Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szöszi!Kép

Olyan jó, hogy megint sűrűbben jössz!Kép
Gratula az átaludt éjszakához! Megnyugtattál.Kép Igaz nekünk most ezerrel fogzás van, így van sírás éjszaka, de nem annyira vészes, elég hamar visszaalszik, így több cicizés sincs, csak 2, egy éjjel és egy hajnalban. Viszont most megint 6-fél 7 a kelés. Igaz jobb, mint a fél 6.Kép

Anikó nem tud írni úgy tudom, de én ma felhívom és majd holnap beszámolok hogy van.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja!
Délután azt írtam, hogy Gergő 100 grammal kevesebb volt, mint legutóbb, de ez nem igaz, mert csak 10 grammal.Kép Múltkor 11.420 volt.Kép

Orsi

avocado

Szöszi, gratuálok az átaludt éjszakához, majd megszokod :-) én az ellenkezőjét élem át, 6-9 hóig átaludt éjszakák, néha fogzás, de nem vész. Azóta éjjel kel, vagy 3- kor, vagy 5-6 körül, szopival visszaalszik, de az ágyába már nem kerül vissza.. Most meg 2 hétig össze- vissza, sirás, zokogás, hiszti, be a szülői ágyba, de - lekopogom- 2 napja megint jobb, csak 6 körül kel, szopi, vissza 8- ig. Mai reggel: fél 6 szopi, fél 9 kelés- azaz keltés: az arcomba mászva :-)

Mostmár én is kiváncsi vagyok Levi súlyára, el is viszem megméretni. Az itthoniról lelóg, és nem marad nyugton.

Rita, kérdezted hova: Csillaghegy, ház. Majd jól fel kell újitani, most rágom át magam ezen a szocpol, félszocpol szövegen. Kicsit elkeseritő..
Addig viszont elmennénk 1 hétre nyaralni a Horvátokhoz. Ha viszont az ismerős helyen nincs szabad hely (mert nem mertünk előre dönteni, mikor menjünk, amig nem találunk kecót), van v.kinek v.mi ajánlata esetleg? (Apartman) hátha van tuti hely, amit ismertek, és szerettek :-)

jön haza a férjem, mindjárt itthon van, megyek is..

Mese

Jó a kép rólam :-) hihi, jót mosolyogtam. De nem is én vagyok a fontos :-)

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Egy arany? Kép

Ezúton szeretnék gratulálni Anitának(Borinak) és Dorkának!
Dorka baba: nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

ZSuzsa
zerko

DorkaKép
Isten eltessen!!!

MeskeKép
Hajnalban mar valamiert Bazsi is csak nalunk alszik vissza...Megnyugtato, hogy masoknal is van ez igy!!! Lehet hogy rosszul lett szoktatva, de ugy megnyugszik, mikor odakerul, hogy mosolyog akar almaban is, en meg olyan komas vagyok, hogy nincs kedvem/turelmem az agyaban sirattatni csak azert, hogy ne szokjon hozzank...lehet, hogy ez hiba???

OrsiKép
10 kemeny grammal??? Nem kellene elkezdened aggodni???Kép

Amugy ma persze hajnaltol rosszul aludt, mert este nem kakilt, es ha bennt marad ejszakara a cucc, akkor reggel gyotri, mig fel nem ebred teljesen, akkor konnyen megszabadul tole, de mar nem alszik vissza. Hat, ilyen dolgok vannak.Kép

Na, megyek, ma nincs tul jo napom...
szoszi
szoszi

SziasztokKép

Bori
Dorkának nagyon boldog szülinapot kívánunk a fiúkkal!Kép

Szöszi
Kép Már nem vagyok olyan aggódós, mint régen.KépKépKép
Hajnali kakiKép
Veletek alvás: nyugodj meg, nálunk az első éjszakai szopitól velünk van, mert így legalább én is tudok aludni valamennyit.Kép

Lányok
Tegnap este beszéltem Anikóval. Előző este nagyon rosszul lett, bevitte a mentő a kórházba, de megállapították, hogy ez még a tüdőgyulladás. Bencuskájuk meg óránként kel szegényeknek, így Attila is elég kómás már.Kép Nagyon izgulok Anikóért, mert a tüdőgyuszival nagyon kell vigyázni! Remélem rendesen meggyógyul szegényke!

Mese
Mi fogzás miatt megint ramatyul alszunk.Kép Mit nem adnék a Te éjszakádért!Kép

Puszi mindenkinekKép

ORsi

avocado

Bori és Dorka,

Nagyon boldog elso szuletésnapot!! Kép

Kép

Anikónak jobbulást!!!

Kriszta és Martin
soraya

Anita, Dorkának nagyon boldog első szülinapot!

Andrea
tandrea

Dorkának itt is nagyon boldog szülinapot!

Anikóért nagyon izgulok, írjon, aki tud róla valami újat!

Panó
panó

Sziasztok,

Anita,
Dorkának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!Kép

Zita,
Rékát is Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!Kép

Most csak ennyit tudtam,nem nagyon vagyunk itthon,Velencén vagyunk,és ott sajnos nem tudok netezni.De néha adok majd hírt magunkról.

Szöszi,
pont a múlt héten voltunk védőnéninél,
Maxika 78cm,és 11,3 kg.Imádja a hasát,egész nap cseresznyét falna ,ha kapnaKép
Maya már nincs oviban,és valahogy javul a viszony a 2 manó között.Tegnap reggel bemászott a Maxi mellé a kiságyba,és csak annyit hallottam,hogy valamin hangosan kacagnakKépNagyon édesek!

Anikónak jobbulástKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánok Rékának,Képlivérnek,Dorkának Kép

Anikónak jobbulást kívánok!

Szöszi!
Míra sem alszik jobban mint BAzsi Kép
NApközben egyszer alszik általában 12-15-ig max( ma is ez van ),de van amikor ez 3/4óra KépAztán a fürcsi előtt már nyűgős éhes ...Az éjszakáink egyre jobbak mostanság 5-1/2 6 körül kel,szopizik és alszunk majdnem kilencig KépDe ez lehet hogy csak a meleg miatt van KépDe egyre kipihentebb vagyok s ennek az öcsém issza a levét mert mindig piszkálom Kép
Rita!
Nagyon édes Lili a képeken szokás szerint Kép
nekünk a júli 21 lenne a jó mert akkor még nincs a Robi szabin KépSpenótot ma megfőzöm Kép
Maccs!
Gratula az első lépésekhez nagyon ügyes Lilid Kép

A somlói receptből anno kihagytam hogy mindegyik réteg közé kell rakni krémet.meg lehet vaniliás pudingból is csinálni és így nyáron sem romlik meg idő előtt Kép

Ma sem jutok el allergia vizsgálatra KépMAjd holap.Múlt héten odamentünk,de már nem fogadtak mert délben a doki ment el KépDe legalább a keresztszüleimhez bementünk KépHétvégén meg Apu unokatesója és anyukája voltak itt KépTök jól éreztük magunkatKép
Imádom ezt a jó időt állandóan kint vagyunk KépBár Míra a bababörtönt (járokát)nem igazán élvezi.Bezzeg a pancsolás meg a fűevés az megy KépTényleg,nem baj hogy sóskát evett nyersen(házi termés)
Mese:
Irigy költözés miatt Kép
FAsírt(szerintem)
darálthús,szója beáztattva+pirospaprika+só+vegeta+majoranna+zsemlemorzsa+tojás összekevered kisütöd(lehet hogy valamit kihagytam belőle mert régen csináltam Kép)
Sóval vigyázz én rendszeresen elsóztam anno a szója miatt,volt hogy olyan volt mintha sót nyalogattunk volna Kép
szója helyett zsemléval is lehet csinálni.
A képek MÍráról
Kép
Kép
Kép
Pusz Vera

Bocs a fejforgatásért Kép Kép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Ma is voltunk babazni, igy csak most erek ra.
Mi is voltunk tegnap vedoneninel. Lilike 9100 gr es 76 cm. Kép Ugyhogy minden rendben. Kép Megkapta a kullancs elleni szurit. Hat nem orult neki. Sirt rendesen, de aztan a karjaimban megnyugodott. Kép

Mese: Csillaghegy nagyon szep hely. Kép Azert a koltozesert nem irigyellek. Mikor kezditek?

Bori: Dorcinak Isten eltessen elso szulinapja alkalmabol. Kép

Orsi: A hir Anikorol nagyon nem jo. Kép Remelem minden rendbe fog jonni. Most nehez idoszakuk lesz, de biztosan rendbe jon. Ha beszelsz vele, pusziljuk! Jovo het kedd delelott? Az nekem jo lenne.

Nanda: Kar, hogy ilyen keveset jossz. Kép De nagyon orultem amikor irtal. Orulok, hogy a gyerekek jol vannak es Maxika meretei nagyon szepek.

Vera: Mira haja nagyon jo lett! Igazan rendezett kis frizuraja lett. Kép

TALALKOZO: akkor nalam julius 21-en. Aki jon meg irjon. Kép

Mesenek fasirt recept: Kép
Attol fugg mekkora adagot csinalsz. Amit en szoktam. Fel kilo sertes daralt hus, 1 db zsemle, 1 nagy fej hagyma (aprora vagva), fokhagyma (mennyiseg izles szerint), 1 db tojas, egy kis mustar, vegeta, bors, pirospaprika, en meg teszek bele Knorr Argentina fuszerkevereket. Mindent osszekeversz, a zsemlet tejbe aztatod elotte es jol kifacsarva, teszed a hushoz. A mustart izles szerint. En egy jo nagy evokanalnyit szoktam. Vegeta is izles szerint, de ne legyen nagyon keves de nagyon sok se Kép, mert ez izesiti meg. Kép Sot ne tegyel bele, mert a vegeta sos.
Ezt lehet egyben sutni a sutoben alufolaival letakarva, olyan hosszukas alakra formazva, nekem ketto jon ki. Kb 40 percig sutom legkevereses sutoben 170 fokon, majd az alufoliat leszedve, megpiritom a tetejet. De lehet golyokat formazni, ilyenkor zsemlemorszaba martom es forro olajban kisutom (amit Andreanal ettel).
Jo etvagyat. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Dorka, boldog szülinapot kívánunk! Kép

Kisdióék

Kép
kisdió

Anikónak jobbulást!!!

Kép
kisdió

Dorkának millió sok szeretettel kívánunk nagyon boldog első szülinapot!!!

Anikó: Jobbulást neked!

Mi most estünk be a kórházból, majd ha összeszedtem magam, írok.

Szilvi
lino

SziasztokKép

Kisdió, Linó, Panó
Puszi!Kép

Nanda
Jó Velencézést!Kép
Megkaptam a leveled a képekkel, tündéri mind a két gyerkőc!Kép
Maxi cseresznyézéseKép
Gyere, mikor tudsz!

Rita
Nekünk jó a kedd.Kép És a júli.21 is.Kép

Vera
Képek szuperek!Kép Nagyon jó lett a frizurája Mírának! Szerintem jó, hogy levágtad!Kép

Lányok
Aranyosak vagytok nagyon és át fogom adni az üzeneteket Anikónak, mikor beszélek Vele.

Most megyek, mert ülve elalszom. Mókuska egész nap rajtam lóg, szinte semmit nem tudok TÕle csinálni, szóval le vagyok fáradva kissé.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Olivér, Réka, Dorka Ünnepelteknek Boldog szülinapot kívánunk!

Anikó: Remélem gyorsan meggyógyulsz! Jó sok izgalom történik veletek!

Szöszi: remélem egyszer velünk is megtörténik ez a csoda és átalussza az éjszakát Emma!

Orsi: Gergô szép méretekkel rendelkezik, nem lesz egy kisnôvés?, az biztos! Hogy bírod emelgetni?

TAndrea: nálunk is 2 éves kora után aludta át az éjszakát Dóri, akkor hagyta abba a szopit, azért remélem most Emma hamarabb fogja.

Múlt héten írtam, hogy betegeskednek a lányaim, azért sem tudtunk elmenni a talira, amire olyan kedvesen hívtatok. Nos azóta betegek sajnos, közben allergiás lett a gyógyszerre is Emma, tele lett kiütéssel, amiatt jól megijedtünk, most így nem eszik gyógyszert. A nagyobbik végre meggyógyult, egy picit náthás még, de Emma múlt hét óta szinte minden 2. nap belázasodik. Már nagyon unom. Doki meg csak legyint a 38,9 fenékben mért lázra, hogy az nem is igazi láz...ez csak egy sima vírus... de azért elég fárasztó szegénykémnek 1 hete ez az állapot. Most már köhög is, szóval elég szánalomra méltó, remélem msot már tényleg gyógyulunk. Pedig olyan jókedv?, ha végre üres az orra, nem köhög és nem lázas ...

Tortával kapcsolatban azt találtam ki, hogy készítek egy nagy rakottpalacsintát (lekvár, kakaó felváltva), majd ezt leöntöm csokimázzal és erre rá teszek egy marcipán Tigrist, mert Emmának nagyon tetszik egy plüss tigris, gondolom marcipánban is tetszene neki. Bár most jöttem rá, hogy a palacsinta tésztát sem tudja még majszolni...Kép
Akkor meg lehet, hogy mégis meggyes túrótorta lesz, mert annak a töltelékét meg tudja enni...
Ismeritek a Horváth curkárszdát, fantasztikus csodákra képesek, ime:
http://www.horvathcukraszda.hu/termekek.php?menu=6&almenu=9

Vera: Ez a mosoly ismerôs, jó kis csibész lány lesz Mira is !

üdv: zsuzsi
zsu26

sziasztok,

mindekinek köszönjük a jókívánságokat Kép

mostmár szinte naponta-kétnaponta van ünnepeltünk a topikon Kép

teszek fel képet a mai napról, Ráckevén voltunk, ott volt gyertyagyújtás

sok puszi nektek,
Anikónak jobbulást

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

KépKép

Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Hol vagytok csajok?

Bori!
Nagyon aranyosak a gyerekek Kép
Milyen tortája volt Dorkának?

Zsuzsi!
Az jutott eszembe hogy ha esténként 2 ciciből szopizna Emma akkor nem aludná át az éjszakát,
Nálunk ez nagyjából bevált Kép

megszületett uncsitesómék kisfia ma hajnalban Kép
Olyan furi érzés volt hallani reggel a hírt Kép Kicsit elérzékenyültem Kép
Pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Teljesen el vagyok havazva, a három fiú szívja a véremetKép
Muszáj őket kifárasztani, különben a lakásban dorbézolnak. Szerencsére jöttek hozzánk gyerekek játszani, így elfoglalták egymást. Mintha kevesebbet veszekednének, aminek én nagyon örülök.
Dávid mindent lerámol ami a keze ügyébe kerül, a két nagy ezt nem csinálta, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Megtanult egyedül felmászni az ülőgarnitúrára, állandóan rajta kell tartanom a szememet. Iszonyúan anyás, rajtam lógna ha lehetne. Szerencsére 1 hete már az ágyában alszik egész éjszaka (eddig velem aludt). Igaz hogy párszor kell hozzá kelni, de legalább nem kell már kivenni az ágyából.

Ma voltunk tanácsadáson, Dávidot alig tudta az orvos megvizsgálni, olyan volt mint egy kis sajtkukac. Irtó édes volt, nevetett mindenkire és kiabált. El kell vinnem allergiavizsgálatraKép

Mese, Csillaghegy nekem mindig nagyon tetszett. Mesélj, milyen a ház (mekkora, kert, stb.)!
Sajnos Horvátországban még sohasem voltam, és a három gyerekkel még el sem indulok pár évig külföldre.

Rita, majdnem egyformák a gyerekeink méretei: Dávid 9180 gramm és 79 cm.

Vera, Mira nagyon édes lett az új hajával!

Orsi, beszéltél Anikóékkal? Hogy van? És Ti merre jártok?Kép

Anita, nagyon szépek a gyerekeidKép

Holnapra Lino-Szilvi Katájának nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ma csináltam eperlekvárt, kiváncsi vagyok hogy sikerült. Fiúk nagyon szeretik.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Ma jol elvoltunk. Kép Egesz delelott vasaroltunk harmasban. Kép Vettunk lampakat. Kép Es hala Zsuzsi segitsegenek, elmentunk a Horvath cukraszdaba es megrendeltuk Lili tortajat! Kép A micimackobol a tigris lesz! Nagyon kivancsi leszek. Kép Rendeltunk az aposomnak is, mert neki is szulinapja van. Mivel o orvos, egy olyan tortat kap, ami egy orvosi recept papirt formaz. A szemelyi adatok kitoltve az aposomeval es Diagnoziskent odairva egy evvel oregebb. Kép Biztos nagyon fog neki orulni. Kép Nagyon jo ez a cukraszda, szep tortakat csinalnak. Kép

Zsuzsi: gyerekek betegsege. Kép Gyogyuljatok meg. Orulok, hogy Dorka jobban van. Kép

Bori: nagyon szepek a gyerekek. Nem irnal egy kicsit bovebben hogy vagytok? Kép

Vera: gratulalok az unokateso kisfiahoz. Kép Jelentem, kukacvirag gyonyoruen viragzik! Kép

Andrea: orulok, hogy irtal. El tudom kepzelni, hogy harom gyerek mellet, keves az idod. Kép En maradok kettonel. Kép Allergiavizsgalat. Miert kell? Es hogy tortenik babaknal?

Jo ejt, megyek aludni.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Eddig még nem írtam ide, csak olvasgattalak benneteket!
Először is Isten Éltesse a Szülinaposokat!KépKép

Nekem egy kislányom van aki június 30.-án született, készülünk mi is az 1 éves partira!Kép/kép van a profilomban/
Ma voltunk méreckedni, meg kontrollon, 8860g, és 73,5cm!
Mozgásban nagyon ügyike, már tesz néhány lépést egyedül, és fel is áll magától kapaszkodás nélkül!KépDe hiszti az már itt is van, nem is tudom ki kérdezte, hogy egy éves kor előtt létezik-e már? Igen!Legalább is nálunk, amúgy nagy dumás a kiscsajKépfelesel is rendesen, ha valamiért rászólok.
Viszont a tanácsotokat kikérném, kaja ügyben. Õ viszont ott lusta, mert nem akar rágni, semmilyen darabos ételt sem.Mindent még full pépesre turmixolok. A védőnő ugyan azt mondta, hogy ne izguljak majd elkezd előbb-utóbb!Jó, nem is annyira izgulásból, csak gondoltam kikérem a tapasztalatotokat, hátha tudtok jó ötletekkel is szolgálni!KépVan már 8 fogunk isKép
Alvással kapcsolatban, nekem is csak kb. 2 hónapja alussza át az éjszakákat. Szép fokozatosan kezdte el magától, aztán egyik napról a másikra már nem kelt!KépSzerintem minden gyereknek van egy bizonyos ideje, amikor beáll erre!Csak mindenkinél máskor jön el.Azért ha éppen fog jön, vagy rosszat álmodik, vagy front van akkor még fölsír 1x, és akkor nagyon jól jön a cici, hogy még van! Nem is tudom mi lenne velem ha már nem lenne, hogyan nyugtatnám meg!
Rita, jópofa a recept torta amit rendeltetekKép
De a Tigris is biztos ari lesz. Én nem ismerem azt a cukit, de mi is csináltattunk már figurás tortát, és egész mesterműveket tudnak kihozni "holmi"sütiből!Kép

Köszi előre is a segítségeteket, üdv mindenkinek: Manó
manóci

Sziasztok!

Most van egy kis időm, még alszik mind a három fiú.

Szia Manóci!
Nagyon édes a kislányod a képen! Én is pépesítem többnyire az ételt, igaz Dávidnak még csak 4 foga van. Szokott már darabosat is enni, de attól öklendezik. Szerintem se aggódj amiatt hogy a kislányod még csak pépeset eszik, eljön a darabos kajáknak is az ideje, mint ahogy eljött az átaludt éjszakáknak. Szerintem időnként próbálgasd a darabosat, vagy a pépesbe tegyél egy kis darabosat. Ha ezt megeszi, emelheted a darabos étel arányát. Csak egy ötlet, lehet hogy más másképp csinálja. De semmiképp ne aggódj emiatt.
Az én kisfiam nem alussza át az éjszakát, ma legalább 5x keltem, de nem kellett kivenni az ágyából, csak megsimogattam és aludt tovább.

Rita, Lili biztos nagyon fog örülni a tortának. Hétvégén ünnepeltek? Nekünk vakondtúrás volt, amiből félig kilátszott egy vakond.
Allergivizsgálat: bőrgyógyász javaslata alapján tejmentes diétán vagyunk, holott fogalmam sincs hogy egyáltalán allergiás-e a tejre. Nem tudom hogy történik, majd ma hívom őket. Még sohasem kapott tejterméket, valszeg tejterhelést csinálnak és vért vesznek.

Zsuzsi, jobban vagytok már? Sajnálom hogy betegek voltatok.

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok,
most várom a garázskapu szerelőt,így gyorsan írok,a manók,még alszanakKép

Először is Isten éltesse sokáig Katát,Linó 1 éves nagylányát.Jó egészséget kívánok neki!Remélem jobban vagytokKépPont tegnap olvasgattam a titkosunkat,és titeket,olyan furcsa,hogy 1 év telt el azóta.KépNekem nagyon hiányoznak azok az izgalmak,meg maga a szülés isKép

Mariann,
nem tudom,hogy olvasol-e még minket,de Annának millió puszi Szegedre,és Nagyon boldog szülinapot kívánok neki is!Kép

Maxika tegnap elindult egyedülKépÉs tolja el a kezemet,ha meg akarom fogni az övétKép

Millió puszi mindenkinek,
Nanda
nanda

Sziasztok!

Ugyan az arany ma nem az enyém, de köszöntök!

Isten éltesse Lino Katáját!

És isten éltesse Mariann Annáját is, ha bekukkant!

Lányok, cseperedjetek szép, okos, egészséges Anyukákká!

Kép

ZS.
zerko

Sziasztok!

Katica köszöni szépen a szülinapi köszöntéseket! Kép

Mariann: Pankának itt is nagyon boldog szülinapot!

Sajnos kis ünnepeltünk nincs túl jól Kép Tömören: kedden bekerültünk a Lászlóba a fertőző osztályra, infúzió, miegymás. Onnan hazajöttünk szerda este, de mint mára kiderült, szereztünk egy jó kis rotavírust Kép Hányás, hasmenés, láz Kép Hát nem egészen ilyen szülinapot képzeltem el szegény kiscicámnak.

Nanda: gartulálok az önálló járáshoz Maxinak Kép

Sok pussz mindenkinek:
Szilvi
lino

Sziasztok,

beszéltem Anikóval,jobban van,de lehet,hogy a tüdőgyuszija mellé,még egy mellhártyagyulladást is beszerzettKépBencus sincs túl jól,de legalább nyaralnak!
Mindenkit puszil,
és én is Nanda
nanda

Manóci!

Csak gyorsan a darabos kajáról:

Lilla először öklendezett még a nem darabostól is. Aztán azt megszokta...a darabosat viszont nem bírta. Nyolc hónapos volt, mikor elkezdtem bevezetni nála. Úgy történt, hogy először a jó pépes, szinte folyós kajcsiba tettem minimális darabot. Erre a legjobb a "rizs féleség" vagy rizsnagyságú dolog, mert az darab, de puha és alig érzi meg. Aztán kicsit több darab...és még több...
Szerintem a lényeg, hogy naponta egyszer mindig legyen egy kis darabos próbálkozás. Szokja meg, hogy ilyen is van...Nekem Lillus mára már mindenevővé vált, a pépeset nem akarja megenni.Kép
Esetleg, ha bébiétellel próbálod, nekem az első, ami ilyen állagú volt az a Kecskeméti- Alma-mandarin pulykahússal. Szerintem tök jó "gyakorló kaja".Kép

Puszi mindenkinek, rohanok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Így tömi Lillám magába a kajcsit!Kép

Kép

T.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Katának itt is boldog szülinapot és mielőbbi jobbulást!
Annának is boldog szülinapot, remélem ő jól van!
Anikónak még mindig jobbulást!

A többieknek puszi!
Panó
panó

SziasztokKép

Sajna nem nagyon tudok jönni, mert ezerrel megy a kerítéscsinálás és Gergővel így tök egyedül vagyok, Õ meg le nem száll rólam.
Andrea: egy cipőben járunk.Kép
Ma meg voltak itt Anyósomék, de kihasználtam és leeresztettem a hűtőt, ami már hihetetlen állapotban volt szegény, aztán főztem ezerrel, szóval ma sem jutottam ide. Holnap babaúszás, aztán elvileg itt lesz Anyu, talán tudok majd jönni, de minden nagyon kérdőjeles.

Linó
Katának nagyon boldog szülinapot és jobbulást szegénykének!

Mindenkinek nagyon sok puszi, de tényleg nagyon le vagyok fáradva, így most nem reagálok.
Remélem mindenki jól van.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szilvi: Katanak sok boldogsagot kivanok elso szulinapja alkalmabol! Kép Sajnalom, hogy betegeskedtek. gyogyuljatok meg minel elobb!
Rotavirus? Az mi? Miert kerultetek a fertozo osztalyra? ha van idod leirod?

Mano: nekem is egy eves kislanyom van es meg nem hajlando darabos eteleket enni. Ha adok neki vagy kikopi vagy oklendezik. Az en vedonom is azt mondta varjak. Persze mindig adni kell neki ragcsalnivalot. Nagyon profin lerag akar a zsemlebol is kisebb darabokat, de kikopi. Majd idovel megtanuljak.
Nagyon aranyos kislanyod van. Kép

Andrea: Igen. Holnap unnepeljuk meg a csaladdal Lili szulinapjat. Nagy a keszulodes. Majd rakok fel kepeket. Kép Allergiavizsgalat. Most en nem ertem. Mibol gondoljatok, hogy David allergias? Foleg a tejre, he nem is ivott meg?

Mariann: ismeretlenul is, de isten eltesse Annadat. Kép

Nanda: Gratulalok Maxika lepeseihez. Mondtam, hogy hamar menni fog a kissrac. Kép

Timi: Lillad gyonyoru. Kép neki is nagy szep kek szemei vannak. Kép

Aniko: gyogyuljatok meg! Aki tud fejlemenyt rola, irjatok meg.

Sziasztok es jo ejt Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: egyszerre irtunk. Puszi neked is es pihenjel. Kép
Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, próbálkozom majd! Nekünk is egyébként azt csinálja, hogy öklendezik, én meg úgy megijedek mert könnybe is lábad olyankor a kis szeme, és kotrom ki a szájából ami benne van!Puhákkal próbálom általában, de már adtam neki kekszet, meg babapiskótát! Egy-két harapás, utána vagy öklendés, vagy kiköpés, majd urias mozdulattal ledobja!Kép
De mindegy majd csak belejövünk!Timi aranyos nagyon a kicsi lánykád, és gyönyörű kék szeme vanKép
Viszont a kanállal imád kaja után játszani, és így olyan mint ha egyedül evett volna!KépKép
Puszi, Manó
Ja, a betegeknek pedig ismeretlenül is jobbulást!!
manóci

Sziasztok Lányok!

Először is: nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! Jól esett, hogy gondoltatok ránk! Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag is az eddigi szülinapos babyknek!
Szilvi Katájának külön még egyszer sok boldogságot!

Másodszor pedig mindenkinek üdvözlet és sok-sok puszi! Aki régi, annak azért, aki új, annak pedig azért! Végeredményben most én is új vagyok, olyan rég jártam már erre.

Szeretnék jönni közétek újra, de sajnos rendszerességet nem ígérhetek! Viszont igyekezni fogok! Tudom, nagyon eltűntem, de elég sokminden történt velünk és sajnos itt sem volt mindig felhőtlen a hangulat, úgyhogy megmondom őszintén, sokszor nem is nagyon volt kedvem emiatt írni! Kép Olvasni hébe-hóba olvastalak benneteket és főleg a képeket néztem sűrűn. Úgyhogy sokmindent nem tudok rólatok, de minden babát megismerek, tudom kié és mondhatom, hogy csudaszép kiscsajok és kispasik vannak a topicban! És hogy megnőttek! Hiszen még csak most születtek! Emlékeztek? Mennyire jó volt! Most is az, de valahogy olyan varázslatos visszagondolni pocista korunkra, mikor alig bírtunk leszakadni a babanetről, annyi mondanivalónk volt! És mennyit izgultunk egymásért! Húúú! És akkor elindult a menet Mucska Annájával és szép sorban megszületett minden baba! És most egy évesek! Döbbenet!
Bocsi a nosztalgiáért, de jó volt visszaemlékezni!

Mi egyébként jól vagyunk, bár most Panka épp beteg, bekapott valami nátha jellegű vírust. Előtte mindkét füle be volt gyulladva, azelőtt meg a nyaraláson ugyanazt a betegséget kapta el, mint Lino Katája, csak a miénk kicsit enyhébb lefolyású volt Katáéhoz képest. Egy hónappal ezelőttig semmi baja nem volt soha, kis megfázásoktól eltekintve.
Még Panka is szopizik, de csak reggel, este és éjjel 1-2x. Tehát még nem alussza át az éjszakát. Ez eléggé meg is visel. Nagyon szeretnék már végre 8 órát egyben aludni.
Most bújik az 5. foga. Mászik, és kézenfogva megy, fut ezerrel, és néha egyedül megáll, de még elindulni nem mer. Õ is mondja, hogy ana (anya), addá (adjál), haddá (hagyjál), utánozza a kutyát, rámutat dolgokra, ha kérdezzük, hol van. Mára megtanítottam neki, hogy ha kérdezem, hogy hány éves vagy, akkor mondja, hogy ed (egy) és közben feltartja a mutató ujját. Pápát int és megölel, ha kérdezem, hogy szeret-e. Bilizik, ha itthon vagyunk és nagy nehezen megtanult az aventes pohárból inni. Cumisüveggel továbbra sem tud mit kezdeni. Már majdnem mindent eszik, kivéve tej, tojásfehérje, füstölt, túl fűszeres dolgok. Egyre inkább a mi kajánkat kéri és a bébiételt nem. Amit villával összetörök neki, azt nem eszi meg, csak azt, ami ugyanúgy néz ki, mint ami a mi tányérunkban van. Vizet nem régóta issza meg, előtte csak a répalé csúszott és persze az anyatej. A kedvence a szőlő, ha meglátja vagy hallja a szót, akkor addig kiabál, hogy addá-addá, míg nem kap. A banán is majdnem ekkora sláger. Érdekes viszont, hogy az almát nem igazán szereti.
Imádja a zenét, ha meghallja, már elkezdi rázni a fenekét, még fekve is. Szereti, ha mesélek vagy énekelek neki, ő is próbál dudorászni. Kép

Hú, most hirtelen nem is tudom, mit tud még, olyan kis ügyes, napról-napra egyre értelmesebb!
Majd holnap úgyis jövök estefelé, akkor írok még magunkról. Hiába, vissza kell rázódni! Igyekszem visszaolvasni, legalább az elmúlt egy hónapot, hogy nagyjából képben legyek mindenkivel kapcsolatban!
Bocsi, hogy most nem írtam név szerint, de már elég álmos vagyok a visszaolvasáshoz! Ígérem, pótolni fogok!

Próbálok egy legfrissebb képet feltenni, aztán holnap majd küldök visszamenőleg is párat.

Addig is mindenkinek sok puszi, aludjatok jól, szép álmokat minden babának és mamának!
Hiányoztatok ám!

Jó éjt!
Mariann
(Emlékeztek? Ide mindig írtuk, hogy x hét és y nap!)

Kép
marcsababa

És még egy kép, aztán eltűnök!

Kép
marcsababa

<font color="0000ff">Mariann!

De jó, hogy jöttél. Nagyon aranyos Panka. Remélem, a legközelebbi szegedi túránk alkalmával veletek is tudunk találkozni. Nagyon jó lenne.

Üdv:

Zita</font>
pzita

sziasztok,

mára Vali és az ikrek jutottak!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ALINA ÉS TOMI KépKépKép

holnap nem leszek gépközelben, ezért már előre szeretnék Ritának és Lilinek jókívánságot küldeni:

LILI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOTKépKépKép

Mariann,
nektek utólag kívánok sok boldogságot! jó volt rólad olvasni, a képek is csuda klasszak Kép

éljetek sokáig egészségben, boldogságban, szüleitek nagy-nagy örömére

( Rita, ígérem, írok majd magunkról is bővebben, de alig vagyunk már itthon Kép )

puszi

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Én is Boldog szülinapot kívánok Vali ikreinek! Isten éltesse Alinát és Tomikát!

És Rita Lilijét is köszönteném. NEki is Sok Boldogságot kívánok!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Hát ma is csak most jutok ide. El vagyunk rendesen foglalva.

Először is:

Mariann
Utólag boldog szülinapot a tündér kiscsajodnak! Nagyon szépek vagytok és nagyon jó volt újra olvasni Rólatok! Remélem most már jössz majd!Kép

Úgy látszik ez az 1 éves forduló megint idecsalja a régi csapatot.Kép

Vali
Nagyon boldog szülinapot az ikreknek!Kép

Anikóról nem tudok, sajna nem volt egy percem sem, hogy rácsörögjek. Azt sem tudom mikor jönnek haza, lehet hogy ma?

Velünk minden ok, ma mi is szülinapoztunk.Kép
Reggel voltunk babaúszáson és megvolt Gergő első merülése, amit tök simán vett, így aztán legalább 10x merültünk. Egyáltalán nem sírt, csak pislogott nagyokat, hihetetlen cuki volt! Egyre jobban élvezi az úszást és én ennek nagyon örülök, mert én igazi vizibéka vagyok és szeretném, ha Õ is jókat pancsizna velünk.Kép Már alig várom a Balatont!!!Kép
Délután itthon is pancsiztunk 2x is, azt is nagyon élvezte. Fürdés nélkül nem is nagyon lehet kibírni ezt a hőséget!

Most megyek, mert ma is rendesen lefáradtam, kicsit nézek ki a fejemből.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Pár kép GergőrőlKép

Kép
Kép
Kép

avocado

Sziasztok!

Igaz, hogy holnap lesz csak a Lili szulinapja, de mi ma megtartottuk az egesz rokon csaladdal. Kép Koszonom az eddigi koszonteseket! Kép Nagyon jol sikerult. Nagyon jol erezte magat mindenki. Lili nagyon orult a tigris formaju tortanak. Kép Mikor enekeltuk neki a happy birthday-t, elbogtem magam. Kép
Ime par kep:
En es Lili:
Kép
A csalad:
Kép
Lili ket pasival. A nagybacsival (jobbra) es annak unokatestverevel:
Kép
Lili az unokatesojaval:
Kép
A motor amit kapott:
Kép
A mosoly az ajandekok lattan:
Kép
A tigris torta:
Kép
A torta elfogyasztasa:
Kép

Puszi mindenkinek es jo ejt Rita

Kép
Kép
trita

Vali,
nagyon sok boldog szülinapot nektek!!!

és mivel mindjárt holnap van, így

Rita: nagyon boldog első szülinapot Lilinek!!! A képek tök jók! Kép

Szilvi
lino

Rita!

Boldog szülinapot Lilinek holnapra!

mindenkinek sok puszii, gond van a gépemmel, igy csak ennyit,
majd mesélek a házról is :-)
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Rita!

Lilinek nagyon boldog első szülinapot!

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Rita
Lilinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép
Nem csodálom, hogy elbőgted magad!Kép
A képek szuperek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lanyok, nagyon kedvesek vagytok. Nagyon szepen koszonom a koszonteseket Lili neveben is. Kép

Orsi: Gergo edes kis husika a medenceben. Kép

Nagyon fulledt es nyomott ez az ido. Es pont ma romlott el a kavefozom. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Boldog szülinapot kívánok:
MAriann -Annájának,Szilvi KAtájának Vali ikreinek Alinának és Tomikának Kép Kép
Rita!
Lilinek is boldog szülinapot kívánunk Kép Kép Tök jók a képek Kép
Gyere át finom kávét tudok főzniKép Meg van kávés süti isKép
Nálunk is kezdenek virágozni a kukackákKép
Orsi!
Téged is isten éltessen(jól emléxem ugye) Kép Kép
keerítés áll már? ÉS milyen lesz?Ari Gergő nagyonKép
Szilvi!
Én is kíváncsi vagyok mi aza rotavírus?Ez olyan hányos hasmenéses valami?jobbulást kívánok nektekKép
Andi!
Dávid szája helyrejött már?
Manóci!
Hogy hívják a lányodat?
Kaja nálunk úgy müxik hogy villával összetöröm a kajáját és zabálja KépDe ez is csaak azóta van mikor beteg volt kanalas gyógyszereket utálta alig bírtuk beladni neki.Aztán egy ideig semmi mást nem volt hajlandó enni.Utána meg úgy adtam a kaját hogy villával összetörtem és láss csodát etteKépDe minden baba más ,ismerősőm 18 hónapos lánya is a pépesített kaját részesítí előnyben Kép
Bár neki nincs sok foga kb.6-7

Tegnap kibújt MÍra bal felső foga isKép
Most aludt el a csajszi,igaz 1/4 11-kor keltünk Kép Kimentünk az Állatkertbe Míra tágranyílt szemekkel nézett mindentKépDe ha galambot látott akkor az volt a legérdekesebb Kép
Olyan furi,mintha kevesebb tejem lenne és MÍra sem úgy szopizik mint régen,egyre kevesebbszer kér cicitKép De az éjszakákat meg átalusszaKépEz tök jóKép
Mindenkinek további szép hétvégétKép
pUSZ vERA

KépKép
viranka

SziasztokKép

Rita
KösziKép
Kávéfőző:Kép

Vera
Jól emlékszelKép Köszönöm szépen!Kép Anyukám meghívott minket ebédelni és egy szuper csárdát fedeztünk fel, nagyon finoman főznek és 1.osztályú a kiszolgálás! Tök jó hűs volt a tornác, ahol ettünk és még zene is volt élőben. És az árak teljese rendben voltak, szóval el is határoztuk, hogy még visszamegyünk a jövőben.Kép Jól bezabáltunk, de ma nincs fogyókúra, elvégre a szülinapján már mégsem fogyizik az ember, nem igaz?Kép Gergő is tök jól érezte magát és még a cimbalmot is megüthette.Kép

Ja, képzeljétek, mostanában reggelente kakil egy nagyon Mókuska és ez ébreszti fel, tegnap 5-kor, ma fél 6-kor.Kép És ma már fél 8-ra úgy elálmosodott, hogy a reggeli szopiban elaludtunk mind a ketten és 10-ig aludtunk.Kép Mondtam is Neki, hogy ez igazán szuper szülinapi ajándék volt Tőle.Kép De mégis az a legklasszabb, hogy Õ van nekem-nekünk.Kép

És ami még érdekes, hogy most már legalább 1-1,5 hete nagyon jól eszik, vacsira is legalább 2 deci főzeléket bevág.Kép Ennek ellenére kel éjjel cicizni.Kép Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy Õ mikor fogja abbahagyni.Kép

Na megyek, megnézem a fiúkat a kerítésnél.Kép

Vera
Kerítés az egyik oldalon már majdnem kész. Ez most a beton része és azon lesz majd fa. De arra már szerintem idő sem lesz idén nyáron és pénz sem. ELég ramaty most az anyagi helyzetünk.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Jaj, majdnem elfelejtettem!

Anikóval beszéltem, már sokkal jobban van, de Bencuska még mindig köhög és nem veszi be a köptetőt.Kép És csak cicizni hajlandó.Kép
Holnap jönnek haza.

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?