Új privát üzeneted érkezett!

OrsiKép
Írok privit.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Várom a privit Kép ugyan ez a rendszer olyat nem tud Kép de jó lesz a sima mail is Kép Kép Kép
pusz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Én is meglestem a képeket, tényleg nagyon-nagyon jók lettek. Gyönyörűek a gyerekek!!!!!

Barbi,
gratulálok én is a pici fiú érkezéséhez! Nagyon ügyesek voltatok! Mit szólt a nagyfiú??

Bogár,
látom elcsábítottad apát is a buliba! Hogy bírta?
Nagyon nagy már a pocakod! Nem csodálom, hogy nehezen bírja a lábad!
Mikor jöttök hozzánk?

Mi egyébként jól vagyunk. Még mindig sokat eszik a csajszi, tegnap méreckedtünk 3780 gr volt és 3100-al született.
Tegnap ráadásul megkocsikáztattuk, mert vizsgázni voltam Gödöllőn és szegénykém vagy fél órát ordított apának, mert a vizsgám előtt bezzeg elaludt a cicin.

Pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Lányok, már megint csak kérdeznék. Bocs:

1. Arninál ha úgy adott időpontot, hogy 10-12 között, akkor hogy működik szólítanak majd név szerint vagy sorszám van vagy pedig ha odaérek meg kell kérdezni a várakozó csajokat, hogy ki az utolsó és érkezési sorrend van?
2. Pontosan Schöpfön belül hol van a rendelője?

3. Repülőgép babával kérdésre nem kaptam egy hozzászólást sem. Senkinek nincs tapasztalata? Vagy semmire nem kell figyelni?

Orsi Kép
Éjjel gondoltam rád, mert Bálint 2 óránként állva ordított, pedig már az elmúlt hetekben kezdtem látni a fényt az alagút végén, ugyanis egy ideje csak 1x kelt éjjelente.
Ma ez megborult. Szóval Levi alszik már, vagy még mindig az álló gyakorlatokat végzi?

Edit
Kép

Kép
reditke

EditkeKép
A 2. emeletre kell menned, és a lépcsőtől balra fordulni, és a folyosó végén egy plexi ajtóval elvállasztva kezdődik az Õ birodalma. Asszisztált Reprodukciós Osztály van kiírva, egy meghatározhatatlan növényke van rajzolva mellé.Kép

Majd kijön Katika az igazplványokért (Õ az asszisztens), TB kártyákért, és Õ beviszi az öregnek. Sajnos nem érkezési és bejelentési sorrendben hívnak be. Nekem még a 3 év alatt nem sikerült megfejtenem, hogy mi alapján szólítanak, de az biztos, hogy behív. Abban kell bízni, hogy az Arni nem szeret 12-13 óránál tovább bent lenni, így tuti, hogy addig végzel.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Köszi.

Még egy kérdés.
Lányok megbízható gyerekfogorvost tud nekem valaki ajánlani.
Előny, ha privát rendel....
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép
Irtam korábban, de sajna már nem látszik a hozzászólásom...Kép Nagyon jók lettek a talis képekKép
BarbiKép
Gratulálok a kis jövevényhez és Jó egészséget kivánok az egész CsaládodnakKép Szépek vagytokKép
ReditkeKép
Bocsi, nem olvastam a korábbi kérdésedet. Mi most repültünk a gyerekekkel két hete és nem volt semmi gond. Úgy értem Õket a felszállásnál sem zavarta a légnyomáskülönbség meg a leszállásnál sem. Kináltam Õket itallal de nem igazán kértek. Úgy ültünk, hogy a két szélső ülésen ült a Párom meg Én és közében kolbászoltak, fel-le mászkáltak a gyerkőcökKép Nagyon élvezték csak a bezártság miatt nyügösködtek néha. Elvittem nekik DVD-n a Futrinka utcát és azt is nézték szóval igy próbáltuk meg lekötni ÕketKép Ha még kérdésed van kérdezz nyugodtanKép

Puszi:Doris
doris

Köszi Doris Kép
Olyan a jegy, hogy a babának nincs külön ülés, így gondolom az ölünkbe kell majd ülni fel-leszállásnál.
Vagy érdemes felvinni erre a célra egy pici esernyőkocsit?
Mert az irodában azt mondták, hogy az első sort fenntartják a pici babásoknak, ahol többminden elfér.

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Az esernyőkocsit el fogják venni Tőletek a beszállás elött és beteszik a csomagtérbe. Minket nem tettek az első sorba, sőt, ott már a bejárat volt meg egy vészkijárat és ilyen helyre nem tesznek gyerekeseket. Nálunk sem volt külön jegye a gyerkőcöknek és fel és leszállásnál kellett ölben lenniük. Erre kaptunk egy kiegészitő övet amit a mi övünkre húztunk rá, és igy csatoltuk a derekukra. Mivelnem volt külön helyük igy egy sorban tudtunk ülni bár volt egy kis gond, mert külön akartak ültetni minket, mivel csak három oxigénmaszk volt a fejünk fölött de aztán megenyhültekKép Nálatok ez nem lesz gond. Ha nincs dugig a gép és hárman lesztek a gyerkőccel, akkor nálatok is szabadon maradhat a középső ülés és az jó játék lesz a gyerkőcnekKép Mekkora útra mentek úgy értem hány órát fogtok utazni? Mert mi csak két órát repültünk, lehetséges, hogy hosszabb úton esetleg az első sorba tesznek titeket ahogy Te irtad mert nagyobb ott a lábrész de a babakocsit egészen biztosan nem használhatjátok a gépen mert még elötte le kell adni. Mikor kiszálltok szóljatok, hogy kéritek a kocsit mert különben csak a bőröndöknél vehetitek át és akkor lehet picit macerásabb a dolog mert addig cipelnetek kell a babát.

doris

Cat, Edit Kép
Arni nem a 3.-on rendel? A 2-on a terhespatológia van.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu Kép
Szerintem az kavart meg, hogy a földszintre is egy hosszú lépcsösoron kell felmenni. Utána már csak 2 emelet van. Elöször engem is megkavart, de Arni tényleg a 2. emeleten rendel.

Alena
alena

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de épp erre jártam és láttam, miről beszélgettek...
Mindegy honnan számoljuk a szinteket, de ha az ember beszáll a liftbe, a 3.emeleti gombot kell megnyomnia, s ott lesz a rendelője!Kép Ez egész biztos!Kép
További szép napot!
J.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit Kép
Igen, én is ezért gondoltam. meg ugy okoskodtam, hogy földszinten van UH-s rész, meg végülis a konyha, 1-n szülészet, szülöszoba, 2-n terhespatologia és mütök, 3-on meg fizetös szobák és reprodukcio. De végülis tök mindegy, melyik emeletnek nevezzük, az a tuti, hogy ahol ki van irva az asszisztált reprodukcios osztály Kép
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

EditKép
Bocsi, de ha lifttel mész akkor a 3. emelet. Olyan rosszul van az ott megcsinálva, mert ahol a szülőszobák vannak, az már az első emelet, de én csak magasföldszintnek nevezném, mert egy rövidke lépcsőn kell felmennni.

Köszi AlenaKép, hát hiába egyformán jár az agyunk.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Emelet egyeztetős csajok Kép
Köszi, már tuti megtalálom Kép Kép Kép

Doris Kép
Köszi a részletes infót babakocsi a repülőn ügyben.
Nem hosszú út, csak kb 2 óra Párizsig (apa névnapi meglepije Kép ). jól izgulok, mert már minden megvan repjegyek, szállás, biztosítások stb, de apa nem tud róla és csak akkor akarom megmondani neki, amikor a reptérre érünk. Izgi Kép

És akkor nektek is dobok egy friss képet a terasz lépcsőről vágott kőre arccal landoló mostmár aztán tényleg rosszcsont kinézetű kisfiamról Kép Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! Beugrottam újra, de már nem "emelet egyeztetős csaj"ként!Kép Kép
Cat!!
Én most jöttem rá(rákattintottam a nevedre!), h látásból ismerlek Téged!!Annak idején (bár nem ismertük egymást személyesen)csomó alkalommal együtt ültünk az Arni szobája előtt nagypocakkal, meg talán nst-re is várva. Maga az Arni mesélte nekem, h ikreket vártok!Kép
Én okt. 9-én szültem és mikor rá 2 nappal lementem a fejőbe, akkor is láttalak!Kép
Na nem áradozom tovább, gratulálok a fiúkhoz!Nagyon helyesek!Kép Az egyikük nagyon hasonlít Rád a másikuk pedig inkább a Párodra!Jól látom?Kép
Egyszóval szép emlékeket ébresztettél bennem!Kép
Judit

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Edit,
nálunk is volt ilyen "törött" arc, Milán a pincelépcsőről gurult le. Hála Istennek azóta se történt ilyen baleset!

Lányok,
ma délután végre befejeztem a szüléstörténetet, amit rögtön közzé is teszek. Bocsi, ha kicsit bőlére eresztettem!

Második csemetém, Noémi születése

Egy-másfél hét távlatából csak a gyönyörű kislányom emlékeztet a szülésre, ennyire gyorsan sikerült kihevernem az egészet.
9 hónap nehéz terhesség (sárgatestelégtelenség, rossz AFP, rengeteg görcsölés) után egy gyors és könnyű szülésre készültem testben és lélekben, minden este azért imádkoztam, hogy egészséges kislányunk szülessen.
Alig vártam, hogy betöltsem a 36. hetet, hogy ne legyen koraszülött a kisbabám, de ő csak a kiírt időpont előtt indult el.
Május 28-án szombaton hajnalban arra ébredtem, hogy valami szivárog belőlem, de nem voltam benne biztos, hogy magzatvíz-e és húsz, majd tízpercenként keményedett a hasam.
Délelőttre elmúltak a keményedések, de vetettem egy magzatvíz szivárgást kimutató tesztet, mert tudtam, ha az, menni kell a kórházba.
A teszt azt mutatta, hogy valószínűleg csak vizeletcsepegés, így aznapra már nem is foglalkoztam a gondolattal, hogy szülni fogunk.
Éjszakára lepasszoltam a kicsi fiamat Anyukámékhoz (ez valami belső megérzés lehetett).
Vasárnap hajnal 3 óra felé megint arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam. Néztem az órát, 20 percenként ismétlődtek. Kivonultam a nappaliba, hogy ne keltsem fel a férjem. 4-6-ig elég erős tízperces fájásaim voltak. Már a fájdalomtól rosszul éreztem magam, attól féltem, hogy elájulok, ezért felkeltettem a párom. Vettem egy forró fürdőt, de nem nagyon volt jó ott sem. Ráadásul annyira nyomott mindenemet a baba, hogy minden fájás után WC-re kellett mennem. A fájásokat csak előre dőlve, ringatózva bírtam elviselni.
8-9 körül már nagyon szenvedtem, de nem tudtam eldönteni, hogy induljunk-e a kórházba. (Az orvosom azt mondta, hogy akkor induljunk, ha egy órán keresztül 5 percesek). Nem tudtam hány percesek a fájások, fekve 5-nek tűntek, állva egybefolytak.
Még bedobáltunk egy pár cuccot a táskába és indultunk a férjemmel. A kocsiba a hátsó ülésen négykézláb feküdtem, kb. 20 perc alatt értünk be.
9.30-kor vettek fel a szülőszobán, már ülni se bírtam a fájdalomtól. Az ügyeletes orvos megvizsgált, ekkor 3 ujjnyi volt a méhszáj, de már ekkor volt tolófájásom is. Kérdezték, hogy miért nem jöttünk már előbb. Szerencsére pont bent volt a választott aneszteziológusom az EDA miatt, amit villámgyorsan be is adott és kb. egy fél órát használt is. Az orvosom is ott termett, megvizsgált és mondta, hogy még a feje nem jött át, forduljak oldalra. A legközelebbi vizsgálatnál megrepesztette a burkot. Nagyon kevés víz folyt el, később mondta is, hogy nem tudják hol folyt el.
Minden olyan hirtelen történt. Amikor már legközelebb jött már nyomhattam gyengén.
Közbe a szülésznő tágíthatott, mert azt hittem, hogy szétszakadok. Végül a harmadik fájásra, kb. 6 nyomásra kicsusszant a pici lány Noémi 10.29 perckor, 3100 grammal és 50 cm-vel, 9/10-es Apgarral.
Odaadták a hasamra még mázasan, apa pedig később elvághatta a köldökzsinórt. Nonót elvitték felöltöztetni, engem pedig megvizsgáltak. Nem volt se gátmetszés, se repedés.
Két órát még a szülőszobán töltöttünk, ahol már gyönyörűen szopizott a pici lány!
Másnap már szinte rohangáltam és az ülés sem esett nehezemre.
Orvosomnak jóformán semmi dolga nem volt és a szülésznőm nem választott volt.
Már a harmadik napon hazajöhettünk volna, de még néhány gyerekorvosi vizsgálat még hátra volt és a tejem is csak aznap indult be.
Ez a szülésem sokkal könnyebb és rövidebb volt, mint az első, de fájdalmasabb is!

Üdv.
Hóvirág

Hóvirág
milianya

JuditKép
Kerestem én is képet a profilodban, de nem találtam.Kép Dobnál magadról, és a csemetédről ? Hogy vagytok ? Örülök, hogy ismerjük egymást, még egy Arni páciens, már jó sokan vagyunk itt!Kép

Igen Samu rám hasonlít, Olivér az Apukája. Sajnos természetre is, így küzdünk becsülettel.Kép A hiszti fogalmát már 7 hónaposan megismertük Samunál.Kép

HóvirágKép
Irigylésre méltó gyors szülésed volt! Ilyenről álmodoztam mindig!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

HóvirágKép
még egyszer gratulálok nektek. Remélem a következő nekem is ilyen gyors lesz.

És remélem nálunk sem lesz túl gyakori az arc zúzás Kép

Légzésfigyelőt használó csajszik Kép
Meddig javasolt használni? Én úgy tudom, hogy egy éves korig. Ugye?

Újabb hírek a kis unokaöccsről.
Szépen növöget, hétfőn már 2,5 kg volt. Sokat szopizik, anyukájának annyi a teje, hogy leadni is fognak belőle.
De!! Sajnos úgy néz ki újra kell műteni, mert lágyéksérve van. Jövő héten derül ki véglegesen a dolog.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!KépSzegényke, annyira sajnálom! De a nehezén már túl vannak, ugye? Az a baba, aki ennyi mindenen átmegy kiskorában, felnőttként makkegészséges lesz. Ezt egy természetgyógyásztól hallottam!! Kép

JoviKép
Ma voltam vérvételen... ez 80%-os pontosságot ad. Hülye voltam, mert ha előbb tudok róla, elmegyek a komplex szűrésre, amin te voltál, ill. mész majd, de nem tudtam róla. Az 95%. Ha az neked okés, ne is menj amniora.

Pusssssssz
K.
15+5
shaloya

EditKép
Szép kis meglepi lesz a PárodnakKép
Kis unokaöccsnek gratulálokKép Nekünk is volt lágyéksérvünk Lilcsikénél és azt mondták kb.3 kg-os súlyhatárnál megműtik. Minden egyes pelenkázáskor szépen visszatologattam a sérvet a helyére, hetente jártunk a Gyerekklinikára kontrollra és kinőtteKép Talán a Dévényes gyógytorna is segitett benneKép Hátha elmúlik a picinél isKép Édes a fotón a KisfiadKép
HóvirágKép
Nagyon gratulálok a Kislányod születéséhez isKép Jó volt olvasni a történeteteketKép

doris

Sziasztok Kismamik!
Hóvirág: irigyellek a gyors szülésért.Kép
Az, hogy nekem nem lesz részem ilyenben időközben biztossá vált, mert voltam szemésznél és azt mondta egy nehezebb szülést nem bírna ki a jobb szemem látóidege - szóval császárra kell készülnünk. Ez van. A babának az talán könnyebb.

Reditke: szegény kicsi baba - szerencsére ezek a korai műtétek nem hagynak mély nyomokat bennük.
Kisfiadnak jól áll a rosszaság!Kép

Doris: dobhatnál egy friss fotót ide a topicba a babáitokról. Épp a talin mondta valaki, hogy még nem látta az ikreidet.KépKép

Krissi, Jovi: Bejelentkeztem én is vérvételes vizsgálatra. Ez a 95%-os biztonság reális? Én úgy hallottam hogy csak valami arányszámokat mondanak, amitől nem leszünk sokkal okosabbak.

Képzeljétek tegnap utolért egy rókakoma reggel. Szívből remélem, hogy ez most már nem lesz rendszeres hiszen lassan már elmúlnia kellene és nem most kezdődni.

Virág+Bibe

KépKép
virág33

Szia Virág!Kép
Gratu a Vukhoz! Lám-lám, te se úsztad meg! Ma reggel lefele jövet az Istenhegyin engem is elkapott az öklendezés.... De sikerült megállnom. Szörnyű volt. Reméljük neked elmúlik a 12. héten. (nekem már 9 hete folyamatosan jelen vanKép )

A vizsgálat egy szűrőteszt, nem diagnosztikus jellegű. Arra ott van az amnio. Itt kockázati értéket adnak, ami kombinált teszt estében 95%-os biztonságú, a négyes teszt esetében 80%-os. Szerintem mindenképpen okosabbak leszünk.

K.
shaloya

Hahó,

Barbinak jöttem gratulálni, Isten hozta a pici fiút Kép

Reditke Kép közben látom a repis kérdésed.

Én is repultem már 2x Martinnal, a tapasztalatok:
-babakocsi ahogy Doris mondja, elveszik a kapunál (itt finnek adnak zacskót hozzá, Ferihegyen nem kaptunk. Én vinnék vmit, mert feldobják a boröndökhöz a raktérbe)
-ulés: nem csak elöl van hely a gyerekeseknek, hanem hátrébb is. Attól fugg, hol van plusz oxi maszk
-mi mind2x idoben kimentunk a reptérre és kértem ha van extra hely, ulhessunk úgy hogy legyen ures szék mellettunk. Mind2x volt. Most legutóbb egyedul jöttem Martinnal visszafelé, egyedul ultem vele a hármas ulésen
-legyen nálad pelustáska, innivaló, pár játék, kissapka (van hogy elég huvös a repulo), öltöztesd Bálintot rétegesen (kapucnis felso is jó sztem)
-M. jókat aludt a repcsin, kértem párnát meg takarót, kibéleltem az ulésem és az ablak melletti részt, így fognom sem kellett a fejét, szépen szundizott a puha részen. Nekem meg lett 2 szabad kezem, mégha az ölemben is volt Kép
-ne legyen sok kézipoggyászotok, inkább hátizsák, elég a gyereket cipelni+az o cuccait Kép
-felesleges újságot cipelni, úgysem tudsz olvasni egy 10 hós mellett Kép

Majd mesélj, hogy ment! Kép

Kriszta
soraya

Haho!
tettem fel uj képeket a profilomba és az albumba.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

kis képes beszámoló rólunk:
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A Kaális párok taliznak most vasárnap, gyere nézzél be, mert számítanak rád is!!!!!!
Édesek nagyon a fiúk!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

HumiKép
Nagyon köszi, megkaptuk!!!

OrsiKép
Nagyon édik a kisfickók!

ReditkeKép
Nagyon csibész a kisfiad. A bibi is azért került a nózijára.

HóvirágKép
szép szülésed volt. Pont ma hallottam, hogy egyik ismerősöm 3 óra alatt (incl. fájások) szülte meg a kisfiát , zzzzzz

Holnap megyek dokihoz, már CTG is lesz. Jövő héten pedig újból a cukros lötyi. Pfúj!!!
A szülésznőm a helyettes doki helyett másikat javasolna. Jövő héten kiderül ki lenne az.

VirágKép
Hát reménykedjünk, hogy nem mostantól kezdődik a hányásos korszak.

pusza
Bogár
35+0

Bogár
Kép
Kép
bogár

JóregKép

Virág: azért nem "diagnosztikus", mert ha diagnózist állítanak fel, az ugye 100%, vagy legalábbis azt állítja az, aki dg.-t mond. Tulképp azzal, hogy "csak" arányszámot mondanak, levédik magukat arra az esetre, hogy ha mégse jönne be nekik a számítás. Most ez rohadt rosszindulatú a részemről, de konkrétan tudom, hogy ez így megyKép De én azt gondolom, hogy nekem az UH szerint tök egészséges babám van, a vérvizsgálatnál kicsit magasabb érték jött ki (amire azt mondták, valószínűleg egy kisebb bevérzés lehetett) és így is 1:3200-hoz az esély a Down-ra (ha csak a koromat nézik, 1:375-höz), a többire meg vagy 1:12000-hez. Szóval, ha továbbra is minden UH-n egészségesnek mondják a babát, nem fogom kockáztatni a vetélést.

Minyu: nagyon édes a piciKép Hogy ki van nyúlvaKép

Icsilya: még egyszer köszönöm az övterelőtKép Tök jó kényelmes, bár elsőre sikerült a combomat becsípnem, amikor becsatoltamKép

Csajok, tiszta béna pics vagyok...Végre nem fájdigálok (egyébként tuti pszichésen volt, mert amióta Béluska fejét érzem néha, nincs görcsKép), erre tegnap reggel beállt a derekam. Persze úgy, hogy indulni kellet, mert Bogit vittem táborba. A mh-en sok okosat nem tudtak mondani, mert ugye nem lehet a nonsteroidokat szedni terhesség alatt. Csak éppen járni alig bírtam. Így maradt a csontkovács...aki kitörte a nyakam, kifacsarta a csípőmet és elmulasztotta a beállt derekam fájásátKép Apró szépséghiba, hogy majd' 3 órát vártam a soromraKép

Puszi:
Jovi
15!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

BogárKép
Kíváncsi vagyok, hogy milyen dokit ajánl a szülésznő! És mi a baj a Villányival ?

EditkeKép
Voltál Arninál ? Mi volt ?

Nagyon jó Bálintról a "sebes orr" kép! Nagyon sírt, amikor bukott ?

JoviKép
A rosszaság általában a derékon jön ki.KépKép Nem mondta a csontkovács ?

VirágKép
Na végre Te is megérezted a terhesség "szépségeit".KépKép

MinyuKép
Nekem a méhikés a kedvenc képem.Kép Egyébként Nándi is tetőtől talpig kispasi, már születésétől fogva.Kép

Rólunk:
Fiaim megjavultak, este 1/2 9-től reggel 1/2 8-ig alszanak mostanában. Ez már tetszik nekem, jókat tudok horpasztani. A nappalok is egyre élvezetesebbek velük, mert olyan kis értelmesek kezdenek lenni, már lehet velük játszani. Sajnos az értelemmel az akarat is nyílik, így a hiszti is beköltözött az otthonunkba.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Most megyek, csak bekukkantottam még előtte.
Majd mesélek.

Fiúk alvása: nem semmi. Mi most kezdtük az alvásra rászoktatást (egyedül elaludni és átaludni az éjszakát). Hosszútávú eredmények nincsenek még, mert 2 napja kezdtük, de a tendencia szuper, remélem így is marad.
Első este 45 perc ordítás volt, tegnap 20 és volt egy 6,5 órás nyekkenésmentes alvós szakasz, ami a mi eddigi 2,5-3 óránk mellett hihetetlenül fantasztikus.
Akarat: ismerős.

Képzeljétek pici Gergőt tuti műtik hétfőn, mert tegnap 4x jött ki neki csúnyán a sérv, ezért este benn is kellett hagyni a klinikán.
Szegényke hétfőig most megint kórházban van.
Szülők persze egy idegek, irtóra félnek az alatatás kockázataitól már megint.

na, nem panaszkodom.
Most rohanok a dokihoz.
Pussz, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

JoviKép
Akkor szerinted mennyire megbízható? Mondanak majd nekem egy arányértéket, és azt mondják, hogy persze, ettől még lehet beteg baba. Nos, szerinted ez csak kivédés, vagy tényleg így van?

OrsiKép
Édesek a fiúk!!!!!

CatKép
Reméljük akkor hogy egy nyugisabb időszak következik! Ti gondolkoztok kistesón? Van még fagyibaba?

Pusssssz
K.
15+6
shaloya

Edit Kép
Gergőnek drukkolunk!
és mit tudsz az éjjeli felébredésekről? Máté magától 1 szó nélkül elalszik, de éjjel bizony kel... mit tegyek???

Cat Kép
irigy-irigy... én már nagyon rég nem aludtam ennyit Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
VirágKép
Gratulálok a róka-komához hisz már olyan régóta "vágytatok" erreKépKép Nagyon szép kismami vagy a talis képeket elnézegetveKép
JoviKép
Sajnálom a derekadat...KépjobbulástKép
BogárKép
Hogy elrepültek a heteid, már CTG-kre járszKép
OrsiKép(itt is)
Tündériek a FiúkKépKép

Megpróbálok feltenni két viszonylag friss képet a gyerkőcökröl ha engedi a rendszer mert teganp túl nagynak találta Õket...
Sajnos most is nagy (meghaladja a 600x600-as pixel méretet) és nem tudom kicsinyiteni a fényképezőn meg már nem tudok kissebb méretet választani...
doris

DorisKép
Ha átdobod a képeket mailben, én szívesen lekicsinyítem, és felteszem.Kép

KrissiKép
Én gondolkoznék kistesón, de Apa nem, egyenlőre anyagi okok miatt.Kép Bár biztos, hogy csak 1-2 év múlva lenne, és addigra hátha Apa megenyhül. Fagyibabák nekünk nincsenek, de nem is bánom, mert akkor nem lenne szívem otthagyni őket. Pont tegnap néztük meg a spektrumos ikres dokumentumfilmet, és abban horror sztorik vannak.Pl. 6 hónapos szoptatott kislány mellett Anyuka teherbe esett 3-as ikrekkel, vagy 1,5 éves ördögöcske ikerpár mellett Anyuka 26 hetes ikerterhes ismét.Kép Innen a kanapéról nézve nagyon megható, de az segítség nélkül kegyetlen lehet.
Nálatok van még tervbe tesó projekt ?

OrsiKép
Hogy vagytok Anyóséknál ? Meddig lesztek ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Még az se kizárt ám, hogy nálatok menne a spontán is! Végül is veletek nincs semmi szervi gond, ha jól emlékszem! Bízzátok a véletlenre! Mindenestre így is egy nagyon elégedett mami lehetsz ezzel a két gyönyörű fiúcskával!

Előbb sikerüljön ezt a babát épségben világra hozni, aztán az átélt élmények ismeretében nyilatkoznék! Persze, jó lenne még... most így gondolom!
shaloya

Cat Kép
a spektrumos ikres filmben vannak megdöbbentő dolgok.
Először ikrek csaszival, majd hüvelyin??? nem tom nálunk lehetne-e ilyen.
Meg ezek a nagyon pici korkülönbségek is elég izgik Kép

Ma szabadulunk Kép már nagyon várom. Majd írok, nem terhelem itt a topikot az anyósomos storykkal. A hülye kérdései és ötleteitől már a falnak megyek.
"de miért nem adunk nekik az eperből? innen a kertből van és finom"
és ezek után én vagyok a finnyás, akinek semmi sem jó, pedig annyira igyekeznek.
Járóka nincs, 2 napja hajkurászom a kölköket, ha meg lemennek a 1x1.5 m-es szőnyegről, akkor jön a kérdés, hogy "miért engdeda hideg kőre őket???"

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKép
Szerintem is menne spontán, legalábbis a doki szerint. Én nem mennék mégegyszer végig azon a tortúrán, bár már könnyen beszélek, mert a két haramia ott vigyorog a karámban.Kép

OrsiKép
Oksi majd dobj mailt, ha hazaértetek.Kép

Lányok!
A www.elektropont.hu oldalon 20 kép előhívatása ingyenes a mai napon.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Orsi Kép lányok Kép a fenti topikban nagy elmélkedés folyik a teherbeesésről.
Cat Kép ha jól olvasom, akkor nektek nem volt semmi "bajotok" mégis a 6 sikertelen inszem után az első lombik sikerült, ugye? Mesélsz nekünk egy kicsit? Sacinak Kép volt egy érdekes - ámbár szerintem nyilvánvaló - kérdése. Csak megerősítés képpen.

Köszi
Noémi
Vendég

Lányok!
Most hívott a genetikus.
Down-kórra az esélyem 1:8900-hoz, nyitott gerincre 1:7000-hez.KépKépKépKépKépKépKép Azt mondta, én döntök, de szerinte ezek után nem kell az amnio! Jaj én ollyan nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Pussssz, jó hétvégét!!!
K.
15+6
shaloya

Krissi Kép
Ez szuper jó hír.
Gondolom, akkor nem mész..

Köszönöm az Arni infókat.
Ma voltam, nagyon-nagyon szimpatikus doktornak tűnt első nekifutásra, a tőletek olvasott sok jó mellett a szakértelmében pedig nem is kételkedem egy cseppet sem.
Jól megultrahangozott, mert a 14 éves korom óta meglévő nagyon erős menstruációs görcsök így szülés után sem múltak el és miómára vagy polipra gyanakodott, de szerencsére nem talált.
Talált viszont egy kis gombát és méhszájsebet, úgyhogy kezdjük a Canesten kúrát.
Meg mondta, hogy ne védekezzünk, ha spontán terhesség a cél újra, én meg mondtam, hogy 3 hónapja nem védekezünk, mert ha jön a kistesó, akkor nagy örömmel fogadjuk.
Ennyiben maradtunk Kép
Most megyek.
Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Mamik!Kép

Jó régen voltam, sajna oka volt.Kép
Kedd estére dögrovásra kényszerültem - előjött a migrénem, ami már régebb óta kínoz, de eddig tudtam rá bevenni gyógyszert, így a durvább részét mindíg megúsztam. Hát most nem...KépKépKép
Este fél10-re olyan elviselhetetlen lett a fájdalom, hogy zokogtam, emelllé elkezdtem rókázni is.Kép Mondtam apának, hogy irány az ügyelet - na ez a lépés hiba volt...A dokinő úgy nézett rám, mint egy komplett idiótára, hogy mit akarok én egy hülye fejfájással - terhesen! ugyebár! Megmérte a vérnyomásom, utánna közölte, hogy vegyek be panadolt, plussz B6-ot, viszlát! Az asszisztens szólt utánnam, hogyha nem javulnék, akkor azért jöjjek vissza. Kösz, ide soha az életben többet!
Estére bevettem a panadolt és a B6-ot (amit szerintem ki is hánytam), utánna apa cserélgette a hidegvizes borogatást a fejemen, így nagynehezen elaludtam. Reggel fejfájással + okádással ébredtem.Kép Párom telefonált egy ismerősnek, aki elvitt a fejfájás ambulanciára, de ott mondta a doki, hogy csak azután foglalkozik velem, miután megnézettem a nőgyógyászaton, hogy Prücsökkel minden Ok. Irány a Női klinika. Én dokim szabadságon, keríteni kellett egy helyettest, aki amikor meghallotta, hogy mi járatban vagyok, megforgatta a szemét, és csinált egy max 5mp-es UH vizsgálatot. Majd félválról odavetette, hogy dobog a szíve és mozog, a papírt megkapom az asszisztenstől, viszlát.
Nagynehezen visszajutottam a fejfájós dokihoz, ott megállapította a korábbi tüneteimből, amit már én is sejtettem, hogy klasszikus migrénes vagyok (csak eddig durva végkifejlet nélkül, mert eddig bevehettem a gyógyszerem) - csak éppen a peches fajtából. Ugyanis a migrénesek 90%-ának terhesség alatt nyomtalanul eltűnik a migrén - én sajnos a 10%-ot erősítem.Kép
Az egyetlen ami segíthet jelen állapotomban: két szem Panadol, és egy óriási alvás fél Seduxen és egy szem Pipolphen hatására.Szóval bekábítottam szegény pici magzatom, de ez használt - ma reggelre kutyabajom. Nem győzök azóta bocsánatot kérni a kisbabámtól, hogy begyógyszereztem, de tényleg úgy éreztem, hogy most itt a vég. És képzeljétek, ugyan nem vagyok 100%-ig biztos benne, de ma éreztem Õt! Ez nem bélmozgás volt, ez nem olyan volt, valami más, de jó érzés! Kicsit meg is nyugodtam, hogy Õ biztos jól van, hisz Õ is akkor érzi jól magát, ha a mamája is jól van!Kép Szóval most már mindketten jól vagyunk!Kép
Ennyit az én kis horroromról! Remélem nem lesz több!!

MásKép
Talis képek megint csúcsszuperek!Kép És mostmár mindenkit felismerek!!Kép egy-két gyerkőccel még bajban voltam, de idővel megismerem őket is!Kép

VirágKép

Róka-koma nem király, remélem ennyivel megúszod!
Nekem anno azt mondtálk a csajok, hogy minnél később kezdődik, annál rövidebb ideig tart!Kép Ez azért biztató!Kép

KrissiKép

Ez szuper hir!!KépKép Örülök nagyon, Veled együtt!!Kép

ReditkeKép

Jajj, de jó! Tesó-projekt!!!KépKépKépKép

Na megyek, beszüntetem a szófosást!

Puszi!Kép
Zitus
14+0Kép (nagyon helyes gömbölyödő pocakkalKép)

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Csak megnyugtatásképp, nekem is volt egy migrénes rohamom úgy kb. 10 hetesen. Volt ott minden, látászavar, zsibbadás, és amikor nem bírtam tovább, mert a fél osztályt nem láttam, hazamentem és otthon irtó klasszat vukoltam. Egész éjjel alig aludtam,másnap is iszonyat volt, de szerencsére a "csak" a fejfájás maradt meg. És képzeld, egy hős vagyok! Semmi gyógyszert nem vettem be! Ráadásul engem senki nem ápolt, mert a férjem pont akkor külföldön volt. Jó hírek: azóta se volt, és remélem már nem is lesz!!!!! Szerintem neked se!!! (azért persze, te is egy hős vagy!!!)

Gratu a gömbölyödő pocihoz, és a mozgolódáshoz... én csak finom rezgéseket érzek, de ráfogom a beleimreKép Szegény babus biztos megsértődik!!!
shaloya

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. C1-0-1 (szűk 1 ujjnyi, most a kkor ezek szerint innentől pihi). Kérdezte diétázom-e. Mondtam ja, de nagyon nehezen megy. Jövő héten pedig a cukros lötyi helyett úgy néz ki én is megehetem a tábla Boci csokimatKépKépKép Persze hozzátette, hogy nagyon gyorsan kell ám megenni, de én nem hiszem, hogy gond lenne a csokiszűke utánKép Beus neked mennyi idő alatt is sikerült felfalnod?!Kép

CatKép
Hát én még milyen kiváncsi vagyok a javaslatra. Villányi állítólag nem szereti sem az álló, sem az ülő, sem a járkáló vajúdókat. Nem a gátvédelem híve stb... és a javaslatadó nem szeretné, ha ezt pont a szülés napján tudnám meg.
Örülök, hogy megoldódni látszódnak az éjszakáitok. Nekem kb innentől lettek horrorisztikusak.
Képelőhívásról lekéstemKép

OrsiKép
Kitartás!

KrissiKép
No AmnioKép

Holnaptól elhúzunk 1 hétre nyaralni, remélem bírni fogom a meleget. Majd egész nap csak tespedem (álmodj királylány lálálá).
Ja és képzeljétek. Eszter pár napja úgy hív, hogy anyuci (1 nap kb. 50x). Hát most már nem csak a melegtől olvadozom!!!!!!

pusza
Bogár
35+1

Bogár
Kép
Kép
bogár

CatKép
Köszi, sikerült megoldanom csak bénultam vele egy csomótKép
ShaloyaKép
De jó, hogy nem kell az amnioKép
ZituskaKép
Örülök, hogy ma már jobban vagytokKép Remélem többet nem lesz ilyen rohamod...Kép
BogárKép
Nagyon jó nyaralást és sok pihit kivánok NektekKép

Talán most sikerül feltennem friss képet a gyerkőcökrölKép

Kép
Kép
doris

KrissiKép
Gratulálok!Kép Semmi szükség itt amniora. Teljesen egészséges a babukád.

ZitusKép
Sajnálom a migrént, én most igazán átérzem.Kép Tegnap este nekem is lökészerű fejfájásaim voltak. Sajnos annyira erős volt, hogy én is kidobtam a taccsot. Csak fetrendgtem, és szenvedtem kegyetlenül. Aztán az alvás segített, mára semmi bajom.
Gratulálok a magzatmozgáshoz.Kép Ugye milyen jó ?

Bogár AnyuciKép
Jó nyaralást, és sok pihit! Majd írd meg, hogy milyen orvost ajánlottak. Mikor kéred fel ? A Villányit még nem kérted ?

DorisKép
Nagyon helyesek a gyerkőcök! Lilluskának milyen hosszú a haja, igazi kiscsajos.Kép Gergő meg nagyon helyes a szemüvegben. Mikor mentek szemkontrollra ?

VirágKép,BeusKép merre vagytok ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Doris Kép
Annyira helyesek a gyermekeid. Szerintem még én sem láttam őket korábban.

Bogár Kép
Jó pihenést nektek. nem vagy semmi, hogy így a 35. héten még mész melegedni Kép
Én is úgy várom már, hogy ilyeneket mondjon a babus, ugyanakkor egyáltalán nem siettetem az időt, mert imádom ezt az ácsorgok és próbálok totyogni és közben be nem áll a szám a tetetekkkkbrrrbababübübűűű-től kort.

Zitus - Sorstárs Kép
Én is papírral igazolt A típusú migrénes vagyok a 10%-ból. Nemcsak hogy a terhesség alatt nem múlt el, hanem még a szüléssel sem. Remélem te szerencsésebb leszel.

Képzeljétek gyerekem az altatós módszer hatására vagy valami csoda folytán, de este fél 9-kor egy nyekkenés nélkül elaludt a kiságyában egyedül és reggel 7-ig aludt ébredés nélkül.
Nem akarom elhinni és pláne nem akarom elbízni magam, de boldog-boldog-boldog vagyok Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok LányokKép
Köszönjük szépen a dicséretetKép
CatKép
Érzékeny pontomra tapintottál ezzel a haj dologgal...Két hete levágtam Nekik...No nem túl sokat de Lilcsikének eltüntek a copfikái Gerinek meg hátul a kunkorok a nyakán ill.a frufrujukból nyestünk egy picit. No ilyen képet nem merek feltenni mert olyan lett a fejük mint nekem volt gyermekkoromban mikor Nagyikám megnyirt...KépKép Szóval várom, hogy picit megnőjön de Nekik sokkal kényelmesebb mert sem a szemükbe sem a nyakukba nem lóg igyKép
ReditkeKép
Drukkolok, hogy igy maradjon az alvásotokKép

doris

DorisKép
A hajforma ismerős, nekem is volt ilyen, gyerekkoromban. Én is félve rejtegetem a képet.Kép

EditKép
Nagyon örülök, hogy Nektek is megoldódott az alvás probléma. Sokkal türelmesebb az ember nappal, ha kipihent.

Tesóprojekthez meg drukkolok. Remélem hamar jön a pici, és nem lesz nagy a korkülönbség.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép
Nagyon helyesek a fiúk. Milyen szépen ülnek!

Doris Kép
Tündériek a gyerekek. Gerinek nagyon édesen áll a szemüveg. Lilike meg nagyon hasonlít rád.

Edit Kép
Igazi kis rosszcsont Bálint a sebes orrával. Jól hangzik ez a Párizs. Remélem, apa nem olvassa a Babanetet.Kép

Krissi Kép
Örülök, hogy jók lettek az eredmények.

Bogár Kép
Vigyázz magadra ebben a melegben. Eszter egy tündér, elöttem van ahogy rendezkedett ott a talin. Nagyon édes kiscsaj.

Cat Kép úgy látszik, valami volt tegnap, mert nekem is iszonyú fejfájásom volt, hányingerrel. Szerencsére a róka komát most megúsztam.

Reditke Kép tesóprojekthez drukk. Mi is szeretnénk minél hamarabb, de amíg Zéti ennyit szopizik, még nem hiszem, hogy összejönne. Most már próbálom csökkenteni a szopik számát, végül is a jövö szerdán 8 hónapos lesz már.

Zéti újabban éjjel kel szopizni, 4-5-ször is. Szerintem akkor nem éhes, csak oda akar mellénk kerülni az ágyba, úgyhogy most mi is bekeményítettünk. Miután szopizott kicsit 10-kor, 12-kor és 2-kor, 4-kor már hiába sírt, nem adtam neki cicit. Hagytam az ágyban, és csodák csodája egy idö múlva elaludt, és aludtunk reggel 8-ig. Úgyhogy mi is alkalmazni fogjuk az Editke Kép féle módszert.
Viszont amióta fel tud állni, egész nap állni akar. Néha eldöl, és akkor nagy koppanás után sír egy kicsit, de utána megint megy állni. Irtó büszke magára, és nagyokat kurjongat. Újításként apa mögé rakta a szoptatós párnát félkörben, és most legalább nem koppan a feje.Kép

Puszi, Alena
Kép
alena

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?