Új privát üzeneted érkezett!

DiaKép

Dög unalom itt is jelen vanKépKép Na de majd ősszel kicsit kikapcsolódom a munkában.Kép

MártiKép
Teneriffat néztem ki. Azért, mert ott nagyjából mindig 28 fok körül van a levelgő és az szerintem elég kellemes. Ti mikor mentek és hová? Azt mondat, hogy Görögországba, csak pontosabban. Nekünk is jó lett volna társasággal menni, talán majd jövőre.

Puszi

KépKép
gigi28

MicaKép

Zolikának boldog névnapot!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi
Stavros vagy , Paralia, még bunyózunk a helyen.
Ha gondoljátok nyugodtan jöhettek ti is velünk.
Voltatok már Teneriffén? Júli 28. án indulunk ez már biztos. Ismételten egy konvolyal, most két társaságot hozunk épp össze, mármint két különböző társasággal megyünk egyszerre, mi leszünk a közös bennük. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz.
Szeptemberben viszont édes hármasban készülünk valamelyik görög szigetre, én Santorinit szeretném nagyon, de apa szerint inkább Kréta és átmegyünk komppal 1-1 napra, majd meglátjuk mi lesz belőle.

puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Igyekszem ma többet írni, ha hagynakKép!

Lányok, tényleg tüneményesek a manóitok! Örülök, hogy jól sikerült a tali!Kép

Zsófi! Szépek vagytok a képen, micsoda sármos mosolya van a párodnak! Jaj ezek a puszilkodós felnőttek! Nem értem miért nem lehet tiszteltben tartani egy babát, csak azért mert picuri! Egy felnőtthöz sem mennek oda, hogy atyala-patyala és nem csókolgatják össze! Pedig szívesen megnézném a következményeket Kép! Hová mentek nyaralni és mennyi időre?

Márti! Örülök, hogy Gigi fogacskája jobban van és sajnálom, hogy nem nagyon tud szegényke enni! Próbáld talán a kedvenceit, esetleg másmilyen kanállal etetni (néha elég egy kis csel, mert ilyenkor már rutinból utasítják el az ételt, elég ha meglátják a megszokott kanalat, vagy az etetőszéket - rögtön beugrik neki a rossz élmény Kép) Drukkolok nektek!! Kép Ti is mentek nyaralni? Ti hova?

Gigi! Olikának jön felül a foga és még mindig ilyen rendi-bendi kismanó? Drága anyuci, puszilgasd meg a nevemben is ezt a kisangyalt és légy rá nagyon büszke! Köszi a drukkot! Kép
Jók lehettetek a két autóval, babával, kutyával stb., stb.! Kép
Mikor jöttök mihozzánk? Én már nagyon várlak bennetekt!Kép

Drága Dia! Hidd el nagyon szívesen cserélnék veled, legalább egy kicsit! Tudod én is alig vártam már, hogy itthon legyen a két nagyobb manóm, de rájuk is nagyon kell ám figyelni még (sokszor törik a fejüket valami huncutságban ám!Kép) Apucink már kb. 1 hónapja van itthon tanulmányi szabin, de szerintem még rosszabb, mint amikor dolgozott, mert alig-alig van ránk ideje! Rolcsi fiam, tudod egész napos strapa Kép. Összeségében tehát a nagy nyüzsi egy csomó idegeskedéssel jár, viszont szólni én sem tudok kihez, legalábbis beszélgetni, megosztani a problémáim és egy kis erőt meríteni - ez most nem megy Kép! Ezért is várlak benneteket olyan nagyon! Gyertek, gyertek!!KépDomi manócska jól alszik az ágyikóban továbbra is? Hogy vana lábikód? Javul már? Tennék én fel szívesen fényképet, de nem tudom hogyan kicsinyítsem! Segítesz?

Saxi! Háááát nem irigyellek! 4 csajszi+nagymami+háztartás! Klassz vagy, hogy ilyen jól bírod mégis! Te is hiányzol ám nekünk! Kép

Melinda! Ti jól vagytok? Marcika eszik rendesen? Rolcsi teljesen változatosan szopizik! Van amikor alig-alig kér, máskor meg ráncigálja a ruhámat Kép! Én mindenképpen úgy etetem, hogy csak szopi után, inkább főzit egyet kevesebbet, mint tejecskét, de így is megeszik kb. 100, 150, 200 g-ot sziárdat is. Ma például alig evett a reggeli tejpépből, már nem izgulok, tudom, hogy később behozza! Te se legyél paramami! Ez a te nagyfiad is pontosan tudja, mennyire van szüksége!Kép (Mondom én Kép!) Mi újság a pelenkában? Nem is írtad, hogy sikerült apa szülinapja?
Ugye te sem felejtetted el a meghívást!

Györesz! Mostanában keveset jössz, ugye minden rendben veled? Hiányzol!!!!KépNorbika járkál rendületlen?

Örülök, hogy ti is bátrak vagytok és elindultok manóval nyaralni! Mi augusztusban megyünk Horvátországba egy apartmanba, már nagyon várjuk mindannyian, de a nagyszülök rendesen felelőtlennek tartanak! Kép Paranagyik Kép Lányok, adhatnátok ötleteket mi az amit muszály vinni a törpinek! Mi még most utazunk először és nem szeretnék se túl sokat, se keveset vinni! Beszereztem pl. már egy ici-pici felfújhatós medencét, ne kelljen a kádat cipelni!

Háát jól elkiabáltam, ma megint nyűgi Rolandusz Kép rájöttem, hogy ha nem alussza jól kimagát, akkor ilyen kis zizi!

Azthiszem most kitettem magamért Kép Akinek külön nem írtam, külön puszit küldök!

Bemásolok nektek két linket, az egyik filmelőhívás (én mindig így szoktam, ingyen), a másik pedig biozöldség házhozszállítás, ha esetleg érdekel benneteket is!

http://www.ebio.hu/ ;
http://asp06.photoprintit.de/microsite/index.php?activex=1&customerid=5747

Sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Márti!
Én tanítgatom domit,mert amilyen lusta egyedül nem tanulna meg soha beszélni.KépKép
Voltatok már Paralia-n?
Mert a nővérem már volt és azt mondta elég szar hely.De lehet,hogy a szarabb részén volt.Kép

Gigi!
Menjetek Görögbe!Na látod még utitársatok is lenne.Kép
Ki vagyok Domitól.Fél fél órákat alszikés nagyon nyűgi!Kép

Pusz pusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Ez az én sorsom, ma is csak bejelentkezni tudok. Ránk jár a rúd. 2 napja nem alszik napközben, csak cicin, és ha eltűnök előle, akkor üvölt. Éjszaka óránként-2óránként kelt, szóval tisztára kész vagyok. Végre rájöttem, hogyan adjam be neki a panadol szirupot. Vízben felhigítottam, cumisüvegbe tettem, így megissza. Szerintem nem szereti, mert túl édes. És a hab a tortán, hogy reggelre bedagadt a fél arca, fogalmam sincs mitől. Mivel nem lázas, és nem is pirosodott be neki, egyelőre nem kell bevinnem a dokinénihez, hát remélem, vissza fog húzódni. Dokinéni szerint, lehet hogy a fogacskák csinálják ezt is. Hát, már elegem van, végre kijöhetne egy fogacsak úgy is, hogy nem produkál valami ilyet.
Na szaladok, mert kupi van itthon, egyszerűen semmire sincs időm, este meg már dög vagyok, annyira elfáradok.
Puszika mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!

Nagyon sajnálom, hogy nálatok is ilyen rossz a helyzet! Próbáltad neki a homeós bogyókat? Van akinél kell pár nap kell, hogy használjon és lehet 1/2 óránként is adni, ha nagyon nyűgi a babó, van még a Viburcol kúp ez is homeopátiás szer, ez kifejezett nyugtalanságra, nem alvásra van!
Próbálj inkább pihenni, takarítás helyett, nehogy kibukj! A rumli úgyis meg vár! Kép

Sok-sok gyógypuszit és nyugtatópuszit és jókedvpuszit küldök nektek! Kép Kép

Egy sorstárs (bár nekünk még csak fogacskánk sem jön Kép

Lányok mi ez a lazaság? Hoooooool vagytooooook???

Pusz-pusz: Évi Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Kisse eltuntem, mert volt eleg felfordulas nalunk, nagymamam itt volt par napot, segitgetett a kertben, cserebe tobb munkam lett..Kép Kozben a melo se egy leanyalom volt, foleg a keddi nap (66fax jott, elotte valo nap csak 26..) Szerdan itthon maradt a nagyfiam is, mert kohogott es torkat/fulet fajlalta, dokinenihez elvittem, lenyeges dolgot nem lat, picit piros a torka, fulevel meg mehetek a fuleszetre, ha meg fajlalna.. kohogesre kap gyogyszert. Ma ment haza nagyim (anyukameknal lakik), Gyuszko fiam ugy dontott, hogy amig meg nem gyogyol, megy o a nagyihoz, igy reggel felpakoltam a bandat, es hazavittem autoval oket, gyors kaja Zolikanak es nekem, es jottunk vissza.

Gigi,
Koszi a koszontest, bar nem most tartja (nonapkor), de ez is nevezetes napKép Parom csaladjaban 3 nonemunek van ma nevnapja (Edua).

Kepek szuperek, olyan jo, hogy igy tudtok talizniKép
Mondjuk en se vagyok egy itthon-ulo tipus, de azert Bp. messze van, hogy csak ugy felugordjakKép Bar ma is lenyomtam 240km-t..

Melinda,
Mi egyszer sem kelunk ejszaka, max. azert ebredek, mert a gyerkoc koppan az agy vegeben, vagy helyezkedik sokat, es erre felebredek. Most mar napok ota cumit sem kellett adnom neki ilyenkor.

Most hirtelen ennyi, mert all a melomKép
Megprobalok meg este jonni, ha nyugisabb lesz a legkor felemKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!!

Mica
hát te változatlanul nem vagy semmi, pörögsz ezerrel. Remélem Gyuszkó hamar rendbe jön a nagyi gyógyitó szárnyai alatt. Kitartás a fax halom eltüntetéséhez.

Évi
elég változatosan adom neki a kanalakat mostanság, úgy veszem észre a hideg kaja az jöhet így ma csak éppen melegítettem meg mindent, így is amikor a végénél járt akkor evett a legszebben mert addigra plussz hült is.
Szerencsére szopizni rendesen szopik, jól fel is turbózta nekem a dolgokat.
Annyi ember van körülötted és mégis magányos vagy, sajnos ez a mi sorsunk. Kiszolgáló személyzet vagyunk, de foglalkozni a kutya sem foglalkozik velünk, hát ezért van ez a topik is, itt élünk társasági életet nap mint nap.

Dia
igen tavaly voltunk Paralián, szerintem nem vészes, bár az igaz az összes görög hely közül ahol eddig voltunk ez a legkevésbé szimpi, viszon itt szuper volt a társaság és az ember egész nap a parton heverészik, szóval elviselhető.

Anikó
hát ez nagyon gázosan hangzik, iszonyatosan rátok jár a rúd ezzel a fogzással, csak lenne már egy kis szünet közte. Kitartást!!!!
Szerintem is hagyd a kupit kényeztesd magad egy kicsit valamivel, ha félórácskára is de megéri.

Végre Györesszel és Norbikával sikerült taliznunk, vásárolgattunk egyet, Norbika nagyon édi ahogy ül a babakocsijában meg kell zabálni.

puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Márti!
Örülök,hogy nem sértődtél meg amiért lefikáztam Paraliat.Kép
Bár én most annak is örülnék ha oda eltudnánk jutni.Kép

Anikó!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen gázos napjaitok vannak.
Most szégyellem magam,hogy azért nyávogok mert fél órákat alszik nappal Domi és éjszaka 3-kor kel szopizni.Kép
Kitartás!Kép

Mica!
Nem írtál Katáról.KépMi van vele?Miért van az Anyukájánál?Nem mondta,hogy megy.Otthon balhé van???Kép
Jó sok melód van.KépHogy van ennyi energiád??Kép

Évi!
Na,megpróbálok segíteni a kép feltevéshez,de csak úgy tudom elmagyarázni ahogy én szoktam feltenni.Kép
Szóval:Kikeresed a képet amit elszeretnél küldeni.Belépsz a total commander-be.Fölül bal sarok/festő paletta/klik.Kép mellett jobbra RESIZE-klik beírod a méretet pl:500x375 alul DONE-klik.Aztán bal sarok fent FILE-klik.A közepe felé van olyan,hogy SAVE AS.....klik és mentés-klik.Aztán a bneten a melléklet feltöltésénél megkeresed melyik könyvtárba mentetted el a képet és már teheted is fel..)Nekünk ACD SEE képnézegető program van.
Nem tudom mennyire bonyolult amit írtam.Így vissza olvasva elég gáz,pedig a gyakorlatban nagyon egyszerű.KépSok sikert!Kép
Mit tanul Apa?Kép

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hú, na én is ideérek! Elég sok minden történt velünk az elmúlt 24 órában! Jó és rossz egyaránt! Tegnap romapartit hallgathattunk egészen hajnal fél 3-ig! Kép Azt hittük, hogy ideggörcsöt kapunk: cigányzenekar nyomta az utcában egy háznál! Persze jól ki volt hangosítva! Fél 12-kor flhívtuk a rendőrséget, hogy aztán már mégis csak sok. Erre a válasz: ENGEDÉLYÜK VAN AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL!!!! Normálisak??? Hétköznap? Egyébként legalább 15 bejelentés ment a rendőrséghez, akik nem tudtak semmit csinálni. Jó, mi? Nem is tudom, hogy ki van ebben az országban elnyomva... Na valahogy elaludtunk, de szegény Marcinál be kellett zárni az ablakot, hogy ne hallatszódjon hozzá. Kép Olyan meleg volt nála Kép
Marci gondolt egyet: Õ is bulizni akart a kisebbséggel. A negyed 2-es szopizása után felkelt 2 körül és 4-kor sikerült is nagy nehezen visszaaltatni. Közben persze én sírva is fakadtam, mert egyszerűen olyan éber volt, hogy na. Én meg a zaj miatt alig tudtam fél 1 körül elaludni, úgyhogy nagyon fáradt voltam.
Az éjszakai bulizása miatt Drágaságom ma rekordot aludt: 3/4 1-től aludt 1/2 5-ig!!! Közben én is hunytam egy pirinyót. Kép

Zsófi!
Utazóágyba mi csak plédet szoktunk rakni. Marci többször aludt már a nagyszüleinél benne és elégnek bizonyult a pléd. A légzésfigyelőt mi még használjuk (éjjel is pittyeget Kép) és vinni is fogjuk magunkkal, ha éjszaka utazóágyban altatjuk Marcit.
Nagyon csinos menyasszony voltál + párod is nagyon helyes = szép pár vagytok! Kép Erre csak Bence tehette rá a koronát!
Előre is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Gigi!
Kíváncsi vagyok mikorra növeszti Oli a fogacskáját. Épp most néztük, hogy mintha Marcinak is jönne a 8. Nem hiába ömlik belőle ezerrel a nyál.
Jaj, de jó, hogy nem szabadulok Tőletek Kép

Dia!
Köszi a képeket, amiket küldtél. Csak ma tudtam megnézni őket, mert tegnap besz.rt az Outlookom. Nagyon jó képeket csinál a gépetek!
Nem is morgós medve Domi! Olyan mintha kakilni készülne Kép És igenis meg fog magától tanulni beszélni, ülni, mászni, állni stb. Domikád! Ügyes gyerek! No para!!! Kép

Gigi-Dia!
A fenyőfát nem csodáltátok meg!!!!!!!!! Kép Kép

Saxi!
4 gyerek + háztartás + nagymami! Kép Nem semmi! Kitartást!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Márti!
Szegény Gigi is szenved a fogacskával. Látod, hogy melyik fog Neki kibújni?
Miket vásároltatok? Hol vásároltatok?

Györesz!
Hol vagy? Tessék írni! (Bár már vagy 1 órája írom a levelet, úgyhogy közben lehet, hogy megelőzöl. Kép )

Évi!
Rolcsi egész nap nyügi volt? Vagy délutánra elmúlt Neki?
Köszönjük a linkeket. Mindjárt elkezdek képeket válogatni az előhíváshoz! Kép
Hát hogy is mondjam Marci eszegetett: szopizgatott és amennyi szilárd kajcsit adtam Neki, azt megette. És eddig mind bennmaradt! Kép Az a legújabb, hogy ahogy bekapja a kanalat, úgy összeszorítja a fogát, hogy nem tudom kivenni a kanalat a szájából. Már rendesen végigkaristolta a kanalakat a fogaival. De rájöttem, ha nem húzom, hanem elengedem, akkor kiereszti Kép Nem semmi a Kiscsákó! Tegnap óta délben és este is adok Neki kajcsit, de egyenlőre még ugyanazt (most sütőtök+burgonya, majd utána őszibarack+alma van soron), de nem nagy mennyiséget. Viszont nem iszik utána semmit. Kaksija már megint nincs 3. napja. Holnap jön a kamillatea, azt hiszem.
A szülinap kis szolid volt: kései vacsi szopi után (Marci persze akkor is balhézott Kép ).
Dehogy felejtettem el a meghívást. A hetünk elég zsufi volt, a jövő hetet még nem tudom, de a Párod tanul, ilyenkor csak nem megyünk oda balhézni Marcival. Utána Gábor lesz itthon szabin 2 hétig Kép
Párodnak hogy sikerültek eddig a vizsgái? Egy nagy szekérrel Neki a többihez! A nagy gyerkőcök milyenek voltak ma?

Anikó!
Ez hihetetlen, hogy Krisztike mennyit szenved! Hogy alakult a pofija a nap folyamán. Remélem visszahúzódott a duzzanat. Hány fogat növeszt most?

Mica!
Sok meló! Kép Hajrá-hajrá! Tényleg nem semmi, hogy mit össze pörögsz! 240 km ma, ez nem semmi! Merre laknak anyudék?
Köszike a kelés választ! Irigyellek és nagyon ügyes Zolika, hogy ilyen szépen alukál!
Gyuszkódnak jobbulást!

Marci annyira édesen dumál, hogy hihetetlen! Ha tudnám, hangos levelet küldenék! Kép Megy a dá-dá, pá-pá, meg a dá-dü-dá.

Most megyünk fürcsizni!
Még jövök! Reszkessetek! Kép Kép Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hali Melinda!Kép
Marci már tényleg nagyon sokat csacsog .KépBezzeg Domi....Emlékszel úgy dumál,hogy a cumi a szájában van.KépKép
Juj tényleg elfelejtettem megnézni a fát!KépKépNa ezért el kell menni mégegyszer hozzátok.Kép
De Ti is jöhettek ám hozzánk!Valamelyik szombaton és a fiúk is tudnak dumcsizni,már úgy is találkoztak.KépNa?Kép
Romaparti.Kép
Nálunk is ma az alattunk lakó bömböltette a zenét persze akkor amikor Domi a fél órácskáját aludta.KépNem is aludt másképp csak úgy,hogy ringattam.KépNa de amikor felkelt elkeztem ugrálni a padlón.Remélem mozgott a csillárjuk.KépKépNem is zenélt többet utána.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda
Romaparti Kép Kép Ez elég gáz! Tényleg ilyenre is adnak engedélyt?! Ez nagyon jó! Kép A rendőrők egyébként is olyan tehetetlenek. Anyuék utcájában is jó sok cigány van, és egyszer kitört valami balhé, és valaki kihívta a rendőröket. De azok nem mertek bemenni az utcáb. Kép Kép

Utazóágy
És itt ti hova teszitek a légzésfigyelőt? be lehet tenni a szivacs alá, vagy a takaró alá teszitek? Pittyegett? Kép Frászt is kapnék. Nekünk eddig egyszer riasztott, de úgy pattantunk ki az ágyból, mint akit seggbelőttek. Kép Kép

Dia
Nektek is jó a szomszédotok. Kép De ez a dübörgés nem rossz ötlet. Kép Kép

Képzeljétek, ma Bence du. 5-kor csak főzeléket kapott, és ivólevet, nem szopizott. Kép Olyan ügyes már.

Örülök, hogy tetszettünk!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Dia, próbáltam kicsinyíteni a képet, nem sok eredménnyel! Nekünk nem olyan a képolvasónk amit írtál! Apa IV. éves a Jogi Egyetemen, már nem sok van hátra szerencsére, de ez a legnehezebb Kép!

Mica! Én is jobbulás kívánok Gyuszkódnak! Kép Remélem tudsz kicsit pihenni is! Kép

Melinda, hát no coment romabulis Önkormányzat
Kép, én nem vagyok "fajgyűlölő", de nem hiszem bármelyik épeszű magyar ilyet csinálna fél éjszaka Kép! Az viszont jó hír, hogy szépen eszeget Marcikád! Csak így tovább, megy a drukk!
A nemalvás=nyűgi dolgot visszavonom, ugyanis ma rendesen 3x aludt, mégis tiszta zizi volt este, alig vártam, hogy elaludjon, komolyan megőrülök! Kép A nagyok viszont segítettek sokat!
Apának eddig egészen jól sikerültek a vizsgák, bár becsúszott egy U.V. sajna Kép, úgyhogy a pihenésre szánt tanulmányi szabi ugrott Kép, de a lényeg, hogy sikerüljön!

Gigi! Hogyha nem gond, megírnád nekem az emil címed, tényleg eléggé kivagyok, szeretnék kérdezni tőled pár dolgot!
Remélem jól vagytok, ma még nem is írtál!

Jó éjt minden babának, mamának!

Puszi: évi Kép

Megpróbálok az outlookkal mahinálni, talán úgy sikerül.
Feladom, kb. 5x probálkoztam és még mindig nem jó Kép
Puszi.

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Még egszer megpróbálom!
ÉviKépKépKép

és sikerült, ugye nem is látszik rajta milyen rosszcsont...
és látjátok hogy szeretnek engem Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hála az égnek, Marci a szopi alatt bealudt már az első cicin, úgyhogy álmában szépen evett és utána könnyen letudtam fektetni Kép

Dia!
Szomszéd Kép A visszaugrálás tetszett Kép
Évának is írtam, hogy mostanság eléggé foglaltak vagyunk, de tényleg megyünk Hozzátok is. Gábor is rábólintott, mert szimpi volt Neki Tamásod Kép

Zsófi!
Légzésfigyelő: valahogy megpróbálom elmagyarázni. Alul vékony anyag van, amire kerül egy kb. 1 cm vastag szivacsos valami, ami az utazóágy tartozéka. E kettő közé fogjuk rakni a légzésfigyelőt.
Nektek is beriasztott? Kép Mennyi idős volt akkor Bence? Nekünk már kétszer élesen (kb. 3 hónapos korában + kb. 1 hónapja), tegnap pedig csak a rövid pittyegésig jutott (szerintem többször is bepittyent, csak félálomban voltam. Marci szerintem nagyon mélyen aludt).

Évi!
Ennyire rosszul érzed Magad? Most nagyon megijesztettél. Kép Megy egy emil!
Én sem vagyok fajgyűlölő, sőt eddig ezekkel sem volt semmi baj, rendesek egyébként. Remélem valami kerek szülinapot ünnepeltek és legalább 5 évig nem hallunk felőlük Kép
Küldd át Nekem a képeket és én majd lekicsinyítve visszaküldöm. Utána már feltudod itt rakni?

Ha valaki még írna, annak örülnék! Kép
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Évi
de jó, hogy nem adtad fel!! Milyen cuki Rolcsi, és a nagyok is milyen aranyosak, biztos sok fáradtság a 3 lurkó, de temérdek öröm is.

Dia
miért haragudtam volna érte, elég sok gyönyörű helyen jártam már, s az értékrendem is működik valamelyest. Azért nem annyira gáz a hely, tavaly én nagyon jól éreztem magam Paralián, hihetetlenül finom a sült kukorica ott, hogy én mennyit ettem belőle.

Zsófi
az ember mnilyen természetes dolgoknak is mennyire tud örülni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Na megpróbálok írni! Remélem Norbi nem szakít félbe, mert már második napja katasztrófa! Tenap este szépen elaludt, aztán 10-kor felkelt és éjjel 1-ig nem tudtam elaltatni! Minden praktikát bevetettem, próbáltam ringatni, nem hagyta, adtam Neki tápot megivott kb. 40-et, adtam vizet, simogattam, énekeltem, bekentem az inyét, adtam Neki panadol szirupot, hagytam sírni, de semmi nem használt!
Na közben sírt, de szerencsére elég volt egy kis ciróka, úgyhogy folytataom!
Szóval a végén magam mellé fektettem és ott még vagy egy órán keresztül pörgött-forgott és elaludt reggelig! Nem tudom mi van vele, csak a foga lehet, nem tudom!!!!

Zsófi!
utazóágy: van egy szivacsos valami hozzá és Én arra csak egy lepedőt tettem!
Nagyon szép pár vagytok!!!Kép
Ügyi vagy, hogy kiváltottál egy szopit!

Saxi!
Na akkor Te sem unatkozol! Kitartás!

Évi!
Azért írok minden nap, csak Norbi mellet mostanába nincs annyi kapacitásom, mint régen! Állandóan állni meg menni akar! Ha az ölembe ül akkor megfogja a két kezem és kiköveteli, hogy sétáljunk! Ha lefektetem akkor meg jön a hiszti! Szóval estére elfáradok, de azért igyekszek jönni!
Remélem azért nem érzed magad nagyon rosszúl!
Nagyon szépek a gyerekeid! Irtó édes Rolcsi ebbe a satyiba!Kép Nem lehetsz rosszúl ilyen gyönyörű gyerekek mellett!!!!!!!!

Anikó!
Szegény Krisztike! Annyira sajnálom, hogy ilyen nagyon megküzd a fogakkal és Téged sem irigyellek, biztos szörnyű lehet? Leapadt mostanára az arcocskája?

Mica!
Irigyellek az éjszakai alvásért!!!!!! Olyan jó lenne ha végre Norbinak is beállna és átaludná az éjszakát!

Melinda!
RomapartiKép Ne is mondd, Nálunk a földszinten laknak romák, de egy egész nagy famili, öt gyerekkel és néha itt is megy a dínom dánom, multkor még a rendörség is kint volt, verekedésbe torkollot a buli! Nem rég költöztek ide, de remélem hamar tovább állnak! A gyerekek már most nagyon szemtelenek! Van köztük egy kb. 5 éves és multkor oda áll anyu elé és azt mondaj Neki: "félsz tőlem, mi?" Ja és ha épp előttem megy ki a kapun még rám is csapja az ajtót hiába vagyok babakocsival! Gyűlölöm Õket! Na most én is kipanaszkodtam magamat!Kép

Márti!
Tök jó volt, hogy tudtunk ma találkozni, már most várom a holnapot!Kép

Kifogytam!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Évi!
Nagyon ügyi vagy!KépIgaz,az én segítségemmel nem sokra mentél.KépKép
Gyönyörűek a gyerkőcök!KépNa és ez a Rolcsi baba fantasztikus!KépEl se hiszem,hogy rosszcsont is szokott lenni.Kép
De láttam ám én még valamit a képen.KépHát azt láttam,hogy van cikász pálmád és gyönyörű.Légyszi írd meg,hogy mit csinálsz vele!Nekem régi álmom volt és nem rég kaptam Anyósomtól.Na,egy hét múlva kifingott.KépKifehéredett a levele mint aki elszárad.KépNa de akkor se dobtam ki,hanem locsolgattam mintha még élne.KépÉs jé,hozott két hajtást,de a többi levele nem lett zöld.Szerinted mi az oka?Jaj úgy szeretném megmenteni!

Márti!
Juj én is imádom amikor nyaralunk megkóstolni a helyi kajákat.KépKedvencem a tengeri herkentyűk abból is a fokhagymás tintahal.Na de nem az a mirelit amit itt lehet kapni!Kép

Melinda!
Ok,valamikor összehozzuk a talit!Kép

Zsófi!
Hurrá,nagyon ügyesek vagytok!Na látod fog ez menni!Kép

Mindenkinek szép álmokat!Valószínű,hogy legközelebb hétfőn jövök csak.Addig is legyetek jók!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

ÉviKép

Azért nem írtam, mert ma mentem a pszichológushoz. Vagyis terapeutához. Na tök mindegy kihez, lelkizni. Aztán este elmentünk kocsit nézni. Emil címem: tillygigi@freemail.hu. Írjál nyugodtan. Csak mihamarabb,hogy tudjak válaszolni mert holnap este lemegyünk Füredre. Olyan szépek vagytok a képen a nagyokkal. Te olyan igazi anyukás vagy. Na most tök hülyének néztek, hogy ilyet írok, de kapásból ez jutott eszembe. A Roli meg tiszta apukája. Tőlem már mehetünk a jövőhéten is, majd Diával megtrágyálom.Kép Szóval várom az emiled, írjál!!!!

Holnap megyünk a dokinőhöz és megkérdezem, hogy béreljek e légzésfigyelőt, mert a múlthéten vissza kellett adnom ,mert szült a barátnőm tesója. Megjegyzem, szerintem kiröhög a dokinő. Én nem vittem soha Füredre magammal a figyelőt, azért ennyire nem vagyok parás.

Úgytünik, hogy megtaláltuk álmaim kocsiját. Majd szerdán a szervízben kiderül, hogy tényleg az e.

DiaKép
Halálra röhögtem magam, ahogy magam elé képzeltem, hogy ugrálsz a padlón.KépKép Lehet, hogy még le is esett az a csillárKépKép (nehogy megsértődj, puszi)

MelindaKép
Tényleg a fát nem jártuk körbeKép Ezért majd vissza kell mennünkKép RomapartyKép Pedig, hogy szeretted GyőzikééketKépKép Most megkaptad élő-egyenesbenKépKép Azért együtt érzek veletek. Én tuti megőrültem volna. De úgy veszem észre, hogy nálatok olyan az utca, hogy mindig gondoskodik róla valaki, hogy ne unatkozz. Látod, nézd a jó oldalátKép

Na befejezem mára, zárul Gigi mókatára.

Puszi, jó - roma, sírás és miegyéb mentes - jó éjszakátKép

Évi, várom a leveledKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Sikerült a képfeltevés, ügyi vagy! Bár láttam már a képeket, de most is csak azt tudom írni, hogy egytől egyig szépek vagytok! Kép
Remélem most már kicsit nyugodtabb a lelked.

Györesz!
Sajnálom, hogy ennyire nehéz Norbival, mármint az esti sírás Kép Egy kicsit hasonlít a mi éjszakáinkra: Marci dumál, brümmög, totál felkel éjjel. Egy darabig hagyom, visszafekszem, de aztán elkezd sírni... Tényleg nagyon gázos tud lenni. Együttérzek és szorítok, hogy ne csináljon rendszert belőle Norbi.
Az se lehet semmi, hogy egész nap állni akar és ugye ehhez Te is kellesz. Elhiszem, hogy kivagy a nap végére. Enélkül is kipurcan az ember lánya. Na most aztán teljesen el fogsz fogyni, az állandó mászkálásba Kép Nagyon édi lehet Norbika, ahogy totyog! Kép
Szegény romák, mi?! Nálatok sem semmi a helyzet. És még ők vannak ebben az országban elnyomva... Kép
Ma merre csavarogtok Mártival? Szép napot Nektek!

Márti!
Tegnap el is felejtettem írni, hogy irigylem a nyaratokat. Kész világjárók vagytok! Kép Marci még annyira kis kiszámíthatatlan (pl. kajcsitéren), hogy még nem mernék vele elindulni.

Dia!
Sasszem! Cikász pálma Kép Visszanéztem, így már én is tudom, hogy milyen az. Kép

Gigi!
Öröm volt olvasni a hozzászólásod! Olyan jókat írtál, hogy hangosan nevettem! A végén Te fogod bennünk tartani a lelket! Kép
Milyen a kocsi? Nekünk is megvan, hogy mi lesz! Ugye szerdán még azt mondtam, hogy újat nem veszünk, erre aznap este Gábor beállított a nagy ötlettel: új Peugeot 307 (ha jól emlékszem Kép). Letárgyaltuk a dolgokat, úgyhogy ma megy is intézni a papírügyeket. Úgy sajnálom a Stilot Kép Kép Kép

Na megyek reggelizni + Marci a parkettán figyel Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép

Nem reagált senki a telektalira!Kép
Mi lesz?Kép
Akarjátok még?Kép
Mikor?Kép

Na most,hogy feltettem a napi sorkérdést,írok egy kicsit.
Kezdünk végre helyrerázódni.
A lányok jól vannak,Bogi ugyan egy kicsit fel van pörögve,de remélem nem tart sokáig.
Liliána,is mondja már,hogy apa,csak nem volt módom megírni nektek.
Hétvége óta pedig két kézzel integet és mondja,hogy "tá-tá".
Annyira aranyos,hogy meg lehet zabálni.
Tegnap adtam neki,tehéntejet felesen,banánnal,nagyon bejött.
Eddig még nem látszik,hogy lennének rajta pöttyök,remélem nem lesz gond.

Nekünk idén nem lesz nyaralás,csak egy két kiruccanás,mert rendesen beleástuk magunkat a teleknézegetésbe.Úgy döntöttünk,hogy már nem bírjuk sokáig,ebben a lakásban.
Nem csak kicsi,de még a szomszédok is gyagyásak,úgyhogy éppen ideje új otthon után nézni.
Még nem tudjuk pontosan hol,de bujjuk a hirdetéseket.

Most megyek főzni,de remélem ma még tudok jönni.

Mindenkinek sok puszi,Saxi

Ui:Dia!
Én nem merek ugrálni mert alattunk pincék és garázsok vannak!KépKép
Puszi
saxi

SziasztokKép

Nem kell véletlenül valakinek egy gyerek?Kép A tegnapi éjszaka nagyon gáz volt. Negyed háromkor vísítva ébredt. Járkáltam vele, hintaszékeztünk. Letettem, visszamentem a férjemhez, na az meg úgy horkolt mint egy állatKépKép Egy ideig rúgdostam, aztán feladtam és átmentem Olikához aludni. Kb fél óra múlva megint ordsítás. Lekóvályogtam Panadolért. Na nem panaszkodom tovább. Ezek után azt hittem, hogy reggelre egész fogsora lesz. De semmi.

SaxiKép
Telek taliba benne vagyok. Mondjatok egy időpontot.

Puszi

KépKép
gigi28

MelindaKép

Gratula a kocsihoz! Ne sajnáld a Stilot, sokkal szebb és jobb lesz a peugeot.
Aztán engem is tessék majd felvídítani ha kell.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nálunk este megint katasztrófa volt!
Norbi szépen elaludt a cicimen már 8-kor, aztán másfél óra alatt háromszor kellett visszaaltatnom, mert sírt. Azt hittem innentől minden okés lesz! 11-kor lefeküdtem, ahogy elaludtam rázendített, bementem megsimogattam és visszaaludt, vissza az ágyikómba épphogy lehajtottama fejem megint sírt, megint be, simike, alvás........ na ez még 7x megismétlődött (számoltam), 7. alkalommal már ki kellett vennem a kiságyból, bekentem az inyét és ringatni, nagy nehezen visszaaludt és szerncsére aludt reggel 6-ig, akkor szopi és egy kis forgolódás után aludtunk együtt fél 9-ig!

Gigi!
Én is minden ilyen este, éjjel után keresem Norbi szájába a fogakat, de még mindig csak kettőt találok! Iszonyat, remélem nem tart sokáig Nálatok sem, meg Nálunk sem!
Te most apával alszol? Feltünt a soraidba, hogy visszamentél a férjedhez! Esetleg egy kis romantika reményébe?Kép

Melinda!
Ma dunapartra akrtunk menni Mártival egy kis piknikre, de közbeszolt a havilavinám!Kép És hát wc hiányába marad egy kis séta!
Nemsokára Marci is állni fog és majd megtudod milyen! Szerencsére a járókába jól elálldogál, körbejár, ott már nem kell fogni, mert ha borul akkor is nagyon ügyin csinálja, inkább lecsücsül! Aztán ott a komp még ha már nem bírom, meg azért le szoktam tenni a földre is, hogy fejlessze a mászási képességét, de az nem sokáig nyerő, ilyenkor belémcsimpaszkodik és feláll és kezdődik a program előről! Ja, még egy darabig le lehet kötni labdázással, egymással szembe ülünk és labdáunk, ezt nagyon élvezi, egy darabigKép!

Saxi!
Telektali jól hangzik, de Én csak úgy tudok menni, ha visznek!Kép
Hú el tudom képzelni milyen lehet Bogi, ha fel van pörögve!Kép
Lilike nagyon ügyes, hogy tá-tázik! Annyira édesek ilyenkor már!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Már megint jó nagy pörgés volt alig tudtam visszaolvasni.
Dia-Gigi-Melinda!
Látom jó volt a tali. Nagyon aranyosak a gyerkQcök.

Tegnap voltunk oltáson. Megint nagyon sírt GergQ, de már akkor amikor meglátta a doktornénit. Biztos emlékszik rá, hogy mindig szúrkálja. meg meg is mérték, hát az én kisfiam nem nagyon akarja leállítani a hízást. 9 nap alatt 260 grammot hízott, így most 8170 gramm. Persze most be is lázasodott délutánra, de nyqgös azért nem volt.
Mindenki írja, hogy milyen rosszak az éjszakák, akkor én nem is merem mondani, hogy GergQ milyen jókat alszik éjszaka. Este 1/2 10-tQl reggel 6-7-ig és kajcsi után még van, hogy csak 10-kor kel.

Saxi!
IsmerQs a felpörgés. Az én lányom folyamatosan pörög. FQleg most, hogy nincs ovi. Hát idQnként már a hajam égnek áll tQle. Ne nagyon bizz benne, hogy leáll.

Évi!
Nagyon aranyosak a gyerkQcök. Nem is látszik Rolcsin, hogy rosszcsont.

most megyek, mert még le kell mennem a közértbe. A hétvégén nem leszek, mert megyek vidékre a barátnQmékhez a 2 gyerekkel. Apa meg megy bulizni.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!!!

Csatlakozom a szörnyű volt az éjszakánk fun klubhoz. 1/211 ig üvöltött Gigi, persze végül megint a Panadolhoz fordultam segítségért.
A végén séti közben ezerrel nézte a dolgokat a sötét szobában, s paff leesett a buksija bealudt. Szörnyű ez a fogzás, ilyenkor mindig eszembe jut Anikó és Krisztike, milyen kegyetlen is nekik már hetek óta ez a dolog.

Melinda
csak meglesz ez az új autó, ha akarod ha nem.
Gigi is imád a parkettán játszani, élvezi amikor csapkodja és amikor húzgálja a kezét rajta és nyikorog vagy csikorog a parketta.
Gigivel sem egyszerű a kaja, de itt sem az, csak helyrajzi kérdés lesz a dolog. S eddig azt tapasztaltam, hogy idegen helyen sokkal jobban elvan, főként a friss levegő nagyon jót tesz neki.

Szilvi
nem semmi Gergő, 5 hósan több mint 8kg, gratulálok hozzá. Remélem mára már elfelejti az egész szuri macerát.

Gigi
köszi ilyen üvöltös gyerekünk nekünk is van, egyenlőre egy bőven elég belőle.
Drukkolok, hogy mielőbb kibújon a fogacska és ne fájjon Olinak.

Dia
én a tengeri kütyükért nem vagyok oda, persze megkostolom őket, a tintahal kivétel az kimondottan izlik. Én a sült zöldségeket szoktam inkább kint hammolni no meg a gyrost és rengeteg gyümit. Tavaly amikor állandóan ettem ugye, a többiek mindig azon poénkodtak, hogy engem barack nélkül csak akkor látnak ha épp dinnyét eszem.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok,

Koszi csajok a szurkolast, faxokat kivegeztemKép
Ma halistennek nincs annyi melo, delelott meg piacoztunk is Zolikaval, vasaroltam sokmindent, a pindur is kapott 2 csinos bodyt, nol a szentemKép

Dia,
Kata emlitette, hogy mennek majd el mamazni, de csak erintolegesen. Tobb infot tud Marti, mint lattamKép
Amugy ezt a porgos eletmodot szerintem Anyukamtol orokoltemKép Ha mar a rendszeretetet nem sikerult..KépKépKép Energiat pedig a csaladtol kapok, nekik/ertuk csinalok mindentKép
Ugralason jot nevettemKépKép

Marti,
Szerintem a Nagyi gyorsan helyrehozza Gyuszkot, imad ott lenni, es meg szot is fogadKép
Este felhivott a fiam, es mar hallottam a beszed-modjan, hogy ismet sokat fog valtozni, mindig alakul ilyenkor a stilusa, kiejtese isKép

Melinda,
Anyukamek a Tisza-totol nem messze, delebbre 12 km-rel, Tiszaburan laknak, kis falubanKép Igazi veideki eletmod, allatokkal, traktorokkal, es egyeb gepekkel, mezogazdasaggalKép
Zajongasrol annyit, hogy az utca masik oldalan, a hazak mogott van a vasuti sin, az egyik legforgalmasabb utvonalKép Most epp felujitas is van, tehat dudalnak a vonatok ezerrel.. mondjuk eddig meg Zolikat nem zavarta, de nem is arrol nyitok ablakot a lakasban.

Evi,
Nagyon jok a kepekKép
Pihenes? Hat az is van neha, bar most konnyebb volt, mert a picurt leraktam fel9kor, es utana csak magammal es a parommal foglalkozhattam, nem volt megegy muszak a nagyobbikkalKép Meg egy ilyen este, es ujra feltoltodom egy idoreKép

Gyoresz,
Hat az ejszaka atalvasa egyedul Zolika dicsosege, szinte magatol szokott le, vagyis eszrevettem a jeleket, hogy o bizony mar nem igenyel ejszaka kajat, mert szinte az egeszet kibukta. Szoval legkozelebb mar az elso mocorgasra reagaltam, odaadtam a cumit, es jee, aludt tovabbKép Ez a jo szokasa megmaradt azota is, bar gondolom nekunk is lesz nehany nehez ejszakank a fogak miatt, miutan ugy latom a szajaban, hogy nem akarja elaprozni, alul egyszerrel 4 helyen latszik az inyen, hogy ott bizony fogacska lesz. Bar most mintha lelassult volna a kibujasuk, de en nem banom, nem nyugos vele, es a cicim is egyben van megKép
Bar o fogak nelkul, csupan a jo kis szivoerejevel is sebzi, nem gyozom kenniKép

Saxi,
Tali jo otlet, bar meg tippem sincs, hogy mikor es hol leszunk, nyaralas nincs tervbenKép Lanyoknak pusziKép

Gigi,
HorkolasKépKép
Szegeny Oli.. remelem hamar kinoveszti azokat a franya fogakatKép

Mica
mica

Sziasztok

Voltunk a dokinéninél méreckedni. Kereken 10 kg a csöppség. Felül jön két foga, az kínozza. Tudjátok múltkor írtam, hogy az anyósom baszogatott, hogy túl sokat eszik a gyerek. Rákérdezte és azt mondta a gyerekorvos, hogy nehogy éheztessem a gyereket, úgyis annyit eszik csak amennyi jól esik neki. Majd a kólával és a chipsel kell vigyázni. Ezt a kettőt nem szándékozom neki adni, minden más jöhetKép
Úgyhogy Diát is megnyugtatom mégegyszer, annyit egyen Domi amennyit akarKép

GyöreszKép
Hogy álltok a rágással? Piskóta?
Már egy ideje visszahurcolkodtam a férjem mellé, de a romantikázásról ne is kérdezzKép Egyrészt abszolút semmi késztetést nem érzek, hogy csináljam, másrészt ha nagy ritkán van, akkor meg nagyon fájKép

ÉviKép
Sajna nem tudok belépni a freemailbe, úgyhogy most nem tudok neked ott válaszolni. Kitartás, majd megbeszéljük a dolgokat.

DiaKép
Na neked sem tudtam írni. Tesód már ott van?

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!
Többnyire Én sem adok éjjel Norbinak cicit, csak cumit, de így is felkel, nagyon ritka, hogy átalussza az éjszakát, remélem csak a foga miatt! Na de hát a fogak még jönnek nagyon sokáig! Tényleg Gyuszkónak sokára jöttek ki a fogai?

Gigi!
Norbi már minden gond nélkül eszi a darabos kajcsikat! Ebédre már mindig darabos főzeléket kap, meg szokott enni kenyeret, barackot imádja csócsálni és a piskótát is minden áztatás nélkül megeszi csak nekem kell fogni, mert Õ vagy a torkára nyomja vagy eldobja! Szóval mostmár végre megy neki a rágcsa és ennek nagyon örülök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi!
Telektali nekünk is oké! Már csak időpont kellene! Kép
Jó teleknézegetést! Merre keresgéltek?
Lilike tá-tá Kép Kép Kép

Gigi!
Látom Ti is szenvedtek éjszaka. Kép De ahogy elnézem, ritka a kivétel a társaságban, aki nem virraszt Kép Pedig Oli eddig végigaludta az éjszakákat, nem?
Gábor is sokszor horkol mire visszamegyek, na én ilyenkor megpiszkálom és szerencsére abbahagyja (egy időre).
10 kiló!!!!! Ez igen! Hogy eloszlik Olin, meg nem mondanám, hogy már ennyi. Marci olyan mellette, mint egy felfújt lufi, pedig "csak" 9600 gramm körül mozog. Kép
Jó hétvégét Nektek Füreden! Kép

Györgyi!
7-szeri visszaaltatás, nem semmi Kép Kitartást, csak kinöveszti Norbika azokat a fogacskákat és újra nyugi lesz. Kép
Most is nagyon erős a mensid, mint először? Annyira félek tőle, hogy milyen lesz. Nekem elég sokat fájdogál lenn a hasam mostanság, mintha meg akarna jönni, de eddig még mindig semmi. Elég gáz ez a bizonytalanság.
Jelentem ma ettünk kukit, de nem tapadt fel. Örülök, hogy - ha kis segítséggel is, de - megy a piskótaevés Kép

Szilvi!
Szorítok, hogy ne legyen további gubanc a szuri miatt! Nem semmi 9 nap alatt több, mint negyedkiló! A végén még Te is le fogsz rokkani a kis Sózsákod alatt.
Nagyon, de nagyon irigy vagyok az éjszakáitok miatt. Még mindig plédetmagamrahúzok módszerével alszik el Gergő?
Jó hétvégét barátnőnél, Párodnak jó bulizást! Kép

Márti!
Éjszaka Kép Nem semmi, hogy mindenkinél hogy beindultak a fogacskák. Sok-sok puszi Giginek! Kép
Az autótól már tényleg nem "szabadulhatok", Gábor elintézte, július 13-án vehetjük át. Gábor olyan volt szerda óta, mint egy nagy gyerek: csillogott a szeme, ha az autóról beszélt és ugye másról se tudott beszélni Kép De Marcira is gondolt, mert Neki is vett egy modellkisautót, mint a mienk. Úgyhogy már drága Kisfiam is autótulajdonos- Kép

Mica!
Én annyira szeretem ezeket a pici falukat! Jó levegő, nyugalom, az emberek is teljesen mások. Kép Anyukám Borsod megyében, egy kis faluban (Pácin) született. Mi oda megyünk jövő hét végén. Már annyira várom.
Szorítok, hogy Zolika minden gond és baj nélkül kinövessze a fogacskáit.

Évi!
Merre vagy? Nézz be este, és adj Magadról életjelet! Jó?! Puszi! Kép Kép Kép

Barbi!
Te jól eltűntél! Mi van veletek? Mit kanalazik mostanság Szonja?

Marci most éjjel is virrasztott egy kicsit. Szopi után, nem aludt vissza, hanem nézett ki a fejéből teljesen éberen. Kicsit simiztem, de állandóan felnézett rám, így otthagytam. Kis idő múlva picit felsírt, visszamentem, pici simi, nézés ezerrel, majd otthagytam. Szerencsére negyed 8-kor keltem utána, ezek szerint visszaaludt magától Kép

Akinek nem írtam külön, Nekik duplapuszkó!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Most is eléggé megvan, de talán egy ici picit jobb a helyzet, mint multkor, majd még kiderül, hiszen ez az első nap!
Sajna most is megküzdöttem Norbival, hogy elaludjon! 20 percig hagytam sírni, de tovább nem bírtam. Persze 5 percenkén bementem hozzá, megsimogattam, megpuszilta, de nagyon zokogott! Azért folyamodtam ehhez, mert bármennyire álmos volt megint nem hagyta magát elaltatni, így a sírástól elfáradt annyira, hogy el tudtam ringatni! Majd megszakadt a szívem ahogy sírt és valahányszor bementem zokogott és nyújtotta felém a kezét, hogy vegyem ki, hát a végén Õ nyert, de Én ennél tovább nem bírtam volna!
El hiszem, hogy boldog a férjed a kocsi miatt, na de azért biztos Te is az leszel, ha már benne fogsz csücsülni!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megvagyok. Köszönöm a dicséreteket! Kép
Szerencsére ma napközben jókisfiú volt Rolcsi, nagyokat nevetett, vidoran nyújtogatta a nyelvét (ez a legújabb tudománya, nem tudom melyik tesója a ludas Kép), estére lett csak bőgőmasina, akkor már nehezen bírtam vele. Ezek alapján ma már én is nyugodtabb voltam, persze köszönhető ez kedves barátaim kedves szavainak is KépKépKépKépKép

Melinda! Drága vagy! Ma már nem igérem, de holnap mindenképp írok! Előre is gratulálok a szép új autóhoz! Remélem Marcikád ma szépen szopikált, kanalazott és jól fog aludni is! KépKép

Dia! A Cikász pálmámnak az a története, hogy életem párja egy este csak úgy meglepett egy gyönyörű példánnyal, szép kaspóban. Én nagyon boldog voltam Kép. Ápolgattam, szeretgettem, de egyszer csak el kezdett sárgulni pár leveleKép (fogalmam sincs miért). Ekkor én kétségbeestem, ezért anyum elment és meglepett ezzel, amit láttál. A másik is meg van, ugyanolyan állapotban, se nem romlott, se nem javult. Nekem az vált be, hogy csak ritkán locsolom és napfényes helyre tettem, mint valami sivatagi növényt! Remélem a tiéd is rendbe jön még! Jó hétvégét nektek Kép!

Saxi! Gratulálok Lilikének, még olyan pici manócska és milyen ügyes Kép Kép Kép Remélem sikerül esetleg kicsit közelebb költöznötök hozzánk!

Gigi! Még egyszer köszönöm! Kép
Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat füreden! Te jó ég te egy 10 kilós manót cipelgetsz?Kép Tényleg nem látszik Olikán, olyan igazi formás babóca! Most én drukkolok, hogy gyorsan kijöjjön az a 2 fogacska! Nyugodt, szép éjszakát és jó mininyaralást! Kép

Márti! Nektek is megy a drukk, hogy ma tudjatok mindannyian pihenni! Szép hétvégét nektek is! Kép

Györesz! Remélem jól viseled a nagylányságot! Meglátod hamar megy majd magától Norbika, hiszen olyan szépen fejlődik! Akkor majd sokkal könnyebb lesz már! Meg persze a fogacskák is csak kijönnek! Remélem legalább napközben tudsz pihenni! Vigyázz magadra! Jó hétvégét Kép!

Mica! Nagyon ügyes kicsifiú Zolika, hihetetlen, hogy milyen kis nyugis, milyen szépen alszik! A fogacskák kibújása sem viseli meg, remélem!
Szép hétvégét kívánok nektek is! Kép

Szilvi! Azt hiszem a te picuri fiad alvásügyben a példakép a topicon! Micsoda mázlista vagy Kép! Nagyon ügyesen fejlődik, nem semmi a 260 g! Jó pihenést a hétvégére! Kép

Lányok, akik főztök a babóknak! Milyen zöldségeket használtok? Én eddig Hipp bébiételt adtam ROlcsinak, de ez iszonyú sok pénz egy hónapban! Nagyon szívesen főznék neki, de pl. nem tudom az újrépa vajon még a nitrátos fajtából való, vagy már szabadföldi? Hol érdemes vásárolni? Ez a bio dolog amit küldtem nektek, kiváncsivá tett, talán érdemes lenne kipróbálni, csak hát az ára?

Most már elteszem magam!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, nyugodt babákat kívánok!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!
Én minden zöldséget a rendes piacon veszek, nem nagyon hiszek a biodolgokba! Én már adtam Norbinak új sárgarépát is! Vehetsz salátát, brokkolit, cukkinit, zellert, spárgát, tököt, zöldborsót, ezeket már mind lehet 7 hós kórtól adni és hát Rolcsi mindjár 7 hónapos!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Köszi Györesz!

Én meg olyan sok rosszat hallottam, hogy ilyen műtrágya, meg olyan klónozott gyümölcs! Kép
A borsót te, hogy készíted Norbikának, hogan paszírozod le?

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Évi!
Jó puhára megfőztem a borsót és egy szűrőn átpaszíroztam, főztem hozzá krumplit, csirkemellet és az egészet összeturmixoltam!

Jó éjt!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Jó reggelt!!

Évi
hát én is ilyen nitrát para vagyok, ezért igyekszem olyan dolgokat venni amik tuti teremnek már segítség nélkül is. Spenót, sóska, borsó, spárga, most pl kaptam tököt és cukkinit is, a répát én még nem merem adni. Plussz ha mirelitet veszel akkor azt tuti tavaly szezonban szedték mert akkor a legolcsóbb, így vettem karfiolt, azt még nem csináltam talán holnap fogok. Gyümit cserkót nem szabad még adni, de barackot igen és már van, plussz én már adhatom a dinnyét. Tegnap ki is próbáltuk, nagyon izlet a picinek.
Én ezeket úgy csinálom, hogy egy nagyobb adagot megfőzök enyhén delikáros vízben, leszűröm és pépesítem, üres bébikajás üvegekbe teszem, kb félig és lefagyasztom. Amikor azt akarok adni előveszek egy üveget felengedem, kis vízzel sűrítő anyaggal átrottyantom és már kész is a fincsi hami. Husit a Györesztől vettem át, már azt is kaphat Rolcsi, pipi cicit veszel felaprózod megfőzöd kis delikátos vízben, leszűröd tányérra teszed, utána berakod a fagyasztóba egy kis időre, s amikor már enyhén fagyott beleteszed az öszeset egy dobozba és már kész is, amikor kell kiveszel 1 kockát kiolvasztod és már rakhatod a hamiba.
Remélem tudtunk segíteni.
Gigi is szokott kapni Hippes kajákat, de én inkább vagyok a házi kajcsi híve. Vannak babók akik annyira hozzá szoknak, hogy utána nem akarják enni a házi kosztot, no meg amit én csinálok azt garantáltan tudom hogyan készült.
Ezzel az előre lefagyasztással sokkal gyorsabb az egész.

Tegnap este ismét Panadol lett a szenvedésünk vége. Egész korán elaludt Gigi, de egyre sűrűbben sírt fel, álmában sírdogált, úgy sajnáltam, s amikor már 10 percenként sírt fel megelégeltem és adtam fél adag Panadolt. S még így is elég sokszor sírt fel egész éjjel, de legalább nem 10 percenként.
Melinda ilyenkor irigykedem Marcikára, milyen szerencséje van.

Puszi mindnekinek
Kellemes hétvégét
Márti
márti05

Sziasztok!

Ha senki nem ír, akkor írok Én, hátha más is arra vár, hogy írjon már valaki!
Tulajdonképpen nem sok mindent tudok írni, mert nem történt semmi extra, ha csak nem annyi, hogy Norbi tovább fejlesztette a mászási teknikáját! MÉg nem mondhatom, hogy rendesen mászik, de majdnem, igazából a kúszással kombinálja. Feláll négykézláb és tesz három-négy mászó mozdulatot, majd lök magán egyet és leteszi a hasát, aztán újra mászás, majd kúszás és ezzel a teknikával nagyon gyorsan halad!
Hát velünk ez történt ma!

Mindenkinek további szép hétvégét!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés vidékről!Kép
Hétfőn jön értünk Ruszlán,de nem sok kedvem van hazamenni.Elvitte az adatkábelt és a telefont,amivel szoktam net-ezni,ezért nem tudok jönni.
Most a nagybátyámtól írok.
Jól vagyunk,Patriknak kibújt a 2. foga,de elég nyűgös,már jön a 3.is.
Raul nagyon rossz mostanában,remélem hamar túlleszünk ezen az időszakon!

Mennem kell.Nagyon hiányoztok!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Tényleg olyan nagy ma a csend remélem mindenki jól van!

Györesz, Márti, köszönöm a tanácsaitokat, sokat segítettetek! Kép Még azt szeretném megkérdezni, hogy a husit főzés után hogyan kell pürésíteni? Én még a két nagyobb manónak duplán ledaráltam a védőnőnk tanácsára, de ez elég macerás így!

Györesz! Tündéri lehet Norbika ezzel a mászási formával, jót mosolyogtam ahogy olvastam KépKép! Sajnálom, hogy most nem tudtatok menni fürödni, remélem azért nem volt túl szörnyű a lakásban! Van esetleg a közeletekben hűs park ahoval ellehet menekülni a forróság elől? Ahogy már írtam mi tavaly laktunk az építkezés ideje alatt lakótelepen, hát szörnyű volt így a nyár, nehezen viseltem a nagy pocakommal!
Mi vettünk most a kertbe két medencét, egy tündéri gyerekpancsolót és egy nagyobbat, ahova mi is beférünk, itt hűsöltünk ma! Hogy ha jöttök hozzánk, szívesen felajánlom nektek is ezt a lehetőséget! Kép

Márti! Borzasztóan sajnálom a kicsilányod, hogy így szenved! Veled pedig együttérzek, tudom milyen szörnyű tehetetlenül hallgatni a kicsi szenvedését!Kép Drukkolok, hogy végre rendbejöjjön Gigikéd és jól teljen az éjszakátok!Kép Egyébként arról nem írtál, hogy milyen nappal, akkor is olyan nyűgös szegény, nappal is rosszul alszik?

Kata! Örülök, hogy hallottam rólatok! Gratula a fogacskához! Kép Sajnálom, hogy ő sem pihenhet legalább egy kicsit, máris jön a 3.! Kép
Meglátod Raul majd visszatér a régi kerékvágásba, ha újra itthon lesztek!

Nekünk ma egészen jó napunk volt. Rolcsi kicsit nyüglődött csak, fáradhatatlanul gyakorolja a mászást, már ügyesen elkúszik pár métert, de négykézlábról rendszerint visszaesik hasalásba Kép!

Melinda! Te sem jelentkezték, a nagy meleg miatt?
Remélem minden rendben veletek! Bízom benne, hogy Marcika jól van, jól alszik éjszaka, szépen eszik és hagyja anyuciját pihenni is Kép!

Most csak ennyire futotta!

Mindenkinek sok puszit és nyugodt éjszakát kívánok! Kép

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, és szerintem csak egy hét múlva jövök, mert ma elég zsúfi napunk lesz, holnap meg utazunk. Kép Kép

Képzeljétek, Bence egész ügyesen kúszik (mert ez azért még mászásnak nem nevezném) Kép Kép, de mindent elér, amit akar. Sőt, tegnap már, elkezdte az asztal aljából rámolni az újságokat. Kép Kép Annyira édes!!!! Kép Kép

Fú lányok, brutál listát írtam össze nyaralásra, és ez még csak a mütyüré. Kép Hogy fogunk elférni?
Anyu kölcsön adta a kocsiját, mert abban van klíma, így legalább nem sülünk meg az úton. Kép

Képzeljétek, elhagyott a szerencse! Kép Eddig mindig egy héttel később jött meg, hát most bezzeg, mint az atom, olyan pontosan. Kép Kép Nesze neked házassági évfordulós romantika, meg milyen lesz így a nyaralás! Kép Kép Na mindegy, majd viszek magammal, kis vékony, csavart bordázott, kék tintát elszívót. Kép Kép

Na most megyek! Köszi mindenkinek a házassági évf. köszöntést!

Ja Györesz!
Ha próbálod elaltatni Norbit, akkor ne nézegesd meg 5 percenként, mert úgy bizti nem alszik el. Ha Bencét leteszem aludni, ő is szokott sírni, van, hogy 20 percig is, és az első 5-10 percben nyugodtan mondhatom, hogy iszonyatosan sír, de 99 %, hogy utána elalszik. Én azt szoktam csinálni, átmegyek a nappaliba, és bekapcsolom a TV-t. Kép Így is hallom, hogy sír, de nem olyan borzasztó, és így megállom, hogy bemenjek. Ha ui. bemész, akkor kész. Tuja, hogy ott vagy, és előbb v. utóbb megmented. Szóval szerintem a saját érdeketekben próbáld meg megállni. Tudom, hogy nehéz, de muszáj. (Tudom, hogy nem kértél tanácsod, de azért adtam.) Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Zsófi
nmzsx

Szia Zsófi!
Azért megyek be hozzá 5 percenként, mert ez az a módszer amit az Aludj jól gyermekem-be olvastam és ezt ajánlják az alváslaborba is, mert így tudja a gyerek, hogy nem hagytam cserbe! Nekem így is nehéz, Én nem bírnám ki, hogy 20 percig nem megyek be hozzá. Te biztos erős vagy, vagy a Te Bencéd nem sír olyan kegyetlenül. Norbi ilyenkor nagyon sír, totál felpörgeti magát, köhög, nem vesz levegőt, szóval nem csak sírdogál, úgyhogy Én be fogok menni hozzá! De ezt mindenki maga érzi, hogy mit bír Õ és mit a picurja!
Jó nyaralást Nektek! Hűűűűű, de irigykedek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Évi!
Szerencsére nem olyan taragédia itt a panelba! Ide mindig délelőtt süt a nap, aztán egész délután árnyék van, úgyhogy egész jól ki lehet bírni, átlagba olyan 27 fok van ilyenkor! Persze egy kertesház a leges legjobb dolog nyáron, főleg gyerekkel, de hát ez egyenlőre álom marad!
Remélem Rolcsi ma sem lesz túlzottan nyűgös és Õ is tovább gyakorolja a mászást! Olyan édesek!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Évi
én a husit beleteszem utána afőzelékbe és a botmixerrel összeturmixolom, totál pici lesz észre sem lehet venni, hogy van benne husi.
Gigi a foga miatt sír este, napközben általában minden rendben van, bár a héten egyik nap délelőtt tegnap pedig délután fájt neki nagyon.
Aludna ő szegénykém ha nem fájna a foga. Különben nagyon jó baba.
Rolcsika is milyen ügyes már, hogy próbál mászni, pár hét és ő is mint a villám fog nektek közlekedni a lakásba, teheted majd az a szép pálmát valami elérhetetlen helyre.

Zsófi
eltudom képzelni a listádat. Remélem be is fog férni minden a kocsiba és nem marad otthon semmi.
Jó pihenést nektek.
Vágül a Kolpingba mentek?

Ma végre eljutottunk sz usziba, volt nagy öröm sikongatás és kiesek a palusomból. Nagyon élvezte, a lubickolást, és a sok babát, szerencsére még mindig nagyon barátkozó. Persze ennek néha kevésbé örültem amikor például nem tudtam öltöztetni mert folyamatosan egy másik babával foglalkozott.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Beugrottam egy-két szóra, de sajna nem lesz túl vidám. Átfutottam a hsz-okat és látom jó kedvű, úgyhogy csak pár szó erejéig rontom a kedveteket.
Marci tegnap kora estétől mindent kihányt magából, több adagban, semmi nem maradt meg benne. Ha vízszintesbe raktuk rögtön öklendezett, csak ölben maradt meg. Éjjel is szörnyű volt, pár órát aludt nyugodtan, utána ölemben altattam. Reggel folytatta a hányást, ha nem is olyan nagy ütemben, úgyhogy bementünk a Szent Imrébe (érdi ügyeletet inkább nem reckírozom meg újra). Nagyon kedvesek voltak (ilyen kedves eü-ben dolgozó embereket még életemben nem láttam Kép). Sajna itt nem volt gyerekügyelet, úgyhogy a Heim Pál-ba mentünk. Ott semmi különöset nem tudtak mondani: hányás elleni kúp, folyamatosan kis adagban folyadék a kiszáradás ellen. Ha nem javul vissza és valszeg benn kell maradni. NAgyon félek, hogy valami komolyabb baj van a háttérben. Kérlek Benneteket, hogy szorítsatok.

Millió puszi Mindenkinek! Szép vasárnapot Nektek!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Györesz! Norbika már jobban van? és te? a 27 fok az tényleg elviselhető! Kép

Márti! Köszi a tanácsod! Kép Irigykedem a babaúszás miatt! Hol voltatok, melyik usziban? Remélem Gigike jobban van már! Kép

Remélem mindenki jól van olyan ijesztő ez a nagy csend! Mindenki hawai-ozik, mi vagyunk csak a fronton? Kép

Szeretném leírni pár szóban az ÉN véleményemet a sírnihagyásról: Én már a 3. babóval úgy érzem, azt tapasztaltam, hogy egy manócska sem sír ok nélkül! Lehetséges, hogy éppen nincs semmi "komoly" baja (nem éhes, nem szomjas, nem fáj semmi) "egyszerűen" csak édesanyja ölelésére vágyik! Ez egyrészt számára ugyanolyan égetően fontos dolog (sőt) mint a kaja, másrészt BÁRMI baja legyen is, minden sokkal-sokkal elviselhetőbb annak a szeretett személynek az ölelő karjaiban, aki nekik a MINDENT jelenti! Így van ez velünk is, még a fejünk is kevésbé fáj, ha odahajthatjuk szerelmünk válára!
Így alakul ki bennük az ősbizalom. Biztosak lehetnek benne, hogy mindig minden körülmény között számíthatnak édesanyjukra, akinek ringatózó pocakjában folyamatos melegség, ringatás és biztonság volt.
Visszafelé pedig: vajon mit érez az a baba, akit hagynak sírni? Vajon mi jár ici-pici buksijába, miért nem jön szeretett anyukája a segítségére amikor ő olyan nagyon hívja?
Igen, egy idő után abbahagyja a sírást, de nem azért, mert megoldódna a probléma, hanem mert feladja, minek is hívjon bárkit, ugysem jönnek a segítségére!
HANGSÚLYOZOM: ez az én véleményem! Én igenis ringattam/ringatom mindegyik gyermekemet, SOHA-SOHA nem hagytam sírni őket! Nem mondom, hogy nem nehéz (néha bizony iszonyatosan fáradt vagyok kívül-belül), de biztos vagyok benne, hogy megéri! Már van 2 nagy csemetém, akiken látom az eredményt! Mindketten rendkívül ragaszkodó, szeretetteljes, mélyérzésű emberkék, mitöbb Rolcsi is nagyon nyílt, barátságos kisbaba!
Szerencsém van, ugyanis, ha én egyszer megkeményíteném szívem és sírni hagynám Rolcsit, apa és a tesók versenyt futnának, hogy kivegye fel őt!
Mi még mindig együttalszunk Rolcsikával, pedig szinte mindig végigalussza az éjszakát és minden este az ágyikójában alszik el, de nekünk ez így jó! Akkor vagyunk nyugodtak, ha mindannyian együtt vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel kényelmesebb is, hiszen most éjszaka többször kelt fel cumit keresve, én csak odafordultam és a szájába adtam! Még valami: elkényeztettem a gyerekeimet? Lehet, hát ezért szültem valamennyit! Azért, hogy minden tőlem telhetőt megadjak nekik, nem anyagi javakat (azzal nemigen szolgálhatok), de minden szeretetemet, mindazt a sok jót, amit én is kaptam! Egyszerűen kényszert érzek rá, hogy kényeztessem őket Kép
Nos én ezt fontosnak tartottam leírni, akinek nem tetszik, ne olvassa el! EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM! Lehet vele egyetérteni és nem egyetérteni, de talán van akinek segítettem egy picit! Kép

Végül rakok fel egy képet Rolcsiról, a mai spenót "evést" örökítettem meg!

Sok puszi mindenkinek! ÉviKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi
Nagyon aranyos a kis Popeye! Kép Kép

Évi, Györesz
Tényelg igazatok van. Mindenki úgy neveli a porontyát, ahogy neki jó. Szerintem mindenki jól csinálja a maga módján. Én már az elején eldöntöttem, hogy nem lesz kézben alvás v. köztünk alvás, és ezt igyekszem tartani is. Nekem ez a heppem Kép, de ti biztos jobban bírjátok a gyűrődést nálam, nekem szükségem van a pihenésre, így igyekszem, hogy úgy aludjon a törpi, hogy mi is tudjunk pihenni. De biztos szerencsénk is van Bencével, mert elég rendes alvóka szempontjából, meg egyébként is.

Most elköszön a mumus mamus Kép Kép egy hétre, aztán jövök! Jujj, de izgulok már!

Puszi Mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Melinda!
Ez nagyon szörnyen hangzik! Nagyon nagyon drukkolok, hogy semmi komoly baja ne legyen Marcinak! Azért mindenesetre holnap szerintem nézessétek meg a dokitokkal! Azóta mi a helyzet? Használ a kúp? Hajlandó inni? Szopizik?
Tényleg nagyon remélem hogy mostmár jobb a helyzet!!!! Amint jobb már és tudsz írni, akkor írj, nagyon várom!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Évi!
Nagyon édes Rolcsi! Látom még a homlokára is jutott spenót! Néha Norbi is csinál ilyet és még a szemébe is belekeni! Izlett Neki a spenót?
Nagyon jó volt olvasni, amit írtál és tökéletesen igazat adok Neked! Többnyire Én sem hagyon sírni Norbit, csak akkor, ha már semmi nem jó Neki és ringatni sem hagyja magát, akkor sajna muszáj egy picit, hogy elfáradjon, de Én mint írtam bejárkálok hozzá és megsimogatom, megpuszilom! De tényleg mindenki maga érzi, hogy mire képes! Zsófi egy erős anyuka és biztos hogy egy idő után így sokkal könyebb, de hát nem mindenki ilyen következetes, mi gyengébbek vagyunk!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Melinda!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen gondjaitok vannak,és szorítok nagyon.
A multkori kenetvételnek mi lett az eredménye?
Nem lehet,hogy allergiás reakció?
Mit evett tegnap Marcika?
A cicin kívűl adsz neki tápszert?
Bocsi a sok kérdésért csak segíteni szeretnék,hátha eszedbe jut valami.
Próbálj megnyugodni,nagyon szorítok,és mennek a gyógypuszik ezerrel.

Saxi
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?