk lefelé, fújt a szél a tengeröböl felől, erejét vesztő, késő délutáni nap sütött, hatalmas csend és trópusi fák körben, és akkor döbbentem rá arra, hogy nekem már minden mindegy, belenyugszom a sorsomba, nem akarok küzdeni ellene.
Tudom, itt köztetek borzasztóan furcsa ilyet olvasni, hiszen ti itt mindannyian a gyermekáldásért küzdötök, és mondhatni megkínozzátok magatokat érte. De én nem ellene agitálok, csak szeretném megmutatni nektek, lehet így is. Főként azokhoz szólok, akiknél hormonális-női eredetű zavarok vannak. Higgyétek el, nem tesztek magatoknak azzal rosszat, ha kicsit ellazultok, és legalább időlegesen elengeditek a dolgot. A Stella-féle versike "kis köve" nekem ezt mutatta meg végül, és számomra óriási haladás, hiszen az életben eddig sok eredményt nekifeszüléssel, nagyot akarással, verejtékezve értem el - de mindent nem lehet.

Úgyhogy Zsebi Kép, ha lesz egy kis időd, írd a nevem mellé nyugodtan: spontán próbálkoznak.

Egyébként még annyit, hogy nálam a cérnás módszer már bizonyított. Kétszer varrtak eddig. Az eredmény: az emésztésemet (pocsék gyomrom van, krónikus hasmenésem) azonnal rendbe tette. Így elsőre produkáltam egy 34 napos ciklust, peteéréssel és rendes premensis tünetekkel, ami az erőteljes hormonális működést igazolja (egyébként nekem ovulációm is nehezen van magától). Ami még fura volt, hogy a mensi bőséges, "egészséges", fájdogált a hasam, de egyetlen egyszer sem görcsöltem, egyáltalán nem volt szükségem gyógyszerre! Kép

Úgyhogy most nagyon bizakodom Kép

Érezzétek jól magatokat holnap, úgy láttam, lesz valami buli holnap, még csak most olvasok vissza!
s_norka

Snori,

Természetesen bennetek is szívesen látnánk a holnapi talin.
Komolyan, megbeszéltük mindenről lesz szó csak a gyerekgyártásról, cilusról nem, legalábbis minél kevesebb.
Szeretnénk ellazulni, egy jót kajálni, dumálni.

Szívesen látunk benneteket, hozd a spontán erőket és pozitív gondolatokat.
A cél a Dunakeszi Duna part, Váci uti tesco fél kettőkor a találka hely!

Farkasok

Kép
farkasok

Nóri

Nagyon örülök, hogy újra itt vagy.
Kép
Drukkolok nektek!!!

Renóca
süni_renóca

Renóca!
Igen a rád gondoltam, beírtalak a táblába és a ez az egy adatt hiányzott, de már pótoltam is.

Nóri!
Kérésedenek megfelelően javítottam a táblában az adatodat. Kép
Örülök, hogy jól vagy!

Farkasok!
Nagyon guszti a husi!!!! Jó időtök lesz szorítok érte!!!!

Wish!
Növeszd is a tüszikéket. Ez hihetetlen hogy megy az idő mindjárt pungi. Jövő héten túl leszel rajta nem?

Lara!
A felhőket hogy fested?
A többi hétvége amit bejelöltem nem jó nektek? Nem akarom hogy itt most mindenki hozzám igazodjon.

Érezzétek jól magatokat!

Puszi Zsebi

A frissített tábla! Nem fogom ilyen sűrűn feltenni, csak most sokan kértétek az adatok módosítását! Illetve akik közvetlen akcióba vannak kaptak a nevük mellé egy kis szerencsét!!!!

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!
Megnéztem a freemail-at és semmi válasz! Kép
Esetleg megbántottalak titeket valamivel, mert az biztos nem volt szándékos! Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Hazaértünk, szuper volt, bár ez a mai hazaút nagyon hosszú, ötkor keltünk... Sajnos a párom baromira megfázott az utolsó 3 napban, igy nem tudom hogy milyen állapotban lesz holnap délutánraKépKépKép Nekem a Tesco jó találkahelynek, ha a párom nem jön, akkor majd elmetrózom és ott felvesztek ? Mit is tudnék hozni a piknikhez ?? Esetleg bor jöhet ? Nem hiszem hogy lenne energiám főzőcskézni reggel, de majd meglátom...

Délelőtt még remélem ir/olvas valaki Kép
Hogy itt milyen meleg van KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

Csak elmentünk az Erzsébet hídra csókolózni, de mi inkább nevettünk ettől a most kell ezt csinálni......
Ok Kriszta, ha egyedül jössz akkor a Tesconál felveszünk, csak magad, magatok hozzad!
És az étvágyadat.

Reméljük a párod jobban van, elég kaki idő volt arra a múlt héten.

Zsebi,

semmi gond nincs, komolyan csak még nem értünk addig, ma meg persze megint elkeféltema levelezést.
AZt hittem ti ausztriában vagytok?
Csak holnap mentek, vagy mi van?

Puszi

A Guiness rekorder farkasok

Kép
farkasok

Kriszta,

Ha gyalog - egyedül - jössz akkor beteszünk még egy széket, mert a hely nem mindenhol olyan hemperedős!

Jó éjt

Kép
farkasok

Zsebi,
bocsi, kicsit kapkodtam és úgy vettem ki, hogy az a legjobb nektek, de átolvastam újra a mailt és látom, hogy másik hétvégék is jók. De inkább csinálok holnap egy tali táblát és akkor könnyebben áttekinthető lesz a dolog. Addig még úgyis ráér.
Peti nem tudom mennyire tud majd jönni, mert júliusban sokat kell hétvégén dolgoznia. De én hozzád fogok igazodni Kép Ha meg hó végén lesz a tali, az szülés szempontjából már elég izgalmas lehet, de majd gyorsan eldobtok a kórházba Kép
Felhők: rajzoltam egy mintát kartonból és azzal rajzoltam fel körbe bordűr-szerűen a felhőket. A fal alapszíne világoskék és fehér temperával fogom a felhőket kitölteni. Peti meg a napocska-lámpa köré ragaszt fel világítós csillag-matricákat Kép Ha kész lesz, mindent le fogok fotózni, de úgyis látni fogjátok személyesen is, amikor Andor már "szalonképes" lesz Kép

Tali:
Nálunk is van még szabad hely a kocsiban, úgyhogy biztos el fogunk férni.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Elég borult az idő, basszus csak nem fog esni!!!!

Lara

KépKép
lara77

Igen borult az idő, remélem nem esik, de annyi előnyünk lesz, hogy nem fogunk leégni :-)

Kép
farkasok

sZIASZTOKKép

Itt egy elveszett ember...Kép

Olvaslak Benneteket rendszeresen, de írogatni már nem tudok olyan gyakran. Vizsgáimon túl vagyok, vége az első évnek. Még egy hátra van. Ha végeztem, pár hónap pénzgyűjtés, és már indulunk is az utolsó támogatott lombikunknak. tudjátok, a kistesóért. Ha nem sikerül, nyílt örökbefogadás útján lesz kisbabánk.

Ennyit rólunk röviden.

Zsebikém, drágámKép

A táblázat egy vizuális élmény!!! Csk pár pontosítás:
orvos - dr. Kulin Sándor
probálkozás - 5. lombik
szülés időpontja - 2001. nov.19.

Mindenkinek szurkolunk, drukkolunk, most már a kislányommal közösen. Õ is teljesen képben van veletek kapcsolatban. Nagyon imádom, és mindőtöknek ilyen kis melegszívű kisgyereket kívánok.

Jó szórakozást a mai talizósoknak!

Dóri
kardalus

Kész a kukorica saláta!
Kép

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?