Pussz Mindenkinek, megpróbálom időrendben.
Jucc!
Kérdezz meg másik gyógyszertárat (ha a rendelőbe mész, ott szerintem gond nélkül adnak), én nem vittem receptet, nálunk az egyetemi gyógyszertárban a gyógyszerész néni minden dolgozót ismer, és ő "szurt le", hogy minek nem kértem receptet, 90%-os támogatás van a cukorra. Megnéztem a blokkot, mondom neki, 120Ft-ot inkább kifizetek pluszba, de nem ülök egy órát receptre várva. Tehát adnak recept nélkül, csak arra olcsóbb. Esetleg mondjad, hogy Neked sürgős, nem tudsz receptért menni
.
Mea!
Nekem az egyik kolleganőm ugyanígy várt kislányt, hogy végig azt mondták neki, nem látnak fütyköst (se a hivatalos, se a magán UH-n). Két héttel szülés előtt a dokija kajánul megkérdezte, hogy "Ugye nem vettek túl sok rózsaszín ruhácskát?!", szóval gyönyörű, egészséges 2 éves kisfia van.
Én most se tudom, hogy mi nő a pocakban, a dokitól csak a kezek, lábak gerinc, fejecske állapotát kérdezem mindig. A népi módszerekben pedig a kolleganőim is összevesztek, az egyik szerint tuti fiú, mert csak a pocakom nő (hegyesre), másik szerint lány, mert a köldököm nem fordult ki.
Na ezután legyél okos!
Benianyu!
Képek alapján is látszik, milyen jól éreztétek magatokat. Nagyon jól nézel ki. A kilókon Angelani kezdett parázni, már-már diétára akarta magát fogni
.
Csatlakozom a pocakpiszkálók mozgalmához
. Én is böködöm és rázogatom, ha az az érzésem, hogy régóta nem rugdosott. Időnként féloldalt felhúzott lábbal hasra is fekszem, na akkor beindul a haddelhad
. Tegnap vacsi után jól kiugrálta magát, a párommal később leheveredtunk DVD-zni. Átkarolta a pocakot, bár mondtam neki, hogy szerintem elaludt, mert az előbb kitombolta magát. És képzeljétek, egy pár perc mulva ott kezdett el mocorogni, ahol a pasim keze volt. Tisztára meghatódtam, (tudom, hogy nem egy nagy) csoda, csak nekem
.
Szép napot mindenkinek!
Dudukly