Sziasztok!
Ildi: nagyon nagyon édes Marcika! Remélem nem lesz vele semmi gond és találsz gyógytornászt! Nekem sajnos csak szombathelyi yóytornász ismerősöm van, ugye Ti pestiek vagytok? Miből gondoltátok hogy vmi baj van? A képeket tökéletesen egészséges babának tűnik Marcika. Nem is értem az orvosokat...
Lányok, köszönöm szépen a nyugtató szavakat! Holnap elvisszük ultrahangra a babát, főleg azért, hogy én megnyugodjak. Remélem, hogy nem találnak nála semmit, s tényleg nincs más baja, csak egy kis fittnesshölgy. Én is úgy gondolom, hogy nem kellene odaadni a lefejt tejet, csak olyan rossz, hogy a férjemet nem tudom megyőzni erről. Neki az a fixa ideája, hogy napi 60 mili lefejt tejcit nyuodtan odaadhatnék a babónak, s akkor ettől hízna, mert így tutira megkapja a hátsó tejet is. Nem tudom jól megfogalmazni, de olyan rossz érzés, hogy nem fejlődik jobban és ugye ez csak rajtam múlik, hiszen csak anyatejet kap. Vhogy ki kéne rángatnom magam ebből a gödörből mert folyton pityergek és állandóan attól félek, hogy van vmi súlyos baja a Picúrnak. Az azért tényleg igaz, hogy az ember igazán akkor tudja meg, hogy mit jelent aggódni, amikor gyermeke születik. Sokszor úgy haragszom magamra, hogy ahelyett, hogy élvezném a babázást, mindig csak rágódom... Pedig tényleg annyira tündér kislány, igazi kisangyal szülei lehetünk. Remélem nem bánja meg, hogy engem választott mamájának...
Nyaralásról: Alsópáhokon voltunk a Kolpingban (
www.kolping.hotel.hu). Nagyon szép a környezet és rengeteg kisbabás, kisgyerekes van, a vendégek 80%-a gyerekes és sokan voltak egészen apró babákkal is. Volt babyúszás is, Manócska élvezte! Nem egy olcsó hely, viszont magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, van mindenféle gyerekprogram a nagyobbacskáknak. Adtak ágyat, pelenkázót, kádat állvánnyal, cumisüveg melegítőt, babyphont is lehet kérni. Van több közös jól felszerelt konyha, hűtővel, így tudtam mélyhűteni a lefejt tejcit. Van mikró, turmix, etetőszék. Nekem a hangulata tetszett, csomó babás család, mindenki köszönt mindenkinek. Főként azután volt furcsa, hogy többször jártunk már ott konferencián télen és akkor egészen más feelinje volt. Félpanziós ellátásban büféreggeli és büfévacsora van, nagyon jól főznek és jó a választék. Engem az bosszantott egyedül, hogy nem balkonos szobát kaptunk, mint kiderült, ezt külön kellett volna kérni. Két hónapja lefoglaltunk, azért erre rákérdezhettek volna. Ott már nem volt mód cserére mivel fullon volt a szálloda. Van kinti, benti medence, szép park, ahol jókat lehet sétálni. Én szülinapi ajándékként kaptam az utat, (Jázmin szépség napok
ahhh), szóval végre voltam fodrásznál, kozmetikában, bár elég horror áron... Kérdezzetek ha érdekel vkit szívesen küldök kontaktot is!
sziasztok,
Eszter