Sziasztok!
Hú, na én is ideérek! Elég sok minden történt velünk az elmúlt 24 órában! Jó és rossz egyaránt! Tegnap romapartit hallgathattunk egészen hajnal fél 3-ig!
Azt hittük, hogy ideggörcsöt kapunk: cigányzenekar nyomta az utcában egy háznál! Persze jól ki volt hangosítva! Fél 12-kor flhívtuk a rendőrséget, hogy aztán már mégis csak sok. Erre a válasz: ENGEDÉLYÜK VAN AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL!!!! Normálisak??? Hétköznap? Egyébként legalább 15 bejelentés ment a rendőrséghez, akik nem tudtak semmit csinálni. Jó, mi? Nem is tudom, hogy ki van ebben az országban elnyomva... Na valahogy elaludtunk, de szegény Marcinál be kellett zárni az ablakot, hogy ne hallatszódjon hozzá.
Olyan meleg volt nála
Marci gondolt egyet: Õ is bulizni akart a kisebbséggel. A negyed 2-es szopizása után felkelt 2 körül és 4-kor sikerült is nagy nehezen visszaaltatni. Közben persze én sírva is fakadtam, mert egyszerűen olyan éber volt, hogy na. Én meg a zaj miatt alig tudtam fél 1 körül elaludni, úgyhogy nagyon fáradt voltam.
Az éjszakai bulizása miatt Drágaságom ma rekordot aludt: 3/4 1-től aludt 1/2 5-ig!!! Közben én is hunytam egy pirinyót.
Zsófi!
Utazóágyba mi csak plédet szoktunk rakni. Marci többször aludt már a nagyszüleinél benne és elégnek bizonyult a pléd. A légzésfigyelőt mi még használjuk (éjjel is pittyeget
) és vinni is fogjuk magunkkal, ha éjszaka utazóágyban altatjuk Marcit.
Nagyon csinos menyasszony voltál + párod is nagyon helyes = szép pár vagytok!
Erre csak Bence tehette rá a koronát!
Előre is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Gigi!
Kíváncsi vagyok mikorra növeszti Oli a fogacskáját. Épp most néztük, hogy mintha Marcinak is jönne a 8. Nem hiába ömlik belőle ezerrel a nyál.
Jaj, de jó, hogy nem szabadulok Tőletek
Dia!
Köszi a képeket, amiket küldtél. Csak ma tudtam megnézni őket, mert tegnap besz.rt az Outlookom. Nagyon jó képeket csinál a gépetek!
Nem is morgós medve Domi! Olyan mintha kakilni készülne
És igenis meg fog magától tanulni beszélni, ülni, mászni, állni stb. Domikád! Ügyes gyerek! No para!!!
Gigi-Dia!
A fenyőfát nem csodáltátok meg!!!!!!!!!
Saxi!
4 gyerek + háztartás + nagymami!
Nem semmi! Kitartást!!!!!!!
Márti!
Szegény Gigi is szenved a fogacskával. Látod, hogy melyik fog Neki kibújni?
Miket vásároltatok? Hol vásároltatok?
Györesz!
Hol vagy? Tessék írni! (Bár már vagy 1 órája írom a levelet, úgyhogy közben lehet, hogy megelőzöl.
)
Évi!
Rolcsi egész nap nyügi volt? Vagy délutánra elmúlt Neki?
Köszönjük a linkeket. Mindjárt elkezdek képeket válogatni az előhíváshoz!
Hát hogy is mondjam Marci eszegetett: szopizgatott és amennyi szilárd kajcsit adtam Neki, azt megette. És eddig mind bennmaradt!
Az a legújabb, hogy ahogy bekapja a kanalat, úgy összeszorítja a fogát, hogy nem tudom kivenni a kanalat a szájából. Már rendesen végigkaristolta a kanalakat a fogaival. De rájöttem, ha nem húzom, hanem elengedem, akkor kiereszti
Nem semmi a Kiscsákó! Tegnap óta délben és este is adok Neki kajcsit, de egyenlőre még ugyanazt (most sütőtök+burgonya, majd utána őszibarack+alma van soron), de nem nagy mennyiséget. Viszont nem iszik utána semmit. Kaksija már megint nincs 3. napja. Holnap jön a kamillatea, azt hiszem.
A szülinap kis szolid volt: kései vacsi szopi után (Marci persze akkor is balhézott
).
Dehogy felejtettem el a meghívást. A hetünk elég zsufi volt, a jövő hetet még nem tudom, de a Párod tanul, ilyenkor csak nem megyünk oda balhézni Marcival. Utána Gábor lesz itthon szabin 2 hétig
Párodnak hogy sikerültek eddig a vizsgái? Egy nagy szekérrel Neki a többihez! A nagy gyerkőcök milyenek voltak ma?
Anikó!
Ez hihetetlen, hogy Krisztike mennyit szenved! Hogy alakult a pofija a nap folyamán. Remélem visszahúzódott a duzzanat. Hány fogat növeszt most?
Mica!
Sok meló!
Hajrá-hajrá! Tényleg nem semmi, hogy mit össze pörögsz! 240 km ma, ez nem semmi! Merre laknak anyudék?
Köszike a kelés választ! Irigyellek és nagyon ügyes Zolika, hogy ilyen szépen alukál!
Gyuszkódnak jobbulást!
Marci annyira édesen dumál, hogy hihetetlen! Ha tudnám, hangos levelet küldenék!
Megy a dá-dá, pá-pá, meg a dá-dü-dá.
Most megyünk fürcsizni!
Még jövök! Reszkessetek!
Pusz: Melinda