Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a boltos infókat.Érdekelne a pontos címe a diósdi kereskedésnek és a Minimanónak is.

Benianyu
mi a Photo hall-nál szoktuk előhivatni neten keresztül.Pont most volt akciójuk, 30 képet ingyen előhívtak.Nagyon jók lettek. Mi elégedettek vagyunk.Kép

Ildi
Tényleg nem jó amit írtál, de nekem is több ismerősöm van akinek a babájára volt tekeredve a zsinór.Az egyik simán született a másikat császározták.Próbálj meg egy kicsit megnyugodni, de őszintén bevallom, hogy én is biztos paráznék.Kép

Megann
édik a cuccok!Kép

Róki
remélem a mai napod sokkal jobban alakul.Írtam neked tegnap egy kérdést, megtaláltad?Ha esetleg tudnál rá válaszolni annak nagyon örülnék.Köszike!!!De csak ha nem olyan zűrös a napod mint tegnapKép

Tegnap voltam az új védőnénimnél.
Háááát még nem tudom igazán milyen.Az mindenesetre már biztos, hogy 4 hét múlva kell elkezdenem számolni a magzatmozgást.
Rokica te még nem számolod?

Angelani
én csak egy hálóinget viszek be a kórházba. Nálunk adnak "szép" kéketKép, de arra, hogy tiszta dzsuva legyen arra az tökéletes.Akikkel én beszéltem nem ajánlották a saját hálóinghasználatot.Egyébként én is a Tescoba vettem 1000 Ft-ért, aranyos és a célnak megfelel.
Úgy gondolom, hogy eldobható bugyit fogok a kórházba vinni, mert az sem marad szép tiszta.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Benianyu!

Sajnos netes fotókidolgozót nem tudok, de biztos van ha esetleg rákeresel google-ban.

Vrucsinicá!
Nagyon sajnálom hogy ilyen dolgok derültek ki az uh-n!De látod, más is volt így!
És ne feledd, hogy bármikor ki is tekerheti magát ha már ilyen kis ficánka voltKép
Szerintem is beszél a dokival, hogy ha lehet sűrűbben mennél hozzá uh-ra!
Ja és figyeld a babamozgást!
Nem lesz semmi gond!

Róki!
Azt még elfelejtettem írni, hogy mérhetetlenül fel vagyok háborodva a dokid miatt továbbra is!
Milyen piszok dolog!Na ennyit a nagy góré dokiról!
Nagyon pipa vagyok!
Neked mennyire volt szimpi az a doki aki tartotta az előadást tegnap?
Mert nekem nagyon!
Meg is jegyeztem a nevét!Hátha....
Végülis szülés utánra is kell egy doki, az enyém sem valami hűha!
De jó orvos, ezt többfelől is hallottam, ezért mostmár kitartok mellette, de ez a tegnapi nagyon cuki volt!És tök ari volt, végig tök jó beszólásai voltak!

Lányok!
Árjelentés: C&A 2 db-os édi pizsi csajszis és fiús változatban is 2690-.ért!Szerintem bagó!
Egy 56-osat azért hagyjatok nekem a PólusbanKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann:

Kép Megfordult a fejemben, hogy talán egy ismerős teszi fel ezeket a kérdéseket. Kép Nekem is szimpi volt a doki, de hát az enyém is tud sármos lenni, azt meg hogy szükséghelyzetben hogy viselkedik egy előadásból nem fogod tudni levonni. Szerintem.

Egyébként a tegnapi doki nem a szülészem volt, ez a diabetológus főorvos volt az Istvánban! A szülészem ilyet még nem "követett el." Hogy meg nem csinált vizsgálatok eredményeit irná a leletemre. Egyébként tegnap megnézettem a nagynénémmel a leletemet, mert ő sebész, és mikor meglátta az aláirást, csak ennyit mondott tömören: "Hát igen, őt ismerem." De olyan rosszallással... ott dolgozott ő is az Istvánban egy csomó ideig, gondolom onnan ismerte.

Szilvi!

Ha jól emlékszem, felmerült ez a haskötő téma a nyári babások között, volt azt hiszem aki használta is (már ez a nagypocakos hastámasztós tipus, nem az a leszoritó amit szülés után lehet), de a fő vélemény ami megmaradt bennem, ugyan nem tudom mennyire volt mérvadó, az az volt, hogy nem kell hordani mert ellustulnak, satnyulnak a hasizmok ha nem kell "dolgozniuk." De ha akarod, bedobom nekik még egyszer a kérdést...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani,

Teljesen igazad van, az idegbajos anyuka nem éppen ideális a kisbaba mellé, finoman szólva. Valahogy meg kéne győznöm magam, hogy nem szégyen leállni a pörgéssel. De ilyenkor mindig az él bennem, hogy bezzeg Amerikában a kismamák utolsó percig dolgoznak, és szinte azonnal visszaállnak munkába. Párom is mondja, az első felesége szülés után két és fél héttel már dolgozott. Kérdeztem tőle, ki volt addig a gyerekkel, hát az anyós. Azért ezt se szeretném. Az én gyerekem, én szeretném nevelni. Az a baj, hogy minden mást is én szeretnék csinálni (kivéve a házimunkát! :D)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi,
Köszi a választ kép előhívás ügyben, pont őket választottam, már meg is rendeltem a neten, most várom a mélt, hogy mikor mehetek érte. Az irodához közeli boltba kértem, hogy ki tudjak gyorsan ugrani, ha kész.
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Rokica,
Ha már itt tartasz, hogy fejben tudod, hogy mit kéne tenned, akkor nem lesz semmi gond. Szépen le fogod lassítani magad, ha a baba megszületik. Ne is aggódj emiatt.
Én is nagyon pörögtem Beni születése előtt, terveztem, hogy így fogok otthonról dolgozni, meg úgy. Sajnos, vagy inkább szerencsére nem kaptam meg a beígért munkát és így Benié voltam 100%-ban és így is volt jól.
Benianyu

benianyu

Benianyu
ha jól emlékszem 3 nap alatt vannak kész a képek.

Rokica
örülnék ha bedobnád még egyszer nekik a kérdést.
Sztem ha most kint élnél, pont az tetszene ami itthon van.Tehát, hogy 100%-ig a gyereké vagy, akár 3 évre is.Ha meg sok lenne az otthon töltött idő, még akkor is van lehetőséged előbb visszamenni dolgozni.Ezt úgy is akkor fogod tudni eldönteni ha már ott lesz a babád.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Rokica, tényleg ne izgulj a vizsga miatt, van ez ígyKép. Viszont szerintem se nagyon fogsz tudni ugrálni egy négyhetes pici mellett (márha nem késik, mert akkor ugye még kisebb). Ha jól emlékszem talán amerikában is 6 hét szabi van a szülés utánKép. Régen nálunk is volt ilyen rendszer, a szovjetunióban meg nagyon sokáig.
Mondjuk most még én is szívesen dolgozom, főleg, hogy nyár van és kiürült az egyetem, de rám is furán néznek, hogy mi a csudának vagyok bent. Én úgy beszéltem meg a főnökömmel, hogy amig jól vagyok bejárok (mozgás, társaság, kész kaja - semmi mosogatásKép), aztán otthonról nyomom az ipart. Gondolom, tényleg lesz olyan idő, amikor örülök, ha ledőlhetek, de az én kicsim a kezdetektől olyan jó volt, hogy biztos megérti, ha dolgoznom kellKép.

Benianyu, látom már késő, de legközelebbre ajánlom a FotoMarket-et is, szépen dolgoznak és házhoz is viszik a cuccot, de a LurdyHázba is át lehet venni. Én náluk szoktam előhivatni.

Ildi, tényleg remélem, hogy a kicsinek ez csak egy pillanatyi fordulása volt, és szépen a másik irányba forogva letekeri magáról a köldökzsinórt. Ne idegeskedj. Beszélj a picihez! És menjetek gyakrabban UH-ra, akkor Te is megnyugszol.
Én is rendes paramama vagyok, az általad említett okokból. Szurkolok.

Legyen szép napotok!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Róki,

szerintem is alakulnak majd maguktól a dolgok. Pl nálam most jött el az idő, amikor úgy érzem, hogy most már csak a kicsivel szeretnék foglalkozni. És ami nálam csoda-számba megy: a háztartással isKép Pedig nem vagyok egy háziasszony-típus. Szerintem majd érezni fogod, hogy TE mit szeretnél, hogy karod alakítani a dolgokat. Pl. ha nagyon hiányzik, szerintem egy-két óra tanítás egy héten belefér, ha szükséges, akár anyagilag, akár azért, hogy vmi mást is csinálj. Ez az amerikai példa szerintem nem mérvadó. Ez tipikus családrombolás. (Bocs mindenkitől, ez lehet, hogy kicsit erős,de nekem ez a véleményem.)Nem elég, hogy két hét után dolgozni megy vki, még az anyósé a gyerek is???

Luc
27
lucretia

És csatlakozok Megannhoz, a Westend C&A-jában 3 db-os rövidujjú body 1590-ért volt tegnap. Ari mintákkal. És édes kiszoknikat is láttam, bár ennek hasznosságáról megoszlanak a vélemények.
És ha elnéztek oda, a hátsó babaruhasor végén ki van téve egy mérettáblázat. Le akartam fotózni, de egy gorilla éppen elkezdett méregetniKép. Szóval meglepődtem, mert a C&A-ról az az érzésem volt, hogy baromi drága. De úgy látszik néha bedobnak valami korrekt áru cuccot is. Tapintásra nekem jobb minőségűnek látszottak, mint a tescosok.

Luc, nálunk anyám nem, de anyósom nagyon pályázik a babázásra. Szerintem biztos eljön az a pillanat, amikor az ember besokall és igenis egy kicsit jó, ha mást csinál. Az egyik barátunknál pl. a kicsi 3-4 hetes kora óta két du. papanap van, a mama mehet tornázni, nézelődni, vásárolni, még néha délutáni moziba is beülünk (csak csajok). Talán Penna írta, hogy náluk se volt szentségtörés, ha a papa cumiból etette meg a gyerkőcöt.
Meg tényleg nem kell csak otthon lenni, a másik kollégám becsomagolta a gyerekhurcibálóba a kicsit és itt ajnároztuk meg dédelgettük, amig ő órát tartott. Szóval van példa a vagányságra, csak a mamának meg kell éreznie, hogy mi a jó nekikKép.

Nálunk, bár sokat szidjuk a rendszert, azért elég jó ez az anyasági támogatás (gyest, gyed, stb. beleértve). Sok helyen pl. csak fizetés nélküli szabira engedik ele a mamákat, a gyerek egyéves koráig. Na igaz, ott valószínüleg az egy keresetből is meg lehet élni.
D
dudukly
Isaszeg

Kismama tali!

Már többször felmerült a tali lehetősége, most konkrétan felajánlanám lakásunkat a jövő hét folyamán valamelyik napra! Hétvége, hétköznap, mindegy, mert (HURRÁ) jövő hétre szabit vettem ki. Nekem egyenlőre csak a csütörtök 5.30 és 6.30 között nem jó, máskor bármikor.

A lakás jól megközelithető (Újpest Központ, kék metró végállomásától kb 2 perc), tágas, tehát beleférünk, jó hűvös, tehát nem kell majd a 40 fokban szenvedni, van benne WC, és ha hoztok, akkor kaja is. Kép

Mit szóltok hozzá?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi
megtaláltam a pontos címét a diósdi kereskedésnek,a honlapon sokminden nincs.Ez egy kicsi csalódás volt.Viszont te biztos tudod, hogy ott helyben is lehet-e vásárolni, vagy csak rendelésre? Bocsi, hogy ennyit faggatlak, már bizti unodKép.De szeretném egykalap alatt elintézni a vásárlást, szomorú lennék ha üres kézzel jönnénk majd haza.Kép

Lányok
benneteket hagy a kis lurkótok az oldalatokon aludni? Nekem mostanában tök mindegy melyik oldalon fekszem, mindig reklamál.Viszont a Várandós Mamák Könyvében azt olvastam, hogy ne aludjunk a hátunkon.(Most kaptam még csak meg ezt a könyvecskét, de csak mert én kértemKép!!!)

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Dudukly, azért köszi az infot, megnéztem a honlapjukat. Lehet, hogy őket is kipróbálom, mert az Anyuéknak is szándékozom előhívatni a nyaraláson készült képekből, aztán a jobbiknál maradunk.

Egyetértek azzal, hogy az anyuka kicsit besokall, akkor fel kell szabadítani egy kis időre. A babának és neki is sokkal jobb, ha újult energiával és türelemmel folytatja. Mikor Beni kicsi volt, sokszor átjött az Anyu, szeretett volna segíteni és én nem nagyon hagytam, vagy levitte volna Benit sétálni és én meg mindig mentem velük. Most jobban fogom hagyni. Egy óra séta nélkülem, főleg, ha alszik, jó lesz pihenésre, vagy netezésre, vagy másfajta feltöltődésre.
Főleg, hogy délutánra is kell hagynom sok energiát, mert Benivel is szeretnék foglalkozni.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Na végre hazaértem egy fél órája és már reggel 1/27-kor mentem be.

Megvolt a vérvétel +UH.

Megann!Angelani!Kép

Na ezt figyeljétek:

BDP: 79mm (e szerint 30hét 5 nap)
HC:282mm (e szerint 29hét 6 nap)
AC: 271mm (e szerint 31hét 6 nap)
FL:53mm (e szerint 28hét 3 nap)

Hát én meg a legtöbbnél az átlagnál előrébb tartok.Kép

Pedig a doki nem mondta de a computer így számolt.
2005.08.30 jött kia gépnek szül. dátumnak ezen értékek alapján.

Vagy tényleg nagy a baba, amire én tippelekKép
Tehát lehet hogy annyi idős amennyi, csak nagyobb és azért mutat idősebbet.

Lehetséges szerintetek???

Képezeljétek!Kép

Rákérdeztem súlyára, de a doki azt mondta nem igazán megbízható a gép becslése.
Mondja hogy 1800grammot írt kiKép
Szerintem meg lehet hogy csalt, de tuti nagy babaKép
Az értékek alapján is gondolom.

Na ehhez mit szóltok???

Írjátok meg légyszi ti is az adataitokat(28.hét)

Csak hogy összehasonlíthassam.

Köszike

Pusszans

Mea
(28+4????)KépKépKép

Mea
mea

LányokKép

hol van az a tábli a neten vagy mi, amin látni az átlag adatokat???

Mea
mea

Ja és segítsetek mi minek a rövidítése?!?Kép

Mea
mea

Sziasztok. Csajok honnan lehet tudni, hogy ha az ember hasa görcsöl, akkor az a "szelek" miatt van, vagy baj van? A baba mozog rendesen és amúgy minden rendben lenne, de olyan iszonyúan feszülök és görcsölök, mint mikor megeszik az ember 5 kg szőlőt, a keményebb héjjúbólKép Viszont WC-n voltam és mégis fáj. Éjszaka már ki akartam hívni a mentőket, de aztán valahogy elaludtam. Reggel nem volt vészes, de most megint fájdogál. Pedig már egy csomó tejet ittam, és hatott is, de mégis rossz. Az is igaz, hogy az elmúlt napokban sok borsót, meggyet, meg cseresznyét ettem, lehet hogy azoktól van? A fő kérdésem, hogy ha rosszat jelentő görcsölése van az embernek, az mihez hasonlít? Ha rendesen mozog a baba az még nem jelenti azt hogy rendben van minden?

Teszek fel képet is, lehet hogy csak azért fáj, mert nő a pocaklakó? Nem szoktam mostanában aggódni, csak most 2 napja, de mivel jövő héten kell mennem úgyis a dokihoz, így nem akarok feleslegesen most is menni, mert így is iszonyat összegeket hagyok ottKép

Rokica, tök ari vagy, hogy felajánlod a lakást talira, szerintem jó ötlet lenne. Vinnénk fini kajákat, de csak olyat aminek nincs héjjaKép Bocs, ha rosszul írom, de teljesen elbizonytalanodtam hogy kell írni a héjja szót. Javítsatok ki ha elrontottam!

Az az Újpesti üzlet az hol van pontosan amiről mindenki ír? Én nem vagyok arra ismerős, addig ok, hogy Újpest-központnál kell leszállni a metróról. És tovább?

Ja a képen a nagyon "szexi" terhes bugyimban vagyok, viszont rettentő kényelmes! Meg mégis felteszem a múltkori képet a babóról, hátha azért látjátok.

Hari 24+5KépKép

Kép
Kép
hari

Hari, a kollégáim ránéztek a képedre és azt hitték, a popsidat mutogatodKép. Mondtam, az a pocidKép. De jól néz ki a bugyó, gondolom beépített pocaktartós. Na akkor most legyen okos az ember, hogy kell-e pocaktartó. Az egyik kollégám most szönyülködött a menzán, hogy mekkora pocim van.

Mea, én még nem tartok a 28. héten, de a mérettáblázat itt van:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=561297#POST561297

Lassan gondolkodom, csinálok egy lapot, ahol a legfontosabb infókat szótárszerűen összeírjuk. Kép

D
dudukly
Isaszeg

Szia Lányok!

Róki, köszönjük a lehetőséget, szerintem nagyon jó ölet!!
lucretia

ötletKép
lucretia

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat Kép Eldöntöttem, hogy nem idegeskedem a köldökzsinór miatt, hisz ha baj lesz, akkor így is úgy is baj lesz, ha pedig nem, akkor feleslegesen parázok, sőt csak ártok vele Olivérnek. Egyébként ma megnéztük tüzetesen Apával a videó felvételt, és mindketten úgy látjuk, hogy csak át van vetve a zsinór. Bár lehet, hogy úgy látjuk, ahogy szeretnénk...
De hogy valami jó hírt is mondjak, egyébként a törpe minden mért adata megfelel a korának. 1971 grammos és 27,7 cm hosszú Kép
Ja és útálja az ultrahangot. Tegnap azonnal elfordította a fejét, aztán feltette az arca elé a kezét, majd végül a lábait is felpakolta Kép Mintegy 40 percnyi próbálkozás után tudott a dokibácsi egy normálisabb képet csinálni róla. Kép

Ildi 30+5

Kép
vrucsincá

Hari,
Mi szinte egyidősek vagyunk és én is tegnap kezdtem érezni ezt a feszítést. Más nem volt, görcsölés, mint neked, csak iszoníúan feszítette a hasam. Olyan érzésem volt, hogy már nem fér el a baba és csinálja a helyet magának. Biztos feszültek, nyúltak az izmok. Ha nem is mész el a dokihoz, talán csörögj rá, hogy megnyugtasson meg egy kicsit.
És lehet, hogy egy kicsit többet kéne pihenned. (Mondom én, aki úgy pörög, mint egy ovis)

Rokica, milyen kedves vagy. Jó ötlet. Hozunk kaját. Nekem is közel van, Káp.megyeren lakunk és még kocsim is van.

Benianyu

benianyu

Ildi, Olivér nagyon édes!!!!

benianyu

Sziasztok!

Rokica!
Én imádom amerikát!
De! ott az emberek inkább a tipikus karrieristák, mint családcentrikusakKép
Ott ha van pénzed, akkor mindened meglehet és valóban nagyon meg kell dolgozni érte.
De én nem tartom helyesnek, hogy valaki legalább a 6 hónapot, amíg intenzíven szoptat(na), így eldobja magától a gyereket. Mi is nagyon rosszul állunk, de a párom sem mondaná azt, hogy menjek vissza dolgozni. Neked meg legalább megvan az a lehetőség (ha megszorulnátok), hogy heti 1-2 alkalommal tudsz fogadni tanítványokatKép
Inkább csak olyat vállalj be, ami nincs a család rovására!
Én nem kioktatni akarlak és természetesen te döntöd el, hogy mit szeretnél. De jól gondold meg.
Majd kialakul a "napirend", úgyis a baba állítja be a dolgok jelentős részét. Amikor éhes, akkor enni kell, ha bekakil tisztába kell tenni, ha van munka ha nincs. Szerintem amíg ki nem alakul ez a rendszer, addig szünetelj egy kicsit. Később már úgy alakíthatod a napjaid és fogadhatod a tanítványokat. De még így is közbejöhet egy-egy plusz etetés vagy itatás, esetleg egy nyűgősebb nap (mondjuk oltás után).
Eleinte maradj a fordításoknál (szerintem), mert ha időre is kell, akkor is még be tudod osztani mellette az időt, vagy mondjuk fel tudsz pattanni a gyerekhez ha sír akár 5 percenként is.
Nagyon köszönjük a felajánlást!Kép Kép Kép

Most már nagyon éhes vagyokKép
Ennem kellKép

Hari!
Nagyon édes a babaKép Kép Kép
A szexi bugyira meg irígykedemKép
Csini vagyKép
Szerintem ha nagyon aggaszt a görcsölés, nyugodtan keresd fel a dokit. Vagy hívd fel.
Én még nem értek hozzá, de szerintem az a gázabb, ha mondjuk menzi szerű görcsölés van.
De itt vannak tapasztalt anyukák, akik majd segítenekKép

Mea!

Nekem csak 2 hét múlva lesz UH.Kép
Majd akkor tudok mondani adatokat.
De látod?
Minden másképp nő.
Ne izgulj!
Jól van a babaKép

Lépek kajálniKép
Puszi!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Mea!

28+3

BPD 70mm
HC 264 mm
AC 224 mm_
FL 54 mm

Becsült súly 1130gr

Na ezt jól kiaptad/tuk!
Most legyen okos az ember!Viszont a te babód tényleg hatalmasnak tűnik!
Én már nem is idegesítem magam, mert látom nálad is van 2 hét is egy-egy érték között!
Jól belehúzott a törpe!Kép
Mindkét eset lehetséges, vagy idősebb, vagy nem idősebb csak óriásbébiKépKépKépKép

Megann 28+4

Kép

Kép
megann

Nekem is egész nap keményedik és fájdogál a hasam, de én betudtam annak, hogy a tegnapiakat még nem heverte ki.

Akkor hányan lennétek kaphatóak a talira jövő héten, és mikor?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Na jól le vagyunk maradva a 875 grammalKép
De valahogyan nem izgulok e-miatt annyira.
Inkább majd a többi érték a fontos.
Már nagyon várom az UH-ot.
Pedig én még azt mondtam, hogy ha sikerül a baba, akkor tuti el fogok menni 4D-s UH-ra. Valahogyan összeszedem rá a pénzt. De sajna tényleg nem megyKép
Itt van ez a csodatechnika és nem élvezheti ki akárkiKép
Szerintem a mi unokáinkat már csak ilyen gépekkel fogják nézni. Addigra már a sima UH lesz elavult. Most még jól megszedik rajta magukat, visszatérül a gép ára, utána meg már ez lesz az alapfelszereltség a kórházakban.
De így jártam.
Ne értsetek félre!
Nem bántani akarok senkit!
Nem gondolom senkiről sem azt, hogy rászakadt az OTP, mert Õ el tudott menni.
Nem is vagyok irígy, ezt csak írni szoktamKép

Vrucsincá!
Gyönyörű a babaKép

Sziasztok!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Nekem is a babám egy héttel előrébb jár mint amilyen idős... mármint a doki szerint.

De én azt is hallottam, hogy az UH-k már nagyon nem megbizhatóak a terhesség vége felé a méretek saccolásában.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!KépLányok!Kép

Meg tudná írni valamelyikőtök hogy mi minek a rövidítése???
Előre is köszi.

HariKép

Neked is milyen szép nagy pocid vanKép

Én terhes tangát vettem ma 3 db volt egy csomiban és 4500Ft volt. Hát nem olcsó az biztos.
Viszont én szeretem a tangát.
Nem mindig hordok azt csak ha átlászik kicsit a naci vagy ilyesmi.

Rokica!Kép

Nekem múltkor volt hogy nem mozgott és keményedet egyfolytában pocimKép
Azóta jó megint.
Pihenjál sokat ha tudsz.
Biztos minden ok nálatok, látod nálam is, pedig 2 napig aggódtam és fájt is.

Mea
mea

Mea!

Itten van:

AD has átmérő
AC haskörfogat
FL a combcsont hossza
BPD biparietális átmérő. két halánték közti távolság
CRL fejtető-far hosszúság, koraterhességben gyakrabban ez van a leleten
HC: fejkörfogat
HUM felkarcsont
Gest. hét terhességi hét
TAD mellkasi átmérő
APD gerinctől a hasfalig mért távolság
OFD homlok és tarkó közti távolság

Kép

Kép
megann

ja és itten van a hálózsák 17 euroertKép

Kép

Kép
megann

Megann,
ez a hálózsák nagyon király!!!!

benianyu

MegannKép

KösziKép

Te milyen jókat vettél!!!
Gratulálok hozzá.Kép

Néztem a rövidítéseket, akkor a baba hossza nincs is köztük???
Azt nem mérik már?

Mea
mea

MagneB6-ot hogyan kell szedni? Nekem tabletta formában van, 470 mg magnesium lacticum dihydricum + 5 mg pyridoxinium chloratum. Hányat kell belőle bevenni és milyen gyakran? Még sose keményedett ennyit a pocakom...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MagneB6-ot hogyan kell szedni? Nekem tabletta formában van, 470 mg magnesium lacticum dihydricum + 5 mg pyridoxinium chloratum. Hányat kell belőle bevenni és milyen gyakran? Még sose keményedett ennyit a pocakom...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én is Megne B6-ot szedek.
Én napi 2db-ot veszek be egyszerre.
De ha keményedik akkor beveszek még 2 db-ot olyankor.

Mea
mea

Lányok, a dokim szerint a Magne B6 nem olyan király!
Mondott nekem másik 2-t!
Magnerot 3*1 vagy Panangin 3*2
Mindegyik recept nélkül kapható!

Kép

Kép
megann

Teszek fel én is pár képet a szerzeményeimről igyaz én már régebben vettem őketKép
Kép

Mea
mea

Megann, nem tudod mi a különbség?

Egész délután görcsölget a hasam... de nem úgy, hogy görcs, aztán szünet, aztán görcs, hanem úgy folyamatosan. Nem tudom, hogy ez most ilyen emésztési dolog már megint, de mivel ezt most az alhasamban érzem, és a pocakom is néha bekeményedik, húzódik hozzá, aggódom.

Most ez bélprobléma, Braxton-Hicks keményedés, vagy csak nő a baba? Vagy mi?

Mit csináljak?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ez az új baldachin a bölcsőn, amit Vácon vettem egész korrekt áron(7000Ft).
Nekem nagyon tetszikKép
Olyan finom a színe meg a toll pelyhecskék rajtaKép

Ez meg a járóka a nappaliban, ezt kuponnal vettük olcsóbban a Brendonban.

A takarót külön vettem bele babaszobáról, egy fickó hozza őket amerikából újonnan.

Kép

Mea
mea

Mármint nem tudod mi a különbség a MagneB6 meg a Magnerot meg a harmadik között?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Én mennék!!! Szerda kivételével du. fél öttől ráérek, valamint szerdán délig is. Majd beszéljük meg, hogy ki milyen kaját visz!Kép
lucretia

Ez meg a babkocsink, de ezt már lehet hogy feltettem régebben?!?
A babaszobáról van(osztrák kocsi) és olyan mint Bergon, a táskát külön vettem hozzá, az Bergon.

Ja állítólag babakocsit is megéri kint venni.

Kép

Mea
mea

Hát ennyiKép

Meg még teszek fel mindjárt egy fotót a ruhikról amibe hazahozzuk, ha jók lesznek méretbenKép
Készülök egy rószaszínnel, mert lányt mondtak ma isKép de van fehér szett is, hátha kukis lesz, akkor legyen mibe elhozniKép

Mea
mea

Rókica!

A külömbség, hogy a Magne B6 ban nincs annyi magnézium, és még ráaásul benne van a B6 is, ami felesleges étvágyat gerjeszt(márakinél, nálam nemKép).
A dokim mindenképp a másik kettőt ajánlja!
Feküdj le ha tudsz és zavarj el valakit a patikába valamelyikért..

Mea!
Cukik a cuccok!Kép
Kocsit most nem néztünk, csak autósülést az meg kb ugyanennyi árban van mint itthon(maxicosi volt akciós 119 euro), nem tudom itthon mennyi, de láttam itthon már 40-50 ezerért is, csak azt nem tudom milyen márkájú volt!

Megann

Kép

Kép
megann

Itt a lányos
Kép

Mea
mea

Itt meg a fehér, ha netán fiú lenne, bár erre nincs nagy esély.Kép

Kép

Mea
mea

Bocsánat remélem nem baj, de rámjött a fényképezhetnékKép

Várom én is a ti fotóitokat majdKép

Mea
mea

MegannKép

Nekünk is Maxi Cosi van, és 25000Ft volt újonnan akciósan.
Még ennyit kiadtunk érte, de már ez is húzos volt.

Kép

Mea
mea

Rokica!Kép

Nem lesz semmi baj, nekem ugyanez volt múltkor két napig és frontok előt mindig.
Rendesen görcsölt.
Feküdj le vegyél be magnéziumot és nyugi!!!
De ha nagyon nyugtalan vagy hívd fel a dokidat.

Tudom nagyon rossz érzés, de nem lesz baj!
Csak pihengess!Kép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?