Helló csajszik!
visszaolvastam. Nem számítottam rá, hogy ennyi rossz hírrel találkozom!
Lolanagyon megdöbbentem, amikor olvastam a dolgot. Nagyon sajnálom
nem csodálom, hogy magad alatt voltál! De úgy örültem, hoyg amikor újra írtál, már viszonylag jobb kedved volt! A cicifeszülésre sanos nem tudok mit mondani, nekem nem szokott. KITARTÁS!!! küldök sok ++++++++++++++++++++ energiát
Anita nem tudok mit mondani. Ez a dolog Veled is borzasztóan ledöbentett. Én is csak azt tudom mondani, hogy legalább úgy tünik átjárható vagy és a pároddal is minden ok!
Egyébként nagyon édes a keresztfiatok és nagyon jól áll a kezedben!!!
Én nagyon szomorú leszek, ha ritkábban jöttök, de megértem, hogyha el akarod terelni a figyelmedet. Neked is sok ++++++++++++++++++++++++. és kitartás!
Zafír de jó lesz nektek 18-tól! ól emlékszem, hogy vonattal mentek?
Gratulálok a vizsgákhoz! Akkor már Te is megkönnyebbülhettél a héten! Megünnepeltétek?
Akkor most akciózgattok?
Hajni az jó, hoyg csak négy napig volt meg Neked! Nekem sajna tovább
de amúgy úgy néz ki együtt haladunk. lEgalábbis a ciklusnapok szerint. Világméretű akciózás
Nincs nagyon meleg odakinn??
Nolina gondoltam rád, hoyg mi lehet Veled, de látom időközben megjött
konditerembe jársz?
Zsuzska hogy bírod ki 1vagy 2 hétig??? Nagyon szorítok!!!!!
Maminti milyen volt a lagzi???
Gyöngyiteszteltél újra?
Monisajnálom, hogy megjött
Emese az tök, jó, hoyg anyósod orvos és segíthet.
Azt már hallottam én is, hoyg a magzatvédő vitaminokat, még azelőtt el kell kezdeni, hoyg összejönne a baba. De mi van akkor, ha valakinek mondjuk 2 évig nem dsikerül? Ezektől nem lehet besokalni?
Nicika asszem akkor a te anyósodék az egyetlenek itt a topicban, akik nem szeretnének annyira unokát. Sajnálom
de szerintem meg fognak enyhülni!!
Holnap mész vizelet vizsgálatra?
Az a napló tök jó dolog szerintem is!
na mindjárt írok néhány dolgot magamról is
csak így is jó hosszú lettem, bocsi!!!!