Új privát üzeneted érkezett!

Prüntyi,

köszi az infót. Tudom is, hogy hol lehet, újpesti vagyok. Kép Hazafelé beugrunk.
Vendég

Sziasztok!

Jajj, tényleg megnyitott a bolt 20-án, újpesten.
Én el is felejtettemKép
Igaz nincs pénzem, de benézhetnékKép
Hol is van?
Ja, most írta le PrüntyiKép
Majd megnézem, talán pénteken.
Ma már nem, meg holnap sem, de péntek délután lesz egy kis időm.
Hát lányok!
Most olvasom, hogy Kismamának is már a 26. héten 1061g a babája. Most én kezdjek aggódni? A 28. hetemmel még csak 875g. Én nyugtatgatom Megann-t, erre kiderül, hogy a mi kis lurkónk meg soviKép
Ma megy UH-ra az Istvánba 18:30-ra. A régi magándokimhoz. Remélem megnyugtat. Bár a másik doki sem mondott rosszat, így nem is idegeskedtem. De most látom, hogy mi aztán le vagyunk maradva, pedig a doki szerint a korához képest jók a méretei. Inkább nyúlánk gyerekKép

Na megyek, befejezem a varrást. Még rengeteg vanKép

Sziasztok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Bugyi téma:
Nekem sincs már csak 3 váltás bugyimKép Kép Kép
Kénytelen leszek majd venni a kórházba.
Nekem is van olyan, ami még rámjön, de szorít vagy letekeredikKép
Melltartóm meg csak 1db van, az is műszálas és viszketek tőleKép
Minden nap kimosom és Hála meg is szárad hamar.
de be kell újjítanom egyet.
Az auchanban van szopis melltartó 1990Ft-ért.
Ez még az olcsóbb kategóriába tartozik. Talán veszek egyet, de csak a jövőhónapban. Vagy nem emlékszem hol volt 1690ft-ért? ElfelejtettemKép

Annamami!
Viheted a pelenkázótKép Kép Kép
Most fontosabb lesz a textilpelenka és a bugyi, melltartóKép
Ja!
Meg nincs 1db hálóingem semKép
Azt is kell vennem. A fene! Mire marad pénzem?

Na nem is baj!
Akkor is megéri!
Imádjuk a babátKép

Sziasztok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Képzeljétek, találtam szabásmintákat:
http://www.varrohaz.hu/main.php?menu=baba-sarok

Tapasztalt mamik! Az itteni lábzsák az olyan mint egy hálózsák, nem? (Ha a lukat középről kihagyom.) Ha két réteg pamut közé varrok egy kis flízt, az téli hálózsák?

A végén még varrásra adom a fejem, bár nem tudom, a tiltás vonatkozik-e erre isKép.
D
dudukly
Isaszeg

Angelani, a korházba nekem mindenki a Tenna hálós bugyit javasolta (még a doki is!). Pont illik bele a nagy (szögletes) tenna betét, amire szükségünk leszKép. Könnyen mosható, nem úgy mint a rendes bugyik, és jobban alkalmazkodik a változó mérethez. Gyógyszertárban lehet kapni, de úgyis csak később kell. Eszedbe ne jusson szép új bugyit vinni a korházba, olyan lucskos lesz, hogy kidobhatodKép.
Jucc, ha erre jár, gondolom megerősít. Tényleg, mi lett a glükózvásárlással?
D
dudukly
Isaszeg

Ja, ruháról jut eszembe: múlt héten vettem 2 db nadrágot (halászgatya) darabját 2500,-Ft-ért a babaszobán. Nagyon csinosak és tök kényelmes mindkettő, az egyik különösen tetszik, terepmintás rózsaszínnel, vékony farmer. Egyedi darab. Kép

Melltartóról: elővettem még a 7 éve hordott szopis cicfixeket, van 3 db (Mothercare) és ebből 2 nem jó rám. Kép Pedig anno tök kényelmesek voltak. A melltartó kosár részénél ott alul szűk és szerintem eggyel nagyobb kosár is kéne, úgyhogy veszek vmi normál pamutot csak nagyobbat. Kép

Lehet, hogy most a kislánnyal nagyobb darab vagyok, mint anno?? Kisfiammal 70 kg voltam a szüléskor. Kép Úristen, mi lesz itt még, Tonna-Donna a köbön! Kép Kép

Angelani!
Én is mosok midnen este, mint egy güzü Kép Meg a felsőkkel vagyok gondba, azok is mindig száradnak éjjel. Kép

Dóri
24+2
Vendég

Dudukly, az lábzsák nagyon jó. Beninek volt ilyen hálózsákja, nem volt bundás, sima vastag téli hálózsákja. Mi ajándékba kaptuk, bár úgy sem tudnék ilyet megvarrni.
De a többi szabásminta is nagyon aranyos. Jó a fürdőlepedő és aki egy kicsit is gyakorlott, simán megvarrja.

Szilvi,
Mi tavaly nem voltunk nyaralni, anyagi okokból és most már nagyon ránk fért. Miután szinte még előszezon volt, nem volt életveszélyesen drága sem. Sőt már azon gondolkoztunk, hogy esetleg jövő szeptember elején mehetnék megint, akkor már 11 hónapos lesz Dani. Benivel is mentünk 1 éves kora körül nyaralni.

Bugyikérdés
Az újpesti áruházban (most új az emeleti része és nagyon jó a fehérnemű osztály) vettem év elején 3 pamutbugyit, de amikor hazaértem és felpróbáltam láttam, hogy óriásiak. Most viszont belenőttem és nagyon kényelmesek. Talán 300 forint volt darabja.

Nektek nem kényelmetlen cicitartó nélkül aludni? Nekem olyan óriásiak a cicijeim, hogy a régi szoptatós melltartóimban alszom.

Benianyu
24+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Benianyu! Nagyon aranyosak vagytok a képen Kép Irígykedem csak, mert mi is mentünk volna Horvátországba nyaralni, de a dokim nem javasolta, mert szerinte ott nincs normális orvosi ellátás, ha valami gáz van. Kép

Szilvi! Én vettem jó pár dolgot a Baby Fun diszkontban. Az áraik azok, amik a neten fent vannak. A többi babadiszkonthoz viszonyítva elég jó árak vannak. Viszont volt pár dolog, amit éppen nem lehetett kapni, mikor ott voltunk. És az eladó pasi nagyon fárasztó...

Angelani! Az 1690 Ft-os szopis melltartót is a Baby Funban lehet kapni. Én egyébként felpróbáltam egy belső helységben, addig a pasi kiment.

Na lelépek, mert megyünk Pécsre dokihoz, annyira várom már, hogy lássuk a pocaklakót, remélem nem fog megint elbújni az UH elől Kép

Ildi 30+5

Kép
vrucsincá

Ildi,
Köszi :-)))
Én nem kérdeztem meg a dokit. Ciki? Már mindegy. Csak pénteken megyek hozzá.

Jó UH-s mozizást!

Benianyu

benianyu

Szölőcukor, lehet simán kapni a patikában 75g-os kiszerelésben 150-160,-Ft volt, 2 hete vettem.Ne hagyd, hogy félreinformáljanak.

Egyébként megjöttünk, de még postára kell mennem, aztán jó lenne picit lazsálni, de szeretnék epret is enni, ahhoz meg el kell menni. Csak nyűgösködöm.

Baba súly: kár ezen feleslegesen parázni. Ivett a 40. hétre 2500g-mal és 53cm-rel született 9/10 apgar értékekkel. Doki még poénkodott is, hogy a súlyához hozzá kéne egy kicsit csalni.
Kár ezen idegeskedni, ezek is egyénfüggőek. Annyi más izgulni való van, hogy nem kell szerintem ezt problémának tekinteni, a doki úgy is szólt volna.

Sziasztok

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Angelani,

valóban a Babyfunban a legolcsóbb melltartó, de nekem a világ végén van, és nem mentem el érte odáig. A Kálvinnál a Ruhagaléria és a Párgai Kávézó mellett van az Elefáni bababolt, ott 1890-be kerül. Minimanóban ugyanez a fajta 1990.

Erről jut eszembe: én teljesen meglepődtem. Képzeljétek, elmentem múlt héten venni, és eddig 75-ös volt a méretem. Kértem egy 80 meg egy 85-öst, és legnagyobb meglepetésemre a 80-asnak is kicsit nagy volt a kosara. Bár állítólag a szopibetétnek is bele kell férnie, így kiegyeztem azzal. Sajna a mellméretemhez képest a hátam elég széles (még életemben nem volt olyan melltartóm, amivel ne lett volna ez a problémaKép)Így most pár hétig eltart biztos, míg a megfelelő méretűre tágulKép Igazából csak 30 fokban lehet mosni, de lehet, meg kellene valami forró vízzel próbálkoznom, és hátha tágul!
lucretia

Még egy szó a baba súlyának mérésével kapcsolatban. Az UH nem ad mindig teljesen pontos adatokat. A 38. héten azt mondták, hogy Beni már több, mint 3 kiló. A végén a 41. héten született 2,95-tel.

benianyu

Annamami!Kép

A pelenkázólap mérete:

64x50 cm és 2 cm vastagságúKép

Ha kell holnap tudnám vinni Pestre, mert megyek dokihozKép

Neked nem lenne jó holnap?

Vagy ha most nem akkor meg járunk moziba is szerintem most pénteken is, akkor előtte v.hol oda tudnám adniKép

Merre laksz?

Ha gondolod írj privibe bbb@vipmail.hu.

Mea
mea

Prüntyi!Kép

De megnézném azt a boltotKép
Lehet, hogy holnap elcammogokKép
Mondjuk kicsit kiesik nekem, de érdekel baromiraKép

De mondom nekik még van tavalyi modell is, igaz az is kb. 4000 Ft/naci.

De én azokból vettem tőlükKép

Bugyi: hát én betankoltam pár darabot egy számmal nagyobbakat még a terh.elején, most is vettem egy kettőt de sima pamutot és tök egyszerűt Auchanban.

Angelani!Kép
Én hálóingből is sima 900Ft-osat vettem Tescoban.
Nem kell flancos egy kórházba szerintem.
Valami ari kis egyszerűtKép

DóriKép

Örülök hogy jó vásárt csináltál a babaszobán.
Én is vettem ott most egy halványkék tunikát 500Ft-ért és semmi baja!!!

Csak a hónom alatt szűk, azt át lehet alakíttatni varrónővel???

Sajnos én nem tudok varrniKépKépKép
Pedig most milyen jól jönne.
Meg varrhatnék mindenféléket a kicisnek is.

Mea
mea

Lányok!

Szerintetek melyik Tena betétet jó venni a szülés utánra??? Most nézem, hogy három méretben is van:ultra mini, mini plus és extra plus.

Luc
27
lucretia

Lucretia!Kép

Én minit és miniplust vettem.
Remélem nem kicsiKép
És ez öntapadós, mint a rendes betét.
A nagyobbak azt hiszem hogy nem, ahhoz kell feltétlenül a hálós bugyi.
Ezt bugyiba is lehet ragasztani.

Mea
mea

Dudukly, Davallia, köszi, erre gondoltam.
Uxi
22

KépKépKépKépKép
uxi

MeaKép
mail ment!!!Kép
annamami

Annamami!Kép

MegkaptamKép

Mea
mea

Csajok!

Merre vagytok?
Nincs nagy mozgásKép

Mea
mea

Sziasztok!

Drága Mea!
Én itt vagyokKép Kép Kép

Néha ide-oda járkálok a topikok között és csak olvasgatokKép

Pussz!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Szia AngelaniKép

Lassan majd párbeszédet folytatunkKép

Sokat olvasgatod a többi topicot?

Melyiket szoktad?

Kiváncsi vagyok nekem mekkora babát mondanak holnapKép

Meganné elég nagy, Tiéd kisebb.
Nagyon kiváncsi vagyok az én kis édi bédimreKép

Ma már mostam plédeket, baldachint, stb.

Elkezdtem, aztán majd szép lassan az összeset.

Arra gondoltam ha szépen elrakom így a szekrénybe, akkor elég ha majd csak kivasalom???

Szerintetek?

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Én is elkezdtem kimosni a dolgokatKép
Jól kimostam, kiöblítettem és kivasaltam.
Betettem egy originalt zacsiba (szemeteszsákba) és jól lezártam. Szerintem is elég lesz majd kivasalniKép
Most kajálok, mert már nagyon éhes vagyok.
2 napja meg kint van az allergiám csak azt nem tudom, hogy mitőlKép
Viszket a tenyerem, be vannak dagadva tőle az ujjaim és a talpam is. Lehtet a Magne B-6?
Passz!
Majd elmúlikKép
Sziasztok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Szerinted mindenféleképpen zacsiba tegyem, ne csak úgy a szekrénybe???

Mea
mea

Látom mindenki pihen, jól teszitek.

Kismama!
Voltam ma a lehel téri bababdiszkontnál, júli közepéig bezárt, de az volt kiírva, hogy most szombaton ügyeleti nyitvatartás lesz. Nem tudom mit jelent, de lehet, hogy arrafelé nem érdemes kerülnöd.

Luc!
Nekem a doki azt mondta, a gyógyszertárban található nagy szögleteset vigyem, az kibírja a terhelést, a normál eü betétből a maxi (éjszakai) is kevésKép. Más fórumokon is ezt ajánlgatják a csajok egymásnak. Lehet, felesleges túlpörgés, de jobb az óvatosság.

Jó éjt mindenkinek.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

MeaKép
újabb mail!!!!!!
annamami

Pill. csak vacakol a vipmailKép
Ahogy tudom elolvasomKép

Lányok!Kép

Ahhoz képest, hogy tök korán keltem olyan fitt voltam ma.
És ma egész nap mozgolódott a bébi isKép

Leengedtem a mélyhütőt(már ideje volt!!!), mostam babaruhikat, lepedőket, és ágyneműnket + baldachin szettet.

Vettem egy olyan szép sárgát, baldachin függönnyel, fejvédővel, takaróval és egy jelképes párnával(tök lapos, nem is kell használni mondjuk az elején)
És Vácon vettem 7000Ft-ért, az szerintem jó ár érte.

Igaz nem 100% pamut, de legalább gyorsan száradKép
A takaró helyett meg kis finom plédet fogok használni úgyis vagy semmit, mert van hálózsákja és az a legparaktikusabbKép

Majd teszek fel képet ha gondoljátok, meg ha érdekel egyáltalán Titeket.

Majd ha tudtok és készül a babasarkotok csináljatok Ti is.Kép
Én kiváncsi vagyok ám a kis fészkekereKép

Benianyu!Kép

Sikerült beszélned pároddal bordűr ügyben?

Na megyek zuhizni, holnap korán megyek Pestre vérvételKép+UH-raKép.

Majd írok mi voltKép

Angelani!Megann!Kép

Kiváncsi avgyok bébim méreteire mert a hasam olyan nagy hogy hihetetlen!!!Kép

Mea(28+3)

Mea
mea

Sziasztok!

Dudukly, Kriszta, köszi az infókat, nem hagytam magam Kép Valóban bejött az Sztk patikája, csak sajnálkoztak, hogy drágább így, mint receptre, de gond nélkül kaptam cukrocskát, holnap végre mehetek meginni Kép

A Tean hálós bugyihoz nem nagyon tudok hozzászólni, az biztos, hogy a szobatársam anno azt használt, és szerette, én csak simát Tena betéttel, az is jó volt, nem volt "beázás". Sőt, a harmadik napon már sok volt a Tena betét, elég volt a sima, a maradékomat oda is ajándékoztam az új szobatársamnak, mert ő meg nem készült így. Persze ez alkati kérdés, van aki sokkal tovább vérzik erősen.

Mindenkinek jó éjt!
Judit 25+1
jucc

Sziasztok!

Az előbb elszállt az üzimKép

Mea!
Ügyi vagy!
Tessék képet mutatniKép
Engem is mindenkinek a babójának kicsiny sarkocskája érdekelKép Kép Kép

A másik, hogy majd számolj be a baba méreteirőlKép
ENGEM ÉRDEKEL!Kép

Viszont az allergiám az egekbe szököttKép
Az egész tenyerem már be van dagadva, egyfolytában ég és viszket.
A talpamon meg csomók vannakKép
Nincs itthon calcium pezsgőtabletta semKép
A Claritint nem merem beszedni, mert terhesség alatt nem javallt. Pedig 1 szemtől már el szokott múlni. Ha nem áll fennt továbbra is az allergiát kiváltó ok.
De nem hinném, met (BOCSI)olyan hasmenésem volt, hogy kiment belőlem minden.

Mára ennyi!
Jó éjt lányok! Szép babás álmokat!
Sziasztok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Na végre befutottam én is!
Végig is olvastam az elmúlt 2 nap termését!
Nem mondom jól belehúztatok!

Először is köszönöm a sok nyugtató szót a méretekkel kapcsolatban!
Angelani!
Nem is a baba súlyával van bajom, hanem csak és kimondottan az AC értékével, aminek az értéke ugye 224 mm lett, referenciatarománya 25hét4nap-28 hét 0 nap,ennek az átlaga nálam 26 hét 5 nap lett, valójában meg 28 hét 3 napon vagyok!

Amikor hazajött a férjem akkor ő is megnézte a videofelvételt és megállapítottuk, hogy mérési pontatlanság is van a dologban, mert nem egész jól mért a doki, de azt mondta ő is, hogy mérési pontatlanságból is adódhat ez a külömbség!Õ egyáltalán nem aggódott, végülis 5 hét alatt 177-ről 224 re nőtt, tehát nőttKép
Viszont az előző vizsgálatnál is ez volt a leggyengébb értéke!
Mindenesetre már nem stresszelek annyira, végülis ha a mérési pontatlanságot is beleveszem még benne van a ref.tartományban, úgyhogy csak nincs semmi gond!
Egyébként minden értéke 28+3 vagy 28+4 értéket mutat!

Mea!
Kíváncsian várom a holnapot!

Rókica!
Beszámoló neked:
I. fájdalomcsillapítás kórházba érkezéskor, ha kéred(+orvos) kaphatsz nospa-papaveron injekciót(max 1-2x)Ez egyáltalán nem káros a babára!
II. fájdalomcsillapítás: Contramal vagy Nubain injekció, ez kábító hatású, tudatállapot változást idézhet elő. Az előadáson mondta a doki, hogy valakinél a Contramal olyan hatással van, hogy úgy felpörgeti a szülést, hogy ihaj!
A babára olyan hatással van, hogy aluszékony lehet a szülést követő 24 órában!
III.EDA
Hatóidő kb 15 perc!
Próbadózissal kezdenek!
Van a gerincvelő, az azt körülvevő lötyi, ez benne van egy nagy gerinczsákban, a gerinczsákot a kötőszövet veszi körül, ebbe adják az EDA-t!
Ha valamilyen oknál ez egyel beljebb csúszik a lötyibe(pl császárnál szívesen alkalmazzák ezt), akkor az a spinális érzéstelenítés!
Előnye:megkönnyíti a vajúdást, nem görcsölsz, nem szorítassz, ellazulsz, könnyebben tágulsz,
Hátránya: a kitolást meghosszabbíthatja
(ez max 1-2 óra hossza)
Egy dózis általában 1,5-2 órát hat, ekkor kicsit hagyják kiürülni mielőtt megkapnád a következőt, hogy legyél tudatában a fájdalomnak és hogy ismerkedj vele.
Egész EDA előtt szükséges az infuzió, hogy a vérnyomáscsökkenést, esést elkerüld!
3-4-5 centinél szokás adni az EDA-t, kivételelsen még 6 cm-nél is ki lehet könyörögni(orvosfüggő)

Az Istvánban nincs kéjgáz és a járó epidurált sem alkalmazzák egyenlőre, várhatóan ez fog elterjedni a jövőben!

Remélem elég lényegretörő voltam!
Ha valami nem világos kérdezz bátran!

Egyébként voltam szülőszobalátogatáson, épp kitolási szakaszba lépett egy kismama, hááááááááááttttttttt visított rendesen!(ÉN TUTI KÉREK EDÁT)

Ausztria!
Teszek fel egy két képet a rucikról amit vettünk!
Van ami olcsóbb volt, pl a 3 rugi darabonként 8 euro(de nem a H&M ben hanem egy másik bababoltban), viszont a H&M ben tényleg édi dolgok vannak, jó erős közepes árakon!
Pl nyuszis ujjatlan rugi 8euro, hálózsák(jó vastag) 17euro, bady-k 5 euro!
Viszont tényleg nagyon édik és jó minőségűek!
Mi még biztos meg fogunk fordulni ott!

És most húzok aludni mert elég fáradt vagyok!

Megann 28+3

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Kép

Ezt Parndorofba vettük a Mexx be, 68-as méret de nem tudtam otthagyni!10euro volt, tudom nem olcsó, de tényleg nem bírtam ellenállni!

Kép

Kép
megann

Megann!

Örök hálám a tiéd! Kép Viszont a sors fintora, hogy végül én is ott tudtam lenni az előadás nagy részén, mert nem 2-4ig volt a vizsgám, hanem 2-3ig, és utána csak 4-re kellett visszamennem a Klinikákra (ott van a tanfolyamom). Ráadásul anyukámat is ráuszitottam a feladatra, ő volt ott a diktafonnal!!

Viszont a tegnapi nap horror volt. Hajnali ötkor kezdődött egy kis forditással, utána 7-re rohantam be az Istvánba a vércukor leleteimért, utána vissza Klinikákra ahol tanfolyultunk, gyorsan ebédszünetben Anyuval találkozni, hogy meg tudjam neki mutatni, hova kell menni az Istvánba, utána rohanás vissza a Klinikákra ahol vizsga (amin mellesleg meghúztak), utána rohanás az Istvánba belehallgatni az előadásba, utána vissza a Klinikákhoz, még fél hétig tanfolyulni, utána rohanás az unokatestvéremhez, aki pénteken nyelvvizsgázik, és segitettem neki egy kicsit előkészülni. Este tiz után értem haza.

A pocakom egész nap keményedett, tuti fix a sik idegtől, pedig ilyet még soha nem csinált.

Vizsgát ősszel akarják ismételtetni, de azt is bejelentették, hogy szept végén kezdődik újra a tanfolyam, én meg októberre számitottam, lehet nem oszt nem szoroz már az a pár hét, de annyira bepánikoltam, hogy meg vagyok őrülve, hogy azt gondolom, egy 4 hetes gyerek mellett lehet tanfolyamra járni, akár egy nap két hétben?! Plussz klienseket is vállalni, plussz forditani? De minden egyes alkalommal mikor úgy beleélném magam abba, hogy nem csinálok a gyerek mellett semmit, elkap a lelkiismeretfurdalás.

A dologban csak annyi az érthetetlen, hogy el nem itélhető módon a vizsgakérdéseket mindenki előre beszerezte és együtt, csoportosan oldottuk meg a vizsgát a vizsgáztatók szeme láttára (ennyit a vizsga komolyságáról) és mégis hármunkat meghúztak érdekes módon. Tesztvizsga volt.

Szóval most elég magam alatt vagyok, párom egyáltalán nem szimpatizál, azt mondja, ezt érdemli aki csal. De hát ott ülök 30 szakorvossal (!) majd pont én leszek az aki félrehúzódik a vizsga alatt, hogy én nem veszek részt a "csalásban?" Szerintetek is ilyen komoly a téma?

Ja igen, és akkor a tegnapi nap rohangálása azzal kezdődött, hogy reggel 7-re mentem az Istvánba a diabetológushoz, hogy a leleteimet megbeszéljük Kijelentette, nincs terhességi diabéteszem a számok alapján, de azért a 10 kg súlygyarapodás miatt jó lenne ha vigyáznék a hizással. Ugye legutóbb abban maradtunk, ne egyek édességet, vigyázzak a cukorra. Mondtam neki, ennél én egy komolyabb diétára álltam rá, a 180 grammos szénhidrát diétára, gondoltam rábólint, hogy jól teszem, jobb félni mint megijedni. De nem! Erre kijelentette, inkább álljak egy MÉG SZIGORÚBB szénhidrát diétára. Én meg néztem csak rá nagy szemekkel, hogy most mi van? Ha nincs terhességi diabéteszem, és az előbb még maga is csak azt tanácsolta, ne egyek édességet, akkor mit szivat egy még szigorúbb diétával? Komolyan az ugrott a fejembe legelőször, hogy kapja be. Már elnézést. Ha a súlyommal van baja, akkor mondja azt, álljak kalóriaszegény diétára, de a cukorbeteg diétának mi értelme, ha nincs? Mármint cukorbetegségem.

A dolog non plus ultrája az volt, hogy kifelé menet elolvastam a leletemet és egy csomó minden rá volt irva, pl, hogy kitapintható máj meg ilyenek, és a doki egy ujjal sem nyúlt hozzám!!! MINDENT ami a leleten volt tőlem kérdezett meg, a vérnyomásomat is beleértve, az egyetlen új és valós info a leleteredmény volt a múlt heti vérvételről, amit tényleg ő csináltatott.

Szóval igy kezdődött a tegnapi napom... Aztán ehhez méltóan folytatódott is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Egyáltalán hogy jut eszükbe tesztvizsgát irni pszichoterápiából?

Na abbahagyom a nyavalygást...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Sajnálom a vizsgádat Kép . Nekem még 1 van hátra szociológia aztán vége ennek a félévnek.

Megann!
Én is köszi, hogy megírtad a fájdalomcsillapítási lehetőségeket mivel nem tudtam elmenni (most se). Jó tuni milyen lehetőségek vannak az Istvánban.

Viki Ma 28 Kép
gviki

Szia Megann!Kép
A téli kismamás topikból vagyok.
Szuperül vásároltál!KépKépKép
Lenyűgöznek a cuccok amiket vettél!KépKépKép
Az ára is szerintem jó ha az ember több dolgot akar venni és "megtérül" a benzinköltség.
Lehet, hogy mi is elmennénk oda, egybekötnénk egy kis kirándulással is.
Abban szeretném kérni a segítséged, hogy informálj légyszi, hogy pontosan hol van ez a bolt, mi a neve, esetleg mail címe, lehet kapni bútort, kádat, pelenkázót ágyat stb... is?
vagy kifejezetten ruhákkal foglalkoznak?
Ne haragudj, hogy tele vagyok kérdéssel, de olyan szép, jó dolgokat vásároltál, hogy teljesen belelkesültem!KépKépKép

Előre is köszi a választKép
Szikeev. 20+6
szikeev

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Olyan rohadt hideg van itt az irodában, ezerrel megy a légkondi én meg egy kölcsön pulcsiban fagyoskodom, és a lábam is fázik nagyon, komolyan mondom 8 óta itt puffogok, hogy majd megbetegszem és otthon maradok. Nem értem miért kell ezt csinálni?? Komolyan nagyin mérges vagyok, majd lemegyek melegedni az udvarra. Kép Kép

Voltam tegnap az újpesti kismama boltban, és tényleg baromi jó cuccok vannak elérhető áron, én is csak javallani tudom mindenkinek! Én azért nem vettem semmit, mert tele vagyok most rucikkal, most vásároltunk be mindenfélét.
De egy fürdőrucit vettem, 3 ezer valamennyiért és nagyon csini! Így emeberek közé merek menni. Kép

Megann! Nagyon jó vásárt csináltál szerintem, ügyi vagy! Kép

Dóri
24+3
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de előtte lenne egy nem témába vágó kérdésem. Szoktatok digitális képeket előhívatni? Szeretném a neten megrendelni, csak nem ismerem a cégeket és nem szeretnék befürödni valami kevésbé jó minőségű előhívással.

Előre is köszi a válaszokat
Benianyu
24+5

benianyu

Mea,
Sajnos Apa nemleges választ adott a bordűrrel kapcsolatban. Tetszik neki, csak ki kéne festetnünk előbb. Végülis igaza van, hogy ilyet csak tiszta falra célszerű feltenni.
Benianyu

benianyu

Szikeev!

Örülök, hogy ennyire tetszettek a rucik, ma még feldobom a hálózsákot, mert tegnap már nagyon fáradt voltam és nem kicsinyítettem le eléggé a képet, ahhoz hogy fölrakhassam!

Tehát a H&M a Shopping City Süd 5-ös bejáratánál van!Kívülről nagy piros betűkkel van kíírva!
Hát nem is tudom hogy van e pontos címe ennek a nagy hodálynak, de egy biztos, könnyen meg lehet találni!
Egyre vigyázni kell!Úgy menjetek Bécsbe hogy se a reggeli se a délutáni csúcsot ne érintsétek, mert akkor úgy jártok mint mi és egy órát vacakoltok a körgyűrűn!
Tehát Bécsbe be se kell menni!Ha Hegyeshalom felől mentek, akkor szépen csorogtok befelé Bécs felé, a körgyűrűn meg folyton Graz felé kell tartani, és egyszercsak a táblákon meglátjátok az SCS feliratot, na akkor át kell igazolni ebbe a jobb oldali sávba, mert ez vezet be az áruházhoz ami persze már messziről látszik, akkora nagy!(Ja most ott is furkálódnak az utmunkásosok úgyhogy nagy a tumultus arra felé)

A H&M csak ruhákkal foglalkozik 0-100 éves korig, női-férfi és semlegesneműeknekKép!Én is odakacsintgattam a kismamaosztályra!Frankó cuccok voltak és nem olyan dárgán mint itthon!Szerintem!
De az biztos hogy mostmár törzshelyem lesz ez az üzelet, mert tényleg nagyon jó cuccok vannak!Mindig vannak akciók(pl most fürdőruciKép, de hát az most minekKép) akkor aztán pláne megéri!Megyünk is majd vissza mert most főleg ugye nyári cuccok voltak, az én babám meg őszi lesz!

A másik üzlet az 1 es bejáratnál van!Baby1one a neve!Ez ugyanolyan üzlet mint az itthoniak(mega, brendon).Sajnos árban is! Lehet kapni itt mindent. Viszont most akciós volt az az első 3 rugi(8eur/db) és volt akciós pelenkázó, tudod az a nagyobb fajta 80*70 es 11 euro-ért, de sajnos már csak kék volt, nekem meg kislányom lesz!Kép

Remélem kielégítő volt a tájékoztatóKépKépKépKép

Róki!
Akkor ott ültünk egymás mögöttKép
Én voltam az aki olyan jól kifaggatta a dokit az első padból!Pont én ültem vele szemben!Veletek meg sréhen szemben!KépKépKépKép Fehér ruhába voltam, hímzett virágmintávalKép
Sajnálom a tegnapi napodat, tényleg nem valami nyugodt!
Tudod tegnap a doki búcsúzásképpen mondta hogy ne felejtsük el, hogy az utolsó napokat a legteljesebb harmóniában, nyugalomban töltsük otthon, hogy kipihenve érkezzünk a szülésre!
Na jót röhögtem magamban!Szerintem te is valamelyik kurzusról, vagy tanítványtól fogod magad befurikázni a kórházba szülni, én meg a költözés kellős közepén fogok tobzódni amikor rámjön a szülés!Na nesze neked harmóniaKépKépKépKép

Megann 28+4

Kép

Kép
megann

Megann,
Nagyon-nagyon édes cuccokat vettetek. Ez a piros póló meg aztán tényleg szuper, én sem bírtam volna otthagyni.
Benianyu

benianyu

Benianyu!
Manapság már mindenhol lehet dig. képet előhivatni!
Rossmann, MediaMarkt, fotósoknál(Kodak, volt Phorst) stb.
Nézd meg hol éri meg a legjobban!A kép minősége meg szerintem nem a fotóstól függ, hanem hogy Te milyen felbontásban és beállításokban készítetted a képet!

megann

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Nagyon kösziiiii!
Teljesen kielégítő válaszsort kaptam!KépKépKép
Ráadásul a párom is, mert az Õ kezében lesz a kormány! Ez nagyon nagy segítség, hogy így leírtad az útvonalat!
A párom nevében is köszönöm!KépKépKép

További szép napot mindenkinek!

Szikeev. 20+6
szikeev

Sziasztok!

Amennyire eddig felhőtlen volt a terhességem, most épp annyira nem az Kép Tegnap voltunk UH-on, és a baba nyakára van tekeredve a köldökzsinór Kép Nem lehet látni, hogy teljesen körbemegy-e, vagy csak át van vetve. Természetesen totál beparáztam, mert annyi horrortörténetet hall ezzel kapcsolatban az ember. Az orvosom megnyugtatott, hogy nem olyan nagy gond ez, hisz az áramlás jó a köldökzsinórban is, és az agyi erekben is. De bennem bújkál a kisördög, hogy igen, abban a pillanatban jó volt, és mi lesz ha a következőben már nem olyan jó... Olyan kis izgő mozgó a pocaklakónk, félek, hogy meghúzza szorosra Kép Belehalok ha valami baja lesz, ő már a 3. babánk, előtte volt két elhalt terhességem, ezért lehet alapból jobban parázok, mint mások. Kép Kép
És még hátra van két hónap...
Ehh nem nyafizok többet, inkább megyek csinálom a dolgaimat, addig sem gondolok höyeségekre.

Ildi 30+6

Kép
vrucsincá

Megann,
Köszi! Olyat nem tudsz, ahova neten lehet beküldeni és nem kell bevinni.
Benianyu

benianyu

Ildi,
Ez tényleg nagyon ijesztően hangzik. Nem is tudom az írni, hogy próbálj ne gondolni rá. Nem hív be a doki gyakrabban UH-ra, hogy figyelemmel tudjátok kísérni? Az most biztos megnyugtató lenne.
Egyébként Beni is úgy született, hogy a nyakára volt tekeredve és nem lett baj. Bár lehet, hogy csak a szülésnél akad rá.
Kitartás!!!!

Benianyu

benianyu

találtam egy nagyon jó összesítőt:
http://www.bebilap.hu/mithol/aruhazak_boltok.htm

benianyu

Sziasztok!

Megann!
Gyönyörűek a rucikKép
Gratula a jó vásárlásértKép

Rokica!
Sajnálom a vizsgádatKép
Te egy kicsit magasra tetted a lécet!
Nem hinném, hogy a 4 hetes baba mellett te ennyi mindent akarnál csinálni. Majd meglátod, hogy örülsz, ha napközben 20 percre le tudsz dőlni. Nemhogy még fordíts, taníts és még tanulj mellette.
Gondold át! A baba sem szeretne idegbeteg anyukátKép MErt a hulla fáradtságtól igerlékenyebb az ember.

Vrucsincá!
Próbálj megnyugodni!
Tudom, nehéz ilyen helyzetben.
Anyukám amikor velem volt terhes, szinte még UH sem volt. Én úgy születttem, hogy 3x volt a nyakamra tekeredve a köldökzsinór. Talán 2-3 hónapos koromig látható volt a 3 csík. Úgy néztem ki, mintha fojtogattak volna. Plusz! Még a bal lábamra is rá volt tekeredve. Amikor mozdultam, akkor feszítettem a köldökzsinórt. Nem mondom, hogy nem lett semmi bajom, de élek és jól vagyok. A nyelőcsövem szűkebb egy kicsivel, de soha sem akadályozott az evésben. Sőt, most már egyáltalán semmiben. Van egy kis reflux-om (nyelőcső ferdülés), de ez nem kimondottan születési rendellenesség. Ez felnőtt korban is kialakulhat. Viszont a bal lábamat műteni kellett. Nem csípőficam, hanem valami M-Phertes a neve. De szerintem ez sem biztos, hogy a köldökzsínór hibája. 5 éves koromra jött ki ez a betegség. Tehát lehetett más is. Sőt!
Biztos!

Dóri!
Szólj nyugodtan, hogy fázol!
Lehetnének egy kicsit rád is tekintettel.
Ne hagyd magad!

Na, lépnem kell főzni!
Elmúlt a lustinapKép
Most közben mosok és kitakarítok!
Majd benézek.
Sziasztok!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: