Sziasztok Mamik!
Jó régen voltam, sajna oka volt.
Kedd estére dögrovásra kényszerültem - előjött a migrénem, ami már régebb óta kínoz, de eddig tudtam rá bevenni gyógyszert, így a durvább részét mindíg megúsztam. Hát most nem...
Este fél10-re olyan elviselhetetlen lett a fájdalom, hogy zokogtam, emelllé elkezdtem rókázni is.
Mondtam apának, hogy irány az ügyelet - na ez a lépés hiba volt...A dokinő úgy nézett rám, mint egy komplett idiótára, hogy mit akarok én egy hülye fejfájással - terhesen! ugyebár! Megmérte a vérnyomásom, utánna közölte, hogy vegyek be panadolt, plussz B6-ot, viszlát! Az asszisztens szólt utánnam, hogyha nem javulnék, akkor azért jöjjek vissza. Kösz, ide soha az életben többet!
Estére bevettem a panadolt és a B6-ot (amit szerintem ki is hánytam), utánna apa cserélgette a hidegvizes borogatást a fejemen, így nagynehezen elaludtam. Reggel fejfájással + okádással ébredtem.
Párom telefonált egy ismerősnek, aki elvitt a fejfájás ambulanciára, de ott mondta a doki, hogy csak azután foglalkozik velem, miután megnézettem a nőgyógyászaton, hogy Prücsökkel minden Ok. Irány a Női klinika. Én dokim szabadságon, keríteni kellett egy helyettest, aki amikor meghallotta, hogy mi járatban vagyok, megforgatta a szemét, és csinált egy max 5mp-es UH vizsgálatot. Majd félválról odavetette, hogy dobog a szíve és mozog, a papírt megkapom az asszisztenstől, viszlát.
Nagynehezen visszajutottam a fejfájós dokihoz, ott megállapította a korábbi tüneteimből, amit már én is sejtettem, hogy klasszikus migrénes vagyok (csak eddig durva végkifejlet nélkül, mert eddig bevehettem a gyógyszerem) - csak éppen a peches fajtából. Ugyanis a migrénesek 90%-ának terhesség alatt nyomtalanul eltűnik a migrén - én sajnos a 10%-ot erősítem.
Az egyetlen ami segíthet jelen állapotomban: két szem Panadol, és egy óriási alvás fél Seduxen és egy szem Pipolphen hatására.Szóval bekábítottam szegény pici magzatom, de ez használt - ma reggelre kutyabajom. Nem győzök azóta bocsánatot kérni a kisbabámtól, hogy begyógyszereztem, de tényleg úgy éreztem, hogy most itt a vég. És képzeljétek, ugyan nem vagyok 100%-ig biztos benne, de ma éreztem Õt! Ez nem bélmozgás volt, ez nem olyan volt, valami más, de jó érzés! Kicsit meg is nyugodtam, hogy Õ biztos jól van, hisz Õ is akkor érzi jól magát, ha a mamája is jól van!
Szóval most már mindketten jól vagyunk!
Ennyit az én kis horroromról! Remélem nem lesz több!!
Más
Talis képek megint csúcsszuperek!
És mostmár mindenkit felismerek!!
egy-két gyerkőccel még bajban voltam, de idővel megismerem őket is!
Virág
Róka-koma nem király, remélem ennyivel megúszod!
Nekem anno azt mondtálk a csajok, hogy minnél később kezdődik, annál rövidebb ideig tart!
Ez azért biztató!
Krissi
Ez szuper hir!!
Örülök nagyon, Veled együtt!!
Reditke
Jajj, de jó! Tesó-projekt!!!
Na megyek, beszüntetem a szófosást!
Puszi!
Zitus
14+0
(nagyon helyes gömbölyödő pocakkal
)