Új privát üzeneted érkezett!

Kép
csanita

Anita

Nagyon aranyos a bébi. Mennyi idős, mi a keresztneve?

Azt akarom kérdezni, hogy halottál -e már olyanról, hogy valakinek megjött a menstruációja(kevesebb a szokásosnál) és utána nem sokkal kiderült, hogy ettől függetlenül terhes?

Remélem ebben a cipőben járok! Múlt hét kedden jött meg, tartott 3-4 napig minimálissal. Viszont(pár hónapja hőmérőzöm és figyelemmel kísérem mindig ezeket a számokat) a hőm valahogy nem ment le.

Tesztet nem vettem, mert már annyit vásároltam feleslegesen, hogy elhatároztam csak akkor veszek ha tényleg nem jön meg! Meg amúgy is a 27 cn-on jött meg, úgy voltam vele, hogy ez sajna menstruáció.

Mi a véleményed?
betti24

Igen hallottam ilyenről!!
Szerintem nyugodtan tesztelj!!!Ha baba van kimutatja ha nem elkell menni orvoshoz.Nagymamám addig menstruált anyukámmal amíg meg nem mozdult anyu!!Akkor mág nem volt uh meg minden.Így derült ki,hogy terhes.

Amúgy mióta próbálkoztok???

Köszi a dicséretet!!Õ a keresztfiunk Én fogom éppen a képen,mellettem a férjem!Vasárnap volt a keresztelő!!És Zoltán a nagyfiú!!

Nyugodta kérdezz ha tudok segítek!!
csanita

Hamarosan lejár a munkaidőm, úgyhogy mennem kell. Majd holnap reggel tudok csak visszaolvasni.

Addíg is: Have a nice day!
betti24

Ja még épp sikerült elcsípnem a válaszod!

Amúgy tavaly április óta próbálkozunk. Annyi már kiderült, hogy a páromban van a hiba. Hamarosan elvégeznek rajta egy urulógiai rutin műtétet és akkor már semmi akadálya se lesz a gyerek nemzésnek. Jelenleg is van életképes spermája csak kevés. Lehet, hogy egynek sikerült megtalálnia. Még kicsit várok, hogy hogy alakul a hő. Ha hétfőig fent marad, akkor talán veszek tesztet.

Üdv.: Betti
betti24

Anita olyan jól áll a kezetekben a baba! És persze gyönyörű!! Kép Látom eléggé egyforma lelkiállapotban vagyunk.
A Tanár Úrhoz mentél? Kiváncsi vagyok, hogy mi a gond, remélem semmi komoly.

Maminti, Lengyelországba megyünk, Karróba, meg a tengerpartra. Úgy várom...

Betti, kiváncsian várom mit mutat a a teszt. A barátnőm is menstruált terhesen...Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír!!!
Igen a Tanár Úrhoz megyek!!

Mikor menntek nyaralni??
Köszönjük a dicséretet a babáról!!!Remélem már nem kell sokat várni arra,hogy a sajátunkat is a karjainkba tartsuk!!Bírod a bromót??Én már kezdem megszokni.
Azért gyere majd tudjam mi van veled!!!Ha nincs kedved,írj priviben!!!!Jó lenne tudni egymásról!!Én is inkább csak olvasgatok.

Pussz mindenkinek!!!
csanita

Ja Krakkót akartam írni, csak kicsit félrement.. Kép Egyébként még soká megyünk: július 18-tól. De már tervezgetni is olyan jó!

Anita, biztosan nincs nár messze az az idő, mikor a Ti babátokat viszik keresztelni.. Kép
Én teljesen megszoktam a brómót, semmi bajom már, csak az első pár nap volt vacak. A kolleganőm azt mondta, hogy neki 2 hét alatt beállította a prolakti-szintjét. Remélem nálunk is ilyen gyors lesz!

Holnap mindenképp írd meg, hogy mit mondott a doki!!! El se tudom képzelni, hogy mitől lehet ilyen vérzés. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Hát nem mondom, hogy mostanában sokat írtatok Kép.

A mulkori pasi egy csomó érdekeset mondott, de az ajánlatáért 300.000 Ft-ot kellett volna fizetni, amire sajna nincs pénzünk Kép.

Anita, nagyon édes a baba. És tényleg nagyon jól áll neked Kép.

Nálam semmi nincs. Van egy kis átlátszós nyúlós, kicsit sok, de szerintem még korai. A hőm a szokásos helyén. Majd kiderül mi lesz.

Ha minden jól megy, akkor este hozok táblát, mert megint nem a saját gépemnél ülök Kép. Bocsi.

Na, mindenkinek jó munkát, én is húúúzok dolgozni Kép.

Sziasztok

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Mindenkinek!

nekem is lenne egy kérdésem! Nekem még nem jött meg, de a 28. napon lement a hőm ugy 1 egésszel majdnem.De ma megint fennt van...ugyhogy most nem tudom mi a helyzet!Kép
Még várok egy-két hetet aztán teszetelek , ha addig nem jön meg. De most váró állásponton vagyok!Kép

Kata! Merre jársz?Mikor lesznek képek??

Anita!Tündéri a kis Zoltán!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, csak ritkán vagyunk itthon. Anyuéknál, barátnőkkel, konditeremben, na meg ha itthon vagyok főzés-takarítással múlatom az időt. Most is rohanok porszívózni, törölgetni, utána meg dolgozni, így kb. vasárnap tudok visszaolvasni. Ma vagyok az 5. napon, tegnap voltam hormonvizsg-vérvételen, de csak jövő hét elején lesz eredmény. Vki volt már közületek és tudja, hogy a középsőre melyik napon kell menni?A gondom az, hogy péntek a 13., hétfő a 16. nap, nem tudom melyiken menjek majd.
Puszi mindenkinek!
nolina

Sziasztok csajok!
Péntek van!KépKépKép
Holnap lagzi, vasárnap pihi... Már nagyon várom!Kép

Anita!
Nagyon aranyos a csöppség! Biztos szép volt a keresztelö!
Most én is próbálok lenyugodni, hogy ne nagyon éljem magam bele a baba-dologba. Megértelek titeket, hogy kicsit ki akartok kapcsolni!

Betti!
Én is hallottam már olyanról, hogy menstruálnak néhányan a terhesség elsö felében. Minden lehetséges!Kép És tök jó, ha így is összejön a baba!

Zsuzska!
Kibírod a tesztelést még 1-2 hétig? Én tuti nem bírnám ki! Én is kíváncsian várom, hogy mi leszKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Ne gondolj szerintem semmi jóra...Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Zsuzska, Hajni, Beuka, CsAnita, Maminti, Móni,
Küldtem át 4 képet és most elvileg át is mentek. Kép Légyszi jelezzetek vissza, h valóban megérkeztek-e! Kép

Köszi!

Most nemigen van időm, de majd igyekszem visszaolvasni és írni du.!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Jaaa,
És ha vki kért még, csak kifelejtettem, az is írjon és pótolom a mulasztást!!! Kép

Pusz
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!

Kata!!
Köszi a képeket megkaptam!!!

Meg jöttem a dokitól,hát ki vagyok nagyon!!Valószínű terhes voltam,csak nem tudott beágyazódni és kilökődött!!Hát ez van!!!Most azt hiszem pihi!!Ne haragudjatok rám de nem fogog sűrün jönni,foglak benneteket olvasni,de kicsit meg próbálunk kikapcsolni.Azt hiszem nem tudnék a jó híreknek örülni teljes szívemből de hidjétek el ez nem Én vagyok!!!Remélem hamarosan egy két csíkos tesztel jövök,és akkor minden csak egy rossz álom lesz!!
csanita

Én megkaptam, tök szupik!!!KépKép
Van még , olyan szívesen nézegetem..KépKép

zsuzska80
Szombathely

Kata!
Totál jól általjöttek a képek. Irigykedtem is eleget!Kép Látszik rajtatok, hogy nincs túl rossz kedvetek...Kép

Anita!
Kép
Hát, akkor tényleg pihi!
Nemsokára tuti örülhetsz a tesztednek, és remélem, a mieinknek is!Kép

Kép
Kép
maminti81

Anita!
Kép Tényleg kapcsolódjatok ki, pihizz sokat, töltödj fel! Ne figyeljetek a babára! Itt a nyár, a jó idő! Megértelek. Szerintem ha ez a ciklus is sikertelen lesz nekünk én is ezt fogom csinálni! De azért jövök biztatni titeket!
Ja és tüneményes a keresztfiatok!

Kata!
Képeket megkaptam, írtam is.

Zsuzska!
Hogy bírod ki teszt nélkül... KépKépKép

Nekem ma megint 36.3 volt. Hogy mi lehet?????

Maminti!
Jó bulizást a lagziban!

Betti!
Lehetséges, iylenről én is hallottam már. Mondjuk nekem alapból is csak 2-3 napig van meg, és alig v.mi.
Gyere máskor is.

Gyöngyi!
Veled mi a helyzet?

moni

Ezt mondom Moni, hogy két anpig lenn volt ma megint magas...Kép
Ugy kidobtam a hőmértőt hogy csak na...

zsuzska80
Szombathely

Ezt mondom Moni, hogy két anpig lenn volt ma megint magas...Kép
Ugy kidobtam a hőmértőt hogy csak na...

zsuzska80
Szombathely

Móni!
Köszi kérdésed megvagyok. Tegnap óta főleg reggelente nagyon fáj a hasam, szerintem a hétvégén megfog jönni. De azért vettem tesztet, ha nem jön meg megcsinálom.
A hőm tegnap este 37,1 volt ma reggel 36,9 /tudom ezt nem kéne mérni, mert bekavarhat a gyógyszer/.
Anita
Sajnálom. Szerintem is pihizzetek, kapcsolódjatok ki. Addig a bromot úgyis szeded az rendbe teszi még jobban a hormonokat. Aranyos a keresztfiatok.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Lola,
Ugye nem azt akarod mondani, hogy elátkozott évjárat ez a 77-es?! Kép Bááááár, ha belegondolok, h még CsAnita egyidős velünk.... KépKépKép Bassszus! Csajok, tegyünk ezellen vmit!!!
A cicifeszülésről nekem fogalmam nincs. Nekem nemigen szokott ilyenem lenni, max. azt vettem észre, h a menzi előtti napon olyan masszívabb, vagy mi. Kép (azt hittem, el tudom magyarázni, de úőgy tűnik, mégsem... Kép). Szóval rövidre fogva: én passzolom a kérdést. Kép

Hajni,
Én is, én is kérek málnááááát! KépKépKép Nnnna, akcióztok rendesenm?! KépKép

Maminti,
Én is mindig arra vágytam, h legyen egy bátyám. Kép
Jó mulatást a lakodalomban! Kép

Gyöngyi,
Én szorítok Neked!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Zafír,
Tök jó, hogy van PÉ-d! Kép Tessék pozitívan állni a dolgokhoz! Kép

Zsu,
Drukkolok, h tesztelhess!!! Kép ++++++++++++++++
Nekem még nem jött meg. Tegnap vettem be az utsó bogyót és elvileg 2-3 nappal utána kell megjönnie. De kezdek szkeptikus lenni.... Énnnemtudommmmmmiafffffenevan!!!

Betti,
Üdv itt! És mennek a drukkok a teszthez! Kép

CsAnita,
KépKépKép
Teljesen megértem, h rossz a hangulatod! Kép
A keresztfiatok éééédes kis manó! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Kata, sajna megettük, de ha holnap eljössz érte megigérem kapsz sokat Kép.

Anita, én is nagyon sajnálom, szedd össze magad minél hamarabb.

Velem semmi helyzet, nem maradok sokáig, inkább megyek aludni. Teljesen elfáradtam ma. Időnként azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Egyik srác teljesen leszívja az energiámat, lehet hogy közlöm vele, hogy nem kell itt dolgozni, ha nem akar. Majd meglátjuk a hétfői teljesítményét.

Na jó, nem tudok mit írni, úgyhogy nem dumálok hülyeségeket, inkább megnézem, hogy én is megkaptam e azokat a szuper képeket.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, de előbb a tábla:

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, tényleg nagyon gyönyörűek a képek. Nagyon édesek vagytok Kép. Ha másnak küldesz még én se maradjak ám ki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni!
Nolinat nem pottyantottad le. Olyan rossz ott egyedül az 5.cn-pal lent lenni... KépKépKépKép

Banyaval mi van? Ki tud róla? Amióta én itt vagyok, azóta sz.tem nem írt.Pedig tesztelnie kellene.

Zsuzska!
És veled mi újság? Teszt, hő? Várjuk nagyon a fejleményeket!

A többieknek meg tessék belehúzni, és előttem jó lenne, ha mindenki zebrás lenne, persze velem együtt! Kép És ha nem csatlakozik utána senki hozzánk, akkor át is lehetne keersztelni a topikot, hogy babát szeretnék-és már várunk. KépKépKépKépKépKép

Nekem ma 36.4 volt, most már én sem értek semmit. Kép

moni

Anita csak most olvastam, hogy mi történt és teljesen kiakadtam. Kép Erre végképp nem számítottam. Nagyon rossz, hogy ennyi szarság után még ezt is át kell élned.
De -tudom hülyén hangzik most- nézd a pozitív oldalát. Ezek szerint biztos átjárható a petevezetéked és ha már teljesen rendeződik a prolaktinod, szépen be tud ágyazódni a baba. Talán már a következő hónapban. Kép Nekem mondta a Tanár Úr, hogy ez a hormon vetélést is okoz, a barátnőm is a 12. hét végéig szedte a brómót.
Most én írom, amit Te nekem pár napja: azért szeretnék tudni Rólad, akár priviben is! Kép

Móni tetszik az új topic-cím!Kép
Én annyira utálom a hőmérőzést! Nekem a teszt alapján fel kéne menni, ehelyett lefelé megy, ma 36.6 volt csak. Kép Lehet, hogy a teszt tévedett, mégsincs pém? Kép Olyan szívesen nem stresszelném magam ezzel, csak a doki miatt kell.

Kata, én is kérek képeket! (faragozso@freemail.hu, köszi!)Dehogy vagytok elátkozva! De nagyon rossz ez a széria, ami Veled , Lolával és Anitával törént, az tény.. Kép
A nagy zebrásodás után megjött a feketeleves.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Móni, igazad van, valami mindig kimarad Kép.

Zafír, olyan mintha rossz kedved lenne. Tele van a mondandód kék fejjel. Tessék besárgulni egy kicsit Kép.

Mi ma bevakoltuk az egyik tűzfalat, holnap a másikat, aztán jönnek a válaszfalak már végre.

Különben velem is szórakozik a hőm, ma 36,9 volt, pedig még pé előtt vagyok. Vagy nem, de akkor nagyon korán fog megjönni.

Na megyek, borotválkozni, aztán be az ágyikóba.

Legyetek jók, és írjatok egy kicsit többet Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!!!!Kép

megjöttünk!!!!

Nagyon nagyon jó volt és most nagyon fáradtak agyunk, úgyhogy most nem olvaslak vissza benneteket, csak holnap. megyek aludni, meg... ui. ma van a 12. nap nekem!
Jó éjt mindenkinek!!!!Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bea, de jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat Kép.
Tegnap világméretű akciónap volt? Kép.

Én már teljesen kíváncsi vagyok ennek a hónapnak a végére, mert nagyon gyanús hogy a 8. nap volt pém. Vagy nem tudom, de ott nagyon lement, még meg is lepődtem, de gondoltam, én szúrtam el valamit. Erre az utcsó két nap meg 36,9 a hőm. De ha megint 22 napos lesz a ciklusom, akkor megint meg leszek ilyedve. Na jó, most talán nem annyira mint a mulkor, de nagyon furi. Asszem ezt már egyszer leírtam ugye? De folyamatosan ez foglalkoztat. Legyen már vége KépKép.

Na jó, megyek tus-tus, mert tiszta vakolat vagyok, aztán ebéd, és vissza telek. Már kész vagyunk a tűzfal vakolással. Most fogjuk fektetni a válaszfalak vasait Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok,

lehet csatlakozni Hozzátok? Nekem van egy 16 hónapos Rékám, második babára várunk. Mindjárt egy kérdéssel kezdeném, látom, Ti már benne vagytok nagyon, hátha tudtok vmit mondani. 6 napja nem jön meg, és iszonyúan feszülnek a melleim. Ez ebben a formában még oké, de olyan menstruációs görcseim vannak, ami szerint minden pillanatban azt gondolom, na most fog megjönni. Ez megy a ciklus 24. napja óta, és ma a 33. nap van. Szóval ilyen menses féle görcsökkel nem valószínű a terhesség, nem? Az elsőnél nem volt ilyen.

Köszi, ha valaki tud válaszolni.
A
anyafej

Sziasztok!

Nekem ma reggel megjött. Kép Szerintem (ha jól emlékszem) a mai az első, h ennek örültem! Kép

Tényleg, BAnita már nagyon-nagyon régen nem jelentkezett!

BAnita,
TESSÉK JELENTJEZNIIII! Kép

Móni,
Zsu csak a munkahelyéről tud írni, így csak holnap tudjuk meg, hogy mi Vele a helyzet! Addig is szorítsunk! Kép

Zafír,
Holnap küldök a munkahelyemről képeket, mert ott már lekicsinyítettem őket. Kép

Hajni,
Ügyesek vagytok, h így haladtok!
Mi is akcióztunk ám még tegnap este! Kép (Igaz, mi tudtuk, h most semmi esélyünk...)

Beuka,
Várjuk az élménybeszámolót és a képeket, ha már kipihentétek Magatokat! KépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Szia Anyafej!

Üdv közöttünk!

A kérdésedre nemigen tudok érdemben válaszolni, mert nekem mensigörcseim sem szoktak lenni és mellfeszülésem sem... Így fogalmam nincs....
Máskor is volt már ilyen? Rendszeres a mensid? Nem szeretnél tesztelni? Kép
Írj Magatokról! És a pici lányodra is kíváncsi vagyok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajszik!

visszaolvastam. Nem számítottam rá, hogy ennyi rossz hírrel találkozom! Kép

Lolanagyon megdöbbentem, amikor olvastam a dolgot. Nagyon sajnálom Kép nem csodálom, hogy magad alatt voltál! De úgy örültem, hoyg amikor újra írtál, már viszonylag jobb kedved volt! A cicifeszülésre sanos nem tudok mit mondani, nekem nem szokott. KITARTÁS!!! küldök sok ++++++++++++++++++++ energiát Kép

Anita nem tudok mit mondani. Ez a dolog Veled is borzasztóan ledöbentett. Én is csak azt tudom mondani, hogy legalább úgy tünik átjárható vagy és a pároddal is minden ok!
Egyébként nagyon édes a keresztfiatok és nagyon jól áll a kezedben!!!
Én nagyon szomorú leszek, ha ritkábban jöttök, de megértem, hogyha el akarod terelni a figyelmedet. Neked is sok ++++++++++++++++++++++++. és kitartás!

Zafír de jó lesz nektek 18-tól! ól emlékszem, hogy vonattal mentek?
Gratulálok a vizsgákhoz! Akkor már Te is megkönnyebbülhettél a héten! Megünnepeltétek?
Akkor most akciózgattok?

Hajni az jó, hoyg csak négy napig volt meg Neked! Nekem sajna tovább Kép de amúgy úgy néz ki együtt haladunk. lEgalábbis a ciklusnapok szerint. Világméretű akciózás Kép
Nincs nagyon meleg odakinn??

Nolina gondoltam rád, hoyg mi lehet Veled, de látom időközben megjött Kép
konditerembe jársz?

Zsuzska hogy bírod ki 1vagy 2 hétig??? Nagyon szorítok!!!!!

Maminti milyen volt a lagzi???

Gyöngyiteszteltél újra?

Monisajnálom, hogy megjött Kép

Emese az tök, jó, hoyg anyósod orvos és segíthet.
Azt már hallottam én is, hoyg a magzatvédő vitaminokat, még azelőtt el kell kezdeni, hoyg összejönne a baba. De mi van akkor, ha valakinek mondjuk 2 évig nem dsikerül? Ezektől nem lehet besokalni?

Nicika asszem akkor a te anyósodék az egyetlenek itt a topicban, akik nem szeretnének annyira unokát. SajnálomKép de szerintem meg fognak enyhülni!!
Holnap mész vizelet vizsgálatra?
Az a napló tök jó dolog szerintem is!

na mindjárt írok néhány dolgot magamról is Kép
csak így is jó hosszú lettem, bocsi!!!!

Kép
Kép
beuka

Kata akkor örülök, hogy "végre" megjött Kép
megkaptam a képeket, köszönöm, de még nem tudtam megnézni, de most azt fogom tenni Kép

Kép
Kép
beuka

kata nagyon jók a képek! Tök aranyosak vagytok! és nagyon jól áll Neked a kendő!

Kép
Kép
beuka

Szóval Mi szombaton éjjel fél egykor indultunk és délelőtt fél 10 körül értünk oda (Sibenik mellé mentünk). Egész háéten nagyon meleg volt, a tenger is nagyon jó volt, eleinte kicsit hidegnek tűnt, de a végén szinte ki se lehetett robbantani bennünket.
Hotelban voltunk, ahol rengeteg kisgyerek és aok kismama volt. Nem voltam rájuk mérges, csak irigy Kép
rengeteget ettünk és aludtunk, és nagyon barnák lettünk. Itthon mindenki kiakadt Kép
szóval nagyon jó volt!!!

Holnap meg melo Kép asszem lesz mit csinálnom Kép

este még jövök.
pussz!

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!
Nem teszteltem, mert a hőmet mértem reggelente és ma már lement, de még nem jött meg.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok, szia Kata 1977,
hát a szülés óta nem olyan kiszámítható a mensim, mint előtte, vagy még nem rendeződött, bár csak 10 hónapig szoptattam, kellett volna. Nekem egyébként totál minden másképp van, mint előtte. Az első babát rettenetesen akartuk már, mindent bevetettünk. A kitartó reggeli hőmérőzések nekem nem jöttek be, asszerint nemigen volt soha peteérésem, VISZONT mindig éreztem valamit a 14. nap körül, kicsi mensi görcsöket, amikből nekem amúgy nagyon kijut. Szóval nem volt kétfázisú görbém, egy stimmelt, hogy amikor megjött, leesett kicsit. Az a görbém is megvan, amikor összejött Réka, ott sem volt semmi. Méhnyaknyákom totál nulla, figyeltem a nagy Billings elméletet, de semmi, tényleg. A PG53 vagy mi sem mutatott soha jót... Szülés óta nagyon megmutatja magát a nyák, egyértelműen tudom, mikor van "akcióidő".

Ja, és a teszt. Holnap megyek, és veszek egyet, de nekem 8 nappal a vérzés kimaradás után Rékánál két negatív tesztem lett. Nem szabad rá alapozni. Mondjuk nem első vizeletből csináltam őket, de egyértelműen rá van írva a legtöbbre, hogy nem is kell. Ezt majd kedd reggel csinálom meg, ha nem történik semmi.

Kata, Te hol tartasz ilyen téren? A topicolók közül lett közben valaki már várandós? Én is emlékszem, milyen sírógörcsöket kaptam, mikor megjött. A második babán már nincs ez a görcs, csak tényleg erős reménykedés. Nemsoká nálatok is a múltté lesz minden, olyan hamar elmegy ez az idő, és esküszöm, szívesen gondoltok majd vissza a várakozás pillanataira. A várandósságnál már belép egy elég nagy fokú aggodalom is az örömérzésbe.

Üdv mindenkinek, és jó Éjszakát az akciósoknak!
anyafej

Sziasztok!

Kata, de jó, hogy végre megjött. Azért most gondolom kicsit megnyugodtál. Ezután a nagy izgalom után, mi lesz a gumival? Gondolom kicsit változtatott a helyzeten. Vagy rosszul gondolom?

Bea, neked nincsenek képeid? Olyan kíváncsi lennék. Különben kicsit irigyellek. Pláne ha belegondolok, hogy ma 7-től legalább 7-ig dolgozom, ha nem tovább Kép.

Az én hőm hülyét csinál belőlem. Most meg le ment 37,7-re. Ami ugye nem lenne rossz, de nem a 14. napon. Most valamit nagyon rosszul csinálok, vagy a hőm szórakázik. Különben a szokásos pattanásaim sincsenek meg. Teljesen szép az arcom, pedig menzi utántól menziig, mindig úgy szoktam kinézni mint tizenévesen. Mitől lehet ez a sok furcsaság?

Na jó, megyek, asszem még rokok egy táblát és húzok mert lekésem a buszt.

Jó munkát, meg napot nektek.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Bocsi, lemaradt a felső sor az alsó táblából, de mindenki rajta van Kép. Nézzétek meg az előző fejlécét, ha nem tudjátok hol mi van KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Nálem még mindig semmi !KépKép
Nem tudom örüljek vagy sírjak!
Hétvégén volt nálunik kertiparty, ott csak ugy ittam a Bacaridt meg a pezsgőt nem gondolva arra hogy lehet terhes vagyok!De szerintem nem.
Beszéltem az uracskámmal azt mondja hogy mindenképpen várjak ne rohanja a patikába tesztet venni. A 45 napig várunk, aztán akkor teszt.De szerintem addig megjön.
A partyn jelentette be az egik barátnőm hogy terhes, de én nagyon örülök neki 9 hónapja próbálkoztak.

Kata, a képek tök jók!Kép

Beuka, tőled is kapunk képeket???Kép

zsuzska80
Szombathely

Egyébként köszi mindenkinek a szorítást!Kép
Bocs hogy tele vagyok hibákkal de be van kötve az ujjam gumipókkal elvágtam!!

ja és Kata, boldog névnapot a párodnak!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok, hogy megjött!Kép Tényleg furi, hogy van, amikor örül neki az ember...
Elátkozott évjárat??? Olyan nincs!!! Nemsokára jön egy pozitív széria, meglátjátok!

Beuka!
Gondolom, nagyon szép volt az út! Ha van fénykép, kérünk!!!Kép

Anyafej!
Üdv köztünk!
Gondolom, minden nönél másképp van. Nálam legutóbb magamhoz képest késett, de 1 hétig görcsöltem és meg is jött. Szóval nálam nem volt bíztató jel...Kép
Nálad most mi a helyzet?

Zsuzska!
Szegény! Egy gumipók volt? Hogy csináltad?
Jó lehett a kertiparti!

Én most totál kóma vagyok! A lagzi jó volt, 4re keveredtünk haza. Mondanom sem kell, tegnap sem aludtuk ki magunkat, mert elcsábított a TV... Az a csúúúnya!!!Kép Szóval most itt ülök a munkahelyemen, és azon rágódom, hogy el kéne kezdeni dógozni, de nincs hozzá lelkieröm...

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Beuka,
Várjuk a képeket a "négerekről"! Kép

Gyöngyi,
Azért én szorítok rendületlenül! Kép

Anyafej,
Húúúú, akkor Nálad sem egyszerű a helyzet! Kép De tényleg totál más lehet, amikor már van egy manód! Kép Akkor már mindig van, aki elterelje a figyelmedet, aki 'megvígasztaljon', akitől feltöltődhetsz, stb.! Kép Nem bánnám, ha én is már ott tartanék! Kép
Én most annak örülök éppen, h megjött (bár tartottam is tőle, mert azt mondta a doki, h görcsölhetek a bogyó miatt - hiányzott volna a francnak! -, de szerencsére teljesen 'normálisak' a körülmények)! Kép Igaz, ez a hónap totál kimarad a doki tanácsára, de így legalább lenyugszanak egy kicsit a kedélyek. Kép

Hajni,
A fentiekből következik, h egyelőre marad a gumi. Kép Aztán majd meglátjuk! Kép De tájékoztatlak majd Benneteket a fejleményekről, azt megígérhetem! KépKép
(Tényleg, a hónapomat így át is javíthatod augusztusra! Kép)
Én nem mondok inkább semmit a furcsaságaidra, csak csendben szorítok! KépKép

Zsu,
Ilyenkor, még ennyire az elején még nincs akkor a gáz abból, ha anyuka egy picit alkoholizál! Kép
A pasid azt akarja, h még 12 napot várjunk?! Kép Nnnnna, jó, végülis ha Ti kibírjátok, akkor csak kibírjuk mi is! KépKépKép Addig is ezerrel mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++++
A Te pasidnak is boldog névnapot! KépKép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Anyafej!
Üdv köztünk! Várjuk a teszt eredményét nagyon! Ilyen görcsölés nekem középidő után szokott lenni, orvosom megvizsgált, hogy mi lehet, mert néha elég erős szokott lenni, de szerencsére nem talált semmit! Mondjuk nekem tavaly ősszel volt petevezeték tágulatom, ezért rohanok azonnal hozzá, ha bármi van.

Kata!
Tényleg jó, hogy megjött! Miért kell kihagynotok ezt a hót? A szedett gyógyszerek miatt?

Zsuzska!
45. napig...??????????? Az jó sok. Én addig tuti nem tudnék várni a teszttel! Persze ti tudjátok. Jó türelmesek vagytok!

Beuka!
Fényképeket mikor mutatsz?

Hajni!
Nem irigyellek a sok munka miatt. Meg a korán kelés miatt sem. Ma 8-kor alig bírtam kikászálódni az ágyból... Szombaton mi tüzijátékot néztünk, Szentivánéji mulattságok voltak itt. Így hajnali 1 körül kerültünk ágyba, tegnap 10 körül keltünk, de mégis egész nap elég nyomott voltam.

Nicika!
Friss kismami mi újság? Doki ma mit mondott? Hogy érzed magad? Jársz még erre?

Maminti!
Hogy bírsz dolgozni?

Bgyöngyi!
Teszteltél?

moni

Móni,
Igen, a bogyók miatt hagyjuk ki a köv. hónapot.

Kata
kata1977
Hatvan

Moni!
Nehezen. Minden mást csinálok. De legjobban a magamelébámuloküresszemekkel megyKép
Jó lehetett tüzijátékot nézni!
Most már irigyelhetlek a késönkelés miatt?Kép

Nicika!
Mi van veled?

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Lányok!

Új vagyok itt köztetek. Elég friss próbálkozók vagyunk a párommal. Fél éve nem szedek gyógyszert, szerencsére beállt 28 napra a mesim, de mostanában eltart 9 napig is iszonyatos görcsökkel. Orvos szerint nem gond, szerinte egészséges vagyok, jöhet a baba. Ebben a hónapban próbálkoztunk először, egyelőre a természetre bízva magunkat (semmi hőmérőzés). Pénteken csináltam egy tesztet, de negatív lett, bár lehet, hogy túl korán csináltam. Egyelőre nem aggódom, bár a párom fél egy kicsit, mert idén lesz 37 éves. Ja és én sem vagyok már mai csirke! Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?