Sziasztok!
Rokica!
Én imádom amerikát!
De! ott az emberek inkább a tipikus karrieristák, mint családcentrikusak
Ott ha van pénzed, akkor mindened meglehet és valóban nagyon meg kell dolgozni érte.
De én nem tartom helyesnek, hogy valaki legalább a 6 hónapot, amíg intenzíven szoptat(na), így eldobja magától a gyereket. Mi is nagyon rosszul állunk, de a párom sem mondaná azt, hogy menjek vissza dolgozni. Neked meg legalább megvan az a lehetőség (ha megszorulnátok), hogy heti 1-2 alkalommal tudsz fogadni tanítványokat
Inkább csak olyat vállalj be, ami nincs a család rovására!
Én nem kioktatni akarlak és természetesen te döntöd el, hogy mit szeretnél. De jól gondold meg.
Majd kialakul a "napirend", úgyis a baba állítja be a dolgok jelentős részét. Amikor éhes, akkor enni kell, ha bekakil tisztába kell tenni, ha van munka ha nincs. Szerintem amíg ki nem alakul ez a rendszer, addig szünetelj egy kicsit. Később már úgy alakíthatod a napjaid és fogadhatod a tanítványokat. De még így is közbejöhet egy-egy plusz etetés vagy itatás, esetleg egy nyűgősebb nap (mondjuk oltás után).
Eleinte maradj a fordításoknál (szerintem), mert ha időre is kell, akkor is még be tudod osztani mellette az időt, vagy mondjuk fel tudsz pattanni a gyerekhez ha sír akár 5 percenként is.
Nagyon köszönjük a felajánlást!
Most már nagyon éhes vagyok
Ennem kell
Hari!
Nagyon édes a baba
A szexi bugyira meg irígykedem
Csini vagy
Szerintem ha nagyon aggaszt a görcsölés, nyugodtan keresd fel a dokit. Vagy hívd fel.
Én még nem értek hozzá, de szerintem az a gázabb, ha mondjuk menzi szerű görcsölés van.
De itt vannak tapasztalt anyukák, akik majd segítenek
Mea!
Nekem csak 2 hét múlva lesz UH.
Majd akkor tudok mondani adatokat.
De látod?
Minden másképp nő.
Ne izgulj!
Jól van a baba
Lépek kajálni
Puszi!
Angelani
28+3